רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 11 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
או משהו דומה,והסמל כמו מגדל אייפל כזה | \/ למישהו יש מושג על איזה רכב מדובר?6 ספרות הלוחית שלו והכתב הוא "כתב בלון" ולא הבנתי בידיוק מה כתוב.
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
וידאו מענין – אימון לקראת מירוץ לה-מאנס 1956
מאת Guest AKICHU- 1 תגובות
- 956 צפיות
כמה מילים על תחרות לה-מאנס – התחרות הראשונה נערכה בשנת 1923 ומאז מתקיימת אחת לשנה בחודש יוני, למעט בשנת 1956 – אז נערכה ביולי ובשנת 1968 – אז נערכה בספטמבר, הסיבה הייתה בעיות פוליטיות, וזאת בנוסף לביטול התחרות: בשנת 1936 – המשבר הכלכלי העולמי ובין השנים 1940-1948 – מלחמת העולם השניה. מירוץ לה-מאנס נחשב אחד משלושה "מרוצי הכתר" של מכוניות ספורט. המירוץ מתבצע לאורך מסלול שחלקו מיועד לתחרות וחלקו כביש ציבורי ואורכו כ 13,650 ק"מ. בשנת 1955 קרתה תאונה מחרידה שכמעט גרמה לחיסולם של כל מירוציי מכוניות הספורט באירופה, באסון המדובר נהרגו למעלה מ-80 איש בתוכם נהג המרצדס בנץ SLR - פייר לבג ולמעלה מ- 100 פצועים. זה מה שנשאר מהמכונית לכן בוידאו תשמעו את נהג ה…
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 4.9 אלף צפיות
כל פעם שנפגשים כמה אנשים בעלי רכבי אספנות, ישנם אנשים שלא קשורים למפגש ואין להם מושג מהחיים שלהם. במקרים שאני לא יודע משהו, אני פשוט סותם את הפה ומתפלל שלא ישאלו אותי, אבל שמעתי דברים ממש מגוחכים במפגש ביום שישי שעבר, מ-"יש לזה מנוע עם מינימום 3000 סמ"ק ו200 כ"ס" (על הקורבט השחורה), וגם "זה הרכב הכי מהיר בארץ, אתה צריך לראות את המנוע" (בהתייחסות לקאדילאק לימוזינה), ואפילו (התכוננו להיות מופתעים) "משרד הרישוי הסכים שיביאו לארץ את הפרארי הזאת רק אם הופכים את המנוע לחשמלי. חכה שהוא יתניע..." אנא ממכם, אם שמעתם הערות מטומטמות שגרמו לכם/לכן להרים גבה, להתעצבן, או אפילו להתגלגל על הרצפה בצחוק, שתפו אותנו.
הודעה אחרונה מאת ג'ו, -
-
- 1 תגובות
- 943 צפיות
או-טו-טו יש סוכנות בארה"ב http://www.fullgaz.co.il/archive/feb-07/news/fg30385-indian-web-site.php לעיונכם ...אני ממתין לתגובתו של זאב ישי
הודעה אחרונה מאת logo1, -
- 15 תגובות
- 3 אלף צפיות
נכון ששנות השישים ידועות בתור שנים נוצצות אבל למה החיפושיות באותם שנים נהנות מתדמית שונה מחיפו משנות ה70.. מה מייחד אותה ? מהם ההבדלים בינהם עצמם משנות ה60 ל66 הבדלים טכניים,חזותיים,אחרים ? מה הפך אותה לנדירה (ויקרה) כל כך ביחס לאחיותיה הצעירות? עד כאן הכל שאלות מכאן הבקשות: בבקשה מכם אותם יודעי דבר שמתעצלים לפעמים לענות לכל פנייה למאגר החוכמה שלהם,תתאמצו הפעם. אם מישהו ראה\שמע משהו שקשור בחיפו מ60-66 לפני שיפוץ במצב נורמלי(לא גוש חלודה) אני אשמח לפנייה בהודעה פרטית! המון תודה ..
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הפגוש חלוד-מבקש המלצות לציפוי ו/או חידוש
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
כמה תמונות מסיבוב של שבת
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 955 צפיות
3 דקות של הנאה צרופה (למרות שזאת פורד... ) http://www.youtube.com/watch?v=xIm19J34MSY ליאור.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
http://mma.tv/tuf/index.cfm?ac=ListMessages&PID=1&TID=991002&FID=2&pc=27 גודאמיט עמוס
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
דגמים של פיאט שלא יצאו לשוק .
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אתמול הייתה לי שיחה עם אופיר, שבמהלכה נשאלה השאלה "מה הם הפתחים האלו בW116?". אני הייתי סבור שהם לאוורור של הנוסעים האחוריים, אבל התבלבלתי עם רכב אחר. יש למישהו תשובה? הנה תמונה עם החלק מסומן.
