רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
שלום לכולם איני כותב פה הרבה אך אני קורא בקביעות את השירשורים ובא להציץ לפעמים במפגשים. יש לי אפשרות לקבל את הסימקה שבתמונה ויש לי כמה שאלות: חלקים זמינים, קל לשיפוץ יחסית (כרכב למתחיל עם ידע בסיסי), ומידע כללי על הרכב. תודה רבה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מי יודע מה לא בסדר בתמונה הזו?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שבת שלום לכולם! אני צריך עזרה/טיפים וכו' בתיקון מכסה המנוע שלי. אז ככה, מדובר במכסה של סיטרואן DS שנת 73' והוא כאמור עשוי מאלומיניום... העניין הוא שמרוב שהמכסה גדול הוא גם מאוד גמיש ואני לא רוצה לעשות עבודה מחופפת ואחר כך יתפוצץ הצבע... התכנון הוא לרתך את הסדקים ולעשות חיזוקים ולמנוע חלק מהגמישות שלו-השאלה היא האם זה אפשרי. זה הדבר היחיד שתוקע לי את השיפוץ אז אשמח לעזרה בהקדם האפשרי. תודה, קובי
הודעה אחרונה מאת kobi-ds, -
-
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם, הייתי מעוניין לדעת חישוב מוערך על סמך התחשיבים הרגילים לאופנוע הנ"ל: http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1977-BMW-R100-7-Classic-Full-Dress-Cruiser-Loaded_W0QQitemZ320130739205QQihZ011QQcategoryZ49977QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מבקש לדעת סדר גודל הכולל מכס, עליות הובלה מארה"ב, בהנחה שאופנועים דומים נמכרים בסביבות ה-2000$ כמה יעלה אותו אופנוע "על הכביש" כאן-תודה רן
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
לדעתי, היא במחיר מציאה, שכן בעליה אפילו לא רשם את הסוג... מישהו ממביני התוצר הישראלי יכול לפרט על מה מדובר? הזו כרמל דוכס? http://www.classiccar.co.il/ads/adDetail.asp?cat_id=14&sub_id=130&ad_id=10784 ליאור.
-
- 1 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
טיול מועדון החמש לרמת רזיאל, בר גיורא ב-30.06, יום שבת, נצא לטיול באיזור רמת רזיאל, מושב הנמצא בצד כביש צובה, כ-7 ק"מ ממזרח לצומת שמשון. 09:00- נפגשים ברכבת צפון. יציאה מרכבת צפון לכיוון בית שמש. 09:30-09:45- נקודת איסוף בתחנת דלק פז 'YELLOW' מסילת ציון (התחנה נמצאת בירידה מכביש 1 לכיוון בית שמש). 10:00- עלייה לכיוון רמת רזיאל דרך אנדרטת חיל האוויר, הפסקת התרעננות וארוחת בוקר באזור. נקודה מעניינת בה נבקר בטיול זה- 'סטודיו פעם' לאמנות כפרית שימושית של האומנית אילנה יניב. בסטודיו תמצאו עבודות נגרות ופח בסגנון של פעם ופריטים שימושים לבית. העבודות בסגנון כפרי מעץ מלא וצביעה ייחודית משולבת באריחי קרמיקה ,כל זה בסביבה היפה של רמת…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
זיהוי רכב מעניין 1 2
מאת Type34- 16 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
היי לכולם, צילמתי אוטו מעניין היום בבוקר בכביש 4 ו-5. היתה לו לוחית זיהוי זרה בצבע כחול. מישהו יודע מה זה?
