רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 652 צפיות
Volkswagen Celebrates 70 Years
הודעה אחרונה מאת LotusElise, -
- 6 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכולם, עקב התרעות בטחוניות הקיימות לגבי נסיעה של ישראלים למדינות ערב, החליט וועד מועדון החמש לא לקחת חלק בראלי המכוניות הקלאסיות לירדן. הראלי יצא לפועל כמתוכנן, תחת ניהול ואחריות מלאה של 4X4, מארגני הראלי, באותו תאריך ובאותו מסלול מתוכנן. בשנים האחרונות, מספר פעמים בחודש, מוציאים 4X4 טיולים ומשלחות לירדן, באם טיולי ג'יפים ואף טיול אופנועים לאחרונה, גם תחת התרעות כאלו או אחרות. כיום רשומים בהרשמה מוקדמת למעלה מ-20 חברי מועדון החמש (ההרשמה הראשונית הינה ללא תשלום כך שאין בשלב זה דמי ביטול וכו'). ניתן להמשיך ולהרשם לראלי עד לתאריך 24/5 ובשל העובדה שמועדון החמש אינו לוקח חלק כזה או אחר בראלי, ההרשמה נפתחה מעתה גם ליתר חובבי הרכב הקלאסי והאספנות, אשר אינם …
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! אני צריך המלצה על בעל מקצוע באיזור תל אביב שעושה שלייפים וחריטות. רצוי אחד שיש לו ניסיון עם חיפושיות אם אפשר גם טלפון וכתובת תודה והמשך יום טוב!
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 3 תגובות
- 940 צפיות
הי חברה, אנחנו יוצאים לצפון לקרית שמונה, לטיול משפחות בנסיעה ברכבי האספנות. לכל המעונינים: היציאה מפז לב-המפרץ, בשבת 02.06.07, בשעה 08:30 בבוקר. הנסיעה דרך הקריות לעכו, משם לכיוון כרמיאל, וירידה לצומת עמיעד דרך צומת קדרים. בתחנת פז עמיעד חניה של 20 דקות, והמתנה לבאים מהדרום. בהמשך נסיעה לקרית שמונה. בקרית שמונה, אירוח של איציק, תושב המקום ובעל רכבי אספנות שונים. סיור בעיר, ארוחת צהריים אצלו על האש. למי שמעוניין, להכין בשר, או אוכל שתביאו מהבית (יש גם מסעדות טובות בסביבה). יציאה חזרה לכוון דרום, וחזרה הביתה בסביבות השעה 15:00. לבאים מהדרום דרך עפולה, צומת גולני לצומת קדרים, פגישה בצומת עמיעד בתחנת פז, בסביבות שעה 10:00, ולא יותר מאוחר. נא לא לשכוח מי…
הודעה אחרונה מאת רמי דוידר, -
הזמנה להשקת פורד ת'נדרבירד, 1964, ששיפץ רועי רבינוביץ', מועדון החמש, והתמונות שאחרי !
מאת מועדון החמש- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
טקס השקת פורד ת'נדרבירד 1964 Ford Thunderbird ב-25.05, יום ו', בשעה 17:30, תיערך השקה לפורד ת'נדרבירד , משנת 1964, ששופצה ע"י רועי רבינוביץ', חבר מועדון החמש, בשיתוף עם האבא אורי רבינוביץ'. יו"ר המועדון, נחום קדמיאל ישא מספר מילים על הרכב. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים. האירוע יתקיים ב"קופי טו גו", רח' חיים לבנון פינת איינשטיין, אוניברסיטת ת"א. חברים בעלי פורד מכל הדגמים ומכל שנות הייצור מוזמנים להגיע להשקה עד השעה 16:00 לסידור תצוגה באירוע. בברכה, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם. ברשותי פיאט קופה 16V טורבו, עוד לא אספנות, אבל היא תהיה בעתיד. אני טס לחו"ל בעוד פחות מחודש ואני רוצה להשאיר ייפוי כח לאבא שלי, שבמידה ואני אחליט למכור יהיה אפשר. עכשיו לשאלה - האם אני צריך להשאיר איזה שהיא תעודה מזהה בארץ בשביל ההעברת בעלות, או שרק ייפוי כח חתום זה מספיק? תודה, שמוליק
הודעה אחרונה מאת bruck, -
- 5 תגובות
- 2 אלף צפיות
נשמח לראות את חברי הפורום במפגש הקרוב. פרטים http://www.fuelslut.co.il/forums/for...991&PN=1&TPN=1 שלום לכולם בשבת הקרובה ה 2/6 נקיים מפגש אמרקאיות פתוח לקהל הרחב באיצטדיון רמת גן החל משעה 11:00 ! כל בעלי האמריקאיות מכל הג`אנרים מוזמנים. כמה הנחיות: 1.לכל מי שבעל מכונית מתוצרת אחרת נשמח אם תחנו בצד. 2.לכל הצופים, נא לכבד את הרכבים ואת בעליהם, לא להשען או לגעת ללא רשות בעל הרכב אנחנו לא אחראים לתוצאות אם לא יכבדו את הבקשה הזאת . בברכת דם אש ותמרות עשן צוות FS תמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצפות בתמונה בגודלה המקורי. גודל התמונה המקורית הוא 755x424 והיא שוקלת 76KB. תמונה זאת הוקטנה. לחץ על כותרת זאת על מנת לצ…
הודעה אחרונה מאת noah, -
הזמנה לאירוע ע"ש ניר עוזדור ז"ל-26.05- בחסות מגזין 'מוטו' - והרשמים והתמונות שאחרי 1 2
מאת מועדון החמש- 16 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
אירוע תחרות הגביע השנתית ע"ש ניר עוזדור ז"ל- 2007 התחרות לשיפוץ ושחזור מצטיין של רכב דו/ תלת גלגלי יוזמי התחרות: מש' עוזדור ומועדון החמש האירוע בשיתוף ובחסות מגזין 'מוטו'- מגזין האופנועים הישראלי האירוע יתקיים ביום שבת, 26.05.07, ויפתח במסע אופנועים ומכוניות. 08:45-09:00 - התכנסות ברכבת צפון וחלוקת דף משתתף. 0900 - יציאה לדרך. פרטי המסלול: איילון דרום,כביש 4,צומת בני-דרום מזרחה לכביש 41 לכוון צומת כנות,דרומה דרך כביש 40 ,צומת מלאכי,קריית-גת, צומת קמה- בצומת זה תהיה עצירה מרוכזת של כ-10 ד' לשתייה וכ"ו ואח"כ התארגנות ויציאה בשיירה לכיוון צומת דבירה והגעה לצומת להבים, שם נפנה שמאלה לכבי…
הודעה אחרונה מאת kasush, -
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום שמי יוסי, בקרוב בן 19, מאז שנולדתי אבא שלי הכניס לי את שיגעון המכוניות לראש, וכמו חלק מאיתנו משום מה אני חובב איטלקיות מושבע, אבל איטלקיות זקנות שכבר עברו דבר או שנים בחיים שלהם ולכן אני צריך את עזרתכם. אני יודע שהם לא בדיוק רכבי אספנות אבל משום מה הם כן נחשבים כאלה, רציתי לקבל את כל הפרטים שאפשר לגבי 3 המכוניות הבאות- אלפא רומאו ג'ולייטה אלפא רומאו 75 לנציה דלתא איזה מנועים ודגמים שווקו כל אחת מהמכוניות האלה, שנתונים, בעיות נפוצות, בכמה פחות או יותר המכוניות האלה נסחרות וכמה קשה למצוא אחת? אני מאוד חדש בעניין ואני יודע שזה דורש הרבה סבלנות, ידע ומזומנים- לכן אני לא רוצה להכניס סתם את הראש למיטה חולה, אלא רוצה לדעת קודם כל מה המחלה אם יש לי אלייה תרופה…
הודעה אחרונה מאת גלעד2, -
Manta Manta
מאת B-TON-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
משהו שנתקלתי בו ב-YT (לדוברי הגרמנית ) http://www.youtube.com/watch?v=Zq6B-7u3YDw
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לאילן יוחנן מזל טוב על הזכייה במקום הראשון בתחרות על שם ניר עוזדור שיפוץ מדהים יישר כח
הודעה אחרונה מאת logo1, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
הDL שקניתי אחרי הקסטום עברה פחחות כללית ומוכנה לצבע. יש למישהו דוגמאות ,או הצעות לצבע מיוחד? חשבתי לצבוע בשני צבעים ..נראה לכם יתאים? (את הקסטם אני לא צובע-ושומר על צבע מקורי,אך מכיוון שהDL הייתה חייבת לעבור פחחות וצבע החלטתי לצבוע במשהו מיוחד בניחוח מיושן) הרכב לפני הפחחות:
הודעה אחרונה מאת koral7, -
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם! יש לי קורבט שנת 73 והבעיה כזאת: דלת הנהג ניסגרה ולא ניפתחת בכלל לא מיבחוץ ולא מבפנים. אין לי בעיה לתקן, רק אני צריך רעיונות איך אני פותח אותה קודם כל. (אין נעילה חשמלית בדלתות) רעיונות בבקשה...... תודה טל
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
- 0 תגובות
- 744 צפיות
נמחק וננעל - אין צורך לפתוח שני שירשורים באותו הנושא, בהפרש של 6 דקות...
הודעה אחרונה מאת TURBO shmulik, -
- 8 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אני שוקל לאחסן לתקופה קצרה/ארוכה את האלפאסוד בתנאים כאלה שלא תעבור דגרדציה של התכונות - כלומר, שלא אמצא אותה רקובה אחרי תקופה כזו או אחרת. קראתי פה פעם שיש מקום/האנגר/מתקן שבו ניתן תמורת תשלום לאחסן את הרכב לתקופות קצובות בתנאים יבשים ונוחים ואפילו עם איזה צ'ופר בדמות עזרים לתחזוקה קלה כמו שטיפה וכו. הרצתי חיפוש, אך לצערי אני לא מוצא האם מישהו יואיל בטובו להאיר את עיני לכיוון פיתרון כלשהו תודה מראש
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 8 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שלום לכולם. באתר קיימות המון התייחסויות ליבוא רכב מחו"ל לארץ. לא מצאתי מהו התהליך ליצוא רכב מהארץ לחו"ל. מהו התהליך הנכון? האם פשוט מכניסים למכולה ושולחים לחו"ל? אני לא מוטרד מסוגיית החזרתו לארץ ביום מן הימים. האם המכס (או גורם אחר) ידרוש משהו ביציאה מהארץ, ומהם המסמכים הנדרשים ע"מ להפיק רשיון מקומי בחו"ל (הנחת המוצא שלי - רשיון רכב מתורגם לאנגלית). ד"א - כיצד מתרגמים רשיון רכב לאנגלית (מניח שרלוונטי לכל מי שטייל עם רכבו בחו"ל). תודה. שי
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 1 תגובות
- 6 אלף צפיות
אני מעוניינת להשכיר רכב מסוג פורד מוסטנג לחתונה בדרום(החתונה בבאר שבע) אם יש למשהו רכב זה או רכב דומה נא ליצור איתי קשר, 054-8882130
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 0 תגובות
- 819 צפיות
מה שמן המנוע המומלץ: א. לוולו 164 שנת 1971 ב לוולו 960 שנת 1996
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
- 0 תגובות
- 968 צפיות
שלום לכל חברי הפורום. אני מעוניין לברר פרטים לגבי שני רכבי לארק שהיו בבעלות של סבי. הראשונה, לארק 1961, מס' רישוי 44-967 השניה, לארק 1965, מס' רישוי 229-811 אם מישהו ראה את הרכבים או יודע פרטים לגביהם, אנא צרו קשר או הגיבו להודעתי. תודה מראש, שי.
הודעה אחרונה מאת shaigrin, -
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היי, במסגרת פרוייקט של הקמת ארכיון למושב שבו אני גר, אני סורק באינטנסיביות תמונות ישנות רבות מהעבר, שכל משפחה נתנה. בתמונות הללו מצאתי גם תמונות של רכבים, שהיום אספנות- אך אז היו חדשים. החלטתי להעלות לכם את התמונות האלה, בכדי להחזיר אותכם אחורה בשנים ולראות את מכוניות האספנות שלכם כשהיו חדשות כמעט לגמרי. ייתכן ואוסיף תמונות נוספות בקרוב, הכל תלוי במה שמגיע אליי. להנאתכם, עוז.
הודעה אחרונה מאת ozio, -
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
התחדשתי בפורד קפרי שבמקור באה עם 2800 V6 , עכישו עומד ברכה מנוע פינטו 2000 סמק עם גיר חמישה הילוכים. כמה שאלות: 1. יש למישהו מושג איפה אני יכול להביא חלון ימני קידמי? 2. מה ההספק של המנוע הזה? 3. איך אפשר לשפר את המנוע הזה? הוא חלש 4. מה המידה הכי רחבה שאפשר לשים לרכב? ואם אפשר גאנט 14? תודה חברה עוד מעט אני יעלה תמונות
הודעה אחרונה מאת CooL_DuDu, -
בתמונה הבאה מצולמים שני אוביקטים עיקריים, אחד מה מסתיר מאחוריו סיפור...מי יודע? (רצוי להגדיל את התמונה)-רן
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
החלפת מנוע
מאת doditamar- 10 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
המנוע הנוכחי שיש לי בוספה אינו מתאים, לא לוספה (באדי של ראלי 180 מנוע של px 200) ולא לרישיונות. מה אני צריך כדי להחליף מנוע בצורה חוקית שתתקבל ע"י משרד הרישוי. האם אני צריך שלמנוע יהיו רשיונות או מספיק לוחית רישוי של הכלי ממנו ירד (במקרה של מכירה ללא רישיונות בזיכרון דברים). תודה!
הודעה אחרונה מאת doditamar, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
מזל טוב למשה כץ שחוגג היום 49 אביבים. חבר טוב ו- up lin מדהים (מי שלא יודע מה זה שישאל אותו). מי יתן וביום הולדת הבא ניראה אותך עם הספיידר משוחזרת לרמה של הספיידר הכי יפה בארץ.. המון ברכות. איחולים ורק טוב. משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מזל טוב ויום הולדת שמח לאסף בקר,איש יקר ומיוחד,בהגיעו ל 35 כמעט-קייצים. שפע ברכות ואיחולים,בריאות ואושר והחשוב מכח-אודים לרוב!
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
-
- 3 תגובות
- 874 צפיות
הבוקר ה164 עברה טסט. כרגע בחניית הבית וולו 3 ליטר עם טסט לחצי שנה וולו 3 ליטר עם טסט לחודש. למרות שהראשונה בעלת שני הקרבורטורים מבוגרת ב25 שנה צריכת הדלק (בין עירוני) כמעט זהה..
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 27 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לחברי הפורום! שמי גלעד, אני מעוניין לשכור רכב אספנות/קלאסי/עתיק/ענתיק - לכל מי שיש מידע או רכב מתאים, אנא צור עימי קשר מהר ככל האפשר במספר 052-5318711. תודה!
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם לדעתכם חשיפה של אנשים למועדון ה-5 תביא עוד אנשים שיתעניינו בתחום? בכל הזדמנות שיש אני רואה את הניסיון לחשוף כמה שיותר את המועדון. לי אישית אין בעיה עם זה, נהפוכו, אבל אני מנסה להבין מה זה יתן לכם?
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. ביום שישי במיפגש מועדון החמש בבית הקפה קלטה המצלמה שלי (בתמימות) תיק של מישהו או מישהי. החידון!!! מה מיוחד בתיק המיוחד הזה ולמי הוא שייך. למגלה הישר מובטח פרס גבוה במיוחד!!! כמובן תמונה של החידה לפניכם. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת חיים ל., -
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
המפגש נערך ב19.5.2007 בסופיה יותר מזה אין לי פרטים כי לקוח מהאינטרנט תהנו..
הודעה אחרונה מאת renault5,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 11 אנונימיים, 728 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- yahaga
- elyas
- Tibbyle
- mikyl
- quizlette85117701
- viper83
- eladns
- RedLabel
- meshumeshet
- Pavlik
- amlh
- Coresh