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 6 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
שלום לכולם, יש חלק שניקרא נגד או וסת לוח שעונים בחלק האחורי של לוח השעונים. אך זה עובד? לוח שעונים של דודג דארט 1973. תודה, מישל
הודעה אחרונה מאת redroze, -
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
במסע האחרון למדבר המערבי (ינואר 2007) פגשתי בבאחרייה (גן עדן מוטורי לרכבי 4X4 ישנים) את המשאית בצילום המצורף. זו כנראה משאית רוסית, ההנעה שלה היא 6X6 והיא נראית מאוד מסיבית וקשוחה. התחלתי לגלגל את נושא קנייתה והבאתה לארץ. ואשמח אם משהו מזהה את המשאית, דגם ושנת ייצור (משוערת). הערכת מחיר לקנייה? מה הפרוצדורה? אם אני אסע עם המשאית עד לטאבה - כיצד אכניס אותה לישראל? בעל המשאית מוכן להכין אותה לנסיעה ולחתום על כל מסמך דרוש היה ואני קונה אותה. תודה.
הודעה אחרונה מאת lev_p, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 5 אלף צפיות
(לא, לא התבלבלתי בפורום) אתמול יצאתי מהעבודה בסביבות השעה 01:30 וניגשתי לרכב. בין האולם שבו אני עובד לבין טרייד-אין קרסו (בא.ת הישן של ראשון לציון) מפרידה חומה עם גדרות ברזל. בעוד אני ניגש לרכב, אני רואה כמה רכבים מאוד לא שגרתיים בין כל האלמרות והמגאנים שנמצאים שם. אני בכל אופן, הצלחתי לזהות: רנו 6 בורדו רנו 15 צהובה רנו פואגו (יכול להיות?) ועוד רנו אחת כסופה. אני משוכנע שלא מדובר בלקוחות שרצו להחליף את הפואגו שלהם במגאן חדשה... אז מה פשר העניין?
הודעה אחרונה מאת Fazer, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
זה מה שמצאתי באי ביי הרכב משנת 1961
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מחפש המלצה למוסך לטיפול ושיפוץ מכני לפיגו 504 1983 תודה
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
- 5 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
היום זכיתי להכיר את "טוסטוס המזוודה" - הדי-בלאסי (אינני יודע האם כך הוגים את שם היצרן). הכלי הספציפי שעליו סופר לי יוצר בשנות ה-80. יש לציין שהיצרן מייצר דו-גלגליים עד ימינו. כמובן שעם הגילוי הטרי מגיחות השאלות מכל עבר... האם הכלי שווק בישראל באופן סדיר? האם הוא נחשב נפוץ/נדיר והיכן? מהו הערך האספני של הכלי הזה? מהו הערך הכספי של הכלי הזה? כמו כן, כל מידע נוסף שישפוך אור על הכלי ו/או יספר את ההיסטוריה שלו - יועיל. תודה.
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1 אלף צפיות
רצינו לומר תודה רבה על ההפתעה הנהדרת במסעדת הר תבור. תודה על קבלת הפנים המשמחת והעוגה הטעימה. היה תענוג לראות את כולכם. נהנינו מאד. מחכים למפגש הבא עימכם. אריה ונלי מצ"ב תמונות מהסיום היפה של היום
הודעה אחרונה מאת אבי גואטה, -
- 0 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום לכולם, בשל העובדה שרבות נשאלות כאן בפורום לגבי הדאטסון ע"י מתעניינים ברכישה או כללית, כתבתי כמה מילים במאמר אינפורמטיבי על הולדת ה-Z: http://www.classiccar.co.il/articles/article.asp?A_ID=396 ליאור.
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
איך נולדות חיפושיות 1 2
מאת בני ל- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
שלום. לכול אספני החיפושיות הדרך הנכונה והמהירה לשיכפול גנטי של החיפושית המצויה. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת yb, -
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 23 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
אלפא ספיידר חדשה (ישנה) בארץ. השבוע שוחררה מהמכס וקיבלה רישוי ישראלי. האוטו נמצא כרגע במוסך לישור קו מכני והכנה לטסט. מספר שאלות (המלצות): 1. מחפש פחח טוב וסבלני באזור חיפה. 2. ברצוני לרפד את הכסאות ולהחליף את כל השטיח הפנימי, המלצות לרפד מיקצועי. מצורפות תמונות ראשונות להתרשמות:
הודעה אחרונה מאת Fitch, -
-
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
אשמח לדעת אם מישהו פה כבר עשה זאת בעבר? אם כן אם יוכל לשלוח לי הודעה יש לי מספר שאלות תודה
הודעה אחרונה מאת 57chevy, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ערב טוב! כהרגלי בקודש, מצאתי אופנוע שאני רוצה לרכוש. כרגיל, האופנוע בן 25, ועומד 10 שנים... כמובן שלהביא אותו למצב בו הוא עובר טסט ידרוש השקעה גדולה. ביצעתי חיפוש בפורום אבל לא הצלחתי להבין: האם קיימת פרצודורה חוקית במשרד הרישוי של העברת בעלות ללא טסט? בחיפושי בגוגל נתקלתי במושג "העברת בעלות מיוחדת"(באתר "אוטומטי"). האם מישהו התנסה בפרוצדורה? האם היא בכלל קיימת? תודה מראש ושבת שלום, אלעד.
