רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 3 אלף צפיות
עד לפני כשנתיים, באיזור צומת הרחובות ויצמן והתע"ש בכפר סבא היה בית קטן וישן, ובחצר שלו חנו 4-5 סיטרואן GS ו GSA במצבי צבירה שונים, ואולי עוד רכב עתיק אחד מדגם אחר. לפחות אחד מהסיטרואנים היה במצב נסיעה ,על הדלתות שלו היה הכיתוב "אלכס בא" והרכב הסתובב די הרבה באיזור כ"ס. לאחר מכן, הצומת שופצה, הבית והחצר נעלמו, וכמובן גם הרכבים. מישהו אולי מכיר את הבן אדם ויודע מה עלה בגורל הסיטרואנים שלו ?
הודעה אחרונה מאת pasparto, -
-
מבקש עצה בעיניין מאוד חשוב...וגם עצוב ( סוסיתא ) 1 2
מאת Guest tzvika740-
- אחראי פורום
- 25 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
חברים יקרים.... היום בצהריי היום, לקחתי את הרכב שלי לצילומים (זוג לפני חתונה ביקש את הרכב שלי לצילומים תמורת סכום סמלי )... בכל אופן,פשוט קרה מצב שהתביישתי, הריי הרכב יצא מצבע לפניי שבועיים וחצי, הרכב לא נראה בהתאם לציפיותיי, זאת אומרת נכון שידעתי שהרכב לא יגיע למצב של רמה של רכב חדש שיוצא מהסוכנות, גם ידעתי שמדובר בפיברגלס ולא פח,שגם זה גורם מאוד חשוב באיך שהרכב צריך לצאת, לא כל אחד יודע ורצה לעבוד על הפיבר!., בכל אופן היכרתי כמה אנשים ,והם המליצו לי על מוסך מסויים ביפו, בוא לא נשכח גם שהאוטו עבר גם תאונה ,עקב זה החלטתי לשלוח את הרכב למוסך לתיקון המכה וגם לצבוע את הרכב בנוסף! בעל המוסך הבטיח לי הרים וגבעות לגביי איך שהרכב ייצא,אמר שהרכב ייצא כמו שיש,ח…
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
-
- 2 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום, אני משפץ מכונית משנות החמישים (1952) ואני מחפש בדחיפות איפה אני יכול להשיג לבד לחלונות הלבד בנוי על מסגרת מתכת גמישה עם ציפוי גומי בצורה של האות 'ח' תודה
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
התגלגל לידיי אופנוע משנת ייצור 1976 שיובא לארץ ע"י תייר (בא כמתנדב לקיבוץ ) בסוף שנות השבעים, לאחר כשנתיים בארץ הותיר אחריו את האופנוע כגרוטאה דוממת וחזר לחו"ל. הוא כמובן לא השאיר שום ניירת אחריו האם מישהו מכיר ויודע על מסלול גיור ורישוי אפשרי למקרה כזה, כולל תשלום עבור מיסי ייבוא לפי הצורך ? אשמח לקבל כל מידע על מי שניסה/הצליח והאם בכלל יש חיה כזו ? תודה מראש, מאיר
הודעה אחרונה מאת מייקל, -
- עוקב אחד
- 14 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הסיפור הוא כזה.. באמצע שנות ה80 מייד לאחר תקופת לימודים קצרה בטכניון שבאה אחרי שחרורי מהצבא, נכנסתי לעסק המשפחתי בחיפה, מוסך לחשמל רכב . ממש בסמוך לכך, הגיע אדם מבוגר מאוד, לאבי שהיה אז בעל המוסך ומנהלו, לפי התנהגותם נראה היה קשר ארוך שנים וחיבה רבה. בהמשך לשיחתם קרא לי אבי, הכיר ביננו, והאיש הלך. כך היה מס' פעמים, האיש היה מגיע לביקור, והולך. באחד הפעמים אמר לי האיש, שהוא מעוניין למסור את רכבו הישן והנאמן ואשר חונה בחניה סגורה ברחוב ותיק מאוד מהראשונים של הכרמל הישן והיפה. הוסיף האיש ואמר, שיש לשלם בעבור הרכב , כי אין הוא מאמין בהתייחסות רצינית למשהו שמגיע בקלות רבה מדי. נסעתי עם האיש, ובכמו בסיפורים, ועל אף שהכרתי כל רחוב סמטה וחניה באיזו…
הודעה אחרונה מאת דני זומרשטיין, -
- 2 עוקבים
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
http://www.flix.co.il/showVideo.asp?m=1104820
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- 0 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היי חן, ברוך בואך לפורום. אני מוחק את השאלה כי יש שרשור "דביק" מיוחד לכך. בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת henvis vw 1300, -
- 2 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום. אני מעונין לעזור לחבר שנתקע בעת הרכבת מנוע של ג'יפ וויליס. הוא לא מעונין לפנות למוסך/מכונאי אלא לפתור הבעיות בעצמו. הוא זקוק לאתר המפרט שרטוט של הרכבת המנוע ו/או חלקיו. המנוע הוא מטיפוס 3J עם 2200 סמ"ק ושסתומים צידיים. תודה מראש!
