Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אצלנו בחניה של הבנין חונה כבר קרוב ל3 שנים לפחות סיטרואן ויזה שנת 83 1.1ל' בצבע חום דהוי. לא הניעו אותה כבר הרבה זמן ואני בספק אם הבעלים בכלל גר עדיין בשכונה. אם מישהו מעוניין אני אעלה תמונות. אגב, על הרכב אין שלט למכירה אבל שתי מדבקות של קונה רכבים לפירוק..

הפשרה של היום היא הנורמה של מחר

• תגובות 572
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

אוטוביאנקי שנת 86 אבל נוסעת יום יום חונה באופן קבוע באותו מקום בחולון.

למיקום מדויק לפנות בה"פ.

08-07-07_1315 (Medium).jpg

*pontiac tempest 1992 V6 3.1 liter

Pontiac - we are driving excitement

פורסם

בבת-ים, בשכונת רמת הנשיא, רנו 12(?) סטיישן חונה בחנייה של בניין משותף

המכונית באותו המקום לפחות 10 שנים... כבר שנים שאני רואה אותה שם... ואין לי מושג מי הבעלים אבל מן הסתם הוא כנראה מהבניין.

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

פורסם

בחניון אגד חולון (חניון בן גוריון)

1: אאודי 80 אספנות כתומה שמורה מאד נוסעת ביום יום שייכת לנהג אגד.

2:פיאט (נדמה לי 124) חלודה ועומדת שם שנים.

3:פולסווקגן שירוקו מאובקת עומדת שנים אבל מתחת לשכבות העבות של האבק נראית מצויין.

כמו שציינתי כולם נמצאות בחניון אגד בן גוריון בחולון.

במוסך איציק ליבמן באזור תעשיה סגולה בפתח תקוה, רחוב מרכוס , לפחות עד לפני שנה כשהייתי במקום עמדה שם פיאט 800 לבנה בתוך המוסך ששימשה מחסן חלקי חילוף.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם

מי שעשה את העבודה בפוטו שופ על המאליבו של דודי תותח! ממש ממש יפה!

ו-בנצי, אתה יכול לצלם את האוטו או לתת קצת יותר פרטים על מקום הימצאות האוטו?

פורסם

נצפתה טרנספורטר בחצר בית ברח' קהילת לודז' 29, הדר יוסף, ת"א. יחסית לגרוטאה ניראת במצב לא כ"כ רע (חיצונית אין דפיקות מיוחדות, פנסים ובקליות קיימים וכד'). לדברי השכנים לא נוסעת כבר שנים. החצר שייכת לבית שאף אחד לא גר בו (הבית והמכונית במצב דומה), אבל ביררתי פרטים לגבי מגורי הבעלים. למעוניינים אשלח בה"פ.

התמונה להמחשת הדגם בלבד (נלקחה מהודעה שפרסם בזמנו ariebz)

בידידות

אילן

attachment.php?attachmentid=87483&stc=1&thumb=1&d=1180996443

אם ראיתם וולוו 240 בפירוקיה אנא ספרו לי על כך

וגם אם ראיתם וולוו 700 או 900

פורסם

לא בדיוק הרכב הוא דבל קבינה. דיברתי עים הבעלים ,,לאחר חקירה בין השכנים הוא לא מעונין לימכור למרות כל מאמצי השיכנוע שלי והיו לא מעטים ,לך תבין את האנשים האלה.:evil::evil::evil::evil:

פורסם

דודג' 500 שנת 82 עומדת ברמת אליהו בראשל"צ, רחוב נתן שלמה.

עוד ברמת אליהו: פיאט 124 ישנה (נדמה לי עם המנוע 650) בצבע ירוק, נמצאת בשימוש יומיומי אצל אדם מבוגר, האוטו עבר פחחות בחודש האחרון, לא נראה לי שימכר.

אור מעבר לדלת, שירותי פריצה לבית ולרכב 24/7

פורסם

עוד בבת ים, ברח' ירושלים- סוסיתא קוביה (אין לי מושג איזו שנה..) במצב די טוב יחסית.

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

פורסם

לא בדיוק הרכב הוא דבל קבינה. דיברתי עים הבעלים ,,לאחר חקירה בין השכנים הוא לא מעונין לימכור למרות כל מאמצי השיכנוע שלי והיו לא מעטים ,לך תבין את האנשים האלה.:evil::evil::evil::evil:

ומה לגבי למסור לידיים אוהבות את הבית?:wink:

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...