Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

לחובבי הפיאטים

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7150 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

חברים:

מה דעתכם על זו:

c578_1.JPG

http://cgi.ebay.com/ebaymotors/1975-FIAT-850-SPYDER_W0QQitemZ200054118374QQihZ010QQcategoryZ6218QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem

כמה יעלה להביא אותה לארץ?

לא הצלחתי להבין מה המצב המכני שלה ומה מצב הניירות..

תודה למגיבים:

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

נניח ונעגל את המכירה לסכום של 500 דולר.

אני מאמין שיעלה סביב ה20 אלף שקל אחרי הכל להעמיד אותה בארץ.

רוב הסיכויים שיעלה הרבה פחות,אבל זה אני מעריך המקסימום שיעלה.

פורסם

לפי טענת המוכר(ת?) הרכב לא מניע ודורש עבודה. שים לב שחסר גם הטמבון האחורי וצריך לברר מה עוד איננו שם, אין יותר מדי תמונות או תיאורים.

לגבי הניירת נטען שהTITLE נקי, וזה טוב.

קח בחשבון שהרכב בנבדה והובלה לנמל הקרוב תעלה יותר מהמחיר המבוקש על הרכב.

לדעתי שווה למצוא רכב במצב טוב יותר - אם זה רלוונטי.

בזמן האחרון יש די הרבה 850 ספיידר באי ביי, תמשיך לעקוב.

פורסם

לפי טענת המוכר(ת?) הרכב לא מניע ודורש עבודה. שים לב שחסר גם הטמבון האחורי וצריך לברר מה עוד איננו שם, אין יותר מדי תמונות או תיאורים.

יש לי את ה FIAT 850 SPORT SPIDER שלי, חשבתי לעשות מ שתים אחת נוסעת ואת השניה להמשיך עם הזמן אבל לאור היעוץ שקבלתי בה.פ מארנון ירדתי מהרעיון.

לגבי הניירת נטען שהTITLE נקי, וזה טוב.

קח בחשבון שהרכב בנבדה והובלה לנמל הקרוב תעלה יותר מהמחיר המבוקש על הרכב.

לדעתי שווה למצוא רכב במצב טוב יותר - אם זה רלוונטי.

בזמן האחרון יש די הרבה 850 ספיידר באי ביי, תמשיך לעקוב.

תודה ג'ק.

תודה לכל העונים פה בפורום וגם בה.פ.

אמשיך להחיות את השרשור מפעם לפעם עם דברים מעניינים..

משה אזולאי.

אני בקושי נכנס לפה. אפשר למצוא אותי בפייס ביוזר:

Moshe Azulay

משה :)

פורסם

בעלות של הבאת גרוטאה לחלפים מחו"ל תוכל לסדר יפה יפה שתי פיאט ספיידר חדשות מפורקות לגורמים בתוך ארגז ולשלוח לכאן... :wink:

להזמין את כל החלקים שחסרים לך, חדשים לחלוטין מארה"ב יעלה הרבה (הרבה) פחות מהבאת "גרוטאה" למטרת חלקים - פרויקט שעלותו 25,000 ש"ח לפחות.

לפני שאתה מתחיל לייבא מחו"ל, פתרון בעיות במכניקה ניתן למצוא אם תתחיל להשקיע אנרגיה באיתור 850 רגילות. כאלה, להבדיל מספיידרים, עדיין ניתן למצוא פזורות בישראל. יש אחת ברמת גן, בשרשור "ענתיקות" עתיק, ויש 850 ספורט קופה מושבתת שנים רבות בקרית אונו - גם אותה פרסמתי בשרשור ענתיקות ישן.

פיאט 850 ספיישל יכולה להחליף המון חלקים מכניים עם הספיידר. 850 קופה יכולה לתרום את כל החלקים המכניים לספיידר מאותו השנתון.

• תוכן חדש...