רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
הי לכם, נתקלנו היום בתופעה קשה ומוזרה במכס. הזמנו חלק משומש דרך EBAY. החלק (סעפת יניקה) הגיע, הפקידה פתחה אותו ושאלה: - מה זה? הסברנו לה שזה חלק משומש, סעפת וכו' וכו' והראנו לה קבלה מהמוכר, ואז היא שאלה שוב ולא ידענו מה לענות: -איך אני יודעת שהדבר הזה הוא באמת מה שכתוב לכם בקבלה? (דהיינו איך היא מזהה סעפת)..... לא היה אף אחד שיכל להוכיח לה שזה באמת זה... לכן נאלצנו לשלם 50% מכס, כאילו הבאנו חלק חדש. מה זה? עושים מה שרוצים? יש טעם להתלונן? להאבק? לעשות משהו או לשתוק? תודה!
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 10 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היום מצאתי באינטרנט כמה דגמים של פיאט ורציתי לדעת יש כאלה אצלנו בארץ? או היו כאלה?
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
מישהו יודע מאיפה אפשר לקנות כלים לפחחות באיזור הצפון? אני מתכוון לדולים בצורות שונות, פשיטי פחחים,פטיש הפוך... וגם בוקים לאוטו במחיר טוב. תודה לעונים, עמית.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 942 צפיות
במסגרת השוטטות באינטרנט נתקלתי בחברה ידעה הטוענת לסניף בישראל צרפתי העתק מתך האתר האם מישהו מכיר ויודע ומי יודע איך להפוך את המס' המופיע לתושבי חוץ לצילצול מתוך הארץ-רן About SCOOT-PARTS.COM - PARTS & SCOOTERS FACTORY Thank you for your interest in Scoot-Parts.com - Parts & Scooters Factory . We are in business since 2001, our factory in Zhejiang, China (Mainland) we are new to USA and Europe Markets but as you can see by our customers feedback Forum and Customers Number we get your attention very quick, we just opened a wear house in Chicago to serve our USA customers more quickly and efficiently… We plan to open next year 5 more wear houses USA, Europe…
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
שלום לכולם. באתר היווני הנחמד הזה - http://www.a112abarth.gr/ מצאתי את הקישור לאוסף של האיש הזה - http://www.a112abarth.gr/Gallery/Tani/Tani.htm הבנאדם מחזיק שבע A112 אבארט, שזה כשלעצמו כבר יפה, אבל כולן מלוקקות ויפיפיות, חלקן משופצות וחלקן פשוט נשמרו במצב חדש, והיפה הוא שהוא בנה את האוסף כך שיש לו יצוג של כל אחת מסדרות היצור של ה A112, מהסדרה הראשונה ועד השביעית, ושוב - כולן אבארט! אפשר גם לקנא בתנאי האחסון להן הן זוכות... ודרך אגב, האבארט בצבע בורדו מהסידרה האחרונה זהה בכל לאבארט שלי, מלבד גג השמש שאצלי לא קיים (אם כי בצניעות אומר שיש על שלי עוד עבודה לא מעטה על מנת להביאה לרמת אחותה המופיעה כאן...) תהנו, לא רציתי לקנא לבד... …
הודעה אחרונה מאת shais01, -
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
חברים שלום. התחלתי להתעניין קצת בנושא רכב אספנות,ויש לי כמה שאלות שיעזרו לי להבין עד כמה הנושא ריאלי מבחינתי. 1)עלות טיפול וחלקים ברכב ישן ששופץ לגמרי,מול רכב דומה(של אותו יצרן) חדש. הלא ברכב ישן המערכות פשוטות יותר,פחות אלקטרוניקה,גישה יותר נוחה...לכאורה יותר קל ולכן ויותר זול(?!) לטפל. נכון?לא נכון? מה לגבי עלות החלקים? האם חלקים לרכב ישן יעלו יותר,פחות או דומה לחלקים זהים או דומים לרכב חדש? 2)האם יש מוסכים המתמחים ברכבים ישנים?יש הרבה כאלו?אין הרבה? האם בעל המוסך מזמין חלקים? במידה ולא,האם יש יבואנים שניתן להזמין דרכם חלקים? האם בעל הרכב צריך לדאוג להזמנת חלקים בעצמו? 3)לגבי שש דרגות התמחור של רכב מיבוא ע'פ מה שראיתי ב'קראוס'. לפי הבנתי כ…
הודעה אחרונה מאת אלפינה, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לכולם שלום שתי שאלות לטירון באספנות 1. האם רכב סמיטריילר יכול להיות רכב אספנות? 2. האם יש טבלת מספר רישוי לפי שנת ייצור גם לרכבים כאלו? תודה יורקי
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
- 1 תגובות
- 2 אלף צפיות
גדול....
