Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
הבנתי...

חשוב מה שאתה אומר.

אתה בעצם אומר שעל מחיר ההובלה אני משלם עוד כמעט כפול מיסים, צריך לקחת את זה בחשבון.

לגבי הדבר השני שכתבת שהוא הכי חשוב: "למחיר הרכב המחושב על בסיס מחירון או חשבונית קנייה". זה גם מה שלי אמרו בטלפון מהמכס השאלה מה לוקח, חשבונית הקנייה או מחיר מחירון ??

אמת, על כל דולר הובלה ''מוצהר'' אתה משלם דולר עשרים וחמש מס. יש לבקש מהמוכר חשבונית קנייה (המכס בישראל מתחשב מאוד כל עוד היא הגיונית וקרובה למציאות/מחירון ) חתומה ומאומתת ע''י נוטריון או במקביל הערכת שמאי.

גידי אשכנזי נפטר בנובמבר 2011. יהי זכרו ברוך

..........................................

גידי אשכנזי - אתר הבית www.gidiashkenazi.com

ומשהו על הגברת:

http://sport.nana10.co.il/Article/?ArticleID=559554

פורסם
לא אמרתי שאני לא מאמין ומצטער אם פגעתי בנקודה רגישה :wink:

לא לקחתי אישית או לראות,

ולא הבנת את הנקודה

איבי זה לא ישראל, איפה שאתה רואה: יד ראשונה מרופא בלי שאסי, ואתה מחייך כשאתה יודע איזה חרטה זה.

אבל כשאתה רואה באיבי : יושב 10 שנים ואין לי זמן לנגוע......99.9% מהזמן זה המצב, ואין כל חרטות.

• תוכן חדש...