Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6815 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שים לב !!!!

אסקורט mk-1 רק 1000 ש"ח! עכשיו ביד 2: http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?q=אסקורט

אין לי שום קשר למודעה, ואינני יודע מה מצב הרכב.

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

• תגובות 75
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

האקסיות: שתי חיפושיות, פורד ברנדה, אלפא 33, אלפא ספרינט, קייזר פריזר cj5, וולוו 121... הנוכחיות: חיפושית גרמניה שנת 71 ועוד איזו שרירנית אמריקאית מנופחת ונוהמת.

פורסם

תודה על הקישור.

אבל בלי לפתוח פה לשטן ומבלי להקדים את המאוחר - סיכוי טוב שכבר נמצאה האסקורט (ברנדה) שתנחת אצלנו בחניה. את זה נדע, ככל הנראה, ביום שישי.

במידה וזה לא יסתדר, מאמין שגם אסקורט ה-1,000 ש"ח תיבדק.

פורסם

נו... יש התקדמות?

אני מניח שאם זנחת אותנו לכמה ימים - מצאת את הכלה :-)

פורסם

כאמור, הלכנו לבדוק את הברנדה בסופ"ש. הסתכלנו על כל צינור וכל פיפס, לקחנו אותה לסיבוב קצר (אפילו ללא הבעלים שסמך עלינו). הכל נראה טוב יחסית, כמעט מושלמת לשיפוץ-עממי פשוט וקצר-טווח. שלדה נקיה, חלודה לא קטסטרופלית. התחלנו לברר עלויות לגבי התיקונים שצריך, והמחירים סבירים בהחלט. הכל נראה טוב ויפה, שמרנו על קשר עם הבעלים, ואז וויתרנו עליה מסיבות טכניות מעצבנות לגמרי, אחרי שכבר היינו רגל וחצי על הדוושות של הברנדה.

ולכן, הסיבה שלא חזרתי לעדכן היא כי פשוט הייתי מאוכזב...

אבל לא נורא, ממשיכים במסע (בעצלתיים), כאשר הפוקוס הוא בעיקר על רנו 4.

פורסם

תגיד... בדקתם דור ראשון או שני?

אם מדובר באסקורט דור ראשון ז"א עד שנת 78 כמדומני,

הייתי מעוניין לקבל ממך את הפרטים שלה.

כי, מכרתי את הג'יפ ואני מחפש somthing new .

פורסם

אנחנו בדקנו דור שני, מודל 79'.

ב-78' לפי מה שידוע לי פורד הציגו עדכון קל לאסקורט דור שני (ברנדה). דור ראשון היה בעולם עד 75', ובארץ ייצרו גם MK1 מודל 76' כי נשארו עודפים במפעל בנצרת.

בדקת את האפשרות שהצעת כאן לגבי האסקורט מיד2?

פורסם

לא.

תראה את ההודעה שפרסמתי בפורום, ברמת העקרון אני מחפש מכונית אחרת.

ובכל מקרה לא ב 1000 שקל, אלא אם אביא כבר אחת דומה אז אולי שתהיה...

פורסם

תודה על האינפורמציה. אבל בדקתי את המכונית הזו לפני כחודש, והיא מסובכת בבעיות בירוקרטיות עד מעל לגג. ראשית כל, אין רשיונות. דבר שני, מעוקלת לעירייה. דבר שלישי, ככל הנראה נפלה קורבן לצו-ירושה בעייתי. הבעלים החוקיים גר במקום אחד, הבעלים בפועל במקום אחר, כל אחד מהם אומר נתונים שונים, ושניהם מבקשים מחיר גבוה יחסית למצבה.

בקיצור, מתאימה לחלפים במקרה הטוב, או לעמודי חשמל בבייג'ין במקרה המצער.

תודה בכל מקרה

• תוכן חדש...