הודעה אחרונה מאת dj_dan, -
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
אני מעוניין לקנות חיפושית.. רציתי לדעת מה כדאי לבדוק בנוגע אליה לפני שאני קונה.. תודה..
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מישהו יכול להגיד לי על סמך ניסיון מהעבר , מה עלות יבוא חיפושית לא נוסעת , מגרמניה לישראל ללא תלות בזמן. יש פה מישהו שהביא רכב ויודע אולי מה עלות הובלה ימית לחיפושית לא נוסעת . אין צורך במכולה , מכוון שהיא רקובה בכל מקרה.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
השוק עתיק הולך וקרב , מי שיש לו פריטים שלדעתו יעניינו את החברים והקונים מוזמן להעלות כן או לציין רשימת חלקים . כמו כן מי שמחפש חלקים מסוימים , הינה המקום ייתכן ומי שיראה חלקים נדרשים יביא אותם איתו לטובת האחרים . לי במלאי: חלקים לאופל רקורד P1 , טסות לגלגלים , למרצדס ואירופי קלאטשים , ספרים ועוד ..... כמה פריטים לפג'ו 404 , משאבת מים סוברו טיימינג לפיאט 124 שרשרת ושני גלגלי שיניים . שוק מהנה לכולם . דרור .
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
Smoking Some Aces 1 2
מאת kobyiso- 23 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום 5 מוסטאנגים מהמועדון פשטו עם שחר כמו מבצע אופרה על מוזאון חיל האויר שבחצרים עם מטחי פצצות V8 ומיסוך עשן כבד.... למוזאון ויושביו שלום... יש לציין שבמהלך הצילומים לא נפגעו מטוסים אנשים וחתולים טועים... לעומת זאת פז סנול ודלק התעשרו היום קצת לצערנו היו חסרים עוד כמה מוסטאנגים בגלל בעיות טכניות... אבל חוץ מיזה היה מדהים... תמונה לטיזר! ברגע שיעלו עוד אדאג לשתף! ENJOY
הודעה אחרונה מאת American-Muscle, -
- 14 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לחברי המועדון, אירוע שוק עתיק נדחה בגלל תנאי מזג האוויר ליום ו', 23.03.07. מצ"ב הזמנה מעודכנת לאירוע. שיהיה שוק מוצלח! סמדר- משרד המועדון. הזמנה לשוק עתיק- 03.2007.doc
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
חברים שימו לב למחיר הנמוך!!!.. http://cgi.ebay.co.uk/FIAT-TOPOLINO-500-BALESTRA-CORTA-I-SERIE-36-RARITA_W0QQitemZ160092333099QQcategoryZ18305QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem מה אתם אומרים?
