רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שמעתי שיש בארץ וייפר אדומה , האם זה נכון? ואם כן האם הרכב עשה עלייה או שרק בא לבקר? תודה מראש
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
תמונות חמות מהמפגש הצפוני
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לפני שאתם קופצים אם תשובה "כמובן!", אז אני מתכוון ללה סיברה מאוד ספציפית, שנת 80-82 ליתר דיוק. מישהו יכול להגיד בוודאות שידוע לו שיש כאלה בארץ? תודה, דימה.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 0 תגובות
- 802 צפיות
כמי שנמצא בתהליך של שיפוץ ראש מנוע רציתי לשבח לטובה את עזרתו של שלמה מזרחי"המומחה" למרצדס, לאחר שלא מעט אנשים העבירו ביקורת שלילית על הבחור רציתי לציין כי שלמה נתן את עזרתו מכל הלב בייעוץ, בידע, בחלק חשוב שאיבדתי תוך כדי פירוק הראש וכל זאת ללא תמורה... כן ירבו אנשים כאלה....
הודעה אחרונה מאת ofirmat, -
- 3 תגובות
- 947 צפיות
חג שמח לכולם, מעוניין לקנות מרצדס קבריולט-רודסטר דגם 190SL או 230SL משנת יצור 1958~1968. אשמח לקבל את מחיריהם לפי הקטגוריות השונות במחירון קראוס. בברכה, ישראל [email protected]
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 1 תגובות
- 815 צפיות
תמונות
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
כן , לפי ההוצאה לאור , כבר יש את 2008.
הודעה אחרונה מאת bender, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היה מפגש נחמד, במזג אויר שהחל חם והסתיים קריר.
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום אני מעוניין לרכוש וסת לדינמו סטרטר BOSCH אך מכיוון שלא מצאתי בארץ אני אזמין מגרמניה. האם חשמלאי רכב יכול להתקין וסת דינמו במקום הוסת דינמו סטרטר המקורי של הרכב (BMW 700LS)? תודה
הודעה אחרונה מאת עובד ב, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
אנו חושבים חזק על יבוא רכב בצורה דיי עיוורת , שמטרתה קנייה של רכב בלי לראות אותו (בל מגבלות העלות של טיסה ושהות בארה"ב ) אלא על סמך תמונות רבות שהתקבלו מהבעלים ומלל מרובה שעבר ביננו. היכן העזרה שלכם ? הנה היא מגיעה. לפי מחירון קראוס ההבדל בין השלבים השונים 2-3-4-5 יוצא הפרשים של אלפי דולארים בכל שלב. כיצד אוכל להעריך באיזו רמה יוערך הרכב ? יש לציין כי במה שרשום בכניסה לפורום יש אזור מאוד אפור בין 3-5 . יש לציין כי הרכבים שראינו הינם רכבים מתוחזקים ונאים וההבדל בין 3 ל 4 למשל במחירון קראוס הינו של -3500 דולאר דבר אשר מציב את כל העיניין בסימן שאלה אשמח אם מישהו יוכל לפתור את התעלומה. תודה
הודעה אחרונה מאת bender, -
-
- אחראי פורום
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
שלום וחג שמח. כיצד ניתן להסיר לחלוטין דיו של טוּש (כמו Artline 70) מריפוד סקאיי? מסיר לק ומדלל ניטרו (מדלל 21) נוסו בעדינות למרות הסיכון הכרוך, אך השפעתם הייתה מזערית ללא פגיעה בסקאיי עצמו. תודה.
הודעה אחרונה מאת itaysamurai, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
VW 411,412
הודעה אחרונה מאת משה והרפורמים, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום, האם מישהו יודע בערך כמה 121 קיימות היום בארץ ? בכמה הן נסחרות ? ואם יש פורום\כתבות\מידע עליהן בעברית (או מידע איכותי באנגלית) אשמח לקבל קישורים. תודה מראש וחג שמח !
