רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מעיין צבי? נמרוד.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כמה שאלות קטנות בנושא שמנים בלילנד רויאל טייגר, מישהו אולי יודע איזה שמן מנוע הכי טוב לשים בלילנד רואיל טייגר? ואיזה שמן מתאים לגיר ווילסון חצי אוטומאטי וכמה? ואיזה שמן לקלאץ'? תודה מראש לעוזרים! איל
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 868 צפיות
אז ככה: השאלה: נרכש מנוע ממכרז של חברה (גדולה), שהיה להם במלאי חלפים מקודם. המנוע הגיע מחו"ל, לפני הרבה שנים, ויש עליו מספר מנוע "מוזר"- ככל הנראה, בגלל שבחו"ל מייחסים פחות חשיבות לעניין מספור מנוע והשתייכותו לרכב. בכל מיקרה- אותה החברה הוציאה תצהיר (החתום ע"י הע"ד שלהם), שלפיו המנועים אכן יובאו ע"י בצורה חוקית, אבל נאבדו מסמכי יבוא. מן, הסתם, אני אמור לקבל מסמך, שאותו מנוע נימכר לי. השאלה: מה עושים, כדי לרשום אותו באוטו, והאם בכלל צפויה בעיה כלשהיא עם זה- להזכירכם, הם טוענים, שמנועים יובאו, ושייכים להם חוקים, אבל נאבדו ניירות של יבוא! מדובר בחברה מאד גדולה, אגב, שיש להם זכויות "חוקיות" ככל הנראה ל"קומבינות" פנימיות ברכבים שלהם, מבחינת החלפים.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
תמונות, יש חבר חדש - הוולבו הבורדו/אדום לא ברור עולה חדשה מראשל"צ
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
- 36 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
אחרי מו"מ קצר אתמול נרכשה והועברה אלי טריומף ספיטפייר 1969 במצב מזעזע הרכב פורק והתחילו פחחות ואז נטשו באמצע. כרגע הובאה הביתה ומחר תתחיל הערכת הנזק של הרכב. מחר יהיו תמונות של הנזק. מי שיודע או יש לו חלקים לטריומף ספיטפייר MK3 שנת 69 אני אשמח אם יצור איתי קשר. רביב
הודעה אחרונה מאת ori0610, -
- 8 תגובות
- 4.8 אלף צפיות
מחפש חנות אשר מוכרת אטמי אורינג. האטם הוא קטן 15,0X1.5לאחר חיפושים נרחבים בכלל החנויות שמופיעות תחת החיפוש "אטמים" בדפי זהב אף אחד לא מוכר ליחידים...אם משהוא מכיר באיזור פ"ת או ת"א שכן מוכרת אודה מאוד.
הודעה אחרונה מאת potzkin, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
למאיר ניסים (נינג'ה בפורום: http://www.carsforum.co.il/vb/member.php?u=871). משתתף בצערך ובצער המשפ' על מות אביך. מי יתן ולא תדעו עוד צער. משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במסגרת הארגון מחדש של כתב העת שלנו, נתבקשתי על ידי ועד המועדון לקחת (שוב...) את המושכות ולהוציא חוברת עד ראש השנה. החוברת תהיה במתכונת מורחבת ואני מקווה שזה יפצה במשהו את החלל שנוצר לאחרונה. ביצירת החוברת חברו אלי ליאור ברוך, בני אור, נחום קדמיאל וקובי מילוא. חברים נוספים התבקשו ונענו לתרום מפרי עטם ומצלמתם. רוב התכנים כבר נקבעו בגלל חוסר הזמן (הלו"ז שקבענו ומורכבות ההפקה דורשים "סגירה" של הגליון תוך כשבועיים מהיום). לקראת החוברות הבאות אני מבקש מהחברים לשלוח מאמרים, הגיגים וכל מה שירצו. לצורך כך פתחתי ת"ד רב נפח: [email protected] זה ת"ד לעבודה בלבד. חברנו ליאור ברוך יפתח בקרוב ת"ד "רשמי" של המערכת בשרת של מועדון החמש. אני זקוק לעזרה אבל לא מת…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 15 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
לא, לא בשבילי, תרגעו מי שמכיר אותי- לי יש עוד זמן (לא ממש מוגדר) עד לזה... אז ככה: ידידה שלי מתחתנת, נידמה לי בעוד כחודשיים (חבר שלה מוזמן להיכנס, ולעדכן את התאריך המדוייק- הוא גם חבר הפורום, אם כי לא פעיל במיוחד ). מכוון, שידוע לה היטב, עם מי יש לה עסק, היא ביקשה ממני לנסות לעזור לה, עם ה"קשרים", שיש לי בתחום. מה שהזוג מחפשים, זה משהו גדול ונוצץ, רצוי איזו אמריקאית משנות ה50-60 , וכמובן, שאם זה עם הגג הנפתח- אז זה בכלל ניפלא. כמובן, שהחתן היה מת לנהוג בעצמו, אבל: א) אשתו לעתיד לא ממש תתלהב, שיעזוב אותב לבד בכסא האחורי. ב) הסברתי, שסיכוי לקבל את האוטו של מישהו לשימוש "עצמי" לא ממש קיים. אז, לא ממש משנה, איזה אוטו, רק, כאמור, משהו "מפלצתי", ישן וקלאסי כ…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
