Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6857 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

זהו, עכשיו ראיתי.... יקר מדי, ובנוסף- לא מתאים להגדרה- יותר מ-12 טון, חבל... אגב, יש אחד בארץ.

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם
אהבתי את הטטרא! 8) מעניין, כמה היא עולה שם- בארץ יש רק אחת, ככל הידוע לי...

ועוד איזה כמה עשרות לצבא.

אלעד רוזנקר, טלפון 0524626633.

ניתן להתקשר להתייעץ בכל הקשור ברכבי אספנות ואופל בפרט (בעיקר ישנים).

פורסם

לא- מה שיש לצבא- זה דגם חדש, ללא אף, מה עוד, שיש לו חצי מהחלקים בכלל אמריקאיים- מנוע וגיר, עוד משהו, שאינני זוכר כבר... אלא אם אתה מפתיע אותי, ואומר לי עכשיו, שראית בצבא גם את ה-148- ואני לא ראיתי?!:shock: (אולי, כי פעם בצריפין ראיתי שילדה של איזשהוא דגם ישן, ששימשה כמוצג ללימוד המכונאות).

עריכה: אגב, בציטוט הזה אני בכלל דיברתי על ה"פרייבט"- טאטרולן, או משהו, כאלה בטח לא היו לצבא!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

נניח שבאמת מוצאים משהו מתאים בצ'כיה וקונים אותו - האם חוקית ניתן לנהוג במכונית עד איטליה, תורכיה או יוון למשל, ושם להעלות אותה על מעבורת לישראל, או שחובה לשלוח אותה ממקום הרכישה ?

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם

יש שם כמה מציאות מעניינות :

רנו R8 מודל 1963. כתוב שנצבעה מחדש ב-98. המחיר 1000 דולר.

i-veteran-cz-27789-ZWik17.jpg

סימקה 1301 מודל 1970 ב 600 דולר

i-veteran-cz-27766-NGbu02.jpg

רנו קרוול 62 בשיפוץ ב 8000 דולר.

טריומף TR4 מודל 63

i-veteran-cz-27684-FNzc30.jpg

אופל קדט 1937

i-veteran-cz-27307-HNms46.jpg

פיאט 600D 1969 שנראית מושלמת ב 1750 דולר. פיאט 850 באלף דולר גמיש. טרנזיט MK1 משופץ - 5000 דולר.

וולגה 21 מודל 66 ב 500 דולר. וולבו P1800, בוגאטי ויגוארים, MG בלי סוף, אופל קומודור קופה 73 ... ממש הצע מכובד ביותר.

יש מרצדס SL300 כנפי שחף, כמובן בלי מחיר מצויין במודעה...

פורסם

צויין מחיר לגבי הטריומף?

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
יש שם כמה מציאות מעניינות :

וולגה 21 מודל 66 ב 500 דולר. וולבו P1800, בוגאטי ויגוארים, MG בלי סוף, אופל קומודור קופה 73 ... ממש הצע מכובד ביותר.

יש מרצדס SL300 כנפי שחף, כמובן בלי מחיר מצויין במודעה...

וולגה, ובכלל כל רכב רוסי- עדיף לך ליקנות ברוסיה: א. פחות מסים- יבוא ממדינת הייצור, וב. אני מאמין, שתמצא את זה שם עוד יותר זול, אם תחפש "מפה לאוזן" במקומות הנידחים- ולך (ולי) לא כ"כ תהיה בעיה לעשות את זה. הבעיה אחרת- זמן וכסף ל"פרוייקט" כזה...

בצ'כיה הייתי קונה רק איזה רכב צ'כי מעניין, לא רכב אירופאי- ולא חסרות תוצרות צ'כיה מעניינות מאד בכל ההיסטוריה! מכוניות האירופאיות "הנחשבות" גם שם יהיו מספיק יקרות, לדעתי, פלוס תוספת של מס...

פורסם

גנאדי, כמובן שלא ציינתי המון שקודות מעניינות שיש שם החל משנות השלושים ומעלה, טאטרות, קורבטים, שלל מוסקביצ'ים, פראגות וכו'.

לגבי הטריומף - סורי ניטץ', לא צויין מחיר.

פורסם
לא- מה שיש לצבא- זה דגם חדש, ללא אף, מה עוד, שיש לו חצי מהחלקים בכלל אמריקאיים- מנוע וגיר, עוד משהו, שאינני זוכר כבר... אלא אם אתה מפתיע אותי, ואומר לי עכשיו, שראית בצבא גם את ה-148- ואני לא ראיתי?!:shock: (אולי, כי פעם בצריפין ראיתי שילדה של איזשהוא דגם ישן, ששימשה כמוצג ללימוד המכונאות).

עריכה: אגב, בציטוט הזה אני בכלל דיברתי על ה"פרייבט"- טאטרולן, או משהו, כאלה בטח לא היו לצבא!

תתתפלא אבל טטרות ישנות עם גריל חצי עגול היו בצה"ל, שלל ששת הימים. הן היו משאיות מעולות. היה להם כמדומני מנוע מקורר אויר.

Tatra%20truck.jpg

אלבום התמוונות של המוסטנג 1966 והפלקון 1960 ושני אוטובוסי הטייגר 1965 ו-1975, ראו כאן:

http://www.flickr.com/photos/benihasp/

פורסם
נניח שבאמת מוצאים משהו מתאים בצ'כיה וקונים אותו - האם חוקית ניתן לנהוג במכונית עד איטליה, תורכיה או יוון למשל, ושם להעלות אותה על מעבורת לישראל, או שחובה לשלוח אותה ממקום הרכישה ?

OK, בברור שערכתי עם חבר שקנה בהונגריה ונסע עם הרכב דרך סלובקיה לצ'כיה, כל שנדרש הוא תעודת מכר וביטוח זמני.

יש בפראג סוכן ביטוח בחור הגון שדובר עברית במקרה הצורך אשמח לספק פרטים.

דני

פורסם
גנאדי, כמובן שלא ציינתי המון שקודות מעניינות שיש שם החל משנות השלושים ומעלה, טאטרות, קורבטים, שלל מוסקביצ'ים, פראגות וכו'.

נכון,המבחר כאן מגוון כולל מכוניות אמריקאיות ואיטלקיות אקזוטיות, כצפוי יש לא מעט מכוניות מתפארת התעשיה הצ'כית שמלפני מלה"ע השניה (תעשיה מפוארת לא פחות ולא יותר!) אלא שיש לזכור שכל הדגמים עד 1939 הם בעלי הגה ימני.

דני

פורסם
תתתפלא אבל טטרות ישנות עם גריל חצי עגול היו בצה"ל, שלל ששת הימים. הן היו משאיות מעולות. היה להם כמדומני מנוע מקורר אויר.

Tatra%20truck.jpg

כן, היה, ולדעתי עד היום יש מנוע עם קירור אוויר, חוץ מאלה, שבצבא, כי הן עם מנוע וגיר אמריקאיים, ככל הידוע לי.

מעניין, איפה היום את כל אלה- האם נשאר משהו עדיין, או שהכל ניזרק/נימכר/פורק? מישהו ראה כאלה לאחרונה בארץ?:roll:

• תוכן חדש...