רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
שיפוץ דגם לילדים 1 2
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לפני כשנה נתתי את האוטו הזה למשהו מהפורום לא זוכר את שמו. יש לו אלפא סוד זה מה שאני זוכר. הוא הבטיח לי שהוא ישפץ את הדגם אבל הוא נעלם לי לא שמעתי ממנו . מישהו יודע מה עלה בגורלה של המכונית? הבחור קיבל את האוטו ללא תשלום תמורת זה שהוא הבטיח לי שהוא ישפץ אותו .לא בשבילי
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
האם זה רכב אספנות 1 2
מאת שטנגה- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
החמור יליד 77...
תצוגת רכב בשוויץ 1 2
מאת דורוןא- 18 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
במסגרת העלת תמונות לפורום, להיתרשמותכם תצוגה. אומנם מלפני 3 שנים, אבל אף פעם לא מאוחר מידי.
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
תמונות ממפגשישי שרון, 9.3 1 2 3
מאת שביט-
- אחראי פורום
- 30 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
יהודה, איכזבת
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
האם מישהו יודע כתובת או טלפון או כל קשר אחר בענין חלקים למרצדס אספנות באיסטנבול. נודע לי שבאיסטנבול אוהבים מאד מכוניות מרצדס אספנות ושיש שם חלקים עבורם. תודה שלי
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 3 תגובות
- 786 צפיות
יש לי שני סוגים של קרבוראטורים כפולים ואני שובר את הראש בהחלטה על איזה כדי להכניס למנוע שלי מדובר בכפול של וובר dcom 40 או dellorto 40 גם כן כפול,דרך הגב המנוע שלי הוא 2000 סמק באמת אני צריך יעוץ מקצועי ,אני יודע ששני הסוגים טובים אבל צריך לבחור רק זוג אחד .
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
בהמשך למסורת: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=91520&highlight=%D7%A1%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%9D http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=87538&highlight=%D7%A1%D7%9E%D7%9C%D7%99%D7%9D יגיעו בעזרת השם למפגש בשישי הקרוב...נא לא להטריד אותי בבקשות דמעות והצעות שוחד, הדבר היחידי שיכול להרשים אותי חלופה בחלקי ווספה! מי שיגיע ראשון ויחסר לו יקבל! השאר, אם קובי יסכים ימסרו לו לטובת המועדון-רן
-
- 22 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
במסגרת ביקור באנגליה, שכרתי את שרותיו של צלם מקומי ששמו דיוויד רוז. בסיום העבודה דיוויד התעקש לקחת אותי לבית אביו השוכן באחד הכפרים, כשעתיים מרחק נסיעה מלונדון, תוך שהוא מבטיח לי "הפתעה". ואכן כשאביו בן ה - 82 של דיוויד, ששמו גורדון פתח את דלת האסם הישן באחוזה, ההפתעה הייתה גדולה - אוסף מופלא של מכוניות עתיקות במצב נסיעה. גולת הכותרת הייתה "נסיעת המבחן" שנערכה עבורי על "Clement 1904" כשדיוויד נוהג ואני מתמוגג:
רכב אספנות, וחתונה 1 2
מאת y9853-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 3 אלף צפיות
לא, הכוונה היא לא להתחתן עם רכב האספנות, למרות שיש לו עדיפות גדולה, שהוא לא מביא הביתה את האמא שלו.. חבר ביקש ממני לנסיע אותו ואת בחירת ליבו ביום החתונה בכל סידורי החתונה שלהם עד ההגעה לאולם השמחות, ברכב שלי. אני לא יודע מה לעשות עם הקישוטים.... איך אני יכול לקשט את האוטו, מבלי להשאיר סימנים של נייר דבר על הצבע? כמובן שיהיו קישוטים מהמראות ומידיות הדלתות, אבל האם זהו? מצד שני - עם יותר מידי קישוטים, לא יישאר הייחוד של האוטו... אשמח לעיצות טובות.
-
- 13 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 18 תגובות
- 3 אלף צפיות
שבת שלום, עם בואו של האביב ובהמשך לשבוע הצבעוני באדיבותו של רן, שיהיה לכולנו יום צבעוני במיוחד. איל.
