רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3 אלף צפיות
היו היום כמה מכוניות מדהימות!!
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כמה טוב שיש משוגעים כאלה, כלים כאלה ומקומות כאלה, עכשיו רק נישאר לחבר בין כל המרכיבים: אין מה להוסיף-רן
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
- 2 תגובות
- 869 צפיות
ברשותי וולוו 244 מנוע 2100 הזרקה משנת 1979 ,לאחרונה קיימת אצלי בעייה בהתנעת בוקר,אם אני אדמה את זה לרכב עם קרבורטור-כאילו אין צ'וק, כמו כן נראה לי שהמנוע לא עובד ממש "עגול". חוץ מזה הנסיעה,הסחיבה והתצרוכת דלק סבירים למדיי. אם למישהו יש מושג במערכת הזרקה ישירה ובעיות מסוג זה אשמח מאוד לחוות דעתו. שבוע טוב לכולם.
הודעה אחרונה מאת חיים יוד, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 24 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
מזל טוב ליום הולדתו שלnitch, לרגל הגיעו ל25 קייצים, שא ברכות, מכל זקני הפורום. בברכה צביקה
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
יבוא רכב בבעלותך
מאת ארנו- 0 תגובות
- 745 צפיות
האם הפרוצדורה של יבוא רכב היא אותה פרוצדורה כאשר הרכב המיובא הוא בבעלותך X זמן? ע"מ לחדד את השאלה הרשו לי לתת דוגמא: אקזמפלר מסוים כבש את לבך, מחיר מציאה אבל שנת 79' או אפילו 80'! קנית את הרכב, לכשיהיה אספנות תרצה ליבא אותו. כל הסיפור של המכירה (טייטלים למיניהם?!), צריכה להשמר או שמא זה מקל על היבוא היות והרכב שלך כבר תקופה? לידיעה אני בעל אזרחות כפולה והרכב יכול להיות אצל משפחה.
הודעה אחרונה מאת ארנו, -
- 0 תגובות
- 746 צפיות
למי שכבר הוזמן באופן אישי, ולמי שעדיין לא, אבל בכל זאת רוצה להגיע, הנה קישור להזמנה באוף טופיק: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=167066 הכניסה חופשית.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
7 ומשהו דקות של מרדף בין סיטרואן DS, פיאט (איזה? 131?) ועוד כל מיני שמתרסקות בדרך.... j8sLErXiwTo דרך יוטיוב ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed. ליאור.
הודעה אחרונה מאת אאוץ, -
סובארו פשע 78 1 2
מאת סייארה-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 11.5 אלף צפיות
הלב נמשך קלפי סובארו פשע 78 אצל בן אדם מבוגר שאני מכיר כבר 4 שנים אין לה טסט מצבה הפנימי הוא מקורי לחלוטין ממש חדש כולל ריפודים מקוריים והכל!! מבחוץ היא עדיין עם הצבע המקורי שנדהה עם השנים וקצת חלודה שצצה לה מפה ושם.. האוטו מניע ונוסע אך הקרנק דופק!! האוטו יד ראשונה בעלות00 על הרשיונות -הבן אדם הוציא אותה מהסוכנות ב78 ועדיין אצלו הוא דרש סכום כסף עד 5 אלף .. האם זה כדאי? האם יהיה לאוטו הנ''ל ערך אחרי השיפוץ?
הודעה אחרונה מאת hellm, -
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדובר בסיקס מודל 76, שעבר {בשעה טובה} טסט 22/06/07. אבל מאחר והטסט המקורי נגמר ב25/07/07 אני צריך לעשות טסט שוב, בטווח של חודש. השאלה האם הטסט לא תופס גם לחצי שנה הבאה? יש לציין שברישיון החדש מצויין שהרכב עבר טסט ב22/06/07.
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 3 אלף צפיות
בעבר הייתה תופעה מאד נפוצה של קישוט הרכב בפסי ניקל בכל מקום אפשרי. בעיקר הוסיפו תוספות ניקל בכנפיים הקדמיוות והאחוריות בחלק המעוגל שמעל הגלגלים (כמו בתמונה שצירפתי). האם מישהו מכיר מקום שניתן להשיג בו את פסי הניקל האלו?
הודעה אחרונה מאת אלון ב., -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הסרטים האלו צולמו בנורבורגרינג בגרמניה: http://video.google.de/videoplay?docid=640695539059738855 http://video.google.de/videoplay?docid=-9013601544189146673
הודעה אחרונה מאת Slonya, -
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שלום חברים, את ההודעה הזו אני כותב בכעס רב,לאחר שגיליתי שנגנב לי סמל מהרכב, ואני שואל,לאנשים כול כך קשה לראות רכב בלי לגעת בו/לגנוב ממנו משהו?,פשוט מעצבן. האם מישהו מכיר חנות בארץ שאפשר לקנות סמלים לרכב שלי?, תודה, עידן
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 0 תגובות
- 775 צפיות
קישור לתמונות ממפגשישי ת"א להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/z-7/
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום אני מחפש גלגליי מגנזיום לסימקה מטרה ,אני מחפש גנטים ישנים ולא משהו חדיש , עדיף שיהייה עמוק ,מרחב הברגים הוא 4*98 כמו של פיאטים ,אלפות 14-16 אינץ אם יש למישהו הצעה אפה לחפש או יש לכם למכירה השאירו לי הודעה , תודה אלעד.
