Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חיפוש מכסה מנוע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6909 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תנסה אצל המגרש של כושי בפתח תקוה ליד הבית עלמין בסגולה

הייתי שם בערך לפני שנה וחצי והיו שם 2 פיאטים

איזה אל תשאל אותי, למה אין לי מושג אפילו איך האוטו שלך נראה

אם אתה גר קרוב שווה לך לקפוץ אם אתה גר רחוק אישית הייתי מוותר בשביל סיכוי של 20 אחוז בערך אם האוטו עדיין שם

mustang 67 GT, 302 engine t5

פורסם

חברה אני ממשיך בחיפושים, הפרויקט נעצר.

מי יכול להושיט יד?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

מצאתי. אצל אלי שטרית, והוא רוצה 300 ש"ח, נשמע סביר?

הרכבים שלי: פיאט 127 73, פיאט 127 81 ספורט, פיאט 127 81 4דלתות, אלפא סוד 1.3 81, פיאט 131 77, פיאט טיפו 89, פיאט אונו 1.1 91. מחפש כל פיאט או איטלקיה לשיפוץ. חבר מועדון ה-5 מס14409. גיא למברסקי.

פורסם

כן, יחסית למשהו שלא הצלחת להשיג המון זמן ולא בטוח שתשיג אחד במצב טוב בכלל!-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

אחרי כל החיפושים שלך אתה עוד שואל עם 300 ש"ח זה סביר???

כמה עלתה לך הנסיעה לנצרת?

בקיצר תקנה תקנה,כל עוד הוא לא במצב רקוב סופני.

מזל טוב

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם

בערך ב-30 שניות היה אצלי, לו הייתי צריך ומוצא אותו בסכום כזה! על מה אתה מתלבט?!:roll::shock:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

גם אם המכסה לא במצב הכי טוב,אני חושב שזה שווה,גם בגלל שאתה מחפש הרבה זמן ואתה לקראת שלבי סיום,וזה בעצם מה שמונע ממך לסיים את הפרויקט.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

תודה לכולם כנראה אני לוקח. מי יודע האם הוא עובד ביום שישי?

פורסם

אני די בטוח שכן, אבל איפשהו כאן גם פרסמו את הטלפון שלו, אם אני לא טועה...

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

• תוכן חדש...