רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי חיפושית 73 . לאחרונה לפני כ - שבוע וחצי הפסיק הצ'וק האוטומטי לעבוד בעת ההתנעה. לפני כ- 3 שבועת החיפושית עברה שיפוץ קובורטור. רציתי לדעת האם הצ'וק האוטומטי זה משהו שקשור לקרבורטור ,כלומר לחזור לבעל עסק הקרבורטורים , לתיקון בגבול האחריות?
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
-
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לחובבי באסים, בפרק באחרון של הסדרה אבודים (עונה 3 פרק 10) נסוב הפרק סביב וולקסווגן באס. (יש גם קאמרו) מומלץ.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
היי חברים. להלן תמונות חלק מהמכוניות שהיו במפגשישי 23.2.07 (למנהלים - כל מספרי הרישוי המצולמים, בהרשאה של הבעלים, תודה). הדה שבו עם שרה. הוריאנט של אריה. עמוס וכרמן. הכרכרה של יונה וחברים מסביב. הסאאב של יהורם. הכרמן של יוסי.
הודעה אחרונה מאת יהורם, -
- 1 תגובות
- 825 צפיות
למרות שבמפגש אמרו שלא יהיה רוצים לארגן משהו איזה טיולון? ערן
הודעה אחרונה מאת edan839, -
הזמנה לטיול שבת הצפוני 24.2.07 1 2 3
מאת Guest shlomimycars- 37 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני מכריז בזאת על טיול בשבת הקרובה לאיזור הגלבוע ועתיקות של בית שאן ובסוף על האש בנחל קיבוצים המקום שלאט לאט הופך למקום הקבוע כמובן שכולם מוזמנים אני מקווה לראות הרבה חבר'ה מהצפון מהמרכז וכמובן מאיזור השרון לוח זמנים ופרטים נוספים בהמשך אז מי מגיע
-
- 3 תגובות
- 984 צפיות
יש לי חיפושית 73 . לאחרונה אני שומע טיקטוקים בקצב אחיד, כאשר האורות לא מופעלים , שנובעים מאחורי מושב הנהג מתחת למושב האחורי ( לפי דעתי זה מהאלטרנטור ) . מה הם הטיקטוקים האלה? אם זה נובע מהאלטרנטור , האם זה אומר שצריך לעשות שיפוץ אלטרנטור?
הודעה אחרונה מאת ~shay~, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 982 צפיות
אני מחפש צמיגים במידה שכיום היא לא סטנדרטית כלומר רק לפנצריות או יבואנים מיוחדים יש אותם אני צריך הכוונה ליבואנים כאלו במחירים סבירים תודה
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
בעקבות כתבה נפלאה שקראתי חשבתי לשתף אתכם קצת במידע ובתמנות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2060215,00.html תהינו-רן
הודעה אחרונה מאת Tazio, -
-
- 22 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
סחתן עליך ירוני. היום במבזקי הפרסומות של הערוצים המסחריים (2ו 10) ניצפתה הספיידר של ירון (ירוני) ברנד בפרסומת של ישרכארט. כל הכבוד. מקוה ליראות עוד רכבים של חברי הפורום בפרסומות. משה אזולאי.
הודעה אחרונה מאת נחום קדמיאל, -
- 3 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום אני מחפש מקום מומלץ לצביעת חלקי מיתלים בצביעה באבקה באזור המרכז. החלקים עברו גילוון שחור (בתרשיש בחולון). האם יש למישהו ניסיון טוב עם "האחים עיני "בחולון? תודה ניר.