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 15 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת אילן זלינגר, -
- 11 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ראיתי כבר כמה רכבים ממש "ישנים" שבוודאי עברו את ה30 שנה על הכביש ולא היה להן לוחית רישוי של "רכב אספנות" קצת הסבר על התופעה יועיל יום\לילה טוב!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
כפי שפירסמתי בזמנו בפורום הסגור, התנדבתי להוביל את הקשר בין בית הספר "אורט ידין" בצריפין ובין המועדון. זהו בית ספר מיקצועי למיקצועות הרכב ובו לומדים נערים ונערות לקראת הגיוס שלהם לצבא. בעקבות פניה של בית הספר למועדון החמש, התנדבתי לתת שתי הרצאות על אספנות הרכב והיום התקיימה ההרצאה השניה. לצורך הדגמה הגיע חברנו מתניה הלוי עם הלארק שמשכה מיד את הילדים. מתניה, כולו חיוכים, הסביר בסבלנות על המערכות השונות שכיום לא נמצאות ברכבים מודרנים. כאמור הפרוייקט יימשך ובקרוב צפוייה פגישה בין מנהל בית הספר ויו"ר המועדון על מנת לקבוע דפוסי פעולה משותפת. החברים שענו בזמנו לקריאה שלי בפורום הסגור יוזמנו, אני מקווה בקרוב, להשתלב בפעילות. בתמונות אתם רואים את התלמידים מקיפים את הלארק של…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
חלקים מחו"ל
מאת רנו- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מעוניין להביא חלקי פח מחו"ל סה"כ 170 יורו יש למישהו מושג כמה מס יש על סכום כזה? ואך זה נעשה?
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
- 5 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
ארוע פסח בנצרת – דודג' סנטר בחוה"מ פסח, בתאריכים 5-7 באפריל, הוזמן מועדון החמש להתארח במתחם דודג'-סנטר בכניסה לנצרת-עילית. הארוע מוזמן ומאורגן ע"י חברת מכשירי-תנועה, יבואני קרייזלר, ג'יפ, סוזוקי ופורשה. לאירוע מוזמנים 20 רכבי אספנות (מכוניות ואופנועים). תכנית האירוע יום רביעי - 4.4.07 בשעות הבוקר – יציאה של שתי שיירות של הרכבים המציגים, משתי נקודות כינוס בתל-אביב ובחיפה. המכוניות ידוגללו בשילוט של "מכשירי תנועה" ומועדון החמש. השיירה שתצא מתל-אביב תלווה בגרר-מובילית למקרה של תקלה טכנית. נקודת עצירה ראשונה (נקבעה ע"י המזמינים) – תחנת הדלק בצומת מגידו, למנוחה, תצוגה של כשעה, וארוחת צהרים (ע"ח המזמין). שיירה מאוחדת למתחם דודג'-סנט…
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 תגובות
- 804 צפיות
אולי כדאי לדחות את השוק למועד אחר
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לחברי המועדון, מצ"ב הזמנה לאסיפה הכללית השנתית של מועדון החמש, שתתקיים ביום ג', 20.03.07, באולם התחתון של ביה"ס אורט טכניקום, גולומב 15 גבעתיים, בין השעות 19:00-23:00. רשימת המועמדים הסופית תינתן בהודעה נוספת ביום א', אחה"צ . וועד המועדון קורא לחברים להגיע בהמוניהם לאסיפה הכללית ולהשתמש בזכותם לבחור את נציגיהם למוסדות העמותה! בנוסף, נוכחותם של לפחות 50 חברים חיונית לצורך אישור השינויים בתקנון. בברכה, סמדר משרד המועדון. הודעה על האסיפה הכללית- 2007.doc
- 11 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
http://www.classiccar.co.il/movies/movie_3.asp מעניין אם היום זה היה עובר את מחסום הערוצים המסחריים, בכל הקשור לפמיניזם/שוביניזם/וואט-אבריניזם ליאור.
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3375425,00.html
הודעה אחרונה מאת רועי צוקרמן, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 9.9 אלף צפיות
אז ככה באשדוד,נסעתי להנאתי עד שנתקלתי בה: אדומה,2 דלתות,ריפוד קרם בפנים. מדהימה! רציתי לדעת פרטים על הרכב,האם גם הוא מסוכן בגשם? האם הוא מהנה לנהיגה? מה הם הדברים היחודיים לו. תודה.