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
- אחראי פורום
- 39 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
יש בארץ rat rod ghia החל מהיום,וזה רשמי. מהיום שקיבלתי את הכרמן שלי ידעתי שאני אעשה אותה יום אחד בשחור מט. מבחינת ראט רוד-היא ללא ספק קיבלה את הלוק שרציתי.חצי שבור,מכניקה פיקס,קצת חלודה,צבע שחור פחם כאילו נשרף האוטו,ג'אנטים כמו שצריך,מנוע מתוחזק....בקיצור,עם השקעה מינימלית,אני מאושר מהמראה של האוטו. לא בטוח שכולם יאהבו,וזה בטח מראה שעוד לא ראו הרבה בארץ,אבל אני הייתי חייב לדעת איך האוטו שלי יראה בצבע הזה,היום גיליתי,ואני מבסוט. תמונה של לפני ואחרי. נ.ב-ברור לי שלא כולם אוהבים את הלוק הזה,רובכם פה בפורום חובבים של המקור וכו' וכו'.אז לפני שזה הופך לשרשור של "עוד ילד שהרס אוטו קלאסי"-זה הטעם שלי,זה הלוק שאני אוהב.תגובות לכאן ולכאן יתקבלו …
הודעה אחרונה מאת ooza, -
-
- 0 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי , תמיד טוב לעשות סדר הינה אופנועים ישנים בפרסומות ומגזינים
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
כמו סוסיתא וסברה ספורט וכו'...?
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 2 תגובות
- 991 צפיות
בשנות ה70 היתה בשימוש הצתה אלקטרונית שמורכבת ברכב ללא צורך בשום שינוי ,כולל השארת הפלטינות שהיוו הטריגר להפעלת ההצתה. והפלטינות היו חיות לנצח ,עקב הזרם האפסי שעבר דרכם רק כהשראה להפעלת ההצתה. אני זוכר אפילו שההצתה בריכבי היתה של חברת "דקדה" שמכרה גם אזאקות ומגברים לבניה עצמית. למי מיכם שיש שרטוט האלקטרוני של ההצתה האמורה ויוכל להציגה פה יעזור לי מאד.
הודעה אחרונה מאת udi, -
פרסומות ישנות
מאת שטנגה- 2 תגובות
- 5.7 אלף צפיות
להנאתכם
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
מה יהיה מחר? כייף, מכוניות יפות, והפתעה, נקבעו שני מועדים להשקה רשמית של סניף י-ם של המועדון, שניהם באזור אוגוסט בגלל אילוצים שונים, על המועד המדויק תבוא הודעה, אז עד אז לא לשכוח להגיע מחר מוקדם.... המכוניות שבתמונה כבר לא יגיעו מחר ואתם?-רן
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4 אלף צפיות
נמצאה אחת מנפלאות בריטניה, הידוע כרולס רוייס, ב-Ebay, עם הגה בצד שמאל, השאלה שלי היא לידע בלבד, כי כרגע אין לי אפשרות[בן 17] לעמוד בדבר כזה. האם ניתן לייבא אוטו, מבריטניה, בעלת תקינות בריטית, עם הגה בצד שמאל[להלן, הרולס רוייס], סילבר שאדו, כרכב אספנות לארץ? בנוסף, לפי איזה חוברת מס הכנסה מחשב את העלות של הרכב? ערב זח[בעצם בוקר טוב], אבי
הודעה אחרונה מאת koral7, -
ירחון "ברכב"
מאת שטנגה- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מי מזהה את כל 9 המכוניות והמקום?