שלום לכולם ! לא מעט מכוניות היו לי עד היום ובעת כל מכירת רכב אני מרגיש כאילו חלק מאיתנו (משפחתי ואני) הולך. לאחרונה קיבלתי החלטה למכור את הסיטרואן XM. לא עקרוני מה היו הסיבות אך אחרי שנתקבלה ההחלטה התהליך היה מהיר. דאגתי שהקונה יקבל רכב מטופל ברמות הכי גבוהות - טיפול של מוסך מורשה. כל מה שנדרש להחלפה הוחלף טרם המכירה - תפוחים, ציריות, ברקסים, פילטרים כולל פילטר דלק שלהחליפו יש לפרק את האגזוז. לרכב הורכבו 4 צמיגים חדשים, שיפוץ מזגן וכד'. הרכב פורסם בעת המלחמה ובמאמץ מנטלי ותחת איום הטילים והאזעקות ביצעתי את תהליך המכירה. הקונה המאושר כבר בדרך מחיפה דרומה צלצל בהתלהבות להודות ולספר לי חוויות מהנסיעה. בהמשך הערב הוא התקשר אלי והתחיל לשאול אותי לפשר מילים בצרפתית. …
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
טוב, אז ככה, בחיפושים שמצאתי יש דיונים על כך שניתן להעביר רכב עם רישיונות מוקפאים שעדיין לא מלאו לו 30 (הרכב משנת 78) . אז יש את הדיון הזה, ואת זה. מעבר לשני אילו, לא ממש מצאתי סימוכין לזה. בקיצור, האם ניתן או לא, להעביר בעלות לרכב שהוא לא אספנות, ולפני הקפאת הרישיונות לא היה לו טסט איזה כמה חודשים? תמיכה נפשית ועזרה במבוכי הבירוקרטיה הישראלית תעזור, גילי
הודעה אחרונה מאת דורוןא, -
- 7 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם... אני לא יודע אם זה המקום לפרסם את המודעה הזו,אני מקווה מאוד,ואם לא אז סליחה מראש!( מקווה שתשאירו אותה במקום ) אני מאוד מעוניין בעוד רכב אספנות,מתנה לאבא שלי לכבוד היומלדת ה-54,בכל זאת ידוע מה ששייך לאבא שלי שייך גם לי, אבל העיקר הכוונה! הכיוון שלי זה ( סוסיתא,פורד,טריומף ),או אפילו רכב קבריולט שזה בכלל חלום ילדות שלי ושל אבי! אני מחפש רכב שאני,ואבי נוכל לשפץ אותו,זאת אומרת רכב לפני שיפוץ,האמת היא שמצאתי כמה מכוניות שלא נסעו כמה שנים טובות בערך 20 שנה ואולי קצת יותר,אבל מה שעצוב שכל בן אדם חושב שאם יש לו רכב שיש לו 6 ספרות,או רכב שעבר את ה-30 שנה הוא יכול לבקש מחיר מטורף... האמת שאני לא מאשים אף אחד כי בסה"כ זה הרכוש שלהם! אני מחפש כבר כמה חו…
- 16 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
הודעה אחרונה מאת מצא, -
הקשר הצרפתי
מאת אריוס- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
הלך הסטרטר בds שלי. אם נאמר זה היה קורה באמריקאית, נניח שנת 72, אין בעיה. שני ברגים, חיבורי חשמל, וזהו. אבל.... לא אצל זוללי הצפרדעים. על מנת להוציא את הסטרטר, יש- לפרק את סעפת הפליטה. נישמע פשוט?? לא בds. צינור האגזוז מתחבר לסעפת באופן כזה שהאומים מתחברים מלמטה. כלומר, אין אפשרות להגיע אליהם מלמעלה. אלא בעזרת כל מיני אילתורים של כל מיני כלי עבודה. או... לשכב תחת המכונית ובעזרת ידית עם שני מאריכים ומיפרק. בקיצור... ארבע שעות עבודה, מפתח 12 אחד שחתכתי אותו, פנס- אחרת לא רואים. חשוב מאד- מגנט. לטובת כל הברגים והמפתחות שנופלים. אחרת אי אפשר להוציא אותם. ו...מראה טלסקופית, יש שם איזה בורג שלא ניתן לראות. וכל זה על מנת לפרק את הסטרטר. ועכשיו - לך תיתן את כל זה למוס…
הודעה אחרונה מאת Ilan Sh, -
חידה: מה זה היה?
מאת gluk-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 13 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ובכן, מי מזהה?
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם, לפני כחודשיים פרסמתי את "בעיית " השיפוץ של הוולוו, הבעיה נפתרה באופן יחסי-כספי, הפחחות והצבע הסתימו באופן סביר וטוב,כרגע אצל הרפד
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
OLD SCHOOL
מאת השושנים-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מסורת ידועה בארצות מפותחות, בקרוב אצלינו?
הודעה אחרונה מאת joel007, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נתקלתי באחד כזה באתר יד 2, למכירה לאחר שיפוץ, האם שרדו עוד כאלו בארצנו הקטנטונת?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
מי שיודע על מה מדובר ויודע לתת כמה מילים, שווי וכו' מוזמן.
הודעה אחרונה מאת ofirmat, -
-
- אחראי פורום
- 38 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
תחשבו,חברה שמייצרת רכבים ישנים שלמעשה הם ישנים במודל אבל חדשים לגמרי. הרי זה יכול לשמר את ההיסטוריה של רכבים שתוך כמה שנים יעלמו מן העולם. או שזה למעשה ישנה סטטוס של הרבה רכבים קלאסיים ל"עוד רכב"?
הודעה אחרונה מאת יוסי פרנקוס, -
-
מצבר לחיפושית
מאת Buki-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום , איזה מצבר (כמה אמפר-שעה ) צריך להיות בחיפושית , 1200 סמ"ק, מודל 1977 ? תודה .
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- 3 תגובות
- 767 צפיות
מי שמוצא חלקים לרכב שלו בפרוקיה .....שיקום!
- 3 תגובות
- 940 צפיות
בשעה טובה הרכב אחרי צבע כללי כולל שיפוץ גג וסאן רוף הנה כמה תמונות
-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
סתם ליום של כייף ומוסיקה:
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
בעקבות המצב הקשה בדרכים! ועל מנת להעלות את רמת המודעות והבטיחות של כולנו חידה: מי מזהה את הרכב הבא, ואת הסיפור העצוב שמסתתר מאחוריו...נק' נוספות למביא תמונות של הרכב במקור, ומידע שימושי עליו-רן
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
יש כמה מכוניות שלא הולכות טוב עם צבעים מסוימים. כאן יש כמה דוגמאות. יש כמה שהן לא אספנות עדיין, אבל הרוב כן, ככה ששמתי את השרשור באספנות. אתם מוזמנים לשים גם משלכם.
הודעה אחרונה מאת truejoker, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, שמי תומר ואני חבר במועדון החמש ! רציתי לישאול האם יהיו מפגשים באוניברסיטה של תל אביב בחופשת פסח??? תודה מראש תומר
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- 10 תגובות
- 877 צפיות
מה זה? לפעמים לא צריך להמציא את הגלגל-רן
הודעה אחרונה מאת amitexc,
-
מי מחובר 11 משתמשים רשומים, 1 אנונימיים, 832 אורחים (הצג רשימה מלאה)