רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 30 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
שאלה לבעלי נסיון ממה עדיף ליצר את הרצפה של האסקורט,פח מגולוון או שחור ואיזה עובי?. בברכה אבי.
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
היום נתקלתי ברכב ה"ל, נראה בדיוק כמו בתמונות שצירפתי. רציתי לקבל מחברי הפורום שמתמצאים ברכבים אמריקאים, מידע ספציפי לגבי הרכב, כמו - אמינות (למרות שעצם היותו פורד אומר הרבה לדעתי, הייתי רוצה לקבל חוות דעת), זמינות חלקים והאם הוא חולק פלטפורמה עם רכבים מוכרים יותר מאותם השנים, פוטנציאל הרכב להוות רכב שרירים וכו'. תודה רבה לכל מי שיעזור להתייעץ, ראיתי היום אחת כזו במצב שדורש שיפוץ כללי, אמנם רוב החלודות שיש בו הן לא רקבונות, רצפת הרכב נראית סבירה + (הוא ללא שטיח אז ניתן לראות), תא המנוע גם חסר רקבונות וחלודות לגמרי (נדהמתי לראות את זה, כל מה שיש שם זה לכלוך וכתמי שמן עתיקים). יכול להיות ויזדמן לי לקנות את הרכב במחיר ממש זנו*י, ורציתי לקבל חוות דעת מאנשים שדעתם חשובה ל…
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר שבועות של עבודה היום התחלנו לצבוע את הרכב . הרכב עבר פרוק כללי והתחיל תהליך של שיפוץ ריצפה ושילדה . חיבור המרכב לשילדה ופחחות וצבע ברמה גבוהה הנה כמה תמונות של תהליך הכנה לצבע וצביעה בתנור לפי מספר הצבע המקורי מהיצרן בנוסף קישור מיום קנית הרכב ועד היום http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=100251 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103307
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
ביום שישי האחרון נכתב על כמה חברה ממועדון החמש מהצפון בעיתון "כלבו" באזור חיפה.
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- 9 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי בעיה בסטרטר בזמן התנעה לסטרטר קשה להסתובב מישהו נתקל בבעיה כזו
הודעה אחרונה מאת frik, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
במסגרת פרוייקט היבוא שלי לשנה הבאה, נתקלתי ברכב המעניין (בערך) הזה, שמוכרים בצ'ילה ב1500000 פזו, שזה בסביבות ה12000 שקל. ממש מרשים... זה שברולט משנת 49. אין לי מושג מה הדגם.
הודעה אחרונה מאת -v8-, -
-
- 2 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
שלום,מעוניין ליבא רכב ישן לארץ. מה הפרוצדורה בן לפחות כמה שנים חייב הרכב להיות. תודה
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 5 תגובות
- 922 צפיות
נברתי קצת בe-Bay של הדוד סאם, ומצאתי קאדילק DeVille חומה שנת 74 כמו שאני אוהב. ראיתי באחת התמונות מעין "רמזור" לדים, בדיוק כמו שראיתי בקורטינה ביום שישי באיקאה, רק שבקורטינה הייתה נורה אחת בצבע כתום והסקתי מיד שהיא משמשת כאיתות(?) אם כן, אז למה משמש המחוון הנ"ל בקאדילק? היא מדהימה... תודה מראש, עידן.
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
- 10 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
קפה ומצב רוח לשבת בבוקר ט"ו בשבט, אצל רפי 'רלקס' הרשקוביץ רפי 'רלקס' הרשקוביץ מארח את חברי מועדון החמש בט"ו בשבט, יום שבת, 03.02.07, בין השעות 10:30- 12:30. המפגש יתקיים במוסך "טויוטה" של חבר המועדון רפאל הרשקוביץ. ליד המוסך ישנו מוזיאון פרטי לכלי רכב קלאסיים שיפתח לכבוד חברי המועדון בשבת. תוכלו לקרוא ולהתרשם מהמקום באתר הבא: www.ralex-cars.com חברי המועדון מוזמנים ע"י רפי לאירוח של קפה ועוגות בקפיטריה הנמצאת בקומה השנייה במקום (בבקשה להגיע עם כרטיס חבר בתוקף). ישנה חנייה מסודרת וסגורה למס' רב של אורחים. כתובת המוסך והמוזיאון: רח' בני ברית, צומת הנמל, בכניסה לאשדוד. טל': 088522470 ( מפה תישלח בהמשך). במקרה גשם המפגש ידחה לשבוע שאחרי. לבירורים …
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
-
- אחראי פורום
- 11 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רבים מכם מכירים אותי פה אישית, חלקיכם פחות, חלקיכם יותר. אבל רק מעטים מכם יודעים זאת, אני מכור, וזאת התמכורת מהסוג המסוכן ביותר. כזאת שגורמת לכולם להסתכל עליך בצורה משונה, ולהתלחש ביניהם "הנה עוד פעם הווירדו הזה"... ההתמכרות הזאת מסוכנת מאוד לעצמי, ולכיסי. ולא משנה, כמה אני מנסה, כמה אני רוצה להפסיק עם זה, אני לא מצליח... אני לא מצליח להפסיק לרצות עוד... אני נהיה חמדן, יותר ויותר. אני רוצה עוד, עוד, עוד מכוניות ואופנועים! (למה מה חשבתם?) אני כל הזמן מחפש עוד צעוצע פה, צעצוע שם. וזה לא שחסר לי פרויקטים ודברים לעשות, ונכון לרגע זה יש לי 2, וגם זה אחרי דילולל. יש למישהו רעיון מה עושים בשביל …
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
-
- 22 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
כל החברים נתנו את הסכמתם לפרסום התמונות עם מספר גלוי!
