רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 0 תגובות
- 920 צפיות
מעניין שרק בתקופה האחרונה התחילו כולם להבין מה שאנו ידענו מזמן: שובו של העבר! http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3349213,00.html אחד מהשתיים, או שהעיצוב של פעם עובר היום יותר טוב, או שנגמרו הרעיונות למעצבים-רן
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- אחראי פורום
- 31 תגובות
- 3 אלף צפיות
שלום חברים. הצלחתי לקבל מתחנת דלק שהוסבה להיות בבעלות חברה אחרת, את השעון למילוי אויר, המופיע בתמונות המצורפות. השעון אמור להיות מותקן אצלי במוסך של המרצדס, למילוי אויר קל ונוח. האם מישהו יודע למה משמש חוט החשמל הלבן המופיע בתמונות? כמובן שאני יכול להתחיל בניסיונות, אך עדיף לי לקבל תשובה מוסמכת. בתודה - אבי.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכל חברי הפורום ולמנהלים בהמשך להתדיינות והנושא הנקרא אוטומוביל הצטערתי לשמוע שאתם מתכוננים לפתוח עוד פורום שיהיה רק לחברי מועדון החמש.אני אישית נעזר בחברי הפורום בכל מיני נתונים הקשורים לרכב שלי . מאחר ועדיין לא מלאו לו השנים כדי שאוכל להיות חבר מועדון אין באפשרותי להצטרף .עם זאת אני משתדל לתרום כל מה שאני יכול מבחינתי. כמו כן לפני מספר חודשים קניתי מספר חולצות לכל בני המשפחה דגלים וסמלים של מועדון החמש וזאת מתוך כוונה לדעת שהמועדון רק ירוויח מזה. אני בטוח שיש עוד אנשים כמוני שמשתתפים בפורום וישמחו לעזור. ומאוד נתאכזב להרגיש ילדי חוץ. תודה
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
-
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
הינה פרסומת מופלאה שמצאתי - שימו לב לשנת הפרסום , בעיברית ! להת , חיים .
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 1 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, אני סטודנט לקולנוע העומד לצלם סרט גמר בצפון. לצורך צילומי הסרט אני מחפש אחר רכב שיצטלם בחודש פברואר. תאור הרכב המבוקש - רכב בשנתון ה 70-80 , מסוג מרצדס (או כל רכב כהה אחר). הרכב צריך להיות מרווח ורחב. אשמח לקבל הצעות נוספות. לפרטים נוספים: [email protected] שחר- 052-8030270 גבי- 054-5730217 תודה מראש, צוות "נתיב דמך בשלג"
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
שלום לכולם קראתי היום כתבה על רכבי אספנות וכמה העניין תופס תאוצה בארץ הקודש. כתבה מעניינת וחמודה ואחד מהמרואינים לכתבה הוא קובי מילוא מיודענו היקר, אשר גם מציין לטובה את הדור הצעיר שממשיך במסורת האספנות. ממליץ לקרוא הכתבה חג שמח
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
צריך (***צריך=>מבקש***) שירטוט חשמל של האופנוע הנ"ל
הודעה אחרונה מאת victora, -
- 4 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, ברצוני לדעת האם מישהו מכיר את הטוסטוס MOTOBI? מדובר בטוסטוס שיוצר לפני שנות ה80 ולא ידוע עליו שום נתון. אשמח לקבל מידע טכני ואם יש אז קישורים לספרות טכנית וכן סרטוטים. בתודה מראש וברכת שבת שלום, תומר!
הודעה אחרונה מאת tomy669, -
-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
שלום לכולם לאחר התאונה שעברה הלנצ'יה HPE ותלאות רבות שאני עברתי עם חברות הביטוח למינהם החלטתי בצער רב ומפאת חוסר זמן ומקום, להגיד שלום . אני עוד לא יודע אם אמכור את הלנצ'יה כמו שהיא או בחלקים אבל רציתי לשאול האם ניתן למכור רכב עם רשיונות מוקפאים? אני שואל מכיוון שהטסט שלי פג ב 14 לחודש ואני רוצה להקפיא את הרשיונות עד שאני אחליט מה אני עושה...השאלה היא, אם אני מקפיא רשיונות אני הכל זאת יכול להעביר בעלות? או שאני חייב להפשיר - לעבור טסט ורק אז למכור? אגב, בהזדמנות זו אני רוצה להודות על כל העזרה שקיבלתי כאן מהחבר'ה שעזרו לי כאשר אירעה התאונה ורק בזכותם הגלולה הייתה קצת פחות מרה. תודה.
