רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
12345
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
בימים אלה אני מחזיר לכבישים את אהבת חיי - סאאב 96 משנת 66. כמו המכונית, גם אני ירוק בעניני אספנות ואשמח לעצות שימושיות. לדוגמא - היכן כדאי להכין ולצבוע את האוטו, מי הכי טוב, מי הכי זול, מי הכי הוגן? מי יודע לטפל ברכב ואינו "שוחט"? היכן מוכרים חלקים במחירים סבירים. תודתי מראש לכולם!
הודעה אחרונה מאת גוטליב, -
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 807 צפיות
רוצים לדעת ממי יש להיזהר? רוצים לשמוע ממקור ראשון מי מתפאר בשמות מפוצצים באינטרנט אבל הם בסך הכל שוחטי רכב ושוחטי מחירים? רוצים לדעת היכן וכיצד לרכוש חלקים ומה המחיר הראוי לחלקים אלו? לפנות אך ורק בפרטי והתשובות גם הן אך ורק בפרטי.
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מחפש חלקים לאסקורט ידית איתות ביחד אם החלפת אורות .ועזרה כיצד לנקות חלקי ניקל תודה
הודעה אחרונה מאת ok67, -
- 11 תגובות
- 2 אלף צפיות
היום ביקרתי אצל בחור שיש לו ברנדה אדומה 2 דלתות במצב ממש שמור ומקורי, האוטו שנת 80 ועבר תאונה בכנף שמאל, הבנתי ממנו שהאוטו היה שייך לחבר ושבעקבות התאונה הביטוח הוריד לו את האוטו מהכביש והוא ביקש שישאירו לו את האוטו, כיוון שהאוטו במצב ממש מעולה לשיפוץ ללא שום חלודות ורקבונות לדעתי כדאי לשמר את האוטו ולהחזירו לכביש, רציתי לדעת מה ניתן לעשות על מנת להחזיר אותו לכביש בצורה חוקית (ובצורה לא חוקית בהודעה פרטית). אין לי תמונה של האוטו כיוון שהבעלים לא הסכים שאני אצלם אותה, אני מקווה שהוא יסכים בפעם הבאה. תודה
הודעה אחרונה מאת omrishalev, -
- 3 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
היי קראתי את השרשור שהופיע בעבר לגבי "דברים לעשות בלאס וגאס" , הרשתי לעצמי לעדכן עקב העובדה שסיימתי שהות של שבוע כאן . בשרשור הקודם נכתב כי באימפריאל פאלאס יש "דברים מענינים באוסף המכוניות " ובכן כרטיס כניסה חינם לאוסף שקיבלתי מבחורה בבגדים מינימליים ברחוב הוביל אותי לשם וכמו שנאמר בשיר של נעמי שמר " לא האמנתי למראה עיני" , "דברים מעניינים" בדמות 120 מכוניות בשווי של כ100 מליון דולר מהנדירות והיקרות בעולם , 320 תמונות , היריעה והזמן קצרים מלהכיל אך אשתף אתכם בבולטות ביותר מבין עשרות הרולרויסים, שלבי'ס, דיבי2\4\5 ועשרות מכוניות מרוץ אמיתיות (כמה מקבוצה B האגדית). SSK אמיתית (למכירה , 4.75 מליון דולר )סילבר אירו (כ3.5 מליון אם אני לא טועה) ומאיבך . כמו כן משהו שקסם לי ב…
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
לנמרוד רחמימוב, ברכות לרגל יום הולדתך, והגיעך ל46 קיצים,המון המון מזל טוב ! המון אושר,בריאות והצלחה. קובי, עקב הכרותו של נמרוד בפורום אספנות,פרסמתי פה ולא באוף-טופיק. עידן
הודעה אחרונה מאת reuven, -
כתבה מעניינת
מאת חיים ל.- 0 תגובות
- 912 צפיות
קבלו קישור לכתבה מעניינת http://www.collect.co.il/content.aspx?id=426 ועוד כתבה מעניינת http://www.collect.co.il/content.aspx?id=433 בברכה חיים ל
הודעה אחרונה מאת חיים ל., -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בבעלותי מרצדס 190 שנת 1964 זקוקה לריצפה חדשה+פחחות בסבלנות להמלצות אודה
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- 2 עוקבים
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום האגזוז ברכבי מאוד מורכב וקשה למצוא לו תחליף...אם כי לא נראה לי שצריך בזמן הקרוב. האגזוז שלם ואפילו חזק אלא שהוא במעטה של חלודה. ברצוני לבצע גילוון חם למרכיבים השונים, גם על מנת לשומרו וגם ע"מ לתת לו צבע. מה קורה לפח מגולוון בסביבה של חום? מומלץ? אשמח לשמוע בעד ונגד.