הודעה אחרונה מאת razmel, -
-
-
- אחראי פורום
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכול המלומדים. נראה מי יכול להגיד או לנחש מה הדבר המרוח הזה על הכביש. פעם הוא נסע יפה מאוד!!! אגב שימו לב מה קרה לעמוד החשמל משמאל בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 2 תגובות
- 836 צפיות
שלום חברים... אני נער בן 17 מתעסק עם ענתיקות זה כבר 3-4 שנים.. נגעתי ב: קורבט, בייל אייר, ב מ וו, מוסטאנג , חיפושיות ועוד כמה.. ולא מזמן ניזכרתי שהאוטו הראשון שהיה לאבא שלי זה היה פיאט 600... הוא כ"כ אהב אותה..ורק סיפר חווית מ "האוטו הראשון שלו"... בזמן האחרון יוצא לי לחשוב רבות על הנושא...והגעתי למסקנה, שאני רוצה לשפץ פיאט 600 ולעשות לו מן הפתעה לבוא איתה מוכנה לבית .. נוסעת והכל ולתת לו לצאת לסיבוב זיכרון .. להיזכר בימים של אז.. *מוסך וכלים יש לי .. אני זקוק פה בעזרתכם רק בלמצוא פיאט 600 וחלקי חילוף.. ואני מזכיר אנשים אני בן 17 שככה אין לי מי יודע מה תקציב ואני לא רוצה לבקש מאבא כי זה יהרוס את ההפתעה... אני מודה לכל הקוראים את ההוד…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
בעלי פרינץ 4?
מאת bmw3000- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו מכיר בעלי פרינץ 4 בארץ?
הודעה אחרונה מאת bmw3000, -
- 7 תגובות
- 986 צפיות
שלום לכולם. לצערי, עקב חוסר ממש לא מובן בשעות פנויות, התפניתי רק עתה להעלות תמונות. תחילה תמונות כלליות של הרכבים.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
של טילון. פרוק של המנוע לגורמים ובדיקת החלקים.
הודעה אחרונה מאת frik, -
- 0 תגובות
- 780 צפיות
שלום זקוק לעזרה איך אני יכול לאתר מישהו שיש לי את השם שלו, ושם משפחה ,ואת הכתובת שלו (לא יודע אם הוא גר שם עוד) הבחור גר בחולון ויש לי את הכתובת המלאה פשוט אני מהצפון אם יש מישהו שגר בחולון ויכול לעזור לי. לאתר את הט"ל שלו , את הכתובת המלאה אני יתן בפרטי . איך אפשר לאתר מ"ס ט"ל שלו אם ב 144 לא הצלחתי להשיג את הט"ל אם יש למישהו רעיונות תודה מראש
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בקיץ הקרב ובא יש לי אפשרות להביא דוד של אגזוז עבור אופנוע ישן. הדוד חדש והוא מתאים בדיוק לתוך מזוודה, אשר תועמס לתא המטען של המטוס. הענין יתבצע ע"י חבר סבלני ומבין, המוכן לכול הבלגן, אבל הייתי רוצה להדריך אותו: מה לספר בחו"ל, לפני העליה למטוס בזמן הבדיקה? מה לספר כאן, בכניסה, לחבר'ה מהמכס, אם נאמר יעצר ויבדק? בכול מקרה, הדרכתי אותו שלא להציג קבלת קניה. בתודה מראש.
