Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6814 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מיצטרף לדעתו של קובי. שיפוץ מכוניות הוא לא ענין לוגי, ובוודאי לא כלכלי. או שעושים באהבה או שלא בכלל.

מילבד זאת, כחולה סיטרואן הייתי ממליץ על הדיאן.

אריה

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

דני, עשיתי חיפוש בגוגל על רנו 4 ובדיוק סיימתי לקרוא את הכתבה המשעשעת של עליזה כובשת את החרמון.

קודם לכן קראתי את רוב שרשור הרנו 4 הרשמי של הפורום, בכיכוב עליזה.

אתה מוכר אותה?!

פורסם
פורד אנגליה, אסקורט דור ראשון, פיאט 600/850/127, רנו 4, אוטוביאנקי ג'ויניור, כרמל דוכס, מוריס מיינור, אופל קדט, פז'ו 204/304, NSU פרינץ, גולף דור I, סיטרואן דה-שבו/דיאן.

כמעט בלתי אפשרי להשיג חלפים לקונטסה, ואם חיפושית "לא עושה לך את זה" - עזוב אותה - בלי אהבה זה לא הולך...

תודה, אני אכן שוקל בחיוב את הכיוון של הרנו 4, אוטוביאנקי A112 והסיטרואן (אם כי הרשימה לא סופית)

לגבי הביאנקי, רשמת "ג'וניור", ואכן כל ה-A112 שאני מכיר בארץ הן בגרסה זו. נדמה לי ששווקו בארץ גם הגרסאות הבכירות יותר, לא? אולי לא האבארת', אבל זכור לי שהיו גרסאות ביניים, האם אפשרי למצוא אחת בישראל?

פורסם

מחזק את האומרים שבלי אהבה זה לא הולך .

לי פשוט היה ברור שהרכב יהיה חיפושית ,ולא משנה מה יקרה ,אני מתסכל עליה ואני מבסוט .

לגבי הקונטסה ,יש לי חלקים ,בנתיים אף אחד לא רוצה אותם .

(חלקם שלי וחלקם צריכים לחזור לאספן אחר)

אם מישהו כן נכנס לשיפוץ של קונטסה ,שיצור איתי קשר.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם

ממליץ בחום על פורד אנגליה ,

רכב פשוט , קלאסי , קל לאחזקה , יש זמינות חלפים.

לטעמי זאת "מקסימום ענתיקה במינימום מחיר"... :)

אני כרגע בהליכי שיפוץ של אנגליה שנת 61 , זהו הרכב הראשון שאני משפץ וההתקדמות

היא טובה , אני עם ידע בסיסי במכונאות ואת רוב החלק המכאני בצעתי בעצמי.

יש אנגליה במצב טוב להתחלת שיפוץ ובמחיר סביר בלוח יד 2 , אם אנני טועה זו אותה אחת שהציעו לך בשירשור...

ברגע שתפתור את הבעיה של הרכישה תגלה שעם האוכל בא התאבון... וזו בעיה יותר קשה :)

אני כבר רכשתי את הפרוייקט הבא שלי, פיג'ו 304 קבריולט 71 .

מרצדס 350SL שנת 1972 W107

מרצדס SLC שנת 1980 W107

מרצדס 250C קופה 1972 W114

מרצדס 230E שנת 1982 W123

פורסם
ממליץ בחום על פורד אנגליה ,

רכב פשוט , קלאסי , קל לאחזקה , יש זמינות חלפים.

לטעמי זאת "מקסימום ענתיקה במינימום מחיר"... :)

אני כרגע בהליכי שיפוץ של אנגליה שנת 61 , זהו הרכב הראשון שאני משפץ וההתקדמות

היא טובה , אני עם ידע בסיסי במכונאות ואת רוב החלק המכאני בצעתי בעצמי.

יש אנגליה במצב טוב להתחלת שיפוץ ובמחיר סביר בלוח יד 2 , אם אנני טועה זו אותה אחת שהציעו לך בשירשור...

ברגע שתפתור את הבעיה של הרכישה תגלה שעם האוכל בא התאבון... וזו בעיה יותר קשה :)

אני כבר רכשתי את הפרוייקט הבא שלי, פיג'ו 304 קבריולט 71 .

פורד אנגליה זוהי מכונית מעניינת בלי ספק, אבל יש כל כך הרבה שמעניינות אותי לא פחות.

אני חייב להודות שנדלקתי על רנו 4, אבל עדיין יש מועמדות נוספות.

פג'ו 304 קבריולט נשמע כמו פרויקט נהדר, אגב, שיהיה לך בהצלחה (וגם עם האנגליה כמובן)

פורסם

מנטה רעיון נחמד אבל לא כל כך בכיוון שלי.

הודעה - אם מישהו מוכר/נתקל ברנו4, לא כל כך משנה באיזה מצב או מאיזה שנתון, אשמח לדעת. תודה!

פורסם
מנטה רעיון נחמד אבל לא כל כך בכיוון שלי.

הודעה - אם מישהו מוכר/נתקל ברנו4, לא כל כך משנה באיזה מצב או מאיזה שנתון, אשמח לדעת. תודה!

תרשה לי להמליץ לך כמובן על רנו 16, אני מכיר כמה כאלה שלא זקוקים לשיפוץ היסטרי

רכב נח, נוסע היטב, ותוכל לשים מזגן ולהשתמש בו כראוי.

אצא לי השוקה / להקת "ברוז"

פורסם

רנו 16 זה חלום שאולי יום אחד יתגשם, אבל כנראה שלא הפעם, בין היתר בשל מצוקת מקום לרכב הפוטנציאלי.

אני מחפש משהו קל יותר לתחזוקה, שיעלה לי רבע מרנו 16, יתפוס רבע מהמקום של רנו 16 - ורבע מרנו 16 זה רנו 4 כמובן :)

אני די סגור לגבי ה-4. עדיין בודק אופציות נוספות, אבל ברגע שאמצע 4 מתאימה אקנה אותה.

הייתי שמח לשמוע דעות לגבי רנו 4 - כרכב קלאסי ראשון וגם כרכב בכלל. חלק מהאנשים שאני מדבר איתם בנושא אומרים לי "זה פחנוע" או "זה לא ממש מכונית". האם להחליף את השאיפות שלי, או שמא להחליף את האנשים שאני מדבר איתם...

• תוכן חדש...