Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• אחראי פורום
פורסם

רח צה"ל בפ"ת, 5-4 חיפושיות בתפזורת...

לי זה נראה כמו רכוש של בן אדם אחד, חלקן נראות בשימוש.

רח' משה שרת (ניצב לרח' הנ"ל) עומדת קורטינה דור 3, סטיישן עם פנסים מלבניים בחזית.

צבע חום מטאלי יפה, נראה שעומדת המון זמן, לא רשומה כאספנות.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

• תגובות 572
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

• אחראי פורום
פורסם

נזכרתי בעוד רכב מהאיזור אתמול, כנראה רחוב עגנון -

פורד ברנדה ירוקה, 4 דלתות, 6 ספרות בשלט רישוי אבל לא רשומה כאספנות.

איתי.

עברנו את פתח תקווה, נעבור גם את זה.

פורסם

בעבר דווח פה על מכונית (אמריקאית?) בחנקין בחולון.

רק להבהרה : רשומה כאספנות, חונה בחניה מסודרת, עיניכם הרואות, אך נראה שלא זזה זמן רב...

IMAGE_.jpg

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

אני לא זוכר אם פירסמתי את זה בעבר, אז אם לא...הנה.

נצפתה אודי GTI כלשהי בקיבוץ הגושרים.

צולם בחושך מוחלט עם סלולרי, תנסו לפענח במה מדובר.

dsc02087ai6.th.jpg dsc02088gn2.th.jpg dsc02089qp1.th.jpg dsc02090gx7.th.jpg

פורסם

מזמן כבר רציתי לדווח אבל לא יוצא לי לצלם את הרכב.

במגרש סוחרי ברזל עומד על מכולה רכב בצבע ירוק, נראה במצב טוב.

כשנוסעים בכביש 5 מפ"ת לאריאל המגרש נמצא בין שתי המשתלות.

פורסם
אני לא זוכר אם פירסמתי את זה בעבר, אז אם לא...הנה.

נצפתה אודי GTI כלשהי בקיבוץ הגושרים.

צולם בחושך מוחלט עם סלולרי, תנסו לפענח במה מדובר.

dsc02087ai6.th.jpg dsc02088gn2.th.jpg dsc02089qp1.th.jpg dsc02090gx7.th.jpg

אם זה לא אודי קוואטרו, אז זה נקרא אודי GT. אני ראיתי אחד כזה באיזור התעשייה של הרצליה פיתוח לפני כמה ימים.

דניאל באום

פורד פיאסטה 1100 1987

www.type34.info

פורסם

כמה מכונית מתצפיות בסופ"ש הזה:

דודג' דארט למכירה- בבן-גוריון בר"ג- אספנות, מצב לא רע בכלל, שייכת למישהו ממועדון כנראה- יש מדבקת מועדון על החלון.

רנו 12 אומללה עומדת בר"ג- מספרי אספנות, אך ככל הנראה עומדת הרבה זמן.

במיגרש הגרירות במסובים: עדיין עומדת אלפא סוד שתי דלתות. בנוסף- יש שם פז'ו 104 במצב לא רע חיצונית, וסוברו 4X4 שנת 84. מקווה, שמישהו יוכל סופסוף לעשות משהו איתם- כי חבל, כולם כבר די נדירים. אני לא מטשוש את המספר בכוונה- המכוניות נועדו בסופו של דבר לברזלים כנראה, אז אם זה יעזור להצילן- זה שווה...

DSCF0172.JPG

DSCF0173.JPG

DSCF0174.JPG

DSCF0176.JPG

DSCF0175.JPG

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

האלפא סוד הזו "כנראה " מפורסמת בלוח יד 2 , למכירה .

לפי התיאור - תואם : 2 דלתות , לבנה וכתובת המוכר - צומת מסובים . מבקשים 10000 ש"ח .

I LOVE MY ALFA ROMEO

פורסם

שברולט טנדר שנת 81 לא זוכר תדגם בגבעתיים ברחוב ערבי נח"ל ניראה עומד כמה יש עליה אבק

בת"א עדיין לא ענתיקה אבל דיי נדירה פיאט דונה שנת 88 במצב מעולה גם היא לא זזה מהמקום כמה חדשים אין אוויר שייכת לאדם מבוגר אני רואה שהוא מניעה ומנקה אותה לפעמים

בבעלותי

רובר 827 1994, סיטרואן פאלאס GSA 1982, אופל קדט 1982,טלבוט הורייזן 1980 יד 1 ופורד סיירה 1983 שממתינה ל 2013

פורסם
ברחוב אבא חושי בחיפה וולבו 122

הרכב מוכר, הוא של חבר פורום.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
מזמן כבר רציתי לדווח אבל לא יוצא לי לצלם את הרכב.

במגרש סוחרי ברזל עומד על מכולה רכב בצבע ירוק, נראה במצב טוב.

כשנוסעים בכביש 5 מפ"ת לאריאל המגרש נמצא בין שתי המשתלות.

עברתי אתמול וראיתי- הרכב הירוק זה וולוו 144 לדעתי, בצד השני של הכביש ממש ממול כנראה שזיהיתי במעורפל אודי קווטרו בתוך שטח של מה שנראה כמוסך (כמו בהודעות שלמעלה )

פורסם
כמה מכונית מתצפיות בסופ"ש הזה:

דודג' דארט למכירה- בבן-גוריון בר"ג- אספנות, מצב לא רע בכלל, שייכת למישהו ממועדון כנראה- יש מדבקת מועדון על החלון.

רנו 12 אומללה עומדת בר"ג- מספרי אספנות, אך ככל הנראה עומדת הרבה זמן.

במיגרש הגרירות במסובים: עדיין עומדת אלפא סוד שתי דלתות. בנוסף- יש שם פז'ו 104 במצב לא רע חיצונית, וסוברו 4X4 שנת 84. מקווה, שמישהו יוכל סופסוף לעשות משהו איתם- כי חבל, כולם כבר די נדירים. אני לא מטשוש את המספר בכוונה- המכוניות נועדו בסופו של דבר לברזלים כנראה, אז אם זה יעזור להצילן- זה שווה...

איפה המקום נמצא במדויק?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...