Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
חבל שלא צילמת עוד את החיפושית השייכת גם היא לבעלים:wink:

החיפושית הכחולה לא נכנסה בפריים :roll:

אני רואה שאתה מתמצא יותר ממני, אז יש לך מושג מה הבעיה של הדודג' ומה הבעלים מתכנן עבורו?

אולי אתה גם יודע איזו מרצדס נמצאת מאחורי כיסוי מס' 1?

• תגובות 572
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

במושב בארותיים עומדת אלפא רומאו 75 הרכב לא נוסע בעל הרכב רוצה 500 ש"ח על כל הרכב במבט חטוף רק הדש בורד חסר טל' שלו 057-7569986 יוסי

ספידר- גם אלפא וגם roadster

פורסם

סייארה אתה מאבן יהודה? כי אני מכיר סובארו כמו שלך שחונה המון שנים שם. בעין יעקוב.

ליד איפה שפעם הייתה המכולת של יגאל.

haters will hate

פורסם

נצפתה היום בדרום תל אביב.

לפי הלוחית מודל 76', אבל ללא לוחית אספנות. טסט בתוקף.

אני לא ממש מזהה. יכול להיות קורטינה MK3 ?

מולה, דרך אגב, חונה וולבו 244, גם כן מודל 76'.

IMG_3850.jpg

IMG_3851.jpg

פורסם
סייארה אתה מאבן יהודה? כי אני מכיר סובארו כמו שלך שחונה המון שנים שם. בעין יעקוב.

ליד איפה שפעם הייתה המכולת של יגאל.

אני מבאקה אלגרבייה,והסובארו שלי נמכרה כבר.

במקומה נרכשה סובארו הרדטופ 78' יד 00 לפני שיפוץ.

אני עובד אזור המושבים קדימה תנובות אמץ ועובר כל יום ליד אוצרות פה ושם ואני מבטיח תמונות בקרוב.

אתה יכול לשפוך עוד קצת אור לגבי הסובארו באור יהודה בפרטי?, תודה.

למכירה כל החלקים של :

GN250,TU250,DR250,jawa350,dealem leberty50

פורסם
פליימות' בעין ורד, לפי לוחית הרישוי מגיעה בעוד 4 חודשים במזל טוב לגיל אספנות (מודל 78').

המכונית אינה בשימוש, ולפי המדבקות בלי טסט מאז שנת 2000.

אגב, הפליימות' הזו שהעליתי בשבוע שעבר, זוהי וולרה או וליאנט?

נראית לי יותר כמו וולרה, אבל מישהו אמר לי שוליאנט.

1.jpg

פורסם

וולארה. הואליאנט- זה אח- תאום של דודג' דארט, ווולארה- של אספן.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
לדעתי מדובר ב DODGE ASPEN

http://www.drmopar.com/79aspen3.jpg

תראה מוטי, חרוט על הגריל "PLYMOUTH", אבל מצד שני כבר עברנו את אותו הסיפור עם הדלתא/רנו12 באבן יהודה, ככה שכבר למדתי ממך לא תמיד להאמין לחריטות :)

השאלה היא פשוט אם יש הבדל קוסמטי כלשהו בין הוולרה לאספן, מלבד הסמלים כמובן.

פורסם

Volkswagen Camper, חיצונית, במצב מעולה, של תושב קרית אונו,

הוא עבר דירה לאחרונה לצידה השני של קרית אונו, בהזדמנות שאני יהיה ברחוב אני אצלם,

אני אצור איתו קשר בקרוב, אני צריך קמפר ומכונת עשן לנשף י"ב :lol::lol::lol:

----

פורסם
לדעתי מדובר ב DODGE ASPEN

http://www.drmopar.com/79aspen3.jpg

נו, ומה זה וולארה? -זה אותו האוטו בדיוק, כמו האספן, רק כתוב עליו "פלימוט"! זה הכל. וזה לא "קומבינה"- ככה הוא יצא מהמפעל.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

איש יקר :

לא טענתי שמדובר בקומבינה.

אני הולך על סמך זכרוני ועל כן חיפשתי בנט בכדי לדעת שאיני טועה .

ובקשר לדלתא :

זוכר אותה טוב ומסוגל להבדיל בנקל בינה לבין הרנו 12 :

"גם אני יכול 88" :lol:.

בברכה

מוטי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6851 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...