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי התפתחויות אחרונות: בשבת אחרי הארוע בקיבוץ אייל נסענו בעקבות מידע לראות טנדר צבר מפלסטיק... הטנדר במצב טוב יחסית ושלם, אבל - ללא מספרים. הדעות של כל ההדיוטות שהיו במקום ועבדכם בפרט, קבעו שמדובר בשנתונים הכי מאוחרים! ועכשיו שלב השאלות (חלקן נישאלו בעבר) אבל חשוב לי לקבל תשובה מסודרת שוב! מה השנתון האחרון שיצא לכביש, 81 ? ומה פילוג הדגמים על פי שינויי המנוע לדוגמא שנת 76 מנוע פורד, 79 מנוע??? מכה קלה מקדימה גרמה לשבר קטן ב"אף" האם מתקנים עם חומר פחחים רגיל או חומר יעודי לפיברגלאס? היתכן כי בשנתונים האחרונים יש מנוע "הילמן"? אם כן אשמח לפרטים על המנוע וזמינות חלקים. בקיצור נתחיל מכאן ונמשיך הלאה על פי הצורך...רן
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
-
הגראז' שלי 1 2 3
מאת יורם מאירוביץ- עוקב אחד
- 38 תגובות
- 6 אלף צפיות
פותח שרשור חדש. יהיה מעניין. את המכוניות ראינו, עכשיו תראו לנו איפה הן גרות. כל אחד שיראה את פינת המשחקים שלו. הנה שלי:
הודעה אחרונה מאת kd2, -
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
משהוא יכול להסביר לי מה הפרוצדורה של להביא רכב אספנות מחו''ל דוגמא:הייתי בהונגריה וראיתי יגואר מודל 57 במצב נסיעה יום יומי! למכירה דיברתי עם בעל הרכב והוא הסכים למכור לי אותה תמורת 1000$ (תלוש מהמציאות אני יודע) שמח וטוב לב אני ניגש איתו לסניף הדואר הקרוב ועשינו העברת בעלות! יפה הרכב שלי (איזה פרייר 1000$) עד כאן הסיפור ועכשיו לשאלה מה הפרוצדורה וכמה זה עולה להכניס רכב למכולה לשיט אותה לארץ ובארץ כמה המדינה "גונבת" על ההכנסה של הרכב לתחומי ישראל??. בכבוד רב ליאור
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 תגובות
- 804 צפיות
אני מעוניין לקנות את הפריט הנ"ל http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&ih=007&sspagename=STRK%3AMEWA%3AIT&viewitem=&item=170123312460&rd=1&rd=1#ebayphotohosting הפידבקים של המוכר לא משהוא אבל קראתי חלק מהפידבקים השליליים והבעיות שציינו לא ממש יכולות לקרות לחלק הזה שאני רוצה, מה דעתכם ? דבר שני אני לא ממש מבין את המשפט On auction is 1 NOS pair (2 pcs) rear, אני רוצה להיות בטוח שמדובר על 2 יחידות חדשות. תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
ג'נטים ב 127
מאת sorvall- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם. בפיאט 127 דור 1 שלי א"א לשים טיובלס בגלל מבנה הג'אנט. שאלותי הן: אני יודע שטיובלס יותר טוב. השאלה היא למה? האם ג'אנט של פיאט אונו סטינג יתאים מבחינת מרווח ברגים וגודל? יש אפשרות לשים גיר 5 הילוכים ? פשוט לא נעים לנהוג מעל 80 ובקצב ששבלולים עוקפים אותי אני בטוח שהספידומטר מזייף... תודה רבה.
הודעה אחרונה מאת גיא127, -
- 3 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
למכירה קטנוע הונדה 125 סמ"ק C.B עם מלאי גדול של חלקי חילוף עם רישיונות
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 32 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום לכולם, כל חובב רכב קלאסי מכיר את חווית מבחן הרישוי (הטסט) הדו-שנתי, ולאחרונה גם נפתחו מספר שירשורים בעניין. כעיקרון, רכב תקין אמור לעבור את הבדיקה ללא בעיות, אבל מפעם לפעם בעלי הרכבים נתקלים בבעיות שנובעות מהשינויים בטכנולוגיה שחלו בעשרות השנים האחרונות. דוגמאות: עוצמת התאורה ברכבים בעלי מערכת חשמל 6V יכולה להיות גבולית עבור מכשירי הבדיקה שקיימים כיום, ומפעם לפעם יש כשלונות של רכבי אספנות על הסעיף הזה. במערכות בלימה לא הידראוליות ("ברקס שטנגה"), או מערכות מיושנות עם בלמי תוף מקדימה קשה לעיתים להגיע לאחידות הבלימה הנידרשת ע"י מתקני הבדיקה הממוחשבים. וועד המועדון מעוניין לנתח את הנושא, ולבחון האם ישנם "סעיפים קבועים" שבגללם נתקל…
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שנות ה-50 במיטבן http://www.rexfeatures.com/features/516925/
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 2 תגובות
- 759 צפיות
מה בדיוק נערך שם? איפה זה? איזה סוג מכוניות באות? האם הכניסה מוגבלת לגיל מסויים תודה
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אז כחלק משיפוץ ה 127 נתקלו בבעיה .. יש צורך להחליף את הרדיאטור... כלומר יש אפשרות להחליף את רשת הרדיאטור ברשת נחושת אך הדבר יקר מאד.. בפירוקיות בכלל אין להשיג.... ואני אומר לכם.... הצילו..... מישהו מכיר רדיאטור תקין מתאים?