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר, -
- 4 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
החלטתי להחליף את הדוד הישן (והרקוב)אצלי לדוד נירוסטה רציני(דוד יחסית גדול בעל שני יציאות). ,כמו כן יש דוד קטן(נקניק)שנמצא לפני הדוד הסופי(החלפתי בחדש) שאלתי היא האם יש אפשרות שהרכב יכשל בטסט בגלל החלפת הדוד(כי הוא גם מרעיש מן הסתם "אגזוז זרימה חופשי") או שהוא לא יכשל בגלל שלא הורדתי שום חלק(כמו הדוד נקניק). מה אתם אומרים? תודה
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם, כמה רכבי פורש 356 יש בארץ/רשומים במשרד הרישוי? יש למישהו מושג?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 21 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום חברים, האם משהו מכיר את התקנה על זיהום אויר במבחן השנתי (חצי שנתי)לרכב משנת ייצור 1972 ומעלה? היום ניגשתי לטסט ונכשלתי על זיהום אויר מכיוון שהיה גבוהה דרגה 10 . איזה דרגת CO מותרת? (יש הטוענים שרכב אספנות כלל לא צריך להיבדק). תודה לעונים עדי
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 1 תגובות
- 669 צפיות
עילעול בדפי ההיסטוריה של הזמן שעבר, גילו משהו ישן שכתבתי, בשנה שעברה באותו חג... קריאה מהנה והמשך חג מעולה! גילי
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לכל בעלי אוטוקרס - לרגל שנה להקמת קבוצת סוסיתא בתאריך 20.4.07, ביום שישי בשעה 15:30 במקום המפגש הקבוע בקופי טו-גו: יהיה מפגש של כל סוגי הסוסיתות. נא אשרו זאת אצל אבי גרוסברג או יורם מקובר בפלאפון 052-3614260
הודעה אחרונה מאת אבי38, -
- 4 תגובות
- 949 צפיות
בחורה אחת החליטה לרדת לאילת עם הסוסיתא שלה. בכביש הערבה הסוסיתא נתקעה ולא זזה. הבחורה המתוסכלת יצאה מהאוטו והרימה יד, נעצר לידה בחור עם למבורגיני ושאל אותה אם היא צריכה עזרה. הבחורה ענתה שנתקע לה האוטו ושאלה אם יש לו כבל לגרור לה את האוטו עד לאילת. הבחור בדק בבגג', ווואלה יש ! קשר את הסוסיתא ללמבורגיני, ואמר לבחורה שהיא צריכה לשבת בסוסיתא וללחוץ על הברקסים כל פעם שהוא מאיט ולצפור לו אם הוא חורג ממהירות של 80 קמ"ש. הבחורה עונה בסדר ומתחילים לנסוע. הכל טוב ויפה הבחור נוסע כמו שצריך, נהנה מהמוזיקה, פתאום חותכת אותו פורשה. הבחור נידלק לוחץ על הגז ומתחיל להרביץ תחרות עם הפורשה על 180 קמ"ש, תוך שהוא שוכח בכלל את הבחורה בסוסיתא. אבל הבחורה לא איבדה עשתונות והחלה …
-
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, הזמנתי אתמול מן האינטרנט קאפות ו"טבעות יופי" חדשות לחיפושיתי, מכיוון שאין לי כוונה להתקין אותן לפני טיפול מקיף לג'אנטים (ניקוי חול, יסוד, ישור, טבילה בלבן) - שזה יבוא במועד לא ידוע, אני מבקש את עזרתכם בעיצות לשימור ואחסון נכון של ניקל - כדי שלא ייאבד את תכונותיו הנוצצות. אז, בבקשה.
הודעה אחרונה מאת danש, -
קצת נוסטלגיה
מאת ariebz- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
התחלתי לשפץ טילון I C M ששייך לאבי, יד ראשונה. ביקשתי מאבא שלי כל חומר שיש על הטילון. לאחר חיפושים רבים נמצא רישיון הרכב המקורי משנת 63, ותעודת הביטוח של חברת ICM ואררט. לקרוא הסתייגויות כלליות על מה חשבו אז.
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 16 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
זהו היום זה קרה נמכרה הפיאט 500 שלי. זה היה רומן ארוך , אנני מצטער על רגע שהינו ביחד וגם ברגעים הכי קשים תמיד היא גרמה לי אושר. כל נסיעה איתה היתה חויה . אבל תמיד יש סוף והסוף הגיעה היום. אני מאחל הרבה הצלחה לפיאט שלי שהבחור שקנה אותה ידע לטפל ולאהוב כמו שאני אהבתי אותה. לא משנה על מה אני נוסע עכשיו ומה יהיה לי בעתיד תמיד אני יזכור אותך אהובתי . שלך תמיד לירוי מזרחי
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
כיצד מאתרים בעלים של רכב שכל מה שידוע עליו זה מספר הרישוי? האם ניגשים למשרד רישוי ומבקשים פרטים על בעל הרכב שמספרו XX-XXX-XX, או שזה לא עובד כך?
הודעה אחרונה מאת נהגת שודים,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 7 אנונימיים, 800 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- IsraCar
- Aviady001
- T_A
- לומד לתקן
- RBRB
- יש לי סילברדו
- Stangg
- RK
- FROGIE
- nechmya
- שימי 85
- DRcarLEd