רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 47 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
דבר ראשון היה ממש כיף עכשיו ניגש לעניין: למי שלא מכיר אותי אני עמרי נעים מאוד, מאז ששמעתי על המפגשים של מועדון ה 5 בירושלים התחלתי להגיע...אומנם היו עד עכשיו שני מפגשים ולשניהם הגעתי ומאוד נהנתי... אז בכל שבוע אני אעלה לכם תמונות של אותו יום של המפגש מקווה שתאהבו תתמונות יש הרבה הפתעות בהמשך התמונות ועכשיו תודה לחברה שהגיעו במיוחד מהרצליה (ככה אמרו לי) - Fuel Slut הפעם אני רוצה הרבה תגובות לא סתם העלתי תמונות - ובקרוב סרטון של קובי נכנס אל משטח המפגש בצעקות המנוע שלו עדכון בקרוב
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 8 תגובות
- 2 אלף צפיות
אצלנו בחצר טנדר ויליס שנקנה בזמנו מחברת חשמל ושירת את המוסך ברחוב הצפירה בתל אביב והיום אצלנו בחצר,
הודעה אחרונה מאת shmil, -
- 0 תגובות
- 852 צפיות
צרור תמונות מהשקת ת'נדרבירד להנאתכם. http://public.fotki.com/ufd41/cvcv/
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- 24 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
שאלה שרצה אצלי בבית - אבא שלי שם לב שבכל האמריקאיות שהוא רואה, בכולן פתח המילוי למיכל הדלק נמצא בצד שמאל. יש הסבר לדבר? למה דווקא שמאל? במה לא יאה צד ימין? האם סנופקין אי פעם יקבל את מספר הטלפון של סנורקה? יוליה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לבעלי נסיון ברכבי קבריולט - מהי הדרך המומלצת לשמירה על גג רך? הכוונה לחומרים למיניהם. בתודה אורן
הודעה אחרונה מאת oren, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא ממש היה לי זמן למחוק לוחיות וזה התעצלתי ומצטער על איכות הצילום כי הם צולמו מהפלאפון שלי http://pic.hevre.co.il/UserAlbum.asp?uid=E9B93F37F6A14D9BA6B37B83F42BE140&alid=494409 עריכה - כוונת פותח השירשור היתה שהוא התעצל למחוק עד אתמול בערב, ולכן הפירסום התעכב עד שמצא את החריצות למחוק... בכל התמונות שבקישור, המספרים מחוקים. מספר תגובות שכבר אינן רלוונטיות נמחקו.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי חברים בסידור אלבום התמונות בביתי מצאתי קצת דברים מעניינים מעברי(היתי בן 16 כיום אני בן 42.5) מדןבר על הונדה שחורה,הונדה כחולה וג'ילרה. הויי כמה הייתי מוכן לשלם על מנת לחזור לגיל הזה שוב פעם. ניראה לי שגם רן שושני. לילה טוב מאיר
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים, -
- 3 תגובות
- 844 צפיות
יש היום מפגש של מועדון ה5 הירושלמי?
מצאתי התמונות של שתי MG's שהיו לי לפני 12 שנה בארה"ב. נו קובי, לא חבל שמכרתי? קיבלתי $12,000 על הTF, ו-$500 על ה-B
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחרונה אני קרוב לרכוש רכב אספנות והיו לי מספר לבטים ומספר מועמדים. הכי קרובות לליבי היו הפורד קפרי והפורשה 914 אני יודע ששניהם מכוניות בעלות אופי שונה לחלוטין. אני רוצה קצת חוות דעת ממישהו שהיה לו את הרכב או שעדיין יש לו, הייתי רוצה לדעת קצת על התנהגות כביש אחזקה, חלקים, מוסכים וכו, כל מידע יתקבל בברכה, תודה רבה אריאל
הודעה אחרונה מאת חיים אליהו, -
-
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם, אתר מועדון החמש עבר מתיחת פנים קלה. הנכם מוזמנים לבקר ולהנות משרותי האתר. http://www.5club.org.il/ יום טוב, ליאור ברוך.
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום לכולם לצורך פרויקט גדול ומשתלם, (פרטים יגיעו) אני מחפש את בעלי הווספות בי-ם והסביבה-על הווספה להיות במצב נסיעה עם ביטוח וטסט, או כזו שיכולה לעמוד בתנאים במהירות! בעלי ווספות משאר הארץ שמעוניינים להרשם לפרויקט מוזמנים גם! יש לשלוח אלי (לפרטי) פרטים לקשר מיידי: שם מלא, כתובת, כתובת אימייל, וטלפון. הרשימה תשמש גם לרענון והיצטרפות למועדון ווספה-רן
- 28 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
אהלן, יש ברשותי קרמן גיה שנת 71 מזדקנת (פתוחה במקור) שמכוסה היטב כבר 8 שנים פחות או יותר...מצבה הקוסמטי בתור סיפתח הוא די טוב (ליתר דיוק הבאדי טוב עם הקווים המקוריים ומעט תאונות, אבל דורשת פחחות מההתחלה). מצבה המכני, סביר להניח שלא מהמשופרים, עקב העמידה הארוכה בחניה אצלי. אני מעוניין להתחיל לשפץ את הרכב, או אם לדייק להעביר את רוב העבודה למישהו מקצועי בתשלום ולהתעסק לאחר מכן לבד עם פריטים קוסמטיים קטנים (נניח רדיו מקורי, שעונים וכו'). יש לכם פרטים של מישהו שאוכל להתחיל אצלו (כאמור בתשלום)? האם בכלל משתלם היום לשפץ רכב כזה לעומת אלטרנטיבה של ייבוא קרמן דומה מחו"ל לאחר שיפוץ?
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 21 תגובות
- 4 אלף צפיות
אני לא יודע מה איתכם אך זה זמן מה אני עוקב תקופה ארוכה אחר מדורו של הכתב הנ"ל במוסף מקור ראשון "דיוקן" מוסף שבועי. שמתי לב שלנ"ל יש איזה אובססיה רצינית שלא ראיתי כמותה מעולם. הבן אדם לא מפסיק לדבר על הרכבים שהיו לו ובמיוחד לא מפסיק להזכיר את ההונדה שלו כאילו הייתה יצירת האמנות הגדולה ביותר בעולם בתחום המוטוריקה. כמו כן שמתי לב שיש מספר רכבים שעליהם הוא נוהג להמליץ באופן קבוע ותמידי.: 1:סוזוקי סוויפט 2:פיאט מולטיפלה 3: הונדה כמו כן לאחר קריאה מדוקדקת של מדוריו באופן קבוע עולה כי הנ"ל מזלזל בכל מומחה רכב אחר בעולם. לועג פעם אחר פעם לכל המלצה של מכונאי ומומחה רכב כזה או אחר. האם יש כאן עוד אנשים שעוקבים אחרי מדורו ? בתחום האספנות הבן אדם לא מפס…
הודעה אחרונה מאת ALX, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 22 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום רב, ברצוני לבצע יבוא רכב שנ"צ 1929. הרכב במצב נסיעה.. מהם העלויות והמגבלות שעלי לקחת בחשבון? (מכס, תקינה\משרד הרישוי, אגרות והגבלים למיניהם?). בתודה מראש, אורי
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
תוכנית בגלי-צה"ל - "גם בישראל" - סקירה היסטורית של ייצור הרכב הארץ. בערב חג השבועות, 22/5/2007, בשעה 20:00, תשודר בגלי-צה"ל תכנית שתעסוק בסקירה היסטורית של ייצור הרכב בארץ. התוכנית תוגש ע"י חברי מועדון החמש עומרי רחמימוב ואיל פלד. כמו-כן, יתראיינו בתכנית בני הספל וקובי מילוא. חברי המועדון מוזמנים להאזין ולהנות. בברכת חג שמח, סמדר- משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
-
- 16 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
מפגש בוקר שבועות היום המוטורי של "מקום בלב" ומועדון החמש "מקום בלב" פותח שעריו למפגש ותצוגה של חברי מועדון החמש! בתוכנית תצוגת רכבי אספנות, אירוח בטעמים מפתיעים ומוזיקת רקע מהנה בגן הקסום של "מקום בלב". המפגש ייערך בחג השבועות, יום ד', 23.05.07, החל מהשעה 10:30, בקפה –מסעדה "מקום בלב" (השייך לחיים שסטל , חבר במועדון החמש), רח' פרדס משותף 5 רעננה, טל'097714296 או 097741575 חברי מועדון יזכו בהנחה של 12% בהזמנה כנגד הצגת כרטיס חבר בתוקף. תצוגת המכוניות תתקיים בחניית המקום – יוקצה מקום מיוחד לחברי המועדון. מפה באתר הבא: http://www.rest.co.il/makom-balev/map.html בקשה לחברים- אנו מבקשים להפיץ את האירוע בין חברי המועדון. ב…
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היי אני מעוניין לרכוש אופנוע HONDA CB 450 שנת 78 אוטומטית אם יש מישהו שמכיר את האופנוע. איך הוא מבחינת אמינות, נוחות נסיעה . אם יש בעיות מיוחדות בגיר. תודה מראש וחג שמח חיים
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בעיר הזאת (מישהו מהאמריקאים כאן יכול להסביר איך מבטאים את זה?)שבמדינת ניו מקסיקו נפגשו שתי בנותיי לסופ"ש, נורית באה מיוסטון שם היא שוהה כרגע ורוני באה מישראל לשבוע לרגל עבודתה. הן נתקלו במקרה בתצוגת מכוניות ענתיקות ונזכרו באבא המסכן שנשאר בארץ הקודש. אז הנה כמה תמונות מהקוקי הזאתי... קודם מראה כללי, שימו לב לאין גידור ואין חבלול
הודעה אחרונה מאת מרכבה 2006, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם הייתי רוצה עזרה מחברי הפורום. לגיסי מיני בתהליך שיפוץ שאיתה היו מאוכסנים שני מנועים אחד מנוע 1000 עם תיבה אוטומטית ואחד מנוע 1300 שמקורו ממטרו. שני המנועים נגנבו בזמן האחרון (המיני מאוכסנת במושב לא ליד הבית שלו) למזלנו לא נגעו במיני עצמה או בחלקים שמאוכסנים בתוכה, אם מישהו שומע על מכירה של אחד מהמנועים האלה במחיר זול מידי או משהו בסגנון אני מאוד אשמח לדעת. תודה דור
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 45 תגובות
- 7.6 אלף צפיות
השקת ויניאלה גאמין - Vignale Gamine - מודל 1969 עריכה - בשל תנאי מזג האוויר במועד המקורי, ההשקה נדחתה לתאריך 18.5.07 ב-11.05, יום ו', בשעה 17:00, תיערך השקה לויניאלה גאמין (פיאט 500 רואדסטר), שנת 1969, ששופצה ע"י רועי צוקרמן, חבר מועדון החמש. יו"ר המועדון, נחום קדמיאל ישא מספר מילים על הרכב. באירוע יוגש כיבוד קל לחברים. האירוע יתקיים ב"קופי טו גו", רח' חיים לבנון פינת איינשטיין, אוניברסיטת ת"א. חברים בעלי פיאט מכל הדגמים מוזמנים להגיע להשקה עד השעה 16:00! בברכה, סמדר- משרד המועדון.
-
- 1 תגובות
- 785 צפיות
שלום,כיצד קובע המכס מחירו של רכב שאינו מופיע במחירון קראוס? הרכב המדובר הינו GAZ 21 VOLGA שיוצר בין השנים 1956-1970 ואף יובא לארה'ב. תודה.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום, עכשיו התחלתי בפרוייקט שיפוץ של מרצדס SE280 שנת 79. המצב הכללי טוב אבל נדרשים מספר תיקונים. צריך לתקן כיסה נהג - האם מישהו מכיר רפד טוב ואמין ? מערכת הנעילה המרכזית - האם מישהו מכיר את המנגנון וכשלים בו ? מערכת האיוורור והמיזוג - מישהו מכיר את כל המתגים והשפעתם ? ניקוי והברקת ניקלים - יש למישהו רעיונות טובים ? יתר הדברים אני מנסה להתגבר לבד... .... בסוף עוד יצא מזה משהו..... תודה. עפר
הודעה אחרונה מאת YNV, -
-
היי שכחנו לאחל חג שבועות שמח. אז לכל מי שמכיר ולא מכיר חג שבועות שמח
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום ,אני צריך את העזרה שלכם בפרוק לוח שעונים של וולוו 144 שנת 71 והסיבה שאני רוצה לפרק היא שהסמן של מצב הגיר לא זז ,ואני לא יודע על איזה הילוך הרכב נמצא . אם יש למשהו רעיונות נוספים לבעיה אני אודה על שיתוף הפעולה
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 44 תגובות
- 6.6 אלף צפיות
פיג'ו 505 מודל 87 1800 אוטומט (3 הילוכים...) מזגן (אלכס אוריגינאל) תקין טסט עד ינואר 2007 הגה כח כל המתגים עובדים כל האורות נדלקים 206000 ק"מ על השעון והמחיר? סלחו לי שאינני משתף אתכם בו, אבל כל מי ששמע על המחיר מידית התחיל לצחוק על היכולות של הרכב לזוז בכלל ממקום למקום...
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- 1 תגובות
- 880 צפיות
היי כידוע לכם יש לי סאאב 96 אשר מותקן בה מנוע V4 של פורד ולאחרונה אחרי חיפוש אטמים גיליתי שמה שיש לי זה מנוע של MK1 שהיה מותקן פעם בקפרי בנפח של 2000 סמ"ק ולכן הרגשתי שמשהו מוזר לי בסאאב היא מגיע במהירות רבה ביחס לגילה ל160 קמ"ש עולה כל עליה ושותה לי דלק בלי חשבון, ועכשיו שאלתי היא כזו , אני בתהליך קניה של עוד סאאב כזו אך רק אם אני יצליח להפוך אותה לרכב ספורט חוקי אני יקנה האם ניתן להחליף את הV4 במנוע בוקסר כדוגמת אלפא ,סובארו...?השאלה היא מבחינת החוקיות כרגע לא מעניין אותי שיקולים טכניים וכאלה.
הודעה אחרונה מאת shai_oziel, -
- 1 תגובות
- 788 צפיות
מחר בסביבות הצהרים, אני ניגש לבדוק חיפושית באזור חולון, למרות שיש לי נסיון בבדיקת רכבים, היייתי מעוניין למצוא מישהו שמתמחה בחיפושית ויש לו סבלנות לעזור בבדיקה-אני בטל-0528418246 או בפרטי-תודה-רן
הודעה אחרונה מאת maier, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לחבר שלי בחו"ל יש ארבעה רכבי אספנות מסוג MGA ROADSTER בין השנים 1962-1957 במצב טוב (ללא חוסרים) לפני שיפוץ כללי. אני מעוניין לייבא אותן לארץ (לא למטרות רווח) ולהשאיר אחת מהן אצלי. האם יש עוד משוגעים לדבר חוץ ממני שמוכנים לשלם כ-50,000 ש"ח ? (כולל הובלה ומיסים) עלות השיפוץ תלויה ברמה ששואפים להגיע -- The sky is the limit ישראל
הודעה אחרונה מאת koral7, -
-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
חודש אחרי אירוע האביב ושוב באותו המקום, הפעם סגנון שונה. בחסות מועדון וולוו אמריקה והיבואנים כמובן - התארחו המיובאות על המגרש האמריקאי. האירוע נחלק בעקרון ל 3... סוחרי החלפים, מציגי המכוניות המיובאות ויצרני הרפליקות והקיטים. הנה: כך זה נראה מקרוב. חלפים בעיקר לבריטיות, נציגות מרשימה לוולוו, מעט פולקסווגן וכמעט בכלל לא לאיטלקיות.
-
מי מחובר 27 משתמשים רשומים, 0 אנונימיים, 418 אורחים (הצג רשימה מלאה)