Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לארק בפחחות צבע וריפוד

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6897 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

מי חבר שלך מי?!!?

מה אתה מעליל עלי עלילות!

רן הלוואי שכל בן אדם יזכה להכיר בן אדם מדהים כמוך, כמובן שהגעה שלנו למפגשים היא רק בגללך או יותר נכון להגיד באשמתך...

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

• תגובות 34
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

הבוקר ביקרתי את הלארק

כסאות וריפודיי דלתות פורקו ויטופלו עלידיי הרפד

הרכב משופשף כהוגן

הנה מספר תמונות

lark 4.jpg

lark 3.jpg

lark2.jpg

עופר בן צבי

פורסם

שבת שלום לכולם

הרכב ניצבע כבר בצבע פולייאסטר בתנור,הוצא ממנו ושופשף בנייר 1500 שבוע הבא ייצבע בצבי יסוד,הריפודים יגיעו סקאי בצבע קרם,והרכב ייצבע כחול מלכותי עם גג כחול בהיר בהיר ליישר קוו עם הכחול על הבודי

larki.jpg

עופר בן צבי

פורסם

בוקר טוב לכולם וסופשבוע נעים

הפתעה לי גם, הלארק נצבעה אתמול בבוקר הצבע יצא יפה לדעתי למרות שיש פה ושם עוד פינישים קטנים,היום אמור להגיע הריפוד החדש,הצבע שבחרתי תאם לתקופה ההיא תוך התבוננות באינטרנט,הניקלים והפגושים יעברו ליטוש והברקה,הג'אנטים ייצבעו בצבע קרם,מראות על הכנפיים,פנסים חדשים שהוזמנו מחול ועוד התקנות ע מנת שהרכב ייצא מושלם,הצבע מטלי מבריק כחול כהה עם גג קרם מקווה שמוצא חן בעיינכם,מקווה כבר להגיע למיפגשים הקרובים.........

lark a.jpg

lark b.jpg

עופר בן צבי

פורסם

היי עופר.

אני שמח שההתקדמות מהירה יחסית ולשביעות רצונך.

מאחר ובמחשב שלי לא ניתן משום מה להגדיל את התמונות ולראות ברור

את העבודה עליה "בזבזת" את הונך ... :-(

אתה מוזמן עם הרכב (ואפילו המשפחה) למפגשישישרון, תתקבל בכבוד רב,

ואני מבטיח לך תשומת לב מירבית מצד כל החברים והרבה אהבה וסימפטיה.

אגב, אין עדיין במפגשישישרון לארק בצבע של הרכב שלך...

להתראות

אבי נוף.

המקום הנכון:

מפגש השרון - מפגש בלתי תלוי לרכבי אספנות - בארומה שפיים.

פורסם
שבת שלום לכולם

הרכב ניצבע כבר בצבע פולייאסטר בתנור,הוצא ממנו ושופשף בנייר 1500 שבוע הבא ייצבע בצבי יסוד,הריפודים יגיעו סקאי בצבע קרם,והרכב ייצבע כחול מלכותי עם גג כחול בהיר בהיר ליישר קוו עם הכחול על הבודי

עופר,

כל הכבוד ,ניקלים לפנסים הקדמיים עלי,רק תתקשר ותקבל במתנה ממני,ימין ושמאל,

רמי

לארק 1964

פורסם

עופר,חבל שאתה לא מתעד את הפרוייקט שיפוץ,עם מצלמה טובה ותמונות שנוכל לראות את הרכב.:idea:

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם
בוקר טוב לכולם

את רועי אתה וודאי שמכיר...כן הוא חבר יקר במועדון

מה זאת אומרת ? הוא עולה הרבה כסף ? או לחילופין, אני חבר יקר במועדון, שמעתי לא פעם שאני עולה להם ביוקר.

פורסם
מה זאת אומרת ? הוא עולה הרבה כסף ? או לחילופין, אני חבר יקר במועדון, שמעתי לא פעם שאני עולה להם ביוקר.

אם אתה מבזבז להם הרבה זמן / בריאות אז אתה עולה הרבה כסף.

• תוכן חדש...