Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מפגש שישי היום בי-ם.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6805 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה היה מפגש של מועדון החמש או של ה-IVC ?

מפגש י-ם מקבל בזרועות פתוחות, כל מי שעניין רכב אספנות בליבו ללא הבדל דת מין גזע ולאום, כל קבוצה מוטורית מוזמנת, הוזמנה ותוזמן אלינו, בעבר התארחו אצלינו נסיכי ה- F.S עם השריריות שלהם, (ירושלים עדיין בכוננות ספיגה מאז), אבירי האוויר העגול הוזמנו ויגיעו (כך אני מקווה) בקרוב, אויר ההרים הצלול מחכה בקוצר רוח להיבלע בפילטרי האויר של הווברים והסולקסים של האלפות האיטלקיות, שהשמועה מספרת שיבחרו להגיע דרך כביש נס הרים! מועדון האופנועים מתכנן טיול באיזור הרי ירושלים, וצפויות אטרקציות נוספות. אנחנו בטוחים שדווקא המפגשים האלה, עוזרים לחבר מחדש ולאחות את חילוקי הדעות ולגבש חזית משותפת מול האויב האמיתי של כל אספן ומחזיק רכב ישן ה-ר-ש-ו-י-ו-ת. בכדי שכאשר יגזרו עלינו גזירות חדשות (והן תגענה) יהיה לנו שפה משותפת ומטרה אחת.

אני חושב וזו דעתי האיישית, שהגיע הזמן לכנס את השורות, ובמקום הרבה ראשים שמדברים כל אחד בשפה שלו יהיה ראש אחד שמדבר בשם כולם!

אף אחד לא יפגע, כולם ירוויחו-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תגובות 35
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שושן צחור!

סחתיין על רהיטות השפה!

לא קיבלתי תגובה בעניין הדגל-האם הגינגי שצויין כ"יפה" שינה את עמדתו הנחושה?

כמדומני המשקה האוריינטלי היה ערב לחיכו של הירושלמי שרגיל למשקאות חמים בעירו הקרה?

אצלנו במרכז שותיפ רק _ _ _ _ _-ישלים כבודו!

פורסם
שושן צחור!

סחתיין על רהיטות השפה!

לא קיבלתי תגובה בעניין הדגל-האם הגינגי שצויין כ"יפה" שינה את עמדתו הנחושה?

כמדומני המשקה האוריינטלי היה ערב לחיכו של הירושלמי שרגיל למשקאות חמים בעירו הקרה?

אצלנו במרכז שותיפ רק _ _ _ _ _-ישלים כבודו!

אני משאיר לג'ינג'י להגיב בעניין ואני רק מקווה שחידשת את הביטוח לעסק....רן

אין על פלודה!

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

הביטוח חודש כולל חידוש ושידרוג האזעקה-כאחד מיעדי החיוג נבחר מספרו של מתנדב לשכת התנועה לשעבר-"הגינגי"

לדעתי הוא לא מגיב כרגע כי אלו השעות שאישתו אוחזת בשלט ומפעילה את הגינגי בעזרתו!

{כנראה שהיא עברה השתלמות אצל אישתי}.

פורסם

מה זה ה"פלודה" הזה שעליו מדובר? ראיתי פרסום בחולון ובראשון לציון שאומר: "הקיץ הזה שותים פלודה". אני מניח שמדובר על אותו דבר, אך מה זה?

פורסם

אהלן!

הפלודה הינו משקה במירקם ברדי שבתוכו יש מקלונים העשויים מעמילן תירס, המיוצרים על ידי בתהליך מיוחד,ניתן להוסיף למשקה סירופ בטעמים שונים.

מקור המשקה הינו בעיר שיראז ולכן הוא נקרא גם פלודה שיראזי.

המשקה משווק כרגע בעיקר לפיצוציות בראשל"צ חולון ובת ים,ובקרוב ישווק גם למסיבות וברים אקטיביים!

• תוכן חדש...