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
לפחות עכשיו אתה עוסק בתחבורה....
הודעה אחרונה מאת alfa_draco, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולם. נתקלתי במכירה הזו, ואני צריך כמה תשובות: 1) האם אפשריי לייבא? 2) עלות מוערכת של ייבוא? 3) מאיפה עוד אפשר לייבא את הווספה הזו? להלן המכירה: http://cgi.ebay.it/piaggio-vespa-gs-160-seconda-serie-complementare-funz_W0QQitemZ290083924168QQihZ019QQcategoryZ94141QQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת koka, -
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
יש לי ריקשה LAMBRO ואני מחפש מנוע בשבילה. ראיתי מס' מודעות ב איי ביי אך הן באיטלקית. מחפש דובר שפה איטלקית שיוכל לעזור לי . אני גם לא מתמצא בכל הפרוצדורה של הרכישה דרך אייביי. מפחד "מעוקץ". תודה למשיבים.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
ציטוט מידיעות אחרונות(מוסף24 שעות מתאריך 11/207):חיים קופרמן בן 69 פנסיונר של סולל בונה, מכונאי ציוד כבד במקצועו, הגשים חלום לההחזיר מכונית ענתיקה למצב נסיעה . המוריס 8 מודל 1935 הגיעה לירושלים מאנגליה, והיתה כנראה בבעלותו של פקיד בריטי בזמן המנדט. קופרמן קנה אותה מתושב פרדס חנה, ולאחר עבודת שיפוץ , שארכה כשנה וחצי,קופרמן תיקן והחליף הכל במו ידיו, מלבד הצבע. חלקים שלא ניתן היה לשפץ הזמין מאנגליה. כיום המכונית משוחזרת למצבה המקורי, כולל הגה ימני. מאז ששופצה קופרמן נסע בה למעלה מ2000 ק"מ. ** ערן יופי כהן מוסף 24 ידיעות אחרונות 11/2/07
הודעה אחרונה מאת מצא, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, אני מתעתד להגיע לבירת ה- BSA בקרוב והייתי מעוניין לפקוד איזה חנות או שתיים לצורך איזה רכישה או שתיים. נכנסתי לאתר המוכר של dragonfly, אולם החנות עצמה נמצאת מחוץ ללונדון. יהיו לי רק 3 ימים בלונדון, כך שאיאלץ להסתפק בהיצע החנויות של הבירה. מישהו מכיר חנויות רלונטיות בלונדון? תודה, דידי.
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
שלום לכל החברים. אמנם רחוק מישראל, אבל החיידק עדיין נשאר. הפעם שמתי את עיני על טנדר GMC ישן (הכחול - ראו תמונות מצורפות). שאלה ראשונה, האם זה מה שנקרא דגם ה-AD? מה השם המלא של הדגם הנ"ל? המוכר מצהיר כי הרכב שנת 1958, מבדיקות בקטלוגים ישנים, נראה כי 1958 היא השנה בה נפטרו מארגז ה-stepside ("טקסני") ועברו לארגז wideside (דפנות ישרות - פחות יפה לטעמי), האם יצרו את שני סוגי הארגזים במקביל? מלפנים - זוג פנסים או פנס אחד בכל צד, מה צריך להיות? האם מספר הפנסים תלוי בשנת היצור (עד "]1957[/url] ואחרי 1958 ) או שאין קשר? האם הרכב זהה לאותו הרכב מבית שברולט (מה שמו?) ואם כן האם הם חולקים מכלולים משותפים? מה זמינות החלקים לרכב זה (בעולם). ישנו אדם מיבנה שיש לו טנד…
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
-
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש עבור חבר מקום מומלץ לתיקון "ברזנט" לרכב פתוח. מהות התיקון הוא הלחמת החלון האחורי בין הפלסטיק השחור לזה השקוף , ולא תפירה. תודה בשמי , בשמו ובשם האוטו ישי
הודעה אחרונה מאת אבי נוף,
-
מי מחובר 14 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 405 אורחים (הצג רשימה מלאה)