Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

son gives his father a CLASSIC CAR

B-TON
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7014 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ליאורלמה אתה טורח?

כן כן, כאילו שיש בארץ V8 של MOPAR ראוי לשמו.

אולי ה 360 של נוח - כל השאר ירקנות לשמה.

הייתי רושם AMC רולז, אבל הם השתמשו במנועים של MOPAR...

BASTERDS!!!!

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

אני הייתי אומר לכם, עזבו אתכם ממכוניות אמריקאיות!

רוצים קופה חזקה? רק אירופאי! ג'נסן, בריסטול ופאסל-ווגה RULEZZZ!!!

אה. גם הם כולם עם מנועי MOPAR? :shock:

בעסה.:lol:

ובלי קשר - סרטון מחמם לב. באמת נהניתי, למרות שהבחירה ב"אב ובן" של קט סטיבנס כשיר רקע הזויה לגמרי. זה שיר נורא עצוב.

פורסם

גם לא...

זה נראה מכוער ולא קשור...

T TOP מתאים רק ל FBODY של GM כל השער פשוט נראה העתק מכוער ולא קשור..

פורסם
:-P OK, V8 DODGE WITH T-TOP

עזוב, אתה יודע שבכל-כך הרבה רמות MOPAR היו מתים להגיע לרמות ניצול הספק מנוע, טכנולוגיה ועיצוב כמו של GM... :lol: (לפחות בימים ה"טובים" של פעם, היום אני מודה, דודג' וקרייזלר מפתיעים בעיצובים מעניינים ביותר).

ליאור.

חלומות נועדו להתגשם

http://www.BackOnTwo.com

פורסם

אין כמו הדודגי פלימות של שנות השבעים,טוב אני מדבר מפוזיציה.. כל אחד והשיגעון הפרטי שלו

אגב ,היה פעם במועדון פיורי 3 קופה שחורה מאוד יפה של חבר מפתח תקוה.

לאיפוא נעלם הבן אדם?

פורסם
עזוב, אתה יודע שבכל-כך הרבה רמות MOPAR היו מתים להגיע לרמות ניצול הספק מנוע, טכנולוגיה ועיצוב כמו של GM... :lol: (לפחות בימים ה"טובים" של פעם, היום אני מודה, דודג' וקרייזלר מפתיעים בעיצובים מעניינים ביותר).

ליאור.

אמת, זה דבר ידוע שמנועים מבזבזים על עצמם יותר מ-50% של כוחם, אבל זה נעשה למען עבודה שקטה וחלקה ועקב חוקי "אי הזיהום", כך שיש יתרונות ויש חסרונות לענין. אבל עקרונית, אין להם בעיה להגיע לרמות ניצול גבוהות - קח מנוע 340 בלי אי ג'י אר ושאר המגבילים השונים, שים לו גל זיזים שובב (7) ויש לך חיה שמרימה את האף של האוטו לגובה (זה, דרך, אגב, לא PRO STREET בארה"ב).

בנוסף, לא כולם מעוניינים בביצועים מפליגים מהסוג הנ"ל, הרכב האמריקאי מציע מגוון רחב של התעסקויות אספניות, כגון שיפורים מקוריים בזיווד, בקישוט ועוד, זה גם נחמד, וודאי הרבה יותר זול.

ורק בארהב... בארץ חוץ משני קודות וסטאלייט אין כלום

איפה יש קודות מקוריות בארץ ? ואיזה סטאלייט יש בארץ מעבר ל - 318 ?

אילן

פורסם

1.אילן.. מתי לקחת 340 ושמתם לו קמשפט שובב (הגננת שלחה אותו לפינה? לעונש) וראית שהוא מתרומם?! אולי בדמיון הפרוע שלך.... חיה?! אולי שפן סלעים מצוי...

2.בקשר לקודות יש אחת איי שם מסותרת שנת 71 , ויש את הקודה של נוח 72 שקיבלה עכשיו מנוע 440 עם יחס דחיסה 11:1.

3.התעסקויות?! אתה מנפנף בתותחים גדולים?! אבל בפועל אתה מוכר ירקות?! נו באמת!

בברכה

קובי, שרוצה לראות יותר MOPAR אמתי בארץ... פחות דיבורים.

E BODY ו B BODY דחוף לישראל!!!

פורסם
1.אילן.. מתי לקחת 340 ושמתם לו קמשפט שובב (הגננת שלחה אותו לפינה? לעונש) וראית שהוא מתרומם?! אולי בדמיון הפרוע שלך.... חיה?! אולי שפן סלעים מצוי... באראקודה 70 של חבר, מנוע 340 משופר. נהרסה בתאונת דרכים עקב התרוממות האף והתהפכות.

הבודי, אני מניח, עדיין זרוק במקום שהשארנו אותו.

2.בקשר לקודות יש אחת איי שם מסותרת שנת 71 , ויש את הקודה של נוח 72 שקיבלה עכשיו מנוע 440 עם יחס דחיסה 11:1. תודה, מה עם סטלייט ?

3.התעסקויות?! אתה מנפנף בתותחים גדולים?! אבל בפועל אתה מוכר ירקות?! נו באמת! הייתי רוצה לענות לך על זה אבל לא ברורה לי המטאפורה שלך. אם אתה מוכן להיות ענייני, פרט את סעיף 3 כראוי ואוכל להגיב.

בברכה

קובי, שרוצה לראות יותר MOPAR אמתי בארץ... פחות דיבורים.

E BODY ו B BODY דחוף לישראל!!!

קובי

עזוב את הפראזות. סעיף 1 שלך מוטעה ומתנשא. תכתוב נחמד.

בברכה

אילן שיש לו 3 - MOPARS אבל A,C, ו-F בודי.

פורסם
קובי

עזוב את הפראזות. סעיף 1 שלך מוטעה ומתנשא. תכתוב נחמד.

בברכה

אילן שיש לו 3 - MOPARS אבל A,C, ו-F בודי.

אני כותב לך נחמד...

רק מקווה שלא תעמיס במעשיות...

חוץ מיזה יש את הסטייליט שהייתה לאייל, בצבע כחול לצערנו הושתל בה מנוע 6.

• תוכן חדש...