היום במפגשרון היה מאוד מאוד חם למרות החום הגיעו הרבה חברים ואוהבי מכוניות קלאסיות ואספנות. הויני של רועי ועוד פיאטים קטנות הן 600 והן 500 פשוט מדהימות טרקסיון אחת יפה, וכמובן הנסיכות המרכזיות של מפגשרון שכולכם כבר מכירים (אלה עם השלט ליד המספר רכב). תהנו חברים ........ (מספרי הרכב הגלויים באישר הבעלים ) שבת שלום טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 5 תגובות
- 977 צפיות
ב.מ.ו עושה משהו חכם.... http://cars.walla.co.il/?w=/4705/1147104 הלוואי וכל היצרנים היו הולכים בדרך דומה. זה היה עושה את חיי אספני הרכבים הקלאסיים לנוחים יותר....
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
אוקיי ,אני אמנם לא בעל רכב אספנות וה-5 שאני מכיר הוא במארס,אבל יצא לי לקבל מהמנהל עבודה שלי סמל ישן של פג'ו היות ואני חובב מושבע של צרפתיות חמות,הסמל ניראה מדהים ומעניין אותי קצת ההיסטוריה שלו ולאיזה רכב הוא הוצמד בעברו,לכן אני פונה אליכם[כל היודעי דבר] במתן רקע,היסטוריה,מידע אודות הסמל הספציפי שבתמונה . תודה מראש.
הודעה אחרונה מאת asafay1, -
- 1 תגובות
- 747 צפיות
גם זו אפשרות...רן http://video.google.com/videoplay?docid=468924350014736109&q=italiano+vespa&total=132&start=0&num=10&so=0&type=search&plindex=0
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הייתי רוצה לדעת בבקשה פרטים על רכב זה {שנת 72} * מחיר הרכב * כמה רכבים כאלה יש בארץ * וכל פרט שיראה לכם לנכון לרשום תודה
הודעה אחרונה מאת low rider, -
- 0 תגובות
- 666 צפיות
נמרוד.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 11 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום לכולם מזמן לא יצא לי להכנס לפה, הייתי עסוק בלימודים כל השנה האחרונה , ועכשיו עומד להתפנות לי הזמן הדרוש להמשיך עם פרוייקט החיפושית שלי . אני צריך עצה לגבי בידוד נגד רעש בכל תא הנוסעים ובידוד בתא המנוע (FIREWALL), איזה סוגי חומרים ניתן להשיג בארץ, טווח מחירים ובכלל המלצות של מי שיש לו נסיון בנושא. תודה ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת SpeeDevil, -
חיפוש מכסה מנוע 1 2
מאת גיא127- 25 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
אחרי שגנבו לי את המכסה של ה127 דור1 אני מתקשה למצוא אחד כזה. ואם אני מוצא אז לא רוצים לשלוח לישראל. אני כבר מיואש , מה עושים?
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
כמה חלקים קטנים שהזמנתי בארצות הברית עבור הפלימות עלו שם כולל המשלוח לארץ 1275 שקל. והנה האדון הנחמד מפדקס מביא את החלקים אלי הביתה עם חשבונית על סך 520 שקל. שימו לב לפירוט: מכס-53 שקל מעמ בגין מכס-174 שקל-(מה זה בכלל) מס קניה-181 שקל-עוד מס דמי איחסון 1.93 שקל דמי טיפול-82.50 שקל אגרת מחשב-7.93 שקל. אגרת ביטחון -19.64 אתם הבנתם את זה חברים? המסקנה -וזאת גם לפי עיצת אחד החברים כאן-אל תעיזו לשלוח חלקים קטנים כאלה דרך חברת משלוח-אלא אם אתם רוצים לתרום עוד כסף למדינה.. הכי טוב בדואר. כל החלקים האלה היו נכנסים למעטפה משרדית גדולה. כל המשלוח היה עולה איזה 10 דולר ובזה נגמר הסיפור. מאת: דוד נוח
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מכוון שאני פשוט מכיר את הבן אדם- אז נדהמתי לגלות, שהוא מוכר את האוטו האהוב שלו... אני, אגב, בכלל לא ידעתי, שקיים ספיידר 1800- חשבתי, שהם מגיעים רק עם 900 סמ"כ! תהנו: http://www.classiccarsforsale.co.uk/classic-car-page.php/carno/20149
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- 48 תגובות
- 10.3 אלף צפיות
הבן אדם בנה את האוטו במו ידיו החל מעיצוב הבודי בפיבר עד לפחחות לאחר מכן צביעה וכל ושאר הירקות. כרגע האוטו גודש 1.5 באר והבן אדם מחכה לטורבו יותר גדול שאמור להגיע אליו בקרוב.