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 1 תגובות
- 901 צפיות
שלום לכולם, בכדי ליצור מאגר מידע גדול של אתרי אינטרנט, בתחומים שונים ונושאים שונים הקשורים לעולם הרכב הקלאסי והאספנות, דרוש/ה מנהל/ת מערכת הקישורים והאתרים המומלצים באתר מועדון החמש. התפקיד פשוט למדי ומצריך דקות אחדות פעם ביום, לצורך אישור ועריכת אתרים שהעלו והומלצו ע"י גולשי האתר. האתרים במערכת זו מומלצים בד"כ ע"י הגולשים באתר כאמור, אך מומלץ כי מנהל/ת המערכת י/תעלה שרשורים בנושא בכדי לחפש אתרים רלוונטים וכן י/תלקט אתרים מומלצים בכדי להעלותם לאתר. המעוניינים לקחת חלק בעשייה ובאתר בתפקיד הנ"ל, מוזמנים לפנות אליי באמצעות הודעה פרטית. בעזרת מערכת זו, נוכל לאפשר לחברי מועדון החמש לקבל מאגר מידע מקיף ועשיר של אתרי אינטרנט בנושאים: הקטגוריות במערכת:…
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
חיפשתי בפורום ולא מצאתי את התשובה לשאלה שלי. יש הגבלה לכמה רכבי אספנות יכול ליבא מישהו, או הגבלה על כמה זמן צריך לעבור לפני שהוא יכול למכור אותם? אני הבנתי שיש לי הגבלה, אבל אני לא בטוח אם זה בגלל שאני קטין חוזר או בגלל היבוא עצמו.
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 9 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני זקוק בדחיפות לחשמלאי המומחה במערכות חימום לרכב אמריקאי. מדובר בקדילאק דוויל 1970 עם מערכת חימום / מיזוג הפועלת על ואקום. אני לא מצליח למצוא מומחה אמיתי בתחום אשר יוכל לשקם את המערכת ברכב הנ"ל. אודה להמלצות על מומחה כזה מאיזור המרכז. תודה.
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
כן כן, תאמינו או לא, מדובר בי !!! ב-24/12/2006 חגגנו אני ואפרת 6 שנים יחד. החלטתי להפתיע אותה טיפה יום חמישי, לקחתי את הפיאסטה של אחי ואמרתי לחברה של אפרת להעסיק אותה בערב, כדי שאוכל לארוז לה. יום שישי בבקר, הצעתי לה להקפיץ אותה לעבודה, רק שבמקום לפנות ימינה לכ"ס, פניתי שמאלה לכביש 4 וירדנו לאילת. אין אילת בלי ה casa do brazil, ואיזו הפתעה, כשנכנסנו חיכו לנו בפנים כמה חברים ביום ראשון, בדיוק ה-24 לחודש, עלינו על יאכטה שהכנתי מבעוד מועד - ובדיוק איך שהתחילה השקיעה המדהימה, החלטתי לעשות את הצעד. תמונות !!! הטאונוס לא תהיה מוכנה עד החתונה, אז - כן - מחפש רכב... איזה כיף!