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
-
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
האם יתכן כי יוצרו חיפושיות קבריולט כמו שבתמונה ? מה לגבי יבוא של חיפושית שכזו לארץ ? אשמח לשמוע ממי שיודע תודה.
הודעה אחרונה מאת koka, -
- 13 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/Car.php?AreaID=&ModelID=1&SubModelID=10&FromYear=&UntilYear=&Hand=&Auto=&fromPrice=&untilPrice=&Info= ראיתי את האוטו הזה ביד 2 ופשוט התאהבתי אם הבדיקות שלו יהיו לא עד כדי כך בעיתיות כדאי לקנות אותה? מישהו מכיר את הבעלים או את הרכב איך הוא?
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
שלום לכולם, רגע או שניים לפני שה"חדשה" עושה עלייה, הותיקה זקוקה לכיוון קרבורטור ולהפחתת זיהום אוויר כדי להשלים את הטסט. למי שלא יודע, מדובר בפיורי 1973 עתירת סמ"ק וצמאה במיוחד. אשמח לקבל המלצה על קרבורטוריסט טוב. תודה, חמי
הודעה אחרונה מאת hemi, -
שלום לכולם, מי שמכירני יודע כי איני אדם רברבן או יהיר, ולכן יש לראות בהודעה זו הודעת הצטרפות של רכבחדש לחיק המועדון, ולא שירשור של התגאות בכישורי המזומנים שלי. מלבד זאת, זו תהיה הודעה אינפורמטיבית שבה אשאל את השאלות הנוגעות לרכב ואציג את התקדמות העניינים עמו - כהודעתו של רן לגבי הווספה. אז למי שלא מכיר, שמי ניר סבירסקי (כמוצג בחתימה מאז יציאת מצרים), אני בן 19 וחצי, מתגורר באיזור חיפה, לומד שנה שניה במחלקה להנדסת מכונות באורט בראודה, ועומד לסיים תואר הנדסאי מכונות באותה מכללה. למי שזוכר, חיפשתי חיפושית זמן רב, ובסופו של דבר הגעתי לפשרה - רכב מודרני שנשמע כמו חיפושית - רנו טווינגו, הרנו שירתה אותי מצוין ובאמינות וכייף במשך שנה ורבע שבה נדחה…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
- 2 תגובות
- 774 צפיות
ראיתי באתר יד2 את הרכב הזה. מישהו מכיר אותו או יודע פרטים עליו? למה רוצים את המחיר הזה, או מי הבעלים? http://www.yad2.co.il/Cars/hotPicSpecial.php?CatID=1&SubCatID=6&CarID=18764
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
ראיתי ביד 2 פירסמו אופנוע דוקאטי SS, התקשרתי להתעניין, המחיר היה סביר, לאופנוע שחשבתי שזה יהיה. כאשר הגעתי אליו היום התמונה שראיתי הייתה אחרת לגמרי: לא SS ולא נעליים, אלא פאנטה מסכן, 83, חלוד למוות, 10 שנים ללא טסט, נראה כאילו עבר גיהנום, ולא בדיוק חזר. שעליו הוא רוצה 5 אלף. בנוסף יש לו DR 250 שנת 87 שעליו הוא רוצה 7, ווספה משנות ה-60, טנדר שברולט אפאצ'י במצב עגום ביותר, שלדבריו "אם יתנו לי 50 אלף, אולי אני אמכור..." כמו כן יש לו פז'ו 304, שגם הוא כבר 2 גלגלים בעולם הבא... וכמובן, הכל למכירה. חבל שהרכבים הנ"ל ככל הנראה לא יחזרו ליסוע בגלגול הזה... תזהרו.
הודעה אחרונה מאת מייקל,
-
מי מחובר 6 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 418 אורחים (הצג רשימה מלאה)