Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

VW TYPE 3

cartom
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6826 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נחוצה לי חוות דעתם של בעלי הניסיון ברכב זה אם ישנם , ושל שאר מומחי הפורום בנוגע לכדאיות הרכישה של הרכב הנ"ל .

האם השיפוץ \ תחזוקה של הרכב הנ"ל הינה סבירה בתור רכב ראשון עבורי כרכב אספנות ?

ביצעתי חיפוש ברחבי הפורום בעניין זה ולא נמצאו תוצאות .

כל קישור , הסבר והדרכה יתקבלו בשמחה רבה .

בברכת חג שמח .

פורסם

שלום לך כאחד שמחזיק 4 כאלה רכב מצוין אחזקה כמו חיפושית חלקים מכניים יש בשפע (80 אחוז מהמכני חיפושית)

חלקי פח קצת פחות

רכב קל לאחזקה ותחזוקה רכב נוח לנסיעה אמינות פולקסווגן

איזה דגם אתה עומד לרכוש ?

ותמונות תמיד טוב לראות

אני ממליץ בחום

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

שלום לך אריה

האם במקרה אחת מהארבע שנמצאות ברשותך מוצעת למכירה ביד 2 , כי גם שמו של המפרסם הוא arie .

אני עוד לא פניתי למפרסם ואין בידי פרטים נוספים ( בנתיים מברר פרטים כאן ) ולא בטוח שאקנה את הרכב הזה .

בכל אופן , שמח לשמוע שהדגם הנ"ל , קל יחסית לטיפולים ותחזוקה .

וכמובן תודה על המענה .

פורסם

3 מתוך ה 4 מוצעות למכירה

עצעתי לך עם זה רכב ראשון ואין לך הרבה ידע לך על חיפושית

חבר צוות פיברקלאב טוב כלב חבר מחבר כלב מיצר צינורות ברקס ממתכת 0522790303

פורסם

חכה שניה, לפני שאתה רץ לקנות...

אכן הרכב מאוד אמין אבל אם זהו רכבך הראשון, כדאי שתשקול לקנות דווקא חיפושית, לTYPE3 מהדגמים משנת 66 ומעלה יש 2 קרבורטורים (או הזרקה בדגם האמריקאי) וכיוון מערכת זו אינה פשוטה למכונאי המתחיל.

חלקי פח, גומיות, קוסמטיקה וכו' כמעט ולא ניתן להשיג בארץ וגם אם תמצא מקום שימכור לך הוא ירצה המון כסף, חלקים מכניים יותר קל למצוא אבל שתדע שלמרות שזוהי פולקסווגן, אין כל-כך קשר בין TYPE3 לחיפושית למעט מספר חלקי מנוע והפנסים הראשיים (ברכבים משנת 70 ומעלה).

אני בעליו הגאה של רכב מדגם זה ו99% מהחלקים הבאתי מחו"ל.

בכל זאת אם החלטת לרכוש רכב זה, חפש אחר חלודה וריקבונות, התיקון שלהם מאוד יקר.

ושיהיה בהצלחה!

• תוכן חדש...