הודעה אחרונה מאת haimy12, -
-
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום. אני עסוק בלתקן מיני מינור שהורכב לה מנוע שלמטרו. מי שביצע בעבר את ההתקנה עשה לדעתי כמה טעיות בנושא מערכת הפעלת המצמד. אני מבקש מכול מי שיש לו מיני מינור עם מנוע מטרו שיגיב ואז אוכל לברר פרטים טכנים לגבי מערכת הפעלת המצמד. בתודה מראש בני ל.
הודעה אחרונה מאת Asi, -
- 1 תגובות
- 845 צפיות
שלום לכולם... היום בחיפה היה ברד מאוד חזק שירד עם הבוקר וכשהצצתי לעבר הרכב שלי מהחלון גיליתי שהוא קרע לי את כל החלון האחורי שהיה במצב אנוש גם ככה. לפי מה שהבנתי להחליף כזה עולה סביב ה1000 ש"ח שזה כמובן הרבה הרבה כסף בישביל חתיכת גומי שקוף שיושב שם. מישהו מכיר מקום שעושה את זה בפחות כסף או יכול לתת לי הדרכה איך לעשות את זה לבד ואיפה ליקנות כזה גומי. אני חיפאי..תודה על כל עזרה שתוכלו להציע לי...
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 4 אלף צפיות
לאחר שהגיר בפיירמונט שבק חיים חיפשתי פתרונות לבעיה הגדולה הזאת. יום אחד אני נוסע בתל אביב ורואה מרקורי זיפיר מדובר ברכב זהה לחלוטין! השאלה שלי היא הפיירמונט שלי מודל 79 והמרקורי מודל 78 אני רוצה להוציא את הגיר מהמרקורי ולהתקין אותו בפיירמונט . האם משהו יודע אם זה אותו גיר או שיש שינוי בינו המודלים ?
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
-
- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
האם אופנוע אספנות זכאי לאותם הטבות כמו רכב אספנות בביטוח ובטסט??
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
שלום, אודה לכל מי שיוכל להמליץ על בעל מקצוע מומחה לתיקון המנגנון המכני היושב בתוך הדלת ואחראי על הרמת והורדת החלון בעת סיבוב הידית ("Window Regulator") תודה.
הודעה אחרונה מאת N.Y, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
אני מחפש חלק של האוטו הזה אני חייב אותו יש לו קרבורטור כפול ואני חייב תחלק הזה אז למי שיש שישלח הודעה או שמכיר מאיפה אני יכול להשיג או אם מישהו מוכר אוטו כזה לפירוק אז תגידו ליי אני צריך דחוףף עריכה ע"י מנהל הפורום: 1. קרא את כללי הפורום. 2. כתוב כותרות נורמליות. 3. פרסם בשירשורים הנכונים. 4. אנחנו לא צ'אט - שום דבר כאן לא "דחוףף", ויש להתנסח כאן בצורה מסודרת. אין דבר כזה "תחלק" - יש "את החלק". ננעל
הודעה אחרונה מאת Buki, -
-
-
- אחראי פורום
- 21 תגובות
- 3.8 אלף צפיות
פשוט לא להאמין ראיתי אותה בבוקר וזה פשוט מה שעשה לי תבוקר ***"תבוקר" = את הבוקר*** אני גם רוצההההה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 29 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
בוקר טוב ושנה אזרחית טובה לכולם. החיפושית שלי היא ככל הנראה רכב מודל 1977 הראשון בארץ, שקיבל סטטוס אספנות. היום ב 8:00 הגעתי למשרד הרישוי, שהיה מפוצץ באנשים, כי בשבוע האחרון המחשב שלהם היה בשידרוג, והוצאתי רישיון אספנות. יש לי מספר שאלות מנהלתיות, אשמח לקבל תשובות מבעלי ניסיון. תוקף הרישיון הרגיל שלי (הלא אספנות) מסתיים ב 23.02.2007 ביטוח חובה נגמר אתמול, בזמנו בכוונה ביקשתי ביטוח רק עד סוף 2006. הרישיון החדש (אספנות) שקיבלתי הוא עד 23.8.2007 התקשרתי הבוקר לחברת הביטוח שלי, בה הייתה החיפושית מבוטחת עד היום, וביקשתי לעשות ביטוח אספנות. הפקידה שם ביקשה ממני לפקסס לה אישור ממשרד הרישוי, שמוכיח, שהרכב אכן רשום כאספנות. האם הרישיון החדש שקיבלתי, שלא שו…
הודעה אחרונה מאת aa123, -
-
טיול סופ"ש בצפון! 1 2
מאת pasparto- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
האשה אמרה, אני ביצעתי... בכל זאת ילד יומולדת סופ"ש עם האשה והגרמניה בצפון הרחוק והרטוב! היה תענוג תהנו ג.
