Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

שיפוץ מנוע SACHS

frik
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7000 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 47
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

באיזה מידה מחזירי השמן?

אל תדאג זה כמו פאזל תתחיל לשחק עם זה עד שתשאר עם מינימום חלקים:twisted:

עמית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
באיזה מידה מחזירי השמן?

אל תדאג זה כמו פאזל תתחיל לשחק עם זה עד שתשאר עם מינימום חלקים:twisted:

עמית.

אני משאיר לאחרים לעבוד בשיטת הפאזל!

פורסם

תיקון שסתום חד כיווני בכניסה לצילינדר

שסתום זה נפוץ במנועי 2 פעימות וניקרא גם Reed valve

עם הזמן נוצר רווח קטן בין השסתום שהוא בעצם פחית דקה מפלדה קפיצית לבין התושבת שלו,

רווח זה יגרום לקושי בהתנעה ולעבודה לא יציבה של המנוע בסרק.

מימין - השסתום לפני הפרוק

משמאל-אחרי הפרוק

כדי לבטל את הרווח יש לפרק את השסתום הבנוי מ 4 חלקים.הבורג המהדק מסומרר בצד השני כדי למנוע פתיחה ,יש להשחיזו מעט ואז לשחרר אותו.

השלב הבא- כיפוף חלש של הפחית לכוון השני או ניתן גם פשוט להרכיב אותה הפוך,יש לשים לב בהרכבה שהפחית תכסה באופן מלא את שני החורים.שלב ההרכבה לשים לב לפחית עם החורים מהנחושת יש כיוון להחזיר כמו שהיה.

אפשר לקחת בורג M3 חדש עם מעט לוקטייט ,אפשר גם להוסיף אום לאבטחה נגד פתיחה.

לשים לב שהבורג לא ארוך מהאום .

עד כאן להיום.

Copy (2) of IMG_0398.jpg

IMG_0483.jpg

פורסם

אני לא חושב שתצליח לקבל אטימה מלאה או יותר טובה מלפני הפירוק, אם לא תחליף שסתום עלה ("למלה") לחדש ותשחיז את התושבת הנגדית. התושבת הזאת, אם איני טועה, עשויה נחושת והיא רכה יותר מהעלה העשוי פלדה מיוחדת. האכילה בוודאי התבצעה יותר בנחושת ופחות בשס' העלה. זה כמו להחליף רק רינגים במנוע עייף, מבלי לבצע חריטה תואמת ובוכנה חדשה. אני חושב שיצרן השסתום הזה היה גרמני בשם Hoerbiger.

פורסם

לפחות באלה שפירקתי לא ניראתה שום "אכילה" לא בשסתום ולא בתושבת,מעבר התערובת גם מונע שחיקה בנקודות המגע.

כמוכן בניגוד לבוכנה שהזכרתה כאן אין חלקים נעים אלא רק באים במגע אחד עם השני .

פורסם
אם כך, מימה נובע הרווח עליו דיווחת ואותו אתה רוצה לבטל?

הרווח נובע פשוט מהיתעיפות הפחית הקפיצית.במקום ליהיות צמודה לנחושת נשאר רווח של 1-2 מ'מ.

פורסם

ואוו, איזה כיף ליראות חלקים...מעולם לא חשבתי שלמנוע הזה יש כל כך הרבה חלקים, תמיד הם ניכנסו לי לתוך קופסאת קרטון ;) וזה ניראה הרבה פחות ממה שיש לך שם.

בכל אופן, יש את האתר הזה, אני מאמין שאתה תימצא שם מאת המדריך לפרוק והרכבה למנוע שלך. אמנם זה ניראה בצ'כית (או משהו בסיגנון) אבל לא נורא, תרחיב את האופקים ;)

(גם לי היה זקס טוסטוס כזה, וגם זקס "קרוס" שאני לא יודע מה היה השם שלו (היה כתוב SIS על המיכל).

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
הרווח נובע פשוט מהיתעיפות הפחית הקפיצית.במקום ליהיות צמודה לנחושת נשאר רווח של 1-2 מ'מ.

בדיוק ,לכן הפתרון שנתת הוא אפילו מסוכן,עם סיבוב העלה או עיקמו אתה עלול להוביל לשבירתו בזמן עבודת המנוע,

דבר העלול להוביל לנזק גדול יותר ואף לתפיסת מנוע (שבמהלך רכיבה עלולה להיות מסוכנת לרוכב שלא מיומן).

לכן אם השסתום בלוי יש להחליפו בחדש ולא להפוך אותו, וודאי שלא לעקם את הפחית.

[CENTER][B]The only difference between a man and a boy [/B] [B]Is the size of the Ego and the price of The Toy[/B][/CENTER]

פורסם
בדיוק ,לכן הפתרון שנתת הוא אפילו מסוכן,עם סיבוב העלה או עיקמו אתה עלול להוביל לשבירתו בזמן עבודת המנוע,

דבר העלול להוביל לנזק גדול יותר ואף לתפיסת מנוע (שבמהלך רכיבה עלולה להיות מסוכנת לרוכב שלא מיומן).

לכן אם השסתום בלוי יש להחליפו בחדש ולא להפוך אותו, וודאי שלא לעקם את הפחית.

ותפיסת מנוע לרוכב מיומן לא מסוכנת? :lol: אופנוענים מכורים לגבס.....רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

• תוכן חדש...