רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום לכולם למביני עניין בדבר, האם חיפושית בלי טמבונים עוברת טסט? או שישנן גם השלכות אחרות בעניין?
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
רכב אספנות שהורד מהכביש על ידי המשטרה ,יש אפשרות לעשות העברת בעלות ללא צורך לעשות טסט לאוטו? האוטו ירד מהכביש לפי דברי המוכר בגלל נורה שרופה ונסיעה ללא טסט מאז עברה שנה
הודעה אחרונה מאת nitch, -
עיצוב אופנוע
מאת לירוי1-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
האם מותר בארץ לשנות את הצורה של האופנוע?
-
מוזיאוני רכב
מאת f_yehuda- 1 תגובות
- 927 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3327632,00.html כתבה מידיעות. נחמד
הודעה אחרונה מאת kompy, -
- 8 תגובות
- 6.5 אלף צפיות
שלום לכולם. אז ככה, לאחרונה אני מתעניין ברכישת קטנוע קטן לנסיעה יומיומית. אני סטודנט כך שההגבלה על רכבי אספנות לא כל-כך משפיעה עלי מבחינת שעות הנסיעה- ולכן החלטתי שאני אקנה וספה ישנה - אלמד לטפל בה ואחסוך כסף על הביטוח שאותו אוכל להשקיע בשיפוץ . רעיון הגיוני ? בכל מקרה, יצא לי להתקל בוספה די גמורה (אני אוסיף תמונה כמובן) שמצריכה המון טיפול ואהבה כדי להחזירה לכביש - אם בכלל אפשר... בינתיים יש לי רכב שאינני מתכוון למכור, כך שאני לא לחוץ בזמן. אך עדיין, האם שווה או בכלל אפשרי למשפץ מתחיל כמוני להכנס להרפתקאה הזו ? תודה מראש אסי
- 1 תגובות
- 822 צפיות
http://www.worldcarfans.com/photos.cfm/country/gcf/photoID/3061215.002/opel/classic-opel-nostalgia-in-ice-and-snow Enjoy
- 3 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
אפשר לקבל קצת פרטים על הנסיכה הלבנה הזו?
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 9 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום. כמו שכתוב בכותרת ברצוני לרכוש חישוקי ניקל היקפיים לגלגלי 13' . עדיפות לאיזור מרכז ( ת"א). בתודה גרג
הודעה אחרונה מאת hen23, -
חג חנוכה שמייח 1 2
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 2 אלף צפיות
חג אורים שמייח ושרק יהייה אור לכולם אירית
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
-
- 15 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
מחר בבוקר, 14.12.06, במסגרת התוכנית "יום חדש" בערוץ 2, יופיעו 4 חברי מועדון החמש עם מכוניותיהם. הכתבה תשודר כ"פרומו" לארוע גלאי, ובמהלכה יראיין גידי גוב את החברים ליד הרכבים. השידור צפוי להיות בשעה השניה של התוכנית, בין 8:00 ל-9:00. משתתפים: אריה תאומים, עם הטראקסיון אוונט. ירון ברנדויינהנדלר, עם הפיאט ספיידר 850. יעקב בנגיאט, עם הפורד A מודל 1928. ואחרון חביב, עמוס שחורי, עם הפורד קאפרי RS. החבר'ה ראויים להערכה מיוחדת על המאמץ - לא לשכוח שבגלל הגבלת הנסיעה של רכבי אספנות בשעות הבוקר, הם יתייצבו באולפנים כבר בשעה 7:00... כולם מוזמנים לצפות ולהקליט. בברכה, קובי דובר מועדון החמש.
הודעה אחרונה מאת ירוני, -
- 8 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
אם היה לי את הכסף היתי קונה המחיר הוא ₪10,000 נמרוד...
הודעה אחרונה מאת avipel, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
יש עכשיו תוכנית באגו על גולףGTI מדור 1
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 17 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
שלום לכולם. כרגע מה שיש לי זה צבע יסוד שהפחחים עובדים (אקריליק פילר)ללא צורך במקשה . והשאלה האם הוא מספיק טוב כיסוד למתכת חשופה או שיש יסוד שאתם יכולים להמליץ לשימוש. בברכה אבי.
