Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 48
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

בסוברו יש מנוע 1800 טורבו מוגדל ל 2000 מחשב ניהול

עם חיבור ללפטופ הצתה משופרת נוסע מדהים ועוד עם פורק חיצוני

פורסם

אהבתי את שני הפרוייקטים, בעיקר איך שהסימוטה יושב בתא המנוע, בניות פיבר הם לא לטעמי בדר"כ, אבל בשני המקרים האלא התוצאות מדהימות ומדברות בעד עצמן.

כן יירבו...

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
באמת רכב מדהים חבל שלא יודעים לפרגן

גם אם לא אוהבים את התוצאה הסופית אי אפשר להתווכח על

איכות העבודה והוספתי תמונה של הרכב שלי לשיפוטכם

ראיתי את הרכב שלך במציאות, בזמן שהוא היה בתצוגה בסניף החדש של אחת מהרשתות לרכב.

פשוט מדהים.

נהניתי לראות פרוייקט כזה.

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

פורסם

גם אני הייתי מעצב אחרת- אבל מה זה משנה- ההשקעה, ההשקעה... זה מה מקובע! ואני לא הייתי מגדיר את המראה של המנוע כ"זול", כפי שהגדיר כאן מישהו- ממש, אבל ממש לא! אם זה נראה "זול"- אז, יקר- מהו?:roll::shock: כל הכבוד לבן אדם. הוא רצה לבנות "רכב שרירים" לטעמו- זה מה שהוא עשה. כל השאר- לא חשוב!

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

מעניין אותי אם זה אותו בחור מהצפון שהיתה לו קפרי עם חזית של קורטינה ואם זו אותה הקפרי שהוא שדרג אותה ?

1.jpg

3.jpg

5.jpg

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

פורסם

אם כן אז מודגם ברכב הזה כושר יצירתי ואומנותי , לפי התמונות הישנות גם הבקליות מאחורה

הן לא מקוריות (נראה של סובארו שנות ה-70).

פורסם
:shock:

בנו את הרכב מחדש ומה שהרשים אותך זה הפילטר אויר.

כנראה שגם הבונה אהב אחרת לא היה מעלה 50% מהתמונות, של תא המנוע...

התייחסתי לבניה ואמרתי שהיא מדהימה למרות שבדר"כ אינני אוהב פיבר ואתה בחרתה להתייחס רק לנאמר לגבי הפילטר?:shock:

כנראה שסלקטביות זה שם המשחק.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
מעניין אותי אם זה אותו בחור מהצפון שהיתה לו קפרי עם חזית של קורטינה ואם זו אותה הקפרי שהוא שדרג אותה ?

ואני כבר כמה ימים מחפש תמונות של הקפרי הנ"ל,לדעתי אותה אחת.

חבר מועדון החמש.

Mazda MX5 nc2 2010 RHT

BMW ///M235i M Performence 2014 - sold

פורסם

גם לי הייתה את התחושה הזאת ישר, איך שראיתי את האוטו- לא יודע, למה... אני כמעט בטוח, שזה אותו האחד- וגם לפי היכולת שלו "לשחוט פרות הקדושות"!:twisted:

י Capri GT 74 MK2 "אספנות", עדיין מחכה לפחחות רצינית.*סוזוקי 1100F (שהפך ל"סטריטפייטר" לצערי :sad: )*GMC וואנדורה 4X4- "לוחם שטח" במנוחה *פורד D שנת78, ש"מת" להפוך ל"אספנות":oops:*פורד פיירמונט 79' :twisted: -חולם להיות שחור:wink: *"משפחת ליילנדים"* *ואסקורט סטיישן שניצלה בדקה ה-91:king::חובב מכוניות, אופנועים, מפלצות למיניהן ומוזיקה, הסובל מחוסר מקום, זמן ותקציב כרוני, להתעסק בכל התחביבים שלו :???:

פורסם

אכן כן זה האוטו שעבר שידרוג אצל אותו הבעלים!

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
אכן כן זה האוטו שעבר שידרוג אצל אותו הבעלים!

הבחור הגיע עם האוטו לאחד המיפגשים, תוכל לעדכן אותו לגבי המפגש הקרוב ?

פורד קפרי 1600GT 1973 + פורד קורטינה 1975 1600XL + פורד פוקוס 2005 1600 GHIA

מעוניין במידע על קפרי או כל פורדים ישנים אחרים נטושים/זרוקים/למכירה.

• תוכן חדש...