Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עוד תמונות:

DSC02685.JPG

DSC02686.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 572
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
נצפתה Plymouth בשד' יד לבנים בתל אביב. (נכנסים לרחוב מכיוון יגאל אלון, היא בתחילת הרחוב)

על שמשת הרכב יש פתק של העירייה, לא קראתי.

תמונות:

שוב מצטער על האיכות, מצלמת פלא' :roll:

מישהו כנראה קלט, שבמצב הזה ימיו של האוטו ספורים, ומנסה, לפחות רשמית, להראות, שמישהו עדיין צריך אותו- האוטו נוקה. אומנם, רואים שניקו אותו רק "לצאת לידי החובה", אבל בכ"ז- נראה הרבה יותר טוב! אבל לא נראה, שזז לאנשהו...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
מישהו כנראה קלט, שבמצב הזה ימיו של האוטו ספורים, ומנסה, לפחות רשמית, להראות, שמישהו עדיין צריך אותו- האוטו נוקה. אומנם, רואים שניקו אותו רק "לצאת לידי החובה", אבל בכ"ז- נראה הרבה יותר טוב! אבל לא נראה, שזז לאנשהו...

יותר נכון אותו אדם נמחק שהוא בעל הרכב מנסה להראות יותר נמחק בזה שהוא מאריך את ימיו הקצרים של הרכב.

הרכב הנ"ל חונה ברחוב ערבי נח"ל בגבעתיים-ר"ג ולפני הרבה שנים יצרתי קשר עימו ותירוצים כמו אני שומר אותו לילד ודרומה

מזה עפו לחלל האויר.

אלוני, הזהר בלשונך....

בני, מנהל הפורום

פורסם

במגרש החול של המכוניות למכירה בסוף רח רוטשילד ראשל"צ, יש אופל קדט מתחילת שנות השבעים בצבעי כתום וירוק, נראית שלמה לגמרי.

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
יותר נכון אותו אדם נמחק שהוא בעל הרכב מנסה להראות יותר נמחק בזה שהוא מאריך את ימיו הקצרים של הרכב.

הרכב הנ"ל חונה ברחוב ערבי נח"ל בגבעתיים-ר"ג ולפני הרבה שנים יצרתי קשר עימו ותירוצים כמו אני שומר אותו לילד ודרומה

מזה עפו לחלל האויר.

אלוני, הזהר בלשונך....

בני, מנהל הפורום

אלון, אני דיברתי עכשיו על הפלימוט הירוקה, ולא על הדארט הכחולה, וזה מה שאתה מתכוון, לא? אבל הדארט אף אחד אפילו לא ניסה לשטוף...:cry:

פורסם

אלוני, אז על איזה אוטו דיברת בסוף, לא הבנתי עדיין- על הדארט הכחול ללא מספרים, או על הפלימוט הירוק, שאמרתי שניקו קצת?

פורסם

תגיד עזוב לרגע את מצב הרכבים.. שמישהו יסביר לי איך הוא הצליח לארגן לעצמו קומבינה כזאת ולהשיג מספרים כאלה לשני הרכבים?.. 333333 666666 ? וואו אהבתי את הצירופים (למרות ש 666 זהו מספר שמסמל את השטן)

תצפית מבת-ים:

Ford Cortina ו Opel Kadett, המכוניות נמצאות ברחוב ההגנה בבת-ים.

הפורד חונה מתחנת לבניין, לא במצב נסיעה (אין אוויר בגלגלים, שמשות שבורות, מאוחסנים ברכב חפצים).

האופל חונה ברחוב ונראת במצב נסיעה.

תמונות מהפלא' אז האיכות לא משהו.

צביקה.ש

חבר מועדון ה-5

fiat 127 900 L 1979

\fiat qubo 1.4 2013

פורסם
אלוני, אז על איזה אוטו דיברת בסוף, לא הבנתי עדיין- על הדארט הכחול ללא מספרים, או על הפלימוט הירוק, שאמרתי שניקו קצת?

על הכחולה שנגמרת לאיטה.

פורסם

באמת תהיתי, איפה המומחה נעלם?:-D

ואם אתה כבר מכיר אותו- מה הסיפור באמת? עד כדי כך עקשנים, שלא מוכנים למכור, או שפשוט לא מספיק ניסו לשכנע אותם?:roll:

פורסם
באמת תהיתי, איפה המומחה נעלם?:-D

ואם אתה כבר מכיר אותו- מה הסיפור באמת? עד כדי כך עקשנים, שלא מוכנים למכור, או שפשוט לא מספיק ניסו לשכנע אותם?:roll:

למיטב ידיעתי הדארט הכחולה חונה ברחוב ערבי נח"ל המתחבר לעליית הנוער,ואמנם קשה מאוד להשיג את האיש אבל יצא לי במרוצת ה-10 שנים אחרונות לדבר איתו מספר פעמים,וכמו שכבר אמרתי-הוא מסוג האנשים שיעדיף שהרכב ימות ולא ייתן

לאחר להינות ממנו.

אגב ישנה וליאנט נוספת מהשנתונים שאני אוהב 71-72 שתאמין או לא גם אחריה אני בסביבות ה-10 שנים של מעקב ורק אתמול יצא לי לראות אותה שוב,והסיפור הוא פחות או יותר הסיפור של הדארט -אותה הגברת באותה האדרת,אנשים אטומים שפשוט חבל ממש חבל לראות איך הם גומרים את הרכבים.

אלוני

פורסם

אז זהו, שעכשיו הוא באמת מתחיל כבר למות: גנבו לו או שברו לו משולש, והחתולים מתחילים להכנס לבפנים, עוד מעט החורף- גם המים יהיו, ולא נראה, שמתכוון לסדר או לפחות לסתום את החור-וחבל... לא מסוגל להבין, מה הקטע של האנשים- מילה, שומר, אבל למה להשאיר פתוח ולא לדאוג לפחות לסגור?!:shock:

פורסם

פיג'ו 404 טנדר במושב קדימה.

בעבר הרחוק דווח כבר על הרכב, אבל חשבתי להעלות תמונות.

בזמנו נכתב בפורום שהפיג'ו במצב מחפיר, אך זה לא מדויק. הרכב במצב נסיעה והבעלים משתמש בו לא מעט. נכון שהוא לא נראה כמו רכב אספנות במצב תצוגה, אבל זה פשוט כי הוא לא רכב אספנות ולא מיועד לתצוגות. זה רכב עבודה, ויש רכבי עבודה שצעירים מה-404 בכ-20 שנה ונראים במצב רעוע יותר.

אגב, הלוחית היא 6 ספרות (ללא סטטוס אספנות) ומתחילה ב-180. איזה שנה זה עושה את הרכב? אני יודע לפרש לוחיות של מכוניות פרטיות אבל אין לי מושג איך זה לגבי מסחריות...

2.jpg

1.jpg

פורסם

טוב, אז אחרי שהזדמן לי לעבור שוב במקום, צילמתי כמה תמונות של הסוסיתא

אני מקווה שאתם מסכימים אתי שיחסית לאוטו שיושב באותו מקום 20 שנה (כמו שנאמר) הוא נראה די טוב.

הלוואי שתהיה אפשרות להציל אותה... אני אשמח לראות אותה משופצת... הכל תלוי בבעלים שלה שאין לי מושג מי הוא.

תמונה000.JPG

תמונה001.jpg

תמונה002.JPG

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...