הודעה אחרונה מאת shmil, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
מישל גולן ואני מנסים לאתר פלקון 1960 שנמצאת בבאר שבע אצל אחד ששמו כנראה עמוס. כנראה בשכונה ד... מי מכיר, מי יודע?
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
- 1 תגובות
- 845 צפיות
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3336447,00.html אולי זה עוד יסע..... ישי
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכם, ביום שישי 1 בדצמבר 2006, ערך מועדון אלפא רומיאו מפגש כלל-ארצי חגיגי בסימן 40 שנה לאלפא ספיידר. המפגש נערך בשיתוף ובחסות סמל"ת יבואני פיאט ואלפא רומיאו, מגזין "אוטו" סוכנות ביטוח אריק יעקב. אמנם אלפא הוציאה דגמי "ספיידר" עוד קודם לכן, אולם החגיגות מתקיימות לכבוד הדגם בעל המראה הקלאסי, זה שהתחיל ב-1966 עם ה"דואטו" ונמשך עד אמצע שנות התשעים, כאשר במשך 30 שנים למעשה דגמי ספיידר שמרו על מראה מזוהה, שאין לטעות בו. המפגש כלל תחרות בין בעלי הספיידרים שהגיעו (כ-20 במספר) על המכונית היפה והשמורה ביותר, כאשר הזוכה בפרס הראשון, זלמן, קיבל נסיעה לקורס נהיגה מתקדמת של אלפא רומיאו באיטליה, באדיבות סמל"ת. חוץ מזה כתמיד, היו הרבה מכוניות יפות - חדשות וישנות - הרבה…
הודעה אחרונה מאת nik, -
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
מדי פעם עולות כאן הודעות של כאלו שמחפשים גרר זול. אני מעוניין (אולי) לגרור וולו לשיפץ מאזור קריית שמונה לרעננה... משהוא בפורום מעוניין בגרירה בכוון ההפוך??? ניתן בדרך זו להקטין עלות לכל אחד...
הודעה אחרונה מאת jlavi2002, -
-
- אחראי פורום
- 20 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
שלום לכל החברים, לאור התלבטויותי הרבות, מה עדיף לרכוש: שברולט נובה או דודג' אספן הנובה ממודל 79 והאספן 76 , שניהם עם מנוע 4100 טורי לשיקולכם המיקצועי! אלי. (רצ"ב תמונות ).
הודעה אחרונה מאת kanfi, -
-
- 2 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
בסוף השבוע האחרון נסתימה תערוכת euromold 2007 בפרנקפורט. התערוכה עוסקת בטכנולוגיות שונות לבניית מודלים תלת מימדים עיבוד שבבי,הדפסה תלת מימדית ,ותוכנות להמחשה . מאחר והתערוכה נערכת באירופה חלק גדול מהמציגים הינם מתחום עיצוב ובניית רכב. להלן מספר תמונות מהתערוכה
הודעה אחרונה מאת 116_Veloce, -
- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
http://www.yad2.co.il/Cars/Special.php?AreaID=&CarSpecialID=4&CarSpecialSubCatID=&FromYear=&UntilYear=&Hand=&fromPrice=&untilPrice=&Page=2 there is someone who is selling a 1974 fiat spider 1800 who is halfway through a complete restoration before i consider the car has anyone looked into it and why hasnt it been sold the guy calims it only needs electrics and interior work that it i find it hard to belive that someone would work so hard on a restoration and then leave it before he finishes Any answers would be helpfull
הודעה אחרונה מאת spidrman, -
- 1 תגובות
- 838 צפיות
http://www.camaros.org/
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
טיול בשבת 2.12.06 1 2
מאת לירוי1- 22 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
מחר נפגשים מי שרוצה בצומת יגור בשעה 10:45 .נוסעים לעשות על האש לכיון יער מזרע אחרי שלושת המשאלות. זאת הזדמנות למי שפספס את הטיול של שבוע שעבר לקסריה. אני מגיע עם הפיאט 500 .
הודעה אחרונה מאת לירוי1, -
- 1 תגובות
- 947 צפיות
שלום לכולם סוף סוף החיפושית שברשותי נכנסת לפחחות וצבע כללי ברצוני לדעת מהי הפרוצדורה לגבי שינוי צבע ושינוי מידת צמיגים ל 185/60 תודה והמשך יום טוב לכולם!
