רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
כן , הכותרת נכונה , הקונה לא רוצה להעביר בעלות על שמו . האם זה בעיה ? מה עושים , עיצות ואפשרויות .... דרור .
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
היום יתקיים מפגש ססגוני ומיוחד, צפויות הפתעות וכולם מוזמנים, על מנת להבטיח מקום החברים מתבקשים להקדים קצת! ולצחצח רכבים-רן
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קראתי את החומר באתר. אני שוקל לבצע ניקוי חול לרכב כולו, אבל נתקלתי פה בתגובות חצויות. מצד אחד מקלף שיכבה (דקה) מהמתכת ועלול להתיר נזק,והמתכת רגישה יותר לחלודה אחרי ניקוי שכזה. מצד שני יש כאלה שטוענים שזה צעד חובה בשיפוץ יסודי. יצויין שחלקים לא מבוטלים מהרכב עשויים פיבר (4 כנפיים+2 טמבונים) והגג מטרגה שלא יעברו ניקוי חול. מה שלמעשה מותיר אותנו עם מכסה מנוע,בגאז',ריצפה (שוקל לוותר שכן היא שלמה),2 דלתות וכו'. אשמח לתגובה חד משמעית, שכן קונה ב''ה רכב קשיש, ומנסה להעריך עלויות.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 0 תגובות
- 705 צפיות
הסוסיתא מהיישוב קדימה, שבעבר העליתי תמונות שלה והיא דוסקסה מספר פעמים בפורום, נעלמה. הקוביה עמדה במצב די גרוטאתי במשך שנים רבות מאוד, והייתה כבר חלק מהנוף. פתאום נעלמה לפני כשבוע-שבועיים, ומאז בכל פעם שאני עובר שם, אני מחפש לשאול שכן אם הוא יודע מה קרה בגורלה. אבל זה רחוב נידח למדי ואף אחד לא עובר שם. בזמנו כשדיווחתי עליה, די הרבה אנשים הביעו בה עניין. האם מישהו מהפורום קשור/יודע על היעלמותה? הייתי רוצה לקוות שכן, ושהיא הגיעה לידיים טובות אחרי הרבה שנים של רקבון.
הודעה אחרונה מאת doren02, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, היום אישרה וועדת הכלכלה של הכנסת את שינוי שיטת הרישום של כלי רכב חדשים בישראל, שיכנס לתוקף החל מ-1 באפריל 2008. החל בתאריך זה, יצויין ברישיון הרכב "תאריך עלייה לכביש", שהוא למעשה תאריך הרישום במשרד הרישוי. פרטים נוספים על השינוי והסיבות לו אפשר לקרוא בכתבות הבאות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3462787,00.html http://cars.themarker.com/tmc/article.jhtml?ElementId=th20071022_325266&layer=car&layer2=&layer3=cars נציגי מועדון החמש הוזמנו לדיון בוועדת הכלכלה ע"מ לוודא שניתן מענה מתאים לצרכים המיוחדים של בעלי רכבי אספנות בתקנות החדשות. בדיון השתתפו כנציגי המועדון היו"ר נחום קדמיאל, ומבקר המועדון אסף בקר. כמובן השתתפו בו גם נציגי…
שיפוץ דשבורד
מאת odednn-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים רוצה את עזרתכם... לא מדובר בדשבורד אלא בבית ההילוכים שבין המושבים הקדמיים. פלסטיק ישן באיכות צרפתית של פעם. לפני צביעה אני רוצה לתקן את הפנלים/הזויות העליונות. כפי שאתם רואים הינן מתקלפות...גירוד קל והפלסטיק ממשיך להתפורר. לא מדובר בפלסטיק קשיח. יש למישהו רעיון כיצד לחזק...למנוע את המשך ההתפוררות ?
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
מה אתם אומרים על האוטו? ראיתי ת'אוטו (***ת'אוטו=את האוטו***) והאוטו נחמד כזה, מהישנות והסוסות שאני אוהב. אבל מה עם הקטע של חלקים? שיפורים לאוטו? בעיות מכאניות וכו'.
