Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 6926 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

הכחולים תמיד באים לשם בשעת המפגש- כנראה מפחדים שמשהו יעבור על המהירות המותרת בתוך תחנת הדלק או מחשש "ללחיצות" לאחר המפגש בכביש המהיר.

עידן

צרפתיה שגורמת לך לחייך :-D

סקס סמים ואריה שאוהב סולר

פורסם
הסובארו שיכת לבחור בשם גיורא .אני יעדכן אותו .

ופתאום אני מתבייש במה שיש לי

לירוי!

אין לך מה להתבייש במכוניות שלך. הן במצב משומש אבל סביר.

למכוניות שלך יש "טעם של מכוניות אמיתיות" ולא יצירות מוזיאוניות.

זה לא אומר שאי אפשר לשפר, זה לא אומר שיש טעם לפגם במכונות מוזיאוניות, אבל ממש ממש אין צורך להתביש במכונית קלאסית או אספנות שנסעה ונסעה ולא חידשה נעוריה בשיפוץ - ובכל זאת היא כולה שם ומתפקדת. תזכור איזה התלהבות האוסטין יצרה כשהחזרת אותה לכביש וכמה אנשים עמדו סביבה כשהבאת אותה בפעמים הראשונות. זה קרה לך גם עם הפיאט 850 קופה...

הכי חשוב שמכונית גורמת לך שימחה בלב זה העיקר, חוץ מזה הכל משני.

תמשיך למצוא מכוניות מגניבות, תבוא למפגשים, תבוא לטיולים, תהיה בריא שמור קשר עין בראי, והכל סבבא.

שלמה דן גדרון

פורסם

פשש הקורבט האולדמוביל פשוט מדהימות

אך איך אני מצטער שלא באתי

ערן

חלומות נועדו בשביל להגשים אותם . . . 8)

אסקורט דור1 רפליקת RS (היעד - 150כ"ס אטמוספרי חזק)

סיוויק Eg6 סדאן/האצ'בק (מנוע B18c5 + מגדש על 320כ"ס)

ER-edition. . .ויש כאלה שאומרים שיש לי הרבה חלומות :lol:

פורסם

רוצה קורבט, לא בדיוק כזאת אלא מודל 73 יבוא אישי לפני מספר שנים נוסעת ומתוחזקת

פרטים בה"פ.

נתי

=================================

גם אני מגיע קבוע למפגש שישי הצפוני של מועדון ה-5, Outlet חוצות המפרץ קפה Greg :lol:

Classic car parts hunter

• תוכן חדש...