Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

האם זה רכב אספנות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

לכל אילו שנח להם להתעלם, או לטובת אילו שלא ממש התעמקו בתמונה, אין לי כל בעיה עם העובדה שבעל חייים רתום לעגלה, מחרשה, כירכרה ו/או הדבר המטומטם שהוצג פה, וגם אין לי כל בעיה שדברים מגוחכים נתפסים אצל חלק מכם כבדיחה ובידור ללילה משעמם, שהרי לחלק זה כנראה הכי טוב שיש מול חלופה אחרת :wink: .

בעל חיים שבויית (ועל זה אפשר לדבר הרבה בעד ונגד) דווקא צריך תפקיד ופעילות בחיים כי בגלל העובדה שהוא דומה לנו, הבטלה אצלם כמו אצלנו מביאה לאותן תופעות :roll: .

ולכן הדוגמא שקובי הביא דווקא זאת יותר מכל מראה את ההבדל הגדול בין השתיים, ובני כסנדק של חמורים ואני מניחה שראית אותם לא מעט , דווקא אתה היית צריך להבחין בצלקות בשליש האחורי של גוף החמור, כמו גם בצלקות על פרק הרגל, דרך אגב, יש שוטים מאולתרים עם מסמר בקצה, כי כאשר המטען כבד מדיי או רוצים מהירות של 100 קמ"ש זה מה זה מדרבן!!!!

בעל חיים אחרי שהגיע לגיל מסויים או מצב בריאותי צריך לצאת לגמלאות, ולאורך כל הדרך צריך לטפל בו כיאות, החמור הזה רחוק ממה שתארתי, ועל כן התקוממתי.

ולרן, ההשרדות הבריאה והצלולה שלנו חשובה לה מאד חלבון מן החי, ועל כן אכילת בשר איננה התעללות על אף שגם פה יש לי הסתייגות מסויימת בגלל השחיטה היהודית, עדיין זו איננה התעללות.

כסות הוא גם דבר חשוב לקיומנו אבל פרוות בעל חיים איננה פתרון, כי על מנת שתהייה יפה מענים את בעל החיים למוות כי אז מופרש בדמו אדרנלין שמייפה את הפרווה.

דר"א אתם יכולים להזדעזע עמוקות מהתעללות בכלי רכב , חלק מכם רצה זעק חמס על ליאור ברוך, ורכב משופר הס מלהזכיר חמסה חמסה

להתראות במפגשישי, אני אביא חמור

אירית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7047 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...