הודעה אחרונה מאת בוזי מור, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות גג חדש לרכב בגלל שהמקורי קרוע ודהוי. גם מסגרת הברזל שלו חלודה והמנגנון לא עובד טוב. איפה ניתן לקנות את השניים האלו ? אשמח לשמוע על מקומות/קישורים למקומות שניתן לרכוש מהם. מעבר לזה הגיר לא נכנס להילוך R משום מה. איזה מצבר דרוש לרכב הזה ?
הודעה אחרונה מאת מצא, -
מישהו שמע או ראה אי פעם את הוד רוממותה מוסטאנג שלבי או בכינויה הידוע "אלינור" מסתובבת בארץ הקודש?..
לאחר ההלם הראשוני שנפל עלי כשהתברר לי שעלי לשלם 6300 ש"ח ביטוח מקיף לסובארו 98 החבוטה שברשותי עבור בני שהוציא רשיון בשעה טובה, התחלתי לחשוב איך אני יכול לצמצם את הנזק הכספי הלא מבוטל מבחינתי ולקזז עלויות. הרעיון לרכוש רכב אספנות אמין, חזק, מצוי וזול הצית את דמיוני, אך מאחר ואני לא מכיר את כל האספקטים של יתרונות/חסרונות החלטתי להפנות את התלבטויותי לפורום מכובד זה בתקווה שתוכלו להאיר את עיני. הרכב שאני רואה בו פוטנציאל הינו וולוו 244 שנת 76 שמחירו כ 5000 ש"ח. תודה מראש למגיבים.
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום. לכול התותחים ששולטים בצוחפתית!!! אני צריך לתרגם מיכתב מעברית לצורפתית. אם מישהוא יכול לעזור לי ולתרגם עבורי מכתב, אודה לו מראש בשם צוות העובדים וההנהלה. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת ארנו, -
- 2 עוקבים
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום חברים בפורום הטכני לא מצאתי תשובה לשאלותי...אז עכשיו אני מנסה כאן... את הריפוד המקורי הפשטתי לצורך ניקוי/תיקון...ועכשיו הזמן להחזרתו. הריפוד המקורי היה תפוס באמצעות סיכות קטנות (חוטי ברזל קטנים). נסיון דומה עם אקדח סיכות רגיל לא צלח. האלטרנטיבה היא לעבוד קשה ידנית וחיבור באמצעות חוטי ברזל לכל נקודה בדומה לשיטה המקורית.. מה השיטה הרגילה/הנפוצה בחיבור הריפוד המקורי לתחתי הכסא ? מחפש רעיונות...פיתרון אלגנטי...
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
שמן גיר לרכב ישן 1 2
מאת נפתלי סלע- 17 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מחפש שמן גיר לרכב ישן (אלפא רומיאו ישנה, במקרה שלי) מסוג 90W GL-1. זהו שמן חד דרגתי (90W) שעומד בתקן GL-1 (ולא GL-4 או GL-5, כמו היום). ההבדל העיקרי הוא שבתקן GL-1 אין תוספים מסוג Extreme Pressue- EP. כמובן שזה שמן מינרלי, ולא סינטטי. מישהו יודע היכן אפשר למצוא? תודה! נפתלי
הודעה אחרונה מאת kd2, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
איך הייתם מאחסנים אופנוע אספנות (נניח לדוגמא, גולדווינג 76'...) לתקופה של 3-6 חודשים? אבל באופן כזה שניתן יהיה להניע ולנסוע בלי לנקות יותר מדי גריז או שמן כבד.. האופנוע יאוחסן במחסן סגור, אבל לגבי המכללים השונים: * מצבר - כמובן שמנתקים, אבל האם דרוש טיפול נוסף? (מלבד אולי קצת גריז על הקטבים). * מיכל דלק - מלא לגמרי או ריק לגמרי? אם מלא, האם אפשר לקנות בארץ תוסף דלק לאחסנה לטווח ארוך? (ראיתי כזה בארה"ב). * איך לשמור על הצמיגים? טלק (כמו ששמנו פעם בצבא) עוזר? * איך לשמור על הצבע, על הניקלים, על האלומיניום? האם כדאי להתיז WD40 או שהסולבנטים שהוא מכיל יזיקו יותר משיועילו? תודה, T
