Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

צומת מסובים, אם באים מדרום מכביש גהה- פונים שמאלה, עוברים מתחת לגשר ליד תחנת דלק, אחרי תחנת אוטובוס יש כניסה קטנה ימינה (לנסע לאט), עושים סיבוב ימינה וימינה, ובצד שמאל רואים אוטובוסים של משאי שאשא (נראה לי), וזה שם- רואים מהשביל.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תגובות 572
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
האלפא סוד הזו "כנראה " מפורסמת בלוח יד 2 , למכירה .

לפי התיאור - תואם : 2 דלתות , לבנה וכתובת המוכר - צומת מסובים . מבקשים 10000 ש"ח .

ככל הניראה הוא לא שם לב שגררו לו אותה..;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

לא נראה לי, שזו אותה האחת- הזאת הספציפית עומדת שם כבר כמה שנים...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אפשר לקבל קישור של המכירה של האלפא סוד ?

אני לא מוצא אותו.

תודה

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

וואללה, נראה שזה אותו אחד!

אז, הייתי אומר, ש"קצת" הגזים עם המחיר!:-D אני טועה במשהו?:roll:

(אבל יש מצב, שהוא סתם חירבש מחיר "יפה")

פורסם
ברח' הדקל - Mercedes (עם פאנצ'ר, כנראה הגיעה למקום לא מזמן כי לפני חודש לא הייתה שם).

ברח' האלון - ג'יפ אספנות כנראה Willys (מכוסה, 5 ספרות במספר).

ברח' הורדים - אופנוע כלשהו (משמש כפריט נוי בגינה).

ברח' שניר - Mercedes (נוסעת, רשומה כרכב אספנות, בצבע לבן).

ברח' הירדן - BMW כלשהי (לא זזה הרבה שנים, נראה לי דווח עליה פה כבר).

ובאותו רחוב גם VW BUS (כנראה לפני שיפוץ, ככה קוראים לדגם הזה נכון?).

כל הרכבים נמצאים בעיר אריאל.

תמונות מצורפות.

כמעט לכל הרכבים שהעלית פה יש בית אוהב שלא מוכן לוותר עליהם:

האופנוע לא בר שיפוץ ולא יוותרו עליו למטרת חלקים.

הג'יפ שייך לאספן ידוע ביישוב שבבעלותו גם אמריקאית קונורטיבל ענקית ואדומה וסיטרואן ds ישנה, הג'יפ הוא אכן ויליס cj3a או b כל רכביו הם במצב נסיעה ואף אחד מהם לא למכירה.

המרצדס הלבנה אכן נוסעת + טסט והיא נרכשה לאחרונה ע"י הבחור שכבר השקיע בה ומתכוון להחזיק אותה עוד הרבה שנים ולשפץ אותה מהיסוד.

ה vw busב שייכת לחבר שח בעל המרצדס ושניהם נכנסו לתחביב ביחד גם הוא רכש אותה לפני שנה בערך ומשפץ אותה לאט לאט (כדבריו).

והמרצדס שברחוב הדקל..... היא תמורת המחיר הנכון (20 - 25 אלף ש"ח) אכן תימכר. בעעוד כמה חודשים היא נכנסת לסטאטוס של אספנות (תחילת 2008 היא שנת 78) זו היא מרצדס 280se שעברה שיפוץ, כולל פחחות וצבע - (שאני בחרתי ד"א: אספלט סגול חציל) כשנרכשה לפני 4 שנים אך לאחר שנה וחצי של נסיעה עליה נזנחה לטובת מזדה מיאטה חדשה.

הרכב במצב נסיעה, אך הצמיגים יבשים נורא, וזה עם הפאנצ'ר גמור כי נסעתי עליו עם הפאנצר כדי להעביר אותה מהבית שלי לרחוב הדקל.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם
כמעט לכל הרכבים שהעלית פה יש בית אוהב שלא מוכן לוותר עליהם:

האופנוע לא בר שיפוץ ולא יוותרו עליו למטרת חלקים.

הג'יפ שייך לאספן ידוע ביישוב שבבעלותו גם אמריקאית קונורטיבל ענקית ואדומה וסיטרואן ds ישנה, הג'יפ הוא אכן ויליס cj3a או b כל רכביו הם במצב נסיעה ואף אחד מהם לא למכירה.

המרצדס הלבנה אכן נוסעת + טסט והיא נרכשה לאחרונה ע"י הבחור שכבר השקיע בה ומתכוון להחזיק אותה עוד הרבה שנים ולשפץ אותה מהיסוד.

ה vw busב שייכת לחבר שח בעל המרצדס ושניהם נכנסו לתחביב ביחד גם הוא רכש אותה לפני שנה בערך ומשפץ אותה לאט לאט (כדבריו).

והמרצדס שברחוב הדקל..... היא תמורת המחיר הנכון (20 - 25 אלף ש"ח) אכן תימכר. בעעוד כמה חודשים היא נכנסת לסטאטוס של אספנות (תחילת 2008 היא שנת 78) זו היא מרצדס 280se שעברה שיפוץ, כולל פחחות וצבע - (שאני בחרתי ד"א: אספלט סגול חציל) כשנרכשה לפני 4 שנים אך לאחר שנה וחצי של נסיעה עליה נזנחה לטובת מזדה מיאטה חדשה.

הרכב במצב נסיעה, אך הצמיגים יבשים נורא, וזה עם הפאנצ'ר גמור כי נסעתי עליו עם הפאנצר כדי להעביר אותה מהבית שלי לרחוב הדקל.

אגב- האופנוע- זהו טוסטוס 50 סמ"כ רוסי משנות ה-80-90, שניקרא "קארפאטי". ואכן הבעלים לא מוכן למכור (לדבריו- לא שווה לי למכור, עדיף שיהיה קישוט), אגב בחור די נחמד. ואין לו ניירות, ולא היו קיימות- מעולם לא נרשם בארץ לכביש.

פורסם
לא נראה לי, שזו אותה האחת- הזאת הספציפית עומדת שם כבר כמה שנים...

הוא רשם במודעה שאין טסט שנתיים אז כניראה זו אותה אחת

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם

הגזים עם המחיר? יש כאן הרבה כאלה שעובדים בשיטת מצליח... :)

יש אחד ששם למכירה סיטרואן ויזה, שים לב, ב 13K, לא פחות.

אחר שם וולוו פשוטה משנות השבעים, ב 25K, ובאותו המסך מישהו אחר שם וולוו דומה ב 3000 ש"ח.

יש הרבה כאלה.

וואללה, נראה שזה אותו אחד!

אז, הייתי אומר, ש"קצת" הגזים עם המחיר!:-D אני טועה במשהו?:roll:

(אבל יש מצב, שהוא סתם חירבש מחיר "יפה")

פורסם

רח' הפורצים בחולון, פיאט 127 מודל 85' מוצעת למכירה

בסריקה מהירה לא נמצאו איזשהן נקודות חלודה והמכונית נראית ממש טוב לזמנה.

תמונה003.JPG

תמונה004.JPG

תמונה005.JPG

תמונה006.jpg

תצחקו, תגידו שהן לא עובדות, עדינות, אי אפשר למכור אותם..

דבר אחד אני יודע- לפחות לאירופאיות אפשר לקרוא "מכונית".

פורסם

נראה כמו רכב שהרכיבו בפוטושופ לצורך חידה "זהה את הרכיבים הבאים.."

מעניין אם אפשר לנהוג בו לשני הכיוונים כמו הרכב בסרט "קומפוט נעליים"

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...