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- 1 תגובות
- 619 צפיות
עפ"י מה שהוסבר לי ע"י מביני עניין כאן באתר, גובה האחוזים משתנה לפי מקום יבוא הרכב אל מול מקום יצורו. שאלתי היא האם כיום שאירופה "התאחדה", יבוא רכב תוצרת גרמניה (לדוגמא), אשר נקנה בבלגיה (שוב, לדוגמא) יהנה מהאחוז הנמוך?
הודעה אחרונה מאת koral7, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום, אני חדש בכול הקטע של רכבי אספנות. אני רוצה ליקנות פורד מוסטנג משנות ה-70. רציתי לדעת בערך בכמה כסף אני יכול להביא אוטו כזה, לפני שיפוץ. רכב שרק יסע. בערך לדעת הצעות מחיר, שבפשוט לא יעבדו עלי. מה מחיר של אוטו כזה? תודה רבה
הודעה אחרונה מאת Liviur, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 33 תגובות
- 7.8 אלף צפיות
מזל טוב ורוב אושר לבני הספל, הסבא הטרי, לרגל הולדת הנכד הבכור !!!! שיגדל לנכד לתפארת, ויעזור לסבא לטפל במוסטאנג ובפלקון . מקרב-לב, קובי
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם, בימים שלישי ורביעי (מחר ומחרתיים) יערך בקניון איילון הפנינג רכב בין השעות 9:30 - 22:00. שמי מאיר ואני מצייר רכבים. אני אציג את עבודותי (מצורפות שתי דוגמאות להתרשמות). אתם מוזמנים!! מקווה לראות אתכם מאיר [ההודעה נערכה; הפורום לא מיועד לפרסומות מסחריות]
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
43 עמודים של תרד לחובבי ז'אנר "השיפורים/שיבצורים" עם כל הכבוד לחובבי המקוריות לדעתי יש כאן לא מעט מכוניות מדהימות !! קרדיט ליוניHB (ניתן לדפדף למטה בצד שמאל 43 עמודים ) http://retrorides.proboards86.com/index.cgi?board=general&action=display&thread=1155631861&page=7
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 1 תגובות
- 957 צפיות
אני טס לאמסטרדם או לרומא בתחילת ספטמבר וחשבתי שיהיה נחמד אם יש אפשרות להשכיר רכב ישן לטיול של כמה ימים, אשמח לשמוע אם למישהו יש ניסיון או ידע מעשי בנושא באמסטרדם או רומא
הודעה אחרונה מאת Ilan Sh, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם. היום במפגש בשרון היו כ20-22 רכבים. חלק עזבו מוקדם יותר, וחלק נשארו עד 20:00. יש מכוניות "קבועות" שמגיעות כל שישי (כמעט), ויש שרק לפעמים, ויש בהופעת בכורה. היום, מעבר למפגש רגיל, היה גם יום הולדת של שלשה חברים: שרה, סיון ויהורם. לכבוד האירוע שנשמר בסוד מחתן וכלות השימחה, הוכנו יין ועוגה מיוחדת. על עריכת התמונות ובניית עיצוב העוגה היה אחראי גידי ידידנו. בתמונות הבאות נראה את העוגה, את "המפושלים" מציגים אותה לראווה, את שרה חותכת אותה ומחלקת לכולם. ואת יהורם הדוגמן מרים כוסית לחיים עם צלחת עוגה...