הודעה אחרונה מאת T, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לא כאן עדיין, אבל אם מישהו מחפש השקעה טובה ויש לו כמה פרוטות מיותרות בכיס ממולץ! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3462155,00.html בהצלחה וההשקה במפגש י-ם רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
דוד שלי מוכן למכור לי את הסוסיתא שלו, ששוכבת כבר מעל 10 שנים ללא שימוש. את שם הדגם אני לא יודע, לא מבין בזה. מדובר בשנת 1970 (כבר יכולה להיות אספנות), והיא בעלת מרכב סטיישן. השאלות הן, האם יש לי פטור על כל השנים שלא שולם טסט? האם אצטרך בשיפוץ מקיף לחלקי הבודי למרות שמדובר בפייברגלאס? הבנתי שיש תאימות בין הסוסיתא לפורד, איזה דגם של פורד מדובר? ונניח, שלאחר השיפוץ (והוא יהיה רציני במידה וההחלטה תצא לפועל), בכמה הסוסיתא יכולה להימכר? אני מחפש רכב מיוחד לנהוג בו, וההוצאות עליו יהיו די נמוכות, לשם הכיף נטו. אבל אני לא מוכן לשפץ את הרכב ב-10K ולמכור אח"כ ב-5K. וגם לא מחפש להתעשר אני באמת מצפה לתשובות אובייקטיביות, ואני מודה לכל מי שנכון לעזור. …
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
- 0 תגובות
- 731 צפיות
מצאתי אתר חביב בנושא מיני מיינור , למעוניינים : http://www.minifarm.eu/MiniFarm.html
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
תמונות מאיטליה 1 2
מאת koral7- 20 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
ביום שישי 5.10 חזרתי מטיול משפחתי באיטליה. הצלחנו לצלם מעט מאוד מרכבי האספנות שראינו. באיטליה בערים הגדולות וגם בכפרים הקטנים יש בכל מקום רכבי אספנות. תמונות ממגרש מכוניות למכירה בוורונה, המגרש היה סגור " שעת הסייסטה"
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- 10 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני רואה שבשירשור הפנימי שלי זה לא בולט אז - לכל מומחי הסובארו - יש לי שאלה: מה ההבדלים בין סובארו dl 1600 שנת 78, לבין הסובארו gft 78 ??? (חוץ מהעניין של הדלתות - קופה ו4) ובכלל - מה ההבדלים בין הדגמים השונים של הסובארו "פשע" של שנות השבעים? (מכאנית וחיצונית)
הודעה אחרונה מאת D master, -
- 1 תגובות
- 860 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3460967,00.html לא רק שאהבתי את הכתבה , אהבתי גם את השורה האחרונה של חתימתו של הכותב. ירון מאיר
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 0 תגובות
- 651 צפיות
לפני שנים חנתה מוריס כחולה ברחוב החשמונאים ברמת גן, ליד המוסד לביטוח לאומי. מישהו יודע מה עלה בגורלה?