הודעה אחרונה מאת dodge, -
- 4 תגובות
- 975 צפיות
לא ממש סבתא שלי אבל הייתי מאמץ אותה! http://video.google.com/videoplay?docid=8352260488906705623 אין על שתיהן-רן
סוף סוף הלארק במוסך ועוברת רענון הודות לחבר המועדון היקר רועי בעל המוסטנג השחורה ולפי המלצותיו החמות הצבע שלה יוסר יגורד יישרף ,חלודות יטופלו,ריפוד חדש ייעשה ברכב ,הוחלט לצבוע את הרכב בכחול מלכותי מייטלי,גג כולל קורות דלת ייצבעו בצבע קרם,ריפודיי כסאות מסקאי בצבע קרם ריפודיי הדלתות בצבע קרם כחול משולב,דש בורד וחלק אחורי בסקאי בצבע חום,שטיח בצבע סקאי מפח לפחהוזמנו סמלים חדשים מנורות אחוריות ועוד חלקי קוסמטיקה. אשתדל לצלם עד כמה שניתן ולפרסם כאן,את התהליך הזה,החלטתי לשפץ אותה עד כמה שמגבלות התקציב מאפשרות,אבל לאהבה איין מגבלות הריי כולנו יודעים זאת כמו כן תפורק השמשה הקדמית על מנת לטפל בחלודות בחזית הוזמנה כבר גומיית חלון קדמית סבלנות אוח צריך הרבה ממנה..............חו…
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
קראו כאן. נמרוד
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 7.2 אלף צפיות
בשנת 1966 קרה דבר... חזון יצירתי (יומרני?) של מהנדס בחברת רכבות ניו-יורקית הגה רעיון של קטר מונע סילון ואף מימש את חזונו. קישור לכתבה ליאור
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
שלום לכולם, למיטב ידיעתי לא התקיים כבר הרבה זמן "שוקעתיק" למכירת חלקים לרכב בגני התערוכה... מישהו יודע אם זה עדיין מתקיים אחת לחצי שנה, ומתי השוק הקרוב ? תודה לעונים...
הודעה אחרונה מאת אסףכהן, -
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מישהו יכול להסביר את זה?-רן
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום רב, לאחר קבלת 0 תגובות בפורום הטכני, אנסה כאן: במושבים הקדמיים של BMW E30 יש שתי בוכנות גז שתפקידן האחת להעלות את הכיסא ותפקיד השנייה לדחוף את גב המושב כלפי הנהג, בהתאם לכיוון הלחיצה על הידית. כמובן שלאחר 20 שנה הן התעייפו ואיבדו את כוחן, ולכן הן זקוקות להחלפה. שנה שעברה חיפשתי במשך שבוע כלי עבודה מתאים שיש לו מספיק כח על מנת לכווץ את הבוכנה החדשה ולהשאירה מכווצת בזמן ההרכבה, ולא מצאתי כלום חוץ ממלחציים המותקנות על שולחן, מה שכמובן לא עוזר יותר מדי. לבסוף התקנתי את הבוכנה המגביהה את הכיסא בשיטה האינטילגנטית הבאה: 1. פירוק הכיסא מהרכב והעמדתו על שפת המדרכה. 2. בן אדם שמן יושב על הכיסא. 3. את הבוכנה כיווצתי בעזרת ג'ק עגלה שעומד על הכביש ודחפת…
הודעה אחרונה מאת amosbmw, -
- 4 תגובות
- 901 צפיות
בעוד כחדשיים , כחמישה ימים לפני פקיעת תוקף הרישוי של הרכב (מיני מיינור)- עלי להתייצב למילואים. שאלתי היא: עד כמה ימים לפני פקיעת הטסט אני יכול לגשת לטסט החדש? תודה לעונים ושבוע טוב.
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 2 תגובות
- 637 צפיות
למה? ככה!
הודעה אחרונה מאת השושנים,