Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניקוי חול

AG160
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6840 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
זה לא מזיז לי- כי אני מתכוון לעבוד עם מדחס במקומות מרוחקים. אני אבדוק, אם במדחס, שיש לי, יש שימון עצמי- אני חושש, שלא... מישהו מכיר מדחס של ליילנד?:roll:

אני איתך...כתוב לי מה צריך וגם אני אנסה להשיג, אם נצליח נפתח מכון לניקוי חול....יש אצלי כמה חלקים שמתים לניקוי...:wink:

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אני צריך להשיג לעצמי קודם כל מיכל לחץ. הייתה לי הזדמנות, ופספסתי, נכון לעכשיו. בנוסף צריך את כל החיבורים/ווסת לחץ וכ"ד- אני לא בטוח, יכול להיות, שיש ווסט כבר על המדחס, צריך לבדוק... חוץ מזה- ציוד עצמו לניקוי חול... אבל אני די מפחד לעשות את זה על המשאית- פוחד, שהחול ייכנס לי למשהו ויהרוס- אתה לא מתאר לעצמך, מה נהיה בסביבה, כאשר עובדים עם זה! :evil:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

יש לי גוף של מדחס בשבילך , לא בטוח אני צריך לבדוק אבל צריך להיות - יחסית קטן , לא יודע כמה בליטרים.

אם אתה באזור הדרום מתישהו צור קשר.

פורסם
אני צריך להשיג לעצמי קודם כל מיכל לחץ. הייתה לי הזדמנות, ופספסתי, נכון לעכשיו. לא כול כך קשה! גש לפירוקיות של רכב כבד או ליצרני הנגררים. יש מהצפון (עגם בקרית הפלדה, שלדות בא.ת. קרית אתא) עד הדרום (א.ת. אשדוד מלא בהם..) מומלץ גם לרכוש באותה הזדמנות את חבקי המיכל - באנדים) מיכל של נגרר יהיה תמיד טוב יותר: הם בנפח של 60 - 80 ליטר והם נקיים יותר ממיכלי משאית שהיו "קרובים" יותר למדחס ולכן קיבלו ממנו את כול השמן והפיחס. בנוסף צריך את כל החיבורים/ווסת לחץ וכ"ד- אני לא בטוח, יכול להיות, שיש ווסט כבר על המדחס, צריך לבדוק... וסת הנמצא ע"ג המדחס (גוברנור) לא יעיל משום שהוא מפוקד ע"י לחץ חוזר של אויר והוא מפקד על המדחס בעזרת אויר. אתה צריך לקנות פרסוסטאט פשוט (70-80 ש"ח) באותה חנות שתקנה את מחברי האויר ואת הצנרת. לא בעיה. שכחתי לציין שגם קירור המדחס צריך להיות אוויר ולא נוזל, כמו המדחסים המודרנים כיום (מחוברים לקו הקירור של המנוע).
פורסם

עם כל העיצות הטובות שניתנו כאן, מישהו שכח להזכיר מייבש אוויר ביציאה מהבלון, במיוחד בניקוי חול.

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
עם כל העיצות הטובות שניתנו כאן, מישהו שכח להזכיר מייבש אוויר ביציאה מהבלון, במיוחד בניקוי חול.

גילי

אין צורך במייבש. אם מקפידים לעבוד עם חול יבש ומסונן מלכתחילה - אז לא תהיה בעיה. אני הייתי אוסף את החול שלי מצידי הדרכים (למשל הכביש שמוביל לפלמחים או לשורק). היה שם חול נודד נהדר, נקי יבש ומסונן. לאפסן אפשר בתוך פח אשפה שניקנה חדש לצורך הענין, עם מכסה.

פורסם
בתור מיכל יכולים לשמש גם דודי מים/שמש ישנים. הם מתוכננים ללחצי עבודה של 6-8 אטמ'.

גם אין צורך במיכלים: את האקדח קונים כאשר לו 2 חיבורים: האחד הוא צינור אלומיניום אותו תוחבים לתוך החול והשני הוא צינור לחץ האויר. כאשר האויר מתפרץ החוצה דרך הדיזה, הוא "סוחב" איתו את החול. בסך הכול מדובר בערכה מאד קטנה ופשוטה.

פורסם
בתור מיכל יכולים לשמש גם דודי מים/שמש ישנים. הם מתוכננים ללחצי עבודה של 6-8 אטמ'.

בישנים אני לא הייתי מסתכן להשתמש- לך תדע, מה מצב החלודה בפנים! :shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
את ניקוי החול הראשון שלי (אופנוע BMW) עשיתי לאחר הצבא ממדחס שבניתי לבד. לקחתי מיכל 80 ליטר של נגרר משאית והרכבתי עליו מדחס Tu-Flo 400 שפורק ממשאית קטנה. ההספק לא היה משהו, אבל זה עשה את העבודה. אני זוכר שהבעיה שלי הייתה למצוא מנוע חשמלי חזק מספיק של פאזה אחת (זה מה שהיה בכפר). כלומר: כמעט כול מדחס בינוני יעשה את העבודה - זה יהיה פשוט פונקציה של זמן. לחלשים יהיה אפילו יתרון: הוא לא יעשה נזקים לפח אם אין לך וסת לחץ. עוד דבר שצריך לשים לב אליו בבניה עצמית הוא קירור של המדחס.

ירחמיאל שלום

איזה BMW היה לך?מתי זה היה ?ספר קצת על האופנוע והאם נשארו תמונות?

לכל אלה שמעונינים לבצע ניקוי חול בבית אז העסק לא פשוט כלכך ,מניסיון עדיף לתת למי שעוסק בכך.

פורסם

האופנוע הוא BMW R51/3 משנת 52', אלה שעוד היו עם חצי Hub בתוף הקדמי. האופנוע בשימוש יומיומי (כמעט) אצל האחיין שלי. תמונות? אין לי. מצטער. תצטרך להיעזר ב- google. בזמנו רק צבעתי בו מספר חלקים - הוא לא עבר שיפוץ קומפלט. מה שכן - כול חלק שהתקלקל תוקן מיידית. כך הבולמים הקדמיים שתוכנם חדש לגמרי, כיסוי המושב העשוי גומי חדש גם כן ועוד ועוד.

ניקוי חול: כמובן שעדיף בבית עם חצר ולא בסלון...

לחלקים גדולים כגון שילדה של אוטו - כמובן צריך אקדח גדול יותר. כול האמור לעיל הוא מניסיוני האישי ועל חלקים של אופנוע.

• תוכן חדש...