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
נהנתי מאוד לראות חברים שלא ראיתי מזה כמה זמן וגם רכבים כמו תמיד ערן הערה: מספרי הרישוי השארו גלויים באישור בעלי הרכבים. תמונות +
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
לחברי מועדון הרכב הקלאסי, אירוע חנוכה יום שבת- 16.12.06 הגביע הנודד של ירחון "אוטו" ע"ש שאול גלאי ז"ל תצוגת מכוניות אספנות באמפיתיאטרון הרומי, הגן הלאומי בית גוברין- ראשון המסיק 2007 בהמשך למסורת, חברנו איציק שביב, יצרן שמן זית כתית מעולה , מזמין את החברים ומשפחותיהם , עם רכבי האספנות שלהם, לאירוח שישלב גם את טקס הענקת הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל, לחברים שיזכו ב-3 המקומות הראשונים על שיפוץ רכב האספנות שבבעלותם . האירוע בחסות משפחת גלאי ,ירחון "אוטו", ירחון הרכב הנפוץ והגדול בארץ, ובשיתוף מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל. מה בתוכנית? טקס הדלקת נרות חנוכה בחנוכיית שמן זית- טקס הענקת הגביע הנודד ע"ש שאול גלאי ז"ל- מכירה וטעימה של שמן זית+ דוכנ…
הודעה אחרונה מאת M.Azulay, -
שלום חברים, מי שזוכר (ההודעה נמחקה בגלל התקלה שהיתה) עדכנתי שאני נוסע עם חברתי לגרמניה להביא את החלקים לפיז'ו שלי. החלקים הגדולים יותר (שני טמבונים - קדמי ואחורי, חלק של הגג וכמה פסי ניקל) נארזו טוב בתוך ארגז והיו אמורים להכנס לבטן של המטוס. בפועל, בהגיענו לפקידה של חברת התעופה, היא שקלה את הארגז (שלא שקל הרבה, 17 ק"ג) ושאלה מה יש בפנים. כמובן שאמרתי לה והיא סרבה להכניסו למטוס. לאחר ויכוחים היא הלכה לטלפן לחברת התעופה ושם אמרו שבגלל שמדובר בחלקים של רכב אסור להם להכניסם למטוס ואני חייב לשלוח את החבילה דרך CARGO, שאיך לא, היה סגור משום שזה היה יום ראשון. מה עושים? במזל היה סניף פתוח של DHL בשדה התעופה, ושם, לאחר כשעה וחצי של המתנה ולאחר כתריסר סירובים מצד הפ…
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
- 0 תגובות
- 711 צפיות
נא לפרסם הודעות כאלו בשירשור הדביק המתאים. מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת bmw3000, -
עדיין לא מוכנה לחלוטין, אבל כבר אפשר לחוש איך היא תהיה עוד כמה שבועות. קאדילאק סדאן דוויל 75. מצאנו אותה ב-EBAY. יד ראשונה עם 70K מייל. הרכב בילה את מרבית חייו בחניה הסגורה. נטול חלודה כמעט לחלוטין. ללא שום קימוט או כיפוף בפח. מנוע 8.2L במצב מושלם. היום הקאדילק סיימה את שלב הצביעה מחדש. בסה"כ 6 שכבות צבע ו-3 פעמים פוליש. הפחח - בחור בשם מטאנס מנצרת שעושה עבודת קודש. בינתיים הרכב גם עבר ריפוד גג חיצוני אצל איגור מ"רון קאר" בהרצליה. עוד כמה ימים איגור יקבל את הכסאות לריפוד עור שהוזמן מארה"ב. ציפויי ניקל אצל גלנומטה בת"א. עשו עבודה טובה אבל לא מושלמת. אני לא מרוצה מסימלי הכיתוב הצדדיים. השאר בסדר מבחינתי. להתרשמותכם. יניב כך היא נראתה במקור. מאו…
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
שלום לכולם, רציתי לשתף אתכם בכמה מכוניות נדירות אותן ראיתי ב-JESENWANG בוואריה. המפגש מתרחש פעם בשנה, ונמצא בשדה תעופה זעיר כאן באזור. מי שרוצה להגיע שנה הבאה - אשמח לשתף אותו בפרטים. הב.מ.וו המשטרתית תפסה המון תשומת לב, ובנוסף גם אוסף האיזטות המדהים. התמונה האחרונה - טרקטור קיטור!