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום חברים. מבחינת אמינות בלבד מהו המנוע האמין ביותר בחיפושית משנת 1974? ובפרט אשמח לשמוע חוות דעתכם לגבי מנוע שנקרא 1200 D תודה
הודעה אחרונה מאת f_yehuda, -
-
- 2 תגובות
- 895 צפיות
שלום לכולם, בכדי למנף את נושא גלרית אתר המועדון, מונתה יוליה כמנהלת גלרית אתר מועדון החמש. אני מזכיר לחברי המועדון כי ניתן להעלות תמונות אונליין לגלריה בכל עת, תמונות אשר יאושרו ע"י יוליה. נבקשכם להעלות לגלרית האתר תמונות מאירועים, מפגשים, טיולים וכו' של המועדון וכן כל אחד מחברי המועדון מוזמן לשלוח תמונות של כלי-רכבו, ללא הגבלה, לקטגוריה המתאימה. כמו כן, אם יש הצעות ייעול לגלריית המועדון, ניתן להפנות אותן ליוליה ובשיתוף איתה, ננסה ליישם ככל הניתן את הצעותיכם. בהצלחה לכולנו קישור לגלריה: http://www.5club.org.il/photogallery ליאור.
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 27 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
לפני: אחרי: ליאור.
הודעה אחרונה מאת fastbullitt, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 28 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מצאתי לנכון, במיוחד לאור תגובות שקראתי בשירשורים שונים להציג תמונות של רכבים מתקופת קום המדינה ולפניה בתמונות אותנטיות מהתקופות הרלוונטיות. נתחיל בקצת נוטרים והקמת יישובים בארץ, כפי שניתן לשים לב הכבישים היו מעט משובשים - [ATTACH]77467[/ATTACH] [ATTACH]77468[/ATTACH]
הודעה אחרונה מאת מצא, -
-
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום, אני מגיע דווקא מתחום שונה זה שכאן, אני מקווה שזה לא מהווה מטרד יתר על המידה. הופנתי לפורום הזה ע"י בעלי מקצוע רבים שאמרו לי שיש סיכוי גבוהה למצוא תשובות בקשר לבעיות שלי. אני מייצר מוצרי בוטיק (מוצרים נלווים לכלי נגינה), בעבודת יד וכמויות קטנות ואני נדרש לעבודות ציפוי כרום, הסרת powder-coat, לכה וצביעה (צבע מכוניות בתנור) של חלקי יציקת אלומיניום שונים. מפעלים גדולים לא יכולים לסייע לי בגלל שהכמויות שלי הן קטנות עד בינוניות והוצע לי לפנות לאנשים שמבצעים עבודות דומות בקנה מידה קטן בשחזור מכוניות עתיקות. אם תוכלו לפרסם כאן פרטים של אנשים שעושים עבודות מהסוג שפרטתי למעלה או כל סוג של מידע מועיל אני אודה לכם מאוד! ניתן גם לשלוח לי הודעה פרטית למי שמעדיף. תו…
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 1 תגובות
- 750 צפיות
פרסומת לסמארט. איך זה קשור לאספנות? כנסו ותיראו: http://www.youtube.com/watch?v=aQcFT7rHxoc
הודעה אחרונה מאת blavie, -
- 15 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
חברים יקרים, אז בין לבין ... נסעתי (עבודה, לא תענוג...) לג'מייאקה (כולם לרוץ ולחפש במפה...). הראשון שיזהה את המכוניות כולל השנים יזכה בכרטיס לכיוון אחד... (קובי לא משתתף ) נחום
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 11 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
מי יודע פרטים על המכונית הזו?
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
לקראת שנת 2010 אוודי מתכוונת לחדש את המותג המיתולוגי NSU. כידוע, דגם ה-TT של אוודי הוא ע"ש NSU TT המפורסם. כעת, בלחץ האוהדים אוודי כתחרות למיני קופר ושאר החברה בקבוצה, מתכוונת לחדש את המותג NSU. קבלו אותה במחיאות כפיים סוערות...