הודעה אחרונה מאת nati54, -
- 21 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
פעם ראשונה שאני רואה את האוטו הזה.
הודעה אחרונה מאת Ilan Sh, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכם, החיפו שלי (1961 1200) צריכה לעבור טסט עד ה13/06 ויש לי מספר חששות ושאלות, בתור "ירוק" בתחום: אישור מוסך מורשה - כמה עולה? (100-120?), איפה עדיף להוציא באיזור חיפה? (מוסך שמתעסק בחיפושיות או דווקא להפך?). מכון בדיקה - ברכב הקודם שלי הייתי עובר ב"אפק", אבל כשהייתי עם חבר בטסט לפני שבוע - הם הציקו, יש חלופות טובות? יש כמה דברים גבוליים שצריך לסדר, עד כמה בודקים אותם? אור מעבר (נמוך) תמיד נשרף בנורה הימנית - האם רכב בשנה הזו מחויב להיות מצויד ב2 מצבי אורות? אם כן, מישהו יכול להמליץ לי על חשמלאי מצוין באיזור חיפה שיחווט לי מחדש? הווישרים לא עובדים בכלל - אני יודע שלעיתים בודקים את טיב הגומי, גם בקיץ? הפילטר דלק שלי הוא מתחת לרכב מקדימה, האם מישה…
הודעה אחרונה מאת DrorBANANA, -
-
- 4 תגובות
- 880 צפיות
בוקר טוב לכולם. עידכון לטובת חברים ואורחים המגיעים באופן "מזדמן" למפגש השרון: ביום שישי הקרוב, 22.6.07 בבוקר, יוצאים 16 רכבים (רובם מהבאים קבוע למפגש השרון) לטיול של יומיים לצפון. אי לכך, יהיה לדעתי מפגש דליל ביותר, ולכן חשבתי לנכון ליידע את מי ששוקל להגיע. הבהרה: הטיול אינו מאורגן על ידי מועדון החמש, אלא התארגן באופן עצמאי על ידי החברים. בברכה אבי נוף.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
קניתי וולוו 142 1 2
מאת יאיר לוסטיג-
- אחראי פורום
- 23 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בוקר טוב קניתי אתמול וולוו 142 1972 הזרקה. האם מישהו יודע כמה כאלו יש בארץ? והאם יש פה מישהו עם כזה? להעביר חוויות!!!!!
הודעה אחרונה מאת adig1971, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 14 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
אבקש מחברי האתר היקרים סיוע די דחוף. אני עומד לקנות רכב (שנת ייצור 1979) אשר רשיונותיו הוקפאו לפני שנתיים. השאלה היא כזאת: מהו תהליך העברת בעלות לרכב עם רשיונות מוקפאים? מה צריך לעשות? והאם הדבר אפשרי? כמה צריך לעלות? תודה לעונים צביקה
הודעה אחרונה מאת elkmino, -
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 10 אנונימיים, 286 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- this_is_me
- ESTK
- sperial
- guy.a
- IsraCar
- NAPOLEON
- discoTD5
- flytomars
- יבגניפ
- Itzik-b
- om2
- מלטבשי