הודעה אחרונה מאת danש, -
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
נו טוב, נשברתי באמצע השיפוץ ומכרתי את הג'יפ באמצע - מפורק! הסיבה - לאחר הפירוק, התגלו בעיות שהעלו את העלויות המתוכננות בערך פי 3. לא היה אכפת לי להשקיע, אם היה לי את הכסף, אך הכסף צפוי להגיע רק בעוד שנתיים וחצי, והג'יפ במצבו המפורק הלך והחליד לי מול העניים אז זהו - נמכר!!! ועכשיו... שניה לפני שאני מוריד אותו מהסמלון שלי, ומשנה את החתימה - אני מחפש לי דבר חדש והגיוני יותר כלכלית שיהיה לי לחמם את הלב בחורף הקר. התקציב - בסביבות 7000 ש"ח. הכיוון - לפי הסדר: 1. חיפושית אמריקאית 2. סוברו gft עד 78. מה אתם אומרים, אפשר למצוא משהו בכיוון במצב סביר? - כל עזרה למימוש תתקבל בברכה.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 3 תגובות
- 950 צפיות
יש למישהו מושג האם יש מישהו שעוסק בזה? אני לא מדבר על ייבוא. איזה חלפים לרוב מתחלפים ברכבים ישראליים האם יש למכוניות חולשה כלשהיא?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
אופנוע משוקם
מאת haimy12- 1 תגובות
- 797 צפיות
אם לקנות אופנוע משוקם שעבר בדיקה בטכניון וקיבל מספר 62 במקום 82 אם זה אופנוע בטוח לנסיעה אם יכולה להיות בעיה בטסטים מה צריך לבדוק לפני שאני קונה
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 7.4 אלף צפיות
אהלן. חדש בפורום. כבר זמן רב אני רוצה לייבא רכב מחו"ל. ה(!!)חלום שלי הוא פורד מוסטנג למרות שיכול להיות שבסוף אלך על משהו אחר. יש לי כמה שאלות בסיסיות לאחר שכבר עשיתי בירורים מול משרד התחבורה והמכס. נניח אני מעוניין ברכב הזה: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1972-FORD-MUSTANG-CONVERTIBLE_W0QQitemZ120172586766QQihZ002QQcategoryZ6236QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מי שמתמצא במוסטנג: לפי הבנתי נפח המנוע הוא מאוד גדול נכון ? הדבר יתבטא גם בתצרוכת דלק מטורפת וגם לדעתי בזיהום שתקנותיו קפדניות יותר ויותר עם השנים. מהי עלות ההובלה של רכב מארה"ב ? אשמח לעונים ואשמח גם לקבל טיפים מבעלי נסיון. תודה
הודעה אחרונה מאת Tzagi, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, בחיפושים ברחבי הרשת מצאתי שרכבים עם הגה שמאלי נמכרים באנגליה במחירים נמוכים ממגביליהם בעלי הגה ימני, הסיבה לכך נראית לי ברורה. מספר דוגמאות ניתן למצוא בקישורים הבאים: http://www.classiccarsforsale.co.uk/searchadvance.php בקישור זה יש לבחור בכפתור LHD ובארץ המתאימה http://pistonheads.co.uk/sales/search.asp בקישור זה יש להקיש LHD בתיבה" Search in Titles" אם כי רוב המכוניות צעירות מ-30 אני מניח שבקפריסין במידה ויש מכוניות קלאסיות התופעה דומה, האם מישהו שמע, ראה או התנסה? אשמח לשמוע תגובות. שבת שלום - דני
הודעה אחרונה מאת barak4*4, -
-
יש גם צוללת אספנות 1 2
מאת ariebz-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
השאלה עם חלה עליה חובת מנוחה בין השעות 7:00 ל9:00 תהנו מהתמונות זה אצלנו בארץ http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=3349
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
אם יש מספר של לוחית רישוי שמסתיימת במספר 62 מה זה אומר
הודעה אחרונה מאת שביט, -
אירגון וסדר למופת. חגיגה לקהל הבאים. תשומת לב והשקעה בדור העתיד. כבוד למשתתפים. מה עוד אפשר לבקש? יבואו על הברכה המארגנים, הסדרנים וכל מי שלקח חלק באירגון. הם פשוט עבדו קשה והתוצאה ניכרה היטב. נבחר מקום מתאים ולמרות החום הקל הייתה אווירה נפלאה ורק חבל שלא רבים יותר באו לאירוע. להשתמע באירועים הבאים ושוב - כל הכבוד והיקר להנהלת המועדון ומתנדביו!!!
הודעה אחרונה מאת kamod, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 4 אלף צפיות
האם מישהו יודע על כלי כזה נוסע או לא נוסע בארץ הקודש יש לי אחת במצב קשה אבל כבר מפורקת לשיפוץ
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
מי מחובר 31 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 357 אורחים (הצג רשימה מלאה)