רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 958 צפיות
נמחק - נא לקרוא את כללי הפורום.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
וספה סופר 150 שנת 1967 1 2
מאת MGA-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 18 תגובות
- 7.3 אלף צפיות
סוף סוף הסתיים שיפוץ הוספה שלי. תודתי נתונה למר בועז דגן שהסכים למכור לי את הוספה ולאיזי שעשה עבודת אומנות והביא את הוספה למצבה הנוכחי.
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
החלום זה סוסיתא סברה...
מאת Guest tzvika740-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם.. יש לי חלום מסויים, אני ממש רוצה סוסיתא סברה....( קבריולט ) הרכב הזה מדהים בעיניי.... יש דרך להשיג אותה בכלל?
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בין הרשי לוינה אני ב"ביקור מולדת" של שבועיים. אז היום נסעתי להרים לראות מה שלום המוסטנג ההולכת ומצטבעת לה. סוף סוף רואים קצת אדום בעיניים בשכבת ביקורת שהותזה על הדופן השמאלית ועל מכסה הבגאז'. מטרת השכבה (אחרי שתלוטש ביסודיות ועדינות) למצוא פגמים, גלים ומה לא ואז יוחלט אם להוריד את הצבע ולעבוד על הייסוד או להשאיר אותו.. ובחזית הפלקון, ממש בחזית, נראים הפירות של הרשי כשהגריל החדש וטבעות הפנסים נותנים לפרצוף של המכונית האהובה עלי