Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מחפש צבעי "תותח" בנרות!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6827 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הפורשה שלי הגיעה ארצה וצריכה צביעה דחוף...

הבעיה עם החבר'ה האלו היא שכשהם פורשים ממוסך מרכזי זה או אחר ופותחים מקום משלהם, או עושים עבודות מהצד, הם עושים בהתחלה עבודה מקצועית באמת במחיר סביר. אחר כך הם מתחילים להתנפח ומוציאים עבודה הרבה פחות טובה במחיר משולש.

בקיצור, זה מה שקרה לשני הכוכבים האחרונים שלי. מחפש בנרות מישהו שעושה עבודה ברמה גבוהה באמת במחיר שנמצא בגדר השפיות.

מישהו מכיר?

איתן

פורסם

איך שלא תהפוך את זה, אין עבודת פחחות וצבע טובה בזול.

חיה כזו (כמו גם פיות, חד קרן והמפלצת מאגם לוך-נס) קיימת רק באגדות.

אני מפנה לשרשור הזה ושוב ממליץ על גדי:

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=104422&highlight=%D7%92%D7%93%D7%99

שלחת פקס למשרד ממשלתי ואתה רוצה שיענו לך? אתה עולה חדש? אתה לא מכיר איך דברים עובדים פה?
פורסם

אמנם מפלצות וחדי קרן יש רק באגדות, אבל צבעים שלא דורשים סכומים שאפשר לקנות בהם בית עדיין יש...ולפעמים התוצאה שמתקבלת ב 7-8 k או קצת יותר, יותר טובה מ 30 k וזה מנסיון העבר.

אגב, פורסמו כאן בעבר המלצות על "מיכאלי" ואני חייב להוסיף משהו. לפני הרבה שנים הוא תיקן וצבע לאבי מרצדס אספנות. התוצאה יצאה יפה אבל אחרי חצי שנה כל האוטו התחיל "לבעבע". הוא תיקן שוב והתוצאה חזרה על עצמה. הסיבה היא שהוא (כמו הרבה פחחים אחרים) משתמשים כמילוי להלחמה בנחושת. זה קל, והתוצאה נראית טוב, אבל כל כימאי מתחיל יודע שתערובת של שתי מתכות יוצרת את "אפקט הבטריה" מה שגורם להחלדה מיידית. בקיצור, במקום לתקן זה הורס הרבה יותר. לכל מי שלא יודע למה הרכב שלו שיצא כל כך יפה התחיל להחליד מיד..כל פחח שמשתמש בהלחמות נחושת, להתרחק - ומהר.

כאמור, אשמח לעוד המלצות לצבעים ברמה גבוהה.

תודה

איתן

פורסם

את אוטו פיקס ונתן פליישר אני מכיר. שניהם יקרים מאוד, ויש עוד כמה בעיות שלא אכנס אליהם מול כולם כאן. על אוטו סנטר שמעתי לאחרונה ואני אלך לדבר איתו, תודה.

מעבר לזה, שיפצתי מכוניות אספנות בעבר, ותמיד חיפשתי צבעי ולא "מרכז" גדול. כמו בכל מרכז כזה, יש "פערי תיווך" וגם העבודה לא לגמרי מושלמת כי מדובר במקומות עמוסים שחייבים לקצר פה ושם הליכים בכדי להישאר רוחיים ולשלם את השכירות... יש תהליך שקורה לצבעים, כמו הרבה בעלי מקצוע: הם יוצאים ממוסך מרכזי כזה או אחר ומתחילים לבנות שם לעצמם. בשלב הזה העבודה שלהם באמת טובה, וגם המחיר שפוי. אחרי שכולם רואים את העבודה ומתחילים לבוא אליהם המקום נהיה עמוס, את העבודה מבצע פועל שחייב להוציא תוצאה בזמן בשביל להספיק עוד עשרים תאונות ביום, והמחיר מתחיל לעלות. עד אינסוף...

היו לי כמה צבעים מעולים שהוציאו תוצאות בהתאם, עכשיו אני נמצא בתפר...מחפש אחד חדש. מישהו שעשה כמה רכבי אספנות ברמה מתאימה אבל עדיין צריך את העבודה ולא עושה לי טובה בזה שהוא מוכן לגעת ברכב ומבקש מחירים בהתאם. כמה צבעים שבעבר היו שמחים לקבל ממני עבודה אמרו לי דוגרי שכמה שאני לא אשלם הם מרויחים יותר מתאונות ולא מתאים להם אפילו להתחיל איתי...זה לגיטימי, יכול להיות שגם אני הייתי עושה כמותם, אבל אני מחפש מישהו שרוצה לעבוד.

מנסיון, זו השיטה הכי טובה. גם לתוצאה וגם למחיר.

למרות שגם מי שצבע לי את הסאנבים וגם את האלפא אמרו לי בסוף שאם הם היו יודעים מה אני אעשה להם (ביקורת איכות קפדנית בכל השלבים...) הם לא היו מתחילים איתי. אגב, גם להשגיח על צבעי ולבדוק את ההכנה בקפדנות אחד לאחד הרבה יותר קל אם זה לא בתוך מוסך גדול.

שוב תודה

איתן

פורסם

אז את מרדכי אלימלך ברח שונצינו שבתל אביב ,אני מניח שאתה מכיר ,אם לא גש אליו ,משפחה של צבעים ללא עובדים ,תוצאות בחסד ,מחירים בהתאם

יגאל

• תוכן חדש...