הודעה אחרונה מאת lior_baruch, -
- 8 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש לי מיני מיינור שנת 83 אחרי שיפוץ כללי הכול עובד פיקס חוץ מבעיה אחת קטנה שאני כבר לא יודיע מה לעשות? שאני ממלא טנק דלק מלא השעון מגיב ומראה לי F(מלא)שאני מתחיל לנסוע (ורק בנסיעה לא בהילוך סרק) השעון מראה לי חצי טנק ועם יש לי חצי טנק אז מראה לי השעון E (ריק) אמרולי שיש לי בעית מינוס במיכל או במצוף החלפתי גם מיכל וגם מצוף וזה לא הסתדר מה לעשות היכן הבעיה ? בפורום טכני,אחזקה וטיפולים לא עונים לי אז בבקשה לא לנעול תודה טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת ELI_YAHO, -
זיהוי ווספה
מאת ninja- 4 תגובות
- 748 צפיות
שלום חברים יש ברשותי ווספה האם מישהוא יכול לומר לי מה המודל?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
אהלן חבר'ה יקרים.... אז ככה,האמת היא שירשתי את הסוסיתא מסבי ז"ל,הגעתי איתה כפי שהייתה(תמונות מצורפות) למפגש שישי בת"א,הרבה אנשים דיברו שהמנוע נראה קטסטרופה ולא יפה לעין,מבחינה ויזואלית,ושהמנוע לא מכוון טוב,באותו זמן הוא עבד על 3 בוכנות,היו שם אנשים שאני לא יציין את שמם,שגם קצת העליבו אותי , שאמרו לי שבתמורת 3500 ש"ח הם יגרמו למנוע שלי להיראות טוב,וינקו לי את רוב החוטים המיותרים ויצבעו לי את הראש מנוע,ועוד קצת מסביב,בסופו של דבר לקחתי את הפרוויקט לעצמי!!! נכון והאמת היא שאני לעולם לבד לא יכלתי להביא את כל מה שנמצא מתחת למכסה המנוע למצב של שלמות,אבל אם עבודה קצת קשה,וקצת למידה הבאתי את המראה של המנוע למצב שנראה טוב לעין לדעתי, ולדעתכם? (תמונות מצורפות ), ובכן לגביי ה…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
שלום לכולם. אתמול בלילה איבדה נהגת שליטה על ריכבה בעת שנהגה במהירות מופרזת עם פלאפון שצמוד לאוזנה ונכנסה בשורה של רכבים חונים. נחשו איזה רכב קיבל את רוב המכה...כן שלי. . הרכב שלי (מסוג לנצ'יה HPE) ניזוק קשה מאוד בעיקר בצידו הימני וכן גם מקדימה כי בגלל עוצמת הפגיעה הרכב הועף קדימה ופגע ברכב נוסף. אני פשוט הרוס. נכון שהיו לי מחשבות למכור את הרכב אבל מעולם לא חשבתי שאני אצתרך פשוט לזרוק אותו...אני עדין מקווה שאולי לא יהיה צורך אבל זהו סיכוי קלוש. מכיוון שיש עדים ואחד הרכבים שנפגעו שייך לקצין רכב בחברת היי טק, כנראה לא תיהיה בעיה מכיוון חברת הביטוח...השאלה היא, איך יעריכו את הנזק שנגרם לרכב שלי? זהו דגם מיוחד שנת 83 שאין לו מחירון...האם אני צריך לבקש שמאי מיוחד?…
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
לא רבים בישראל מכירים את סידרת הקומיקס המקסימה על טינטין הבלש. הקומיקס נכתבו וצוירו ע"י הרז'ה, קריקטוריסט בלגי, והיו פופולאריים מאד בארצות הדוברות את שפת אוכלי הצפרדעים. אגב - לפחות ספר אחד תורגם לעיברית - "טינטין ושרביטו של אוטוקאר" - כשהייתי ילד קראתי אותו בשקיקה, ונהנתי גם מהמכוניות היפות שצוירו בספר ביד-אומן. מסתבר שמישהו היה משוגע מספיק כדי להקים אתר שמרכז את כל המכוניות שצוירו בסידרה, כאשר ליד כל ציור מצורפת תמונה אמיתית של המקור - נוסטלגיה במיטבה. מצורף הקישור לאתר להנאתכם, וכמה תמונות לדוגמה. http://mapage.noos.fr/dardelf3/tintin/indexE.html
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
- 11 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכל החברים! אחרי הרבה יותר מידי זמן בבויידעם, נשלפה המקלדת בעברית. מצטער שלא כתבתי הרבה עד עכשיו, פשוט לא היה לי זמן והעבודה חנקה אותנו קצת. אני מקווה שמעכשיו אעדכן אתכם קצת יותר. היום, יום שישי ההכנות בניו-זילנד לסוף השבוע הן כדלהלן: הוצא את ההוט-רוד / אמריקאית קלאסית שלך מהמחסן, הברק/ צחצח/ מרק ושטוף כל חלקת ניקל / צבע/ כרום וסע לסוף שבוע ארוך ברנגיורה (עיר ליד כרייסטצ'רץ', העיר הגדולה באי הדרומי). שימו לב, לחלק מהמכוניות הגה ימני ולחלק שמאלי . מותר ליבא לניו-זילנד רכבי אספנות עם הגה שמאלי (תעירו אנשים במשרד הרישוי בישראל). אז ככה, ממחר סוף שבוע ארוך של אמריקאיות והוט-רוד'ס. כולם מגיעים מהאי הצפוני במעבורת ועוברים דרך העיר שלנו (קאיקורה). אז, בשביל ל…
הודעה אחרונה מאת שרגאמן,
-
מי מחובר 68 משתמשים רשומים, 13 אנונימיים, 580 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- הדיין
- elad18
- amosbmw
- ronrobin
- davemustaine87
- Galgaltz012
- Bennik
- סולל הדרך
- אברהם א
- om2
- farkash7
- לירון .ה.