הודעה אחרונה מאת Kundason, -
- 3 תגובות
- 8.9 אלף צפיות
שלום חברים קיבלתי מספר הצעות מחיר לביטוח חובה אספנות מ400 ש"ח ועד 650 ש"ח (ברכב רגיל המחירים כמעט זהים אצל כל החברות)האם יש מחירים יותר נמוכים מאלה? טל
הודעה אחרונה מאת טל חסיד, -
שאלה על רכב
מאת MickyXxX- 1 תגובות
- 721 צפיות
ראיתי במפגש של מועדון החמש פעם מכונית צהובה פתוחה כזאת מרובעת... מישהו יודע לאיזה רכב אני מתכוון? וכמובן עם כן מענין אותי לדעת נתונים עליו... תודה מראש..
שיפור הנסיעה במיני 1 2
מאת mini1000-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
שלום אני מצטער שאני שואל את אותה השאלה שוב פשוט כששדרגו את המערכת אבדו לי התשובות שלכם הבעיה שלי היא כזאת: יש לי מיני שנת 77. האוטו סוגר בין 100 ל- 110 קמ"ש אבל כבר ב80 קמ"ש המנוע מרעיש ונראה כאילו הוא מתאמץ מאוד מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הנסיעה? תודה מראש לעונים
הודעה אחרונה מאת logo1, -
-
- עוקב אחד
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם.. אז בין מבחנים לימודים ועבודה מהצד מצאתי קצת זמן להתעסק גם באוטו.. , לא עשיתי הרבה.. , בעיקר הוצאתי ג'יפה שהיתה , חתכתי ( עם דיסק 4.5" ) את הפח החלוד , ובמקומו ריתכתי פח נקי , ועל הפח חומר פחחים... חוצמזה , גילתי שהבולמים הצהובים שיש לי מקדימה הם של מונרו , מישהו יכול לתת קצת יותר מידע? ( תמונות בהמשך.. ) עוד דבר - סוף סוף הצלחתי להוריד את הפגוש האחורי מהאוטו.. ( שוב דיסק 4.5" ופטיש 5 קילו.. + הרבה זיעה.. ) מצ"ב תמונות של מה שנעשה עד עכשיו..: נתחיל מהבולם.. , ולמה יש שם 2 מוטות מייצבים? כאן אפשר לראות את הפינה , איפה שמתחברת דלת הנהג ( החורים מעל לחומר פחחים ). במקום שרואים את החומר , היה חור בפח ומלא חלודה , מה …
הודעה אחרונה מאת AleroBlack, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ברח לי מהראש המספר יש לי סובארו די אל 82 מתי היא רכב אספנות?