הודעה אחרונה מאת asafk, -
- 2 תגובות
- 811 צפיות
שלום לכם, לאחרונה אני מתלבט בסוגיה של איחסון חלקים. אני מישתדל ליצור לעצמי מלאי של חלקים לכלי הרכב שלי. הסיטרואן משופעת בחלקי גומי, אטמים וכו" למערכות ההידראוליות. עולה השאלה איך לשמר חלקים כאלה לאורך זמן. כמו כן, גם חלקים מכניים. איך ניתן להגן עליהם לארך זמן. עם הזמן גם שמן וגם גריז מתיבשים. בעבר נתקלתי בניר שעווה. מישהוא יודע אם ניתן להשיג?? יש לי גל ארכובה שאני רוצה לשמר. בתודה אריה
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
תמונה שמצאתי באינטרנט, מוקדש במיוחד לחובב המשאיות והטרנזיטים - גנאדי*. הנה קישור לאתר שגיליתי לפני כמה שעות, בהחלט "אחד החזקים" למי שיש פינה לטרנזיטים בליבו. http://www.transitvanclub.co.uk * אז היא לא Mk1, אז מה? תפסיק להיות קטנוני!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
אביזרים לחיפושית
מאת snoy- 4 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום! אני מחפשת חגורות בטיחות מקוריות לחיפושית אספנות 73'.... אשמח לעזרה..
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
-
- אחראי פורום
- 12 תגובות
- 2 אלף צפיות
לאחר תקופה של חודשיים חזרתי, בינתיים הספקתי לפתוח עסק, להביא ילד רביעי לעולם וגם לעשות לו ברית והשבוע הטרקטורים מתחילים לעבוד במגרש אחרי שסוף סוף קיבלתי היתר... לענייננו, למי שלא מכיר יש לי פורשה 924 שהתפתח סביבה שרשור מעניין ביותר, על כל פנים אני מעוניין למכור אותה ( בעצב רב). שאלת השאלות היא על איזה סכום להתפשר? שנת 79', נקנתה ב45K, בולמים קידמיים חדשים, ראש מנוע, רדיאטור משופץ, פחחות כולל שחזור פיבר ( קיט 944),צבע (שבינתיים קיבל מכות קטנות). נזילת שמן הופיעה לאחרונה ולדעתי צריך להחליף מערכת פליטה! האוטו אצלי מעל שנתיים וחצי ובלי להתחשב בתיקונים קטנים ובטיפולים אני מושקע בכ-90K! מה דעתכם?
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
http://cgi.ebay.com/ebaymotors/The-best-Sabra-in-the-world-106-mi-from-new-AACA-1st_W0QQitemZ160090109290QQihZ006QQcategoryZ6472QQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת drugstore, -
-
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אני מבקש עזרתכם הדחופה לגבי הוצאת רשיונות לרכב אספנות שאין לו בעלים. אספתי אותו מגרוטאות ומתכוון לשפץ אותו ולהוציא לו רשיונות בדרך חוקית.. בבקשה למי שיש לו ידע בנושא זה שיעזור לי ויגיד למי לפנות ומה התהליך שצריך לעבור.. תודה מראש
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
שיפוץ קרבורטור
מאת uhg14- 0 תגובות
- 955 צפיות
בהתאם להמלצת חברים מהפורום פניתי היום לצביקה קרבורטורים מנתניה לטיפול בקרבורטור של הרכב. לא הייתי שם אף פעם אך נתקלתי באיש חביב ובעל מקצוע מצוין הרכב החל לנסוע כמו שצריך וגם הפסיק להסריח מדלק. באותה הזדמנות הוא אף כיוון לי את המצמד. תודה על ההמלצה.
