Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ב.מ.וו 1602 אפשר קצת פרטים?

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7021 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

קצת חוויות נהיגה ממושב הנהג, הבימר של שנות השבעים השמונים ובעצם עד אמצע שנות התישעים, רחוקות מאוד ממכונית הנהיגה המושלמת, שאנו מכירים היום. חלוקת משקל מאוזנת, מנוע שלא ניגמר, איכות ודיוק גרמניים אופיניים, וטכנולוגיה שגורמת למרציי הטכניון, במגמת הנדסת מכונות להחויר! הם המצב כיום, בעבר המציאות היתה שונה...את עיקר פירסומה חייבת החברה לדגמי המרוץ והראלי שלה שהצליחו בתקופתם לפרוץ, אחרי שנים של איבה את המסגרת באירופה. הזכיות בתחריות, גרמו לרבים לרצות כזאת מכונית בדיוק! והחברה סיפקה להם אותם, במנועים מוחלשים משפחתיים, דומים שני טיפות שנאפס לאורגינאל. ההנעה האחורית בשילוב מנוע חזק, וטכנולוגיה וביצוע גרמני הצליחו במקום שבו האחרים נחשלו, בתחום האמינות, לא מספיק להגיע עם רכב חזק למרוץ, צריך גם לסיים אותו ולסיים טוב! הבימיירים סיפקו את הסחורה אבל...במבחן השנים צריך לזכור שהרכבים הנ"ל חפים מכל מערכות הגנה, בלימה, מניעת החלקה, וסיבסוב והחוויה בנהיגה ברכב כזה עלולה להיות חוויה מפחידה למדי למי שלא הורגל בהנעה אחורית, החלקת זנב פראית והגה מהיר! בכביש רטוב קיים סיכון טוב לאבד את הזנב ומהר...נהיגה רכב בן כמה עשורים לנהגים המכירים רכבים מודרניים בלבד מחייבת פרק הסתגלות ותירגול, אצל הבימר הפרק קצת ארוך יותר ומעניין יותר-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם
הרכב הכסוף הוא של חבר מועדון ושלי זה השני. אני יעלה בקרוב עוד תמונות. אין לי זמן להקדיש לו כל כך, אבל אני אשתדל בפסח הקרוב.

הכסוף הוא 2002 אוטומטית ושלי גם אוטומטית דגם 1802.

פרט "שולי" ששכחת לציין הכסופה היא tii מקורית (ואם אני לא טועה יד ראשונה :shock: )

פורסם

יצא לי הכבוד הרב לעשות סיבוב ב 2002 TII של בנץ...

מה אני אגיד לכם.,....

נהנתי מכל רגע , יש הרגשה שאתה יושב באיזה קיט קאר...

בדרך

לטרוף את בית אורן.

מה שיותר אהבת ששלו הייתה מוסבת ל שני ווברים ענקיים....

If you don't chew Big Red, then f-*bleep* you.

פורסם

פשוט האדומה באשדוד מטריפה אותי.

זה מדהים להעמיד 316 קופה לידה,אתה רואה 2 בימר קופה ישנות ואתה מתחרמן :)

פורסם
פשוט הבחורה עם הבלורית האדומה באשדוד מטריפה אותי.

זה מדהים להעמיד עוד אחת לידה, אתה רואה 2 נשים ג'ינג'יות ואתה מתחרמן :)

נערך ע"י המדריך לגבר הסטרייט :-P

[FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B][COLOR=#696969]ACTION speaks LOUDER than WORDS[/COLOR][/B][/COLOR][/FONT] [FONT=Comic Sans MS][COLOR=green][B]K[/B]eep [B]m[/B]e [B]c[/B]aged [B]a[/B]nd [B]f[/B]ree [B]t[/B]he [B]b[/B]east[/COLOR][/FONT] [COLOR=#f1f6f8][FONT=Verdana][COLOR=#000000][B]Jin Ba Ii Tai [/B]-[FONT=Book Antiqua] [URL="http://www.youtube.com/watch?v=cVarDBb199M&feature=player_embedded"]Fast[/URL] in, [URL="http://www.youtube.com/watch?v=CyDykQWck74&ob=av3e"]Drift[/URL] out[/FONT][/COLOR][/FONT][/COLOR]

• תוכן חדש...