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
עדיין לא אספנות אבל קלאסי (ואני מאמין שגם עוד 20 שנה היא תהייה אצלי). לכן מבחינתי היא אספנות! תמונות בבסיס על גבול הלבנון (הבסיס שלי) אה ניזכרתי היא גם נדירה (שנת 88 קופה) ירין אלקיים
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- 38 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
מה אתם אומרים אני בן 16 ונראה לי שאני יכול אבל אבא שלי טוען שאני ישבר.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
מוקדש לכל חולי ההגה: ויש עוד הרבה: http://images.google.com/imgres?imgurl=http://www8.plala.or.jp/oha/gal/2/vin/img/vespa.jpg&imgrefurl=http://www8.plala.or.jp/oha/gal/2/vin/vespa.html&h=320&w=450&sz=32&hl=en&start=86&tbnid=9gmBQHCx8Xj1gM:&tbnh=90&tbnw=127&prev=/images%3Fq%3Dvespa%26start%3D80%26ndsp%3D20%26svnum%3D10%26hl%3Den%26lr%3D%26sa%3DN תהינו-רן
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מזל טוב וצרור ברכות למכוניות שהופיעו לראשונה ב 77', ושהחל מהיום (אם לא יהיה תור ארוך במשרד הרישוי..) יכולות להרשם כמכוניות אספנות: פיג'ו 305 אלפא ג'ולייטה ב.מ.וו סידרה 7(E23) פורד גרנדה MK2 אופל רקורד E פולקסווגן דרבי ואחרונה חביבה (מאד) פורשה 928, שהיתה גם מכונית השנה דאז.
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
-
- 12 תגובות
- 5.2 אלף צפיות
שתהיה לכולנו שנה טובה, שנת אספנות מוצלחת, שנת חברות במועדון (ובין אדם לאדם) ושנראה רק זיקוקין של אושר... שלוחה לכם ברכתי (וברכת הפונטון )- אבי.
-
שנה טובה מהודו - כאן אומי5
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
עוד חבר מועדון ופורום שרועה בשדות זרים, אמיתי אורן הלא הוא אומי5 שלנו, בקש למסור שנה טובה ואהבה רבה לכל חברי הפורום, אילו התמונות הראשונות המגיעות באמצעות הלווין וכמה מילים מפי היהודי הנודד: האופנוע הכתום שלי . האופנוע לא אספנות,אבל הוא מיוצר כמעט אותו דבר כבר עשרות שנים. נפח 350 ,שוקל 163 ללא ציוד,וכמעט 300 איתי ועם הציוד. אמור להגיע ל100 קמ"ש. אוכל בין 20 ל30 ליטר לק"מ.צולם בפושקר. אני אשמח אם בכל זאת זה יהיה בפורום אספנות. חוץ מזה אני אשלח לך בהזדמנות תמונות של רכבים אחרים . ביי בנתיים, תודה וד"ש חמה אומי
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- 0 תגובות
- 985 צפיות
טיול שבת 13.01.07- לאופנועי וקטנועי אספנות לאחר פסק הזמן שלקחנו בחודשי הקיץ והסתיו אנו חוזרים לפעילות בתחום הדו-גלגלי ונתחיל עם טיול שיפורט בהמשך ומיועד לאופנועי אספנות [כולל קטנועים] בקצב שיתאים לכולם ולמשך מספר שעות לא רב. רכב עם עגלה ילווה אותנו למקרה הצורך. להלן לו"ז: 0900- הגעה חופשית לקפה "בונו" ביקום לקפה ו/או ארוחת בוקר התארגנות תדלוק.... 1000- יציאה צפונה עוברים את נתניה עד ביתן אהרון פונים לכפר ויתקין עד כביש 4. פנייה צפונה ובצומת כפר-הרו"אה ימינה עד ברקאי ומשם מערבה לכרכור ובנימינה כניסה ליקב "גשר דמיה", בסביבות 11:00 בבוקר, למנוחה וטעימות. בהמשך לקיסריה וחבצלת השרון הגעה קרוב לים [ללא חול] כשהאופנועים לידנו. 1300- פיזור משוער. לצורך תכנון…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 9 אנונימיים, 342 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- elibaba
- ishayk
- נירו72
- פריג'י
- Igalz
- Tal7
- אהרן ג
- גולד1
- yahaga
- orankohn
- urich
- itaimoto