הודעה אחרונה מאת uhg14, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
רכב אספנות זה הרבה יותר מרכב, זה גם סיפור. עשרות אלפי קילומטרים עברו הרכבים שלנו, אני בטוח שלכל אחד יש לפחות סיפור אחד שקשור במישרין או בעקיפין לרכב האספנות שלו. ספרו את הסיפור שלכם וכולנו נהנה.. הסיפור של הרקורד שלנו הוא סיפור משפחתי, כשרכב נמצא 36 שנים במשפחה אחת הוא הופך להיות חלק ממנה. כשאני נוהג בו ויודע שלפני נהגו בו אבי, אחי ואחותי הגדולים - ולא אף אחד אחר, יש לי הרגשה טובה, כאילו הוא שומר עלי במובן מסוים. אולי ההרגשה נובעת מהעובדה שעוד לפני שנולדתי, הורי עמדו ברמזור אדום כשנהג שנרדם נכנס בהם מאחורה, באותה תקופה היה להם את הרקורד ואוטו ביאנקי, אם הם היו נוסעים בביאנקי באותו ערב, כניראה שלא הייתי היום... שלא נדע. כשבעלה של אחותי פגש אותה בפעם הר…
הודעה אחרונה מאת haimy, -
-
- 4 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
אהלן. קראתי קצת בפורומים בחו"ל והבנתי שבשביל לקבל גימור של צבע מט,אבל שיהיה חלק ולא יתפוס כל גרגיר אבק ולכלוך זה הכל עניין של לעשות שלייף סבון כמו שצריך.אחלה,קיבלתי.אבל רציתי לדעת אם למישהו יש נסיום עם סוג צביעה שכזאת?אני מדבר על רכב שלם ולא על כמה פלסטיקים. תודה עוז
הודעה אחרונה מאת ooza, -
אני חייבת לציין שהגעתי לפורום הזה בטעות, רציתי לשדרג את הסזוקי בלנו שלי,לדגם יותר חדיש ומתוחכם ולפתע הגעתי היישר אליכם, לפורום שלם של מכוניות ידעתי שאוספים בולים,(יש כאלה שאוספים חתולים כמוני לדוגמא ) החבר שלי יש לו אוסף דולרים מתחת למרצפות, ישנם שאוספים מטבעות וישנם שאוספים מכוניות ונישאלת השאלה למה? מה זה נותן?איזה ריגוש מקבלים מזה?האם זה תחביב?האם זה הצורך לשמר את הישן? אני בעד דברים יפים ועתיקים,אני יכולה להתרגש ממכונית יפה ועתיקה, יש לי אפילו מחשב IBM הראשון שיצא בארץ,הייתי אז בת 10 ,אני מצדיעה לו כל בוקר,ושרה לו שירי הלל,שבזכותו הגעתי עד הלום חבר'ה חייבת להבין את תופעת המכוניות! נמקו,הסבירו,והדגימו,אני בחורה סקרנית, שוטטטטטטטט בייבי.
הודעה אחרונה מאת מר בר, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.webshots.com/search?query=classic+cars&new=1&source=chromeheader לכבוד פורים 124,000 תמונות קלסיות של מכוניות קוראים לזה בעברית עד לא ידע.....עד בלי די...
הודעה אחרונה מאת miss_d, -
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
חברים יקרים, במשך שנים ארוכות, היה חברנו בני הספל העורך (או העורך במקביל) של האבטומוביל – עיתון מועדון החמש. לאורך שנים אלו, התמיד בני במשימה, ופיתח את האבטומוביל לפורמט המכובד בו הוא מופיע היום (בשנים האחרונות יחד עם חברנו איל פלד). האבטומוביל מיצב עצמו ככתב העת היחיד בארץ המוקדש לרכב קלאסי ולאספנות, ומשמש ככלי תקשורת חשוב בין מועדון החמש לחבריו. כפי שחלקכם שם לב, האבטומוביל מספר 65 הוא הראשון מאז ומעולם שיוצא לאור מבלי שבני עסק בעריכתו. בני פרש בשלב זה מעריכת העיתון מסיבות אישיות, וזה המקום להודות לו מקרב לב על עבודתו המסורה בעריכת העיתון לאורך שנים רבות. אני סמוך ובטוח שבני ימשיך לתרום לאבטומוביל מפרי-עטו ומהידע העצום שלו בתרבות והמורשת המוטורית בישראל. בשם ו…
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 2 תגובות
- 605 צפיות