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום . נזדמנה לי הזדמנות לרכוש את הרכב המדובר בכותרת -שנת 77 .הרכב נמצא במצב טוב עם ודרושה השקעה קטנה יחסית(אני מקווה) כדי להחזיר אותו למצב נסיעה. האם מישהו מכיר את הדגם הזה ? מה קורה עם זמינות חלקים? האם הכל יצתרך להגיע מחול או שיש חלקים בארץ? או שיש חלקים שיתאימו מדגמים אחרים של ב.מ.וו? אשמח לכל מידע שתוכלו לספר על הרכב המדובר. קשה לי להעריך בדיוק מה צריך כי אני עוד לא קניתי ובינתיים הגישה שלי לרכב מוגבלת . הרכב עמד כ 3 שנים ולפני העמדתו היה במצב נסיעה תקין . נסיתי להניעו עם כבלים וקיבלתי סוויטץ' אבל הסטרטר לא הסתובב. חוץ מזה הכל נראה במקום ושלם, הבודי עם נקודות חלודה אבל ישר ולא חסר כלום. מה לדעתכם יכולה להיות בעיה חוץ מסטרטר תפוס או משהו בסגנון…
הודעה אחרונה מאת s.b.m.w, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
כדוגמת http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1971-Datsun-510-jdm-style-must-own-vg33_W0QQitemZ230152033118QQihZ013QQcategoryZ6188QQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת koka, -
אוסף הסמלים שלי 1 2
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
זה מספר שנים שאני אוסף סמלים מהארץ ומהעולם. יש מספר סמלים שאני לא יודע לאיזה רכב הם שיכים. המילה FOX היא לא סמל של חברת הבגדים אלה של חברת אודי. חלק מהסמלים למכירה ,בה"פ
הודעה אחרונה מאת david brown, -
-
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני זוכר כשהייתי ילד קראתי עליה. מעולם לא יצאה לייצור סדרתי. היום ראיתי למכירה אחת באיבאיי. יש מישהו עם ממון שרוצה להעלות לארץ הקודש את פיסת ההיסטוריה הזו? לחץ כאן.
הודעה אחרונה מאת edanj, -
-
האם ניתן להתקין וו גרירה לרכב המוגדר אספנות?
הודעה אחרונה מאת American-Muscle, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
עקב הישתלשלות עיניינים אומללה של ועד המועדון,בה הוחלט למחוק שרשורים שעסקו בפרשת קיפניס-נמרי,בלא לידע איש,אני מודיע על פרישתי ממועדון ה 5 ומניהול הפורום. תודה לכל אלו שתמכו בי(וגם לאלו שלא..).
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 2 עוקבים
- 7 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
החזרה ארצה קרובה מתמיד, אני אוגר חלפים וכלים ורוצה עוד ועוד... מה שאני מנסה לברר זה אם מותר לייבא במכולה רכב אספנות וגם חפצים אישיים (ספרים,כלי מטבח וכד'...) שאינם קשורים. אני כן זוכר שקראתי איפשהו בדבר איסור על עירוב טובין, לא הצלחתי למצוא בפורום וגם לא באתר אחר איזשהו איזכור או סימוכין לנושא. אם למי מכם נסיון או ידע בעניין, אני אשמח לשמוע. תודה מראש. קובי
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 12 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום חברים יקרים... קודם כל רציתי לפתוח בסליחה ! בקשר להודעה שרשמתי ביום שישי השכם בבוקר, הייתי בסערת רגשות מטורפת, מצד אחד מכרתי את הרכב (טריומף הרלד)שכל חיי היה לי חלום על רכב קבריולט, ומצד שני הרגשתי באיזה מקום שאני כועס מאוד! זה לא היה במקום, ואני מבקש סליחה מכולם. אומנם כשפירסמתי את ההודעה בבוקר לפניי שהלכתי לעבודה, ושחזרתי ההודעה כבר לא הייתה, ולא הספקתי לקרוא את הדעה שלכם, הרגשתי רע מאוד! שוחחי עם קובי מילוא (תודה רבה לך). הוא הסביר לי את הטעות שלי, וקיבלתי אותה בהבנה מלאה. קורה שאנשים טועים, ואני לא מתבייש להודות בטעות, אז שוב סליחה מכל מי שנפגע! אני לא מאשים אף אחד - חובת הבדיקה צריכה להיות אחריותי, וכל אחד צריך לאכול את הדייסה שבישל לעצמו. אמר לי …
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אני מעוניין בעוד כחודשיים לנסוע לטייל בגרמניה והסביבה "ועל הדרך" לקנות חלקים, אני לא מתכנן להביא חלקים גדולים,בנוסף עוד שני חברים נוסעים איתי,אז נסג'ר אותם על הדרך עם החלקים, אחרי שחיפשתי בפורום,עדיין יש לי מספר שאלות: 1.האם ישנו מצב בו עוצרים חלקים במכס? 2.האם אני יכול לשים את החלקים במזוודה של המטוס?,בתיק שאני עולה איתו למטוס? 3.האם אתם מכירים מקומות בגרמניה,בהם ניתן לקנות חלקים לרכב שלי? 4.האם ישנה חברת תעופה מומלצת שלא תעשה בעיות?,בחיפוש שערכתי בפורום ראיתי חברות שעושות בעיות וכאלה שלא. 5.האם התקנה החדשהשהעלה בפנינו ליאור,תקפה גם על חלקים שאתה מביא איתך מחו"ל? 6.מהו המשקל המקסימלי שאם עוברים אותו צריך לשלם עמלת …
הודעה אחרונה מאת דרור,
-
מי מחובר 33 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 1,023 אורחים (הצג רשימה מלאה)