Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מנוע SACHS

frik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7026 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לא כי הוא וודאי ישתמש בקלאץ,וגם יכולת השליטה על זנב מחליק יותר גבוהה...

בדיוק כמו ברכב הנעה אחורית...

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תפיסת מנוע בדו"ג, למי שלא חווה את החוויה המפוקפקת הזו, מלווה בעליל בנעילת הגלגל האחורי, צודק עמית (רוכב שטח מיומן ומוכשר כשד) שאומר כי ניתן לפצות על נעילת הגלגל עי ההפרדה בין המנוע התפוס לגלגל ע"י לחיצה על הקלץ, במקרה הטוב מתקבלת חריקת צמיגים מרהיבה וקצת אובדן אחיזה באחורי, אבל כאן בדיוק נכנס מרפי לתמונה והחוק שלו קובע, כי הגלגל ינעל דווקא ברגע הכי פחות מתאים לך כרוכב, שיא הסיבוב בשיא ההטייה של האופנוע. או בדיוק ברגע שאתה צריך את מקסימום הכוחו מהמנוע בכדי להתחמק מרכב המגיע ממול, או ברכיבה זוגית רומנטית באמצע שום מקום...בקיצור אלילת המזל מהווה חלק גדול מאמצעי ההגנה של רוכב האופנוע...."לכל אופנוען, יש חלק קטן שלא התבגר מתחת לקסדה....(אלמוני)"-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

רוכב שמכיר את האופנוע טוב יוכל לפעמים לזהות מנוע שעומד להתפס כמה שניות לפני שהמנוע נתפס.

אם מקור התפיסה הוא בחימום יתר יותר קל , חוסר בשמן כבר הרבה יותר בעייתי.

התגובות שלו משתנות.

פורסם
או ברכיבה זוגית רומנטית באמצע שום מקום...

דווקא כאן עוזרת אלילת המזל...

" בוא ניסע, ניתן למחלה לעבוד, נחזור עם מיכל ריק " . בגעגוע לישראל ז"ל

פורסם
ואוו, איזה כיף ליראות חלקים...מעולם לא חשבתי שלמנוע הזה יש כל כך הרבה חלקים, תמיד הם ניכנסו לי לתוך קופסאת קרטון ;) וזה ניראה הרבה פחות ממה שיש לך שם.

בכל אופן, יש את האתר הזה, אני מאמין שאתה תימצא שם מאת המדריך לפרוק והרכבה למנוע שלך. אמנם זה ניראה בצ'כית (או משהו בסיגנון) אבל לא נורא, תרחיב את האופקים ;)

(גם לי היה זקס טוסטוס כזה, וגם זקס "קרוס" שאני לא יודע מה היה השם שלו (היה כתוב SIS על המיכל).

גילי

זה נכון ,מנוע קטן עם הרבה חלקים.

פורסם
אתה עדיין צריך מחזירי שמן ?

יש לנו גם את הקטלוג של זקס שמראים שם גם איך הכל מתחבר

חסרים לי רק 2. אחד אולי אצליח להשיג, השני מיוחד וקשה יותר להשגה. אני אחפש דרך האינטרנט, אולי בחו"ל ניתן להזמין.

אם יש קטלוג אשמח לקבל צילום.

פורסם

תיקון זרוע מפעיל בלם אחורי של טילון.

חלק זה העשוי יציקת אלומיניום נוטה להישחק עם הזמן -

בקדח שמיועד למוט הבלם.דבר היוצר חופשים מיותרים.

משמאל ניתן לראות את החור האובלי

תקון החלק בוצע עי"

הגדלת את החור ל-10 מ'מ וחריטת תותב עם כתף בעל קוטר פנימי שמתאים למוט העגול,בצילום מימין.

IMG_0391.jpg

Copy (2) of Copy of IMG_0384.jpg

פורסם

חולץ למגנטו טילון!

כלי חובה לכל בעל טילון שלא רוצה לגרום נזק בפירוק המגנטו.

במחיר של 150 שקל,עשוי פלדה וקל לתפעול.

IMG_0486.jpg

פורסם

מאיפה אתה משיג בוכות ורינגים לדבר הזה? אני חרשתי את כל חיפה והצפון כדי להשיג בוכנה ורינגים... סתם מעניין...

למי שלא ראה בוכנה של זקס מימייו לא ראה בוכנה מוזרה ;)

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

אני בזקס השתמשתי בקלות בחולץ 3 זרועות למגנטו,הרבה יותר זול והרבה יותר שימושי.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
אני בזקס השתמשתי בקלות בחולץ 3 זרועות למגנטו,הרבה יותר זול והרבה יותר שימושי.

אפשרי גם ,אם הוא בגודל המתאים.

החולץ שבתמונה יעודי רק למגנטו הספציפי של הטילון.

פורסם
מאיפה אתה משיג בוכות ורינגים לדבר הזה? אני חרשתי את כל חיפה והצפון כדי להשיג בוכנה ורינגים... סתם מעניין...

למי שלא ראה בוכנה של זקס מימייו לא ראה בוכנה מוזרה ;)

גילי

תנסה ברחוב עליה בתל אביב יש עוד מוסך שמתקן אותם.

פורסם
אפשרי גם ,אם הוא בגודל המתאים.

החולץ שבתמונה יעודי רק למגנטו הספציפי של הטילון.

ידוע לי שהוא היעודי,אבל כמו שאמרתי,חולץ 3 זרועות יותר שימושי גם לדברים אחרים,הרי לא פותחים את המגנטו כל שני וחמישי,

במיוחד בזקס שיש בוא מלא מקום אפילו להחלפת פלטינה אם אני זוכר נכון.

עמית.

פורסם

חולץ נוסף והפעם לליבת המצמד ,כאן כבר אין אפשרות להכניס חולץ אוניברסלי אלא רק את הכלי היעודי.

• תוכן חדש...