הודעה אחרונה מאת kompy, -
שישי בצפון (תמונות)
מאת Guest shlomimycars- 5 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
שישי בצפון תמונות
הודעה אחרונה מאת אסף בקר, -
שלום לכולם אני חדש מאוד פה, ואני מאוד מתפאל מזה שאנשים אוהבים רכבים ישנים כמו שאני אוהב. בירשותי אוסטין מטרו סטיישן 79, הייתי מעוניין לדעת מה זה אומר שהרכב הוא רכב אספנות מבחינת הרישוי...אני יכול לנסוע מתי שאני רוצה? או רק בשישי שבת...או בשעות מסויימות... תודה מתן
הודעה אחרונה מאת דירקל2נצ, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מה זמינות החלקים בארץ למכוניות הבאות: (הכוונה היא בעיקר לחלקי פח ומנוע) - פלימוט ספורט פיורי GT שנת 71' - פלימוט רוד ראנר קונברטיבל 69' האם מישהו יודע על הימצאות עוד מכוניות מהסוג הנ"ל בארץ? תודה, דימה.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
קליפר תפוס?
מאת V8_וחצי- 5 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
אני מצטער מראש על כל השאלות, פשוט כל נושא הברקסים די חדש לי... אחרי שניקזתי אוויר מהבלמים, (אגב, את הניפל סוגרים כשהידית לחוצה או משוחררת?) בדקתי שהכל עובד שהאופנוע במקום, והכל עבד פיקס. היום בדקתי, והכל היה פיקס. הנעתי את האופנוע, נתתי לו להתחמם, שילבתי לראשון, ו.... הוא לא היה מספיק חם. טוב, הנעתי אותו, נתתי לו עוד כמה דקות, שילבתי לראשון, ו... יצאתי לסיבוב מבחן. נסעתי בישורת, הכל היה בסדר, ירדתי מהמדרכה, המצערת והברקס מגיב בסדר. בולם, חזרה לראשון, מתקרב לפניה, בלימה עדינה, ו... הוא נתפס! הגלגל התחיל להחליק הצידה, והנפילה לא איחרה לבוא. כמובן שהכל בסדר, האופנוע בסדר, אני בסדר, רק עם שיפשוף קטן בברך. מה אני עושה עם הברקס? איך אנ…
הודעה אחרונה מאת דרור, -
- 0 תגובות
- 745 צפיות
אז השאלה היא כזאת: מדובר בוואן שנות ה-70 (שבי-וואן, לא בדיוק וואנדורה, אבל אותו... ). הBODY רקוב, השלדת סולם בסדר. השאלה: איך מורכבים שני חלקים ביחד- ריתוך, או ברגים, ומה אומר החוק בעניין? כלומר, בג'יפים הרי עושים את הדברים האלה כל הזמן, השאלה איך זה בוואנדורה? (השאלה בשביל חבר- אני מעדיף אותן חדשות יותר, או טרנזיטים ישנים ). תודה!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מכונית המירוץ של היטלר עומדת למכירה: המכונית, שפורקה לאחר המלחמה, שוחזרה ותעמוד בפברואר למכירה פומבית. היא צפוייה לשבור את סכום השיא ששולם אי פעם בעבור מכונית להמשך: http://news.walla.co.il/?w=//1017669
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
מטען מצברים
מאת haimy12- 2 תגובות
- 5.1 אלף צפיות
היי אני רוצה להטעין את המצבר של האופנוע איזה מטען ,שנאי ,כמה מיליאמפר שעה צריך לקנות אם המצבר הוא 12 וולט 12 אמפר שעה
הודעה אחרונה מאת gluk, -
- 5 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
לפני חודש שלחנו טילון לצבע היום הוא חזר התוצאות טובות מאוד ICM מודל 73 באמצע שיפוץ דרושים חלקים וצמיגים יש לציין שאת הפחח בחרנו בקפידה לאחר מקרה שקרה אם הלמברטה נמצא פחח 2 מטר ליד הפחח הקודם הפחח שעשה את העבודה הנוכחית גם טוב וגם זול הפלא' של הפחח 057-8939213 הוא נמצא בכפר קאסם
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
לחובבי הפיאטים 1 2
מאת M.Azulay- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
מוקדש ל: משה כץ. ארנון. וירוני. http://www.fiat850spiderbertone.it/modellismo.htm http://www.fiat850spiderbertone.it בעלי פיאט 850 ספיידר נוספים מוזמנים ליצור קשר בה"פ. משה.
הודעה אחרונה מאת ארנון, -
- 3 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
היי, כמה מונחים מתוכניות ב discovery - ערוץ 38 ב yes שאני לא מבין 1)מנוע Hemi שפעם הזכירו הזה בעצם קיצור ל Hemisphery(?) 2) Mopar האם משהו יכול לתת כמה מילים על שני המונחים? תודה ושבוע טוב, אייל
הודעה אחרונה מאת eyalm51, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
איך הכל נעשה ומה המחיר כדי לייבא אוטו?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש לי מיני מינור קצת חלודה שנת 77 שצריכה עבודת פחחות וצבע מקצועית מישהו מכיר פחח עם סבלנות לעבודה מהסוג הזה? תודה אלון.
הודעה אחרונה מאת ג'ו,