Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש פיאט128 1.1 (או פרויקט חדש)

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6830 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לאחר סיום של ה127 74 (בקרוב התמונות), אני מעוניין ב128 הדגם הרגיל.

לכל היודע מידע תודה גדולה.:-P

תודה מראש גיא.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

לגיא ולחברים שלום

אולי במקרה, מישהו יודע מה עלה בגורלה של ה 124 מהדגם הרגיל [לא ספורט] שפורסמה לאחרונה ?

תודה מריו.

HONDA SS50Z

HONDA CD50E

MATRA BAGHEERA X 1979

פורסם
לאחר סיום של ה127 74 (בקרוב התמונות), אני מעוניין ב128 הדגם הרגיל.

לכל היודע מידע תודה גדולה.:-P

תודה מראש גיא.

שלום גיא, עשה חיפוש לפי חבר הפורום אמיר110 - יש לו אקזמפלר במצב טוב שהוא מנסה למכור הרבה זמן.

לי אישית היה בזמן הצבא 128 ספיישל שנת 76. לרכב היה מנוע 1300 ופנסים מרובעים מקדימה. מאד מאד אהבתי את הפיאט שלי וחרשתי איתה את כל הארץ...

כרמל טוכמן

NSU CLUB ISRAEL

פורסם
שלום גיא, עשה חיפוש לפי חבר הפורום אמיר110 - יש לו אקזמפלר במצב טוב שהוא מנסה למכור הרבה זמן.

לי אישית היה בזמן הצבא 128 ספיישל שנת 76. לרכב היה מנוע 1300 ופנסים מרובעים מקדימה. מאד מאד אהבתי את הפיאט שלי וחרשתי איתה את כל הארץ...

אני מחפש משהוא כמו שלי, הכוונה להתחיל מ0.

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם
לגיא ולחברים שלום

אולי במקרה, מישהו יודע מה עלה בגורלה של ה 124 מהדגם הרגיל [לא ספורט] שפורסמה לאחרונה ?

תודה מריו.

אז ככה..

אם זאת הפיאט שאני פרסמתי כאן, אז היא בדרך חזרה לכביש, הרכב קרוב ללב בעליו ולכן ככל הנראה ישקיע בו וישאיר אותו ברשותו.:-P

פורסם

128 ירושלמית עסלי, מה שאומר פחות חלודה דבר שנדיר בפיאט, עומדת זמן רב בשכונת בקעה בי-ם, שלמה למדי אבל מצריכה עבודה יסודית, אם מעניין אותך דבר איתי להכוונה, הרכב לא שלי ולא ברור אם הוא למכירה, ידרש איתור קל של הבעלים המתגורר בסמוך-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
והיו בישראל גם מעט דגמי פיאט 128 ראלי עם 2 דלתות, מנוע 1300, פנסים אחוריים עגולים וכו'.

בברכה - רפי לין :-)

רפי לדעתי אתה מתכוון ל 128 קופה דגם SP כמו הכחולה בתמונה שהיא התפחות מאוחרת וגם מכוערת יותר של גרסת הספורט המיוחדת והמוצלחת (וסליחה על חוסר האובייקטיביות) מתחילת שנות השבעים כמו הכתומה בתמונה.

1281.jpg

fiat128-7.jpg

פורסם

כוונתך ל128 3P קופה הדגם ה"חדיש" יותר של ה128 קופה, 3P=tre porte קרי 3 דלתות.

אני התכוונתי ל 128ראלי הנראה כמו דגם הסלון הרגיל ושהיה עם 2 דלתות, מנוע 1300 סמ"ק, פנסים אחוריים עגולים (4 כמדומני), סורג (גריל) קדמי שחור בצורת כוורת ו 2 פנסי ערפל קדמיים גדולים ועגולים.

כמי שהיה חשמלאי רכב במוסך מורשה פיאט הכרתי אישית מכוניות אלו.

פורסם

אני מבין שנפלתי על מומחה לפיאט. אגב מה ההבדלים בין שני הדגמים שצירפתי את התמונות שלהם? מישהו פעם אמר לי שהדגם המאוחר נבנה על פי תקן אמריקאי וקיבל בסלנג את השם קופה אמריקאי. האם זה נכון?

פורסם

ה 128 קופה בדגם המאוחר היה מתיחת פנים ועדכון מראה בעיקר.

קצת מידע יש באתר www.carsfromitaly.net

וכעת כדי שיזל קצת ריר מהפה אז אציין שטפלתי ותקנתי גם דגמי פיאט נדירים יותר כפיאט 2300S קופה,

פיאט 130, פיאט 131 ראלי, פיאט בלילה, טופולינו למיניהן וכל יתר דגמי פיאט עד לשנת 2002 ומכוניות "מורטי" שהיו על בסיס פיאט 128, 124 ו 125 אבל עם מרכב בצורה ספורטיבית (הן לא היו בכלל ספורטיביות).

פורסם

לאבא שלי יש פיאט 128 4 דלתות שנת 73 יד שלישית או רביעית עם 53 אלף ק"מ מקורי, עומדת כבר 5 שנים בערך מכוסה בחניה מקורה, הבעיה היחידה שהיא רשומה על שם סבא שלי ז"ל וצריך להעביר את האוטו על שם סבתא שלי או על אבא שלי בבית משפט וזה קצת סיפור!

בכל מקרה שלח לי הודעה פרטית ותרשום בקשר לפיאט, ושהנושא יהיה רלוונטי אני ישלח לך הודעה חזרה!

פורסם

כרמל,

כשהיתה לך הפיאט, היא היתה חדשה יותר מהיונדאי שלך היום.... אתה כבר חטיאר.

• תוכן חדש...