הודעה אחרונה מאת cocAIn, -
לארק 63 צבע :)
מאת oferbz- 1 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
שלום לכולם חג שמח ומאושר שוב הלארק נוסעת בכבישיי הארץ הנהדרים החלטתי לשנות את הצבע מכחול עם גג לבן....................לחציל עם גג לבן,מצורפת תמונה להמחשה,אך יחד עם זאת ההתלבטות לצבוע את הרכב בצבע המקורי שלו קיימת וזה אומר לחזור למה שהוא היה פעם קרם עם ריפודים ירוקים,לכשייגמר החורף ויהיו האמצעים אעשה את אחד משניי הדברים בנתיים הרכב יוצא לסיבובים ואני נהנה ממנו בברכת חג שמח ולהתראות בארועים
הודעה אחרונה מאת logo1, -
הצתה אלקטרונית 1 2
מאת דורוןא- 15 תגובות
- 4.1 אלף צפיות
ברצוני להחליף הצתה קיימת (פלטינות) להצתה אלקטרונית להזכירכם מדובר במרצדס 280SE שנת 1970 העם משהו ניסה ויכול לתת חוות דעת טכנית במה זה כרוך ולהעריך כספית ללא עבודה. תודה .
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
זגג בנתניה
מאת כרמל טוכמן- עוקב אחד
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לפני מספר חודשים היה פה שרשור על זגג רכב מנתניה שיש לו גומיות עם פסי ניקל. עשיתי חיפוש ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור?? תודה,
הודעה אחרונה מאת msigal, -
פורד זודיאק
מאת bennyml- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שלום, רציתי לברר מהו מחיר סביר לפור זודיאק, אני לא יודע בדיוק מה השנה שלה, הרכב ככל הנראה ישב בחוץ הרבה שנים אז אני לא בטוח לגבי מצב המנוע. איך יודעים כמה לשלם?
הודעה אחרונה מאת bennyml, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
ככתוב בכותרת http://cgi.ebay.it/Ford-OSI-20mts-2-3-coupe-1968_W0QQitemZ140061857800QQihZ004QQcategoryZ29755QQrdZ1QQcmdZViewItem תודה ג.
הודעה אחרונה מאת udical, -
-
חשבתי לעצמי: אני רכשתי את רכב האספנות כשעוד לא היתה תקנת "רכב אספנות" כלל כשהייתי בגיל 27 .מהכרות שלי עם חברים מהדור שלי נראה לי שאת רכב האספנות הראשון שלהם רכשו בגילאים דומים או מאוחרים יותר . כשאני מביט היום נראה לי כי החברים הצעירים נדבקים במחלה שאין לה מרפה כבר בגיל צעיר יותר . ה"חידק" מפתח מוטציות ומצליח להדביק צעירים . כשאני חושב על הצעירים כמו עידן עם המנטה , לירון ע הקורטינה , עידן עם הרקורד P1 נראה לי כי הגיל הולך ויורד . ספרו , מתי רכשתם את רכב האספנות הראשון שלכם . ביי דרור .
הודעה אחרונה מאת orm7, -
כשרוחות השיפוץ נושבות...
מאת Guest RAFIZ- 4 תגובות
- 750 צפיות
הפרצוף העצוב...
-
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 979 צפיות
במסגרת חיפושיי בארצות נכר, הנה מה העלתי בחכתי: http://cgi.ebay.it/Fiat-850-Granprix-Francis-Lombardi_W0QQitemZ110067803849QQihZ001QQcategoryZ18305QQrdZ1QQcmdZViewItem ג.
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
וגם, איזה דגם רדיו תדיראן זה? נמרוד
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
-
אוברול לחיפושית
מאת hen23- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 2 אלף צפיות
שלום לכולם החיפושית שלי (72-1300) די מעשנת ובנוסף יש קצת חופש בפולי, מה שאומר שצריך לקחת אותה לרופא ולעשות לה אוברול שתרגיש טוב . עכשיו יש לי מספר שאלות: איזה חלקים מחליפים באוברול (מה צריך? ומה מומלץ על הדרך??) כמה בערך העסק יעלה? ואיפה אפשר להשיג שעון חום מנוע+יונית (חשוב שיהיה באותו סגנון של הספידומטר) אשמח לתשובות מפורטות (להזכיר לכם שיש מוסכניקים שלא יהססו לדחוף חלקים סתם..) תודה
הודעה אחרונה מאת צביקה., -
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חבר שלי שאל אותי אם אפשר לייבא רכב בן 20. אמרתי לו שלדעתי רק מ-30 שנה ומעלה. האם צדקתי?
הודעה אחרונה מאת כרמל טוכמן,
-
מי מחובר 57 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 410 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- shakedi
- netanel1014
- DareDevil
- FireStar
- asix
- Alberrto
- avargel
- הדיין
- אריה שאג
- yuval1111
- discoTD5
- GTאי