אחרי שבקרתי במוסך אמרו לי שיש בעיה במשאבת דלק היא נוזלת יוצא ממנה שמן קניתי אחת חדשה והרכבתי שמתי לב שעדיין נוזל שמן מהמשאבה השאלה שלי האם זה אופייני? שמתי לב שבתחתית המשאבה יש חור שממנו יוצא השמן האם יכול להיות שהמשאבה החדשה לא בסדר? שמתי אטם כמו שצריך מדובר במשאבת דלק לרנו 4 אשמח לקבל יעוץ
הודעה אחרונה מאת רנו4, -
- 20 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כל העובדות נערכו מהאינטרנט להנאתכם!!!! כמעט כל מי שראה את הסרט "דו"ח מיוחד" לא יכול היה להתעלם מהרכבים המדהימים שכיכבו בסרט (ראה תמונה). מעבר למעטפת החיצונית המדהימה של הרכב, מדובר בתכנון המהווה את פאר היצירה הטכנולוגית - מערכות ניווט ונהיגה אוטומטיות, יכולת תנועה אנכית על גבי כבישים מיוחדים הנמצאים על קירות הבניינים, חניה ממש על פתח הבית (פשוטו כמשמעו!) ועוד שלל תכונות מלהיבות . סטיבן שפילברג, שהפיק את הסרט, לא השתמש סתם כך בתכונות דימיוניות. הוא ערך תחקיר רציני ומקיף בשיתוף עם העתידנים המובילים בעולם. כל פרטי הרכב, כמו גם שאר הטכנולוגיות המופיעות בסרט - רחפות משטרתיות, GUI דינמי למחשבים במציאות מתוספת ועוד. כל הטכנולוגיות הללו מבוססות על תחזיות אמיתיות לעתיד הק…
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
לפני כ-8 חודשים ייבאתי רכב אספנות, כמה זמן צריך לחכות על מנת להעביר בעלות ע"ש מישהו אחר ? האם ניתן למכור את הרכב על פי חוזה עם עו"ד? תודה
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
האם מישהו יכול לתת הערכת מחיר לגבי וולבו שנת 74 (לא סטיישן) אחרי פחחות וצבע ובמצב מכני טוב ? האם כדאי להשקיע ברכב כזה ?
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- 0 תגובות
- 598 צפיות
אתר המועדון "תודלק" במאמר נוסף של חברנו עודד פירסט על דלקים... תהנו (במדור המאמרים).
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 22 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
כידוע לרובכם (כי קשקשתי על זה ללא הרף), הייתה להורים שלי עד לפני כמה זמן מרצדס W116 280S שסבי קנה כשהיא הייתה חדשה. לפני כמה חודשים החברה שבבעלות אבי הייתה חייבת קצת כסף, ככה שנתנו את האוטו כפקדון למישהו בינתיים, אפילו שהוא על שם סבי. היום דיברתי עם ההורים, ושאלתי מה בדיוק אפשר לעשות כדי להביא אותה הנה. הם אמרו לי שישנה אפשרות לקנות אותה בחזרה (אחרי שבמייל מאתמול אני הבנתי שלא, אבל זו היתה אי הבנה), ב3000 דולר. עכשיו הפרוייקט מתחיל להיות רציני, אבל יש לי בעיה של זמן. בגלל שאני עולה חדש, מותר לי להביא רכב משומש שלי לארץ בלי לשלם מיסים. אני צריך לברר בדיוק מה ההגבלות של זמן, ועד מתי אני יכול לממש את הזכויות שלי. אבא שלי אמר שבתקופה שהוא עשה עליה לארץ (שנות…
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הי לכולם אני מחפש זגג שיש לו או שיתאים לי גומיות לחלונות של הדודג' דארט פרטים תודה מישל גולן
הודעה אחרונה מאת shmil, -
- 2 תגובות
- 929 צפיות
השבוע הייתי בנתניה וראיתי אחד כזה לא מצאתי עליו.
הודעה אחרונה מאת redroze,
-
מי מחובר 48 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 985 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- ELIA56
- גולד1
- רכוב כעומד
- AmitGo
- פאר האורה
- benny62
- zvit
- נירו72
- pooh-bear
- om2
- VVWpolo
- פיזיקאי שימושי