הודעה אחרונה מאת odednn, -
אטמים לאגזוז
מאת odednn- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אע"פ שנתקלתי בעבר במספר הודעות בנושא... היכן יכולים להכין לי אטמים לחיבורי האגזוז למנוע...? או לחילופין, האם ניתן לקנות יריעה כזו, ממנה אחתוך את המידות הדרושות לי.
- 3 עוקבים
- 11 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
ראיתי ציון במספר מקומות לגביי תהליך ניקוי כימי לחלקי מנוע וכדומה שאינו ניקוי במסיר שומנים. מישהוא יכול להסביר על זה?, יש אפשרות לעשות את זה בארץ?, הכוונה בעיקר לחלקים גדולים כמו בלוק ראשים וכו'. ואיפה אפשר לקנות מסיר שומנים בכמות גדולה.(עדיף אזור חדרה-חיפה), וכמה עולה.
- 16 תגובות
- 4.2 אלף צפיות
שלום, הלוטוס שלי מאוכסנת במבנה חקלאי לשעבר. אמנם התנאים שם מעולים, אך עקב הסביבה החקלאית, כמות עכברי השדה שם לא קטנה. פירקתי ממנה אתמול חלק מהמושבים (השאר יפורקו בימים הקרובים), ושמתי לב תוך כדי לעכברון קטן וחמוד שנמלט ממני היישר דרך פתח ידית ההילוכים. מלכודות הן לא אופציה היות ואני לא נמצא שם מספיק על מנת לתחזק אותן, והשדות שמסביב תמיד יכולים לספק עוד עכברים. יש למישהו המלצה על שיטה שתדחה את העכברים ותגרום להם להתרחק מהרכב? תודה, ליעד
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
שלום לכולם, יש לי אפשרות לקנות רכב שנת 86 שאני מאוד רוצה, לרכב אין טסט משנת 2003 (הרישיונות לא הוקפאו ויש לשלם בערך 5000 ש"ח אגרת טסטים). לאחר הרבה חיפושים בפורום הגעתי לשרשור כמו זה: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=162113&highlight=%D7%94%D7%A2%D7%91%D7%A8%D7%AA+%D7%91%D7%A2%D7%9C%D7%95%D7%AA+%D7%98%D7%A1%D7%98 שבו נטען שקיימת פרוצדורה להעברת בעלות לרכב ללא טסט שהוא לא אספנות. הרכב שאני מעוניין בו לא כשיר כרגע לטסט, הוא עומד 8-9 חודשים בלי שום דבר מתחת למכסה מנוע. הכיוון מחשבה שלי הוא: 1. להעביר בעלות. 2. לגרור את האוטו למקום שאוכל לתקן אותו ולהכין אותו לטסט. 3. לשלם את האגרה להעביר את האוטו טסט ושלום על ישראל. איך אני מבצע א…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
ברשותי רכב מסוג אל קמינו אני מעוניין לקנות מארה"ב קיט בעלות של 573$ איך אני עושה את זה? מהם העלויות הנוספות? והאם בארץ מותר להרכיב מערכת מסוג זה ,מצורף לינק לאתר היצרן http://www.flowmastermufflers.com/products/index.php?main_page=product_info&products_id=3709&zenid=f395be82cbbeee3f029ceb2b33210d0a תודה מראש מיכאל
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
האם ישנו חומר לחידוש ניקלים?,להברקת ניקלים? תודה, עידן
הודעה אחרונה מאת nitch, -
- 0 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
עידכון - ההשקה נידחתה - על המועד החדש תבוא הודעה. הזמנה להשקת טריומף ספיטפייר, 1971 TRIUMPH SPITFIRE 1971 ביום ו', 28.09.07, חוה"מ סוכות, בשעה 17:00, תיערך השקת טריומף ספיטפייר , משנת 1971, ששופצה ע"י חבר מועדון החמש יצחק (איציק) מועלם, שהצטרף אלינו לאחרונה. האירוע יתקיים ב'קופי טו גו', אוני' ת"א, פינת הרחובות איינשטיין חיים לבנון ,תל אביב. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים ויו"ר המועדון, נחום קדמיאל, ישא מס' מילים על הרכב. אחראי אירוע- מתניה הלוי. בברכת אירוע מהנה וחג שמח, סמדר.
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
חשבתי שזה יוכל לעניין אותכם, חברי פורום אספנות, כתבה מוואלה על נסיעה במכונית הראשונה שיוצרה בעולם. קישור : http://cars.walla.co.il/?w=/4701/1169378
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 0 תגובות
- 853 צפיות
עכשיו בדיוק יש תוכנית על מכוניות ישנות
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 20 תגובות
- 14.1 אלף צפיות
השקת פורד מוסטנג 1967 FORD MUSTANG 1967 ב-24.08, יום ו', בשעה 17:30, תיערך השקה לפורד מוסטנג קופה, שנבנתה כרפליקת "שלבי", שנת 1967, ששופצה ע"י ארז שקד, חבר מועדון החמש. יו"ר המועדון, מר נחום קדמיאל ישא מספר מילים על הרכב. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים. האירוע יתקיים ב"קופי טו גו", רח' חיים לבנון פינת איינשטיין, אוניברסיטת ת"א. חברים בעלי פורד מכל שנות הייצור ומכל הדגמים מוזמנים להגיע לסידור תצוגה מכובדת בהשקה עד השעה 16:30! בברכה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת STANG, -
- 0 תגובות
- 765 צפיות
מהסליל יוצאים 2 חוטים צהוב ושחור השחור לכיבוי המנוע והצהוב + בבדיקה המתח ביציאה 1.5 וולט ובסלד גבוהה 2.5 עד 3 וולט החלפתי לסליל אחר אותו תופעה בבדיקה אומית של הסלילים כולם אותה התנגדות גם בסלילים הנוספים שיש לי נשאלת השאלה עם יכול להיות שהיה אז בטילונים ממיר מתח ל6 וולט ? ואם מישהו מכיר את המערכת חשמל של הטילון?
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כבר לא יודע לפני כמה זמן נתתי לאחד האנשים פה בפורום את המכונית שכל כך רצתי לשפץ אבל מחוסר זמן העדפתי לתת למשהו אחר. איך שיפרסמתי היו לי הרבה מאוד הצעות אבל רק אחד הצליח לשכנע אותי לתת לו אותה .אחרי הרבה הבטחות שהוא ישפץ אותה. כבר העלתי את הנושא הזה בעבר ואכן הוא הראה כמה תמונות של המכונית אבל מאז נעלמו עקבותיו
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שנה טובה ושבת שלום, האם למישהו מהחברים בפורום יש מושג כיצד מתבצעת העברת הבעלות ברכישת רכב באיטליה? תודה, ישראל
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלםו לכולם! חג שמח ושנה טובה! אז ככה יצה לי להגיע בטעות להודאות ישנות לגבי סודים בפורום בכל אופן פורסמה פה סוד שחורה לחלקים אז ככה רציתי לדעת אם מישהו יודע אם היא קיימת ? ואם כן איפה? או אם מישהו ראה סוד לחלקים או בשלמותה
הודעה אחרונה מאת yossihana, -
-
- 42 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
ערב טוב. מפגשישי התקיים היום בצורה שונה מהמפגשים הרגילים. דורון וענת הזמינו את החברים אליהם לחצר למפגש ממונגל, מהשעה 11:00 בבוקר, במקום להפגש אחה"צ במקום המפגש הקבוע. חלק מהחברים הגיעו ישירות ליעד, וחלק יצאו במאורגן בשיירה. להלן חלק מרכבי השיירה מחכים לאחרים שבוששו עדיין לקום... אגב, ברכות ליהורם וענת על ההחלפה ל-404, ולרוני ומשפחתו שהגיעו עם הבל אייר. (כל מס' הרישוי גלויים באישור הבעלים).
הודעה אחרונה מאת mister v, -
- 2 תגובות
- 956 צפיות
אני מחפס ג'אנטים 13" על 4" לטריומף ספיטפייר 68. הבעייה היא ששלי עקומים. אולי מישהו מכיר מקום שיודע לתקן.
הודעה אחרונה מאת nati54, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 930 צפיות
היום חגגנו את הורדת "האבטומוביל" לדפוס. חוברת מלאה מכל טוב עם כמה וכמה עמודי צבע. אני מקווה שהיא תהיה בדאר לפני יום כיפור, או בין כיפור וסוכות. יש למה לצפות. חברים וחברות שרוצים לתרום מפי עטם לחוברת הבאה מתבקשים לכתוב ולשלוח לכתובת: [email protected] בני הספל, עורך.
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
לנסיעות מהרצליה לאונברסיטת תל אביב. אשמח לשמוע את דעתכם, ובייחוד מאנשים בעלי נסיון דיאן/דה שבו. הרכב במצב מכני תקין, שנת 79 (ולכן לא רשום כאספנות) ובנסיעה קצרה לא עושה רושם שיש לו בעיות מהותיות. תודה רבה, דין
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
מכוניות אלו נמצאו נטושות בקליפורניה בעיירה שבפעם האחרונה היו בה אנשים בשנת 1937. מי מזהה את האוטו ?
הודעה אחרונה מאת nagler, -
-
ספר רכב רנו 4
מאת redfox- 8 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום למשתתפים רכשתי לאחרונה רנו 4 מודל 1987 ואני מחפש את ספר הרכב עבורה כל עזרה כולל טיפים לשיפוץ תתקבל בברכה redfox
הודעה אחרונה מאת דני יונגר,
-
מי מחובר 50 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 618 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- Rongaflugen
- פיטר גריפין
- Renaultrap
- פריג'י
- מיץ פטל
- פיזיקאי שימושי
- sperial
- חד אופן
- shakedi
- ofralon
- DJI
- גולדן191