Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

איך נולדות חיפושיות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7053 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נמחק חמוד מאוד...

ודרך אגב לבחור שהזכיר את ה"אוטו המכוסה בבד לבן" מול התחנת רכבת הישנה "הרציף" ... אין שם אף אוטו זה פסל שעשוי מפיברגלס... עבודה יפה עשו שם ...

פורסם
בלי לחשוב יותר מדי, של החיפושית הלבנה.

בשביל שהגלגלים יהיו של העליונה המתלה אומר להיות על מצב מונמך + וברגע שהגלגלים עולים באוויר הם היו מקבלים את הקמבר החיובי שנראה בערך ככה / \ .

ככה שאין ספק - הלבנה :lol:

מה קורה עידו?

אני חושב בדיוק כמוך ,אבל מכיוון שיכול להיות שזה פוטושופ מכמה רכבים יכול להיות שמישהו הצליח להטעות אותנו.

אגב בשביל שהם יהיו של העליונה כל המתלה צריך להיות מאוד מורחק מהגוף .

אני בטוח שתבין מה אני אומר שתסתכל שוב.

נשוי לשתי חיפושיות 74 1300 האחת ידנית השניה חצי אוטומטית כבר לא חצי אוט' :twisted:.

וגם לסובארו בראט (טנדר ) 81 4X4.

פורסם
בלי לחשוב יותר מדי, של החיפושית הלבנה.

בשביל שהגלגלים יהיו של העליונה המתלה אומר להיות על מצב מונמך + וברגע שהגלגלים עולים באוויר הם היו מקבלים את הקמבר החיובי שנראה בערך ככה / \ .

ככה שאין ספק - הלבנה :lol:

היי אומי ועידו ,מה שלומכם?

אין ספק הגלגלים האחוריים של הלבנה מיטלה אחורי

נכנס פנימה באוויר ,ולפי מה שאני רואה העבודה בפוטושוש

גרועה ביותר רואים הרבה פאקים בהדבקות לדוגמא הטמבון

האחורי של השחורי כאילו לא שייך לרכב והודבק.

עידו ואומי מת עליכם ,ואתה אומי תחזור כבר לארץ.

דרור בננה.

אוף נישברה לי ביצה ,נו טוב אני הולך לשטוף ידיים.

DrorBANANA site

• תוכן חדש...