רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 805 צפיות
לחברי מועדון החמש, מצ"ב כתבות בנושא רכב קלאסי ואספנות מעיתון "הארץ" ומגזין הרכב THE DRIVER - מגזין הרכב של THE MARKER ההסטוריה חוזרת ובקטן מיני מול מיני http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtSR.jhtml?itemNo=848702&objNo=60057&returnParam=Y גם חלומות דורשים תחזוקה שוטפת ההבדל בין מאזדה ל-MGB משנות ה-60 http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtSR.jhtml?itemNo=848700&objNo=60057&returnParam=Y לאן הולכים כל הג'פ"סים הישנים http://www.haaretz.co.il/hasite/pages/ShArtSR.jhtml?itemNo=848695&objNo=60057&returnParam=Y בכח האגרוף אופנוע BMW חדש מול ישן http://www.haaretz.co.il/hasite…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
Concorso d'Eleganza Villa d'Este – נוקטורנו לפני שינה
מאת Guest AKICHU- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
באגם קומו שבצפון איטליה התקיימה תחרות היופי בשם Concorso d'Eleganza Villa d'Este ב- 20-22 באפריל 53 מכוניות קלאסיות משנת 1919 ועד 1971 התחרו בתשע קטגוריות שונות בחצר מלון ה- Grand Hotel Villa d'Este. התחרות נערכה בפעם התשיעית בחסות קבוצת BMW. פרס קבוצת BMW ניתן ל- Mercedes-Benz SSK משנת 1930. ה-SSK יוצרה באנגליה ע"י וילי וויט, והתבססה על עיצובו של הרוזן פליצ'ה טרוסי. זהו דגם מיוחד, ומי שהזמין את העיצוב והצבע, זכה לכינוי "הנסיך השחור". המכונית הזאת היא כיום חלק מאוספו של ראלף לורן. גביע d'Oro Villa d'Este – פרס זה ניתן על פי בחירת הקהל, ל- Bugatti 57C Cabriolet Voll & Ruhrbeck משנת 1939. השלדה של מכונית זו הייתה האחרונה שנשלחה ליבואן בוגאטי בד…
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 12.9 אלף צפיות
מה היתרונות בלהפוך את הרכב שהגיע זמנו לאספנות
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- 8 תגובות
- 971 צפיות
שלום חיפשתי וחיפשתי הפכתי את כל האוטו ולא מוצא רציתי לשאול היכן היו מוקמים בעבר הרחוק רמקולים באופל קאדט סדאן תודה מראש אלכס
הודעה אחרונה מאת אלכסנדר, -
חידוש רישיון
מאת zulu- 14 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
לא ביצעתי טסט חצי שנתי לרכב האספנות שלי עקב שיפוץ מקיף. קיבלתי מכתב ממשרד התחבורה שאצטרך מעבר לאישור ממוסך גם אישור ממעבדה מוסמכת למה הכוונה?
הודעה אחרונה מאת shmil, -
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
המקום שאני נימצא בו כרגע אינו מספק אותי, ואנ מחפש מקום סגור ורחוק ממקום מגורים (או מקום של אנשים שאוהבים רעש של דיסק )... אני צריך מקום לשתי מכונית + מקום עבודה קטן. עדיף ליד במעגל של פ"ת-לוד-יהוד (בערך 20-30 דק' נסיעה משדה התעופה) כל מי שמוכן לעזור יקבל 3 דיסקים משומשים, 5 דיסקיות שיוף גמורות ואחת בדרך, אפשרות שימוש במכונת כיפוף הפח שלי, וסיבוב בטנדר סקודה המה(ק)ולל... תודה מראש, גילי
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
יכול להיות שאלו ישמעו שאלות מטומטמות (כנראה שזה כך) אבל אני לומד ע"מ שהשיפוץ יהיה יותר טוב! אז ככה: 1) הבנתי שכמעט לכל בורג ברכב יש לחץ שהוא אמור להיות מחוזק (לדוגמא בורג במנוע צריך להיות יותר חזק מבורג שמחזיק את הכנף), השאלה היא אם זה נכון, ואם כן איך אני מוודא מהו החוזק של הבורג? 2) לגבי צביעה של רכב, איזה מדחס אני צריך עבור האקדח צבע? באיזה לחץ הצבע צריך לצאת ומהי השיטה הכי טובה לצביעה של רכב? 3)לגבי פחחות, כאשר יש חלק עם חלודה. הדרך היחידה לתקן את החלודה היא הסרה של החלק וריתוך של חלק חדש? או שניתן לשייף את החלודה? 4) לגבי הסרה וריתוך של חלק חדש, אם הסרתי את החלק, זה יהיה בריא להשלים אותו מפיברגלאס? אלו השאלות שעולות לי לראש כרגע. אשמח לתשובות. תודה…
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- 14 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
אולי גם אליכם זה הגיע באימייל, אבל אותי זה די משעשע.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 6 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מי יכול להמליץ על מקום לקנות מכשיר גירוז, וכמובן גם גריז? האם בכל חנות לחלפי רכב אני מוצא מכשיר שכזה? האם יש פירמה מומלצת? מה העלות הצפויה? המלצות על מקומות לרכישה, באזור ירושלים ותל-אביב, יתקבלו בברכה. יניב
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
איזה מכונית זאת?
הודעה אחרונה מאת msigal, -
יריעות זפת
מאת zulu- 1 תגובות
- 940 צפיות
בררתי לגבי יריעות זפת בטופקולור והם דורשים 70 ש"ח לפני מע"מ על מטר כפול מטר. האם משהו מכיר מקום זול יותר שמוכר לא בכמות מסחרית. למען הסדר הטוב מצאתי בית עסק בחולון שמוכר 20 מטר כפול מטר ב520 ש"ח לפני מע"מ. אם יש משהו שמעונין להתחלק בכמות אז לדעתי מדובר במחיר מצוין.
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
- 0 תגובות
- 732 צפיות
מי מכיר את המשתמש .Matan227 מבקש שיצור איתי קשר בפרטי. תודה לעוזרים
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
תחנות דלק רפאים 1 2
מאת Guest AKICHU- 21 תגובות
- 7.5 אלף צפיות
אתם מממשים חלום, טסים לארה"ב קונים רכב אספנות ונוהגים, זה יום מדהים ואתם חולפים בדרך על פני אחת מתחנות הדלק הישנות שלא פעילות מזה שלושה עשורים ויותר, ותוהים איזו חברה תפעלה אותה, אתם גם תוהים ומקווים שלא שכחתם את המצלמה שתנציח את המראות הללו , כי היום הן פה אבל מחר מי יודע? והסיבה; צריך שטח לעוד קניון גדול, עוד שכונה וזה סתם מכשול בדרך. למזלם של האמריקאים ושלנו גם, לא מעט ובמיוחד אילו שגרים בעיירות הקטנות שנשתמרו מאז, דואגים לשמר את תחנות הדלק הללו, את החנויות , המספרות, בתי המרקחת . הקנאה אוכלת אותי, אנחנו אלופים בלהרוס ולא לשמר, על אף שב10 שנים האחרונות ישנה מודעות הולכת וגוברת לשחזר ולשמר, והעיר תל-אביב "העיר לבנה" (בה נמצאים מבנים רבים בסגנון בנייה יחודי ב…
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- 2 עוקבים
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חיפשתי ואין בפורום תשובה על זה. תגידו אני משלם מכס על חלקי בטיחות כמו בלמים ? אני רוצה להביא קיט בלמים חדש זה יעלה לי מכס או לא?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 931 צפיות
שלום מישהו יודע אולי על חנות ברומא שאפשר למצוא בה חלקים למיני מיינור? תודה
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
- 1 תגובות
- 822 צפיות
שלום לאנשי האספנות ! בפורום המוטורי הפרטים המלאים על האירוע שיהיה בשבת 21.4.06 (מחר) מבקשים פרטים על המכונית הנ"ל ,שממנה חוששים המתחרים ! http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?p=1279286&posted=1#post1279286 ד"ש לנמרי !!! מישל
הודעה אחרונה מאת michelmg, -
היום קבלתי טלפון שהוריד לי את הלב לתחתונים. איציק, בחור מבוגר בשנות השלושים המאוחרות התקשר אליי לגבי המנטה שלו. את איציק פגשתי לפני כארבע שנים. קיבלתי דיווח מגורם אנונימי על מנטה לבנה שעומדת בבני ברק באזור העירייה. נכנסתי לרכבי, השעה הייתה 2 לפנות בוקר, כבר על הסיבוב הראשון באזור מצאתי את הרכב עומד באחת הסימטאות באזור, חוש הריח שלי עובד מצויין. במקרה באותה תקופה ידיד משכבר הימים דרור וסרשטיין חיפש בעצמו מנטה. לאחר פגישת וועד לילית הוא עבר דרכי ושעטנו לכיוון בני ברק. אני כבר עברתי באזור והכרתי את הרכב המדובר אבל דרור לא הכיר. עשינו סיבוב מסביב לאוטו, הוא היה מכוסה בעשרות סטיקרים עם פרסומות לצמיגים, שמנים וכו' שהסתירו את החלודה שמתחת. איציק בעל הרכב שגר בבניין הסמוך שמע את …
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
משהו מדליק 1 2
מאת ariebz- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מדליק מדליק
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שבת שלום לאחר שנת חורף האפאץ יוצא לאור השמש
הודעה אחרונה מאת gluk, -
במזל טוב הלימוזינה נמכרה היום
מאת Guest shlomimycars- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם במזל טוב הלימוזינה נמכרה היום הנסיכה נמכרה לאדם שישפץ אותה ויתן לה את היחס הראוי ומתנצל לאילו שהתעניינו בזמן האחרון
הודעה אחרונה מאת YONA777, -
כידוע השריטה הולכת ונעשית עמוקה יותר, חלום חדש או שתקראו לזה איך שאתם רוצים, יש למישהו מושג ,טיפים, ידע על עלויות או כל דבר על הרכב הזה, הוצע לי לקניה ואני שוקל.....
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
- 9 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש! הזמנה להשקת Vespa Sprint , 1972 ביום שישי , 27 באפריל, בשעה 17:30 . אנו מתכבדים להזמינכם לטקס השקת ווספה ספרינט, 1972, ששופצה ע"י יהודה אליאס, חבר מועדון החמש. האירוע יתקיים בחניון "קופי טו גו" מקום המפגש אגף מרכז, פינת הרחובות איינשטיין/לבנון רמת אביב . נחום קדמיאל , יו"ר מועדון החמש, יקבל את ווספת האספנות ה"חדשה" באופן רשמי ע"י הצמדת סמל המועדון אליה . להשקה יובא בקבוק שמפניה וכיבוד קל . חברים בעלי ווספות מכל שנות הייצור מוזמנים להגיע עד השעה 16:00 לצורך סידור התצוגה לאירוע. בברכה, סמדר - משרד המועדון .
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
שלום, בעבר הועלתה כאן שאלה לגבי יכולת איחסון רכבי אספנות. האם מישהו מכיר ? ומה מסגרות השמירה עלייהם ? תודה עפר
הודעה אחרונה מאת עפר שורץ, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם בקרוב השיפוץ שלי מסתיים אך הטסט של הרכב רק עוד 3 חודשים האם ניתן לגשת למשרד הרישויי ולשנות את התאריך ? גם ככה לרכב לא היה טסט כמה שנים תודה מראש יוסי
הודעה אחרונה מאת kompy, -
-
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לסרט דוקומנטרי תקופתי, דרושה לי מרצדס 280 או דומה מסוף שנות השישים או שנות השבעים המוקדמות, רצוי כהה ומפוארת. אם יש בבעלותכם מכונית כזו, או שאתם מכירים, אשמח לשמוע בהקדם. בתודה
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 5 תגובות
- 910 צפיות
מועדון הדה שבו - ערב דה שבו, סרטים בירה ויין מה בתוכנית? תצוגת המכוניות שלנו מחוץ ובתוך הסדנא על רקע מוסיקה בניחוח וטעם פריזאי :על מסך ענק הקרנת סרטי דה שבו טיול שטח בערבה מפסח האחרון סרט תעודה מלפני 15 שנים, קצר, מפתיע ונדיר על בעלי דה שבו מישראל סרט תעודה - ההסטוריה של הדה שבו עם תרגום לעברית ראלי דה שבו באוסטרליה כולם מוזמנים, מבעלי ועד חובבי המכוניות, עם או בלי המכוניות, הכניסה חינם במוצאי שבת ה28.4 בשעה 20:00 נפגש בפאב של סדנת שיפורי הרכב ספויילד בת"א במקום פאב קטן ובו מגוון משקאות (למי שלא נוהג), קפה וכיבוד קל (לא אוכל) - בתשלום ספויילד בע"מ שיפורי רכב, יגאל אלון 124, תל …
הודעה אחרונה מאת IL 2CV CLUB, -
- 0 תגובות
- 870 צפיות
שלום לכולם לאחר שמצאתי את הטרנספורטר, אני צריך ג'יפ 4 מושבים שיראה שנות ה70 (לא חייב להיות) - מצורפת דוגמא ליום צילומים אחד בדרום באיזור צ. הנגב וירוחם. בסצינות צריכה להיות מצולמת נסיעה קצרה של הצעירים בג´יפ (אולי ק"מ או שניים) כלומר הג'יפ צריך ליסוע. אם למישהו מכם יש כזה או יכול לקשר אותי עם מישהו עם כזה בבקשה תיצרו איתי קשר. נ.ב ניסיתי בפורומים של ג'יפים באינטרנט JEEPOLOG jeeptrip ולא מצאתי מה שאני מחפש תודה רבה לכולם, רועי [email protected] 052-3310482
הודעה אחרונה מאת roeizzz, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הבת שלי, נורית, השוהה ביוסטון שבטקסס הזהירה אותי שיש הרבה ענתיקות בסביבה.. אז הנה מקבץ מהמכוניות ראיתי ליד הבית שלה. הספיטפייר חונה בחניון של הבית של נורית. תמונה נוספת מראה חניה של מאושר שיש לו מוסטנג ומרצדס קלאסיות. כרמן גיאה יצאה לה ממרכז קניות ומגרש של אחד שמשוגע על לינקולנים. ולבסוף, טנדר "מונמך" כמו שליאור אוהב
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חבר מעוניין לקנות אופל רקורד 1960 הרכב יד ראשונה נראה טוב שיפוץ לא משמעותי הרכב מגיע עם עוד רכב לחלפים הרכב עמד שנתיים אבל לאחר טיפול קטן מניע ונוסע השאלה היא כמה כדאי לשלם בעד רכב כזה? ומה זמינות חלפים לרכב כזה בארץ? והיכן אפשר להשיג חלקים? אשמח לשמוע חוות דעת על הרכב הזה
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
השבוע אני עושה טבילה ראשונה בעולם אספנות הרכב , רכשתי פורד אנגליה 1961 במצב סביר+ ללא רקבונות עם רישיונות (ללא טסט שנה וחצי) , כול החלקים והניקלים במקומם... יש לי מספר שאלות , 1. האם ניתן לבצע העברת בעלות על רכב אספנות גם כאשר הרשיונות לא בתוקף? 2. מהי עלות כול אגרת טסט לרכב כזה והאם אני צריך לשלם את כול האגרות אחורה? אני אשמח לשמוע את דעתם לגבי הפורד אנגליה , ממי שמכיר מעט את הרכב כמובן כי חיצונית הכול שאלה של טעם... תודה מראש , אריק גולן
הודעה אחרונה מאת אריק גולן, -
-
מי מחובר 42 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 106 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- euronitzan
- דאבל קלאצ
- פינדר
- RBRB
- אודי זק
- yor2
- חד אופן
- yossiaviel
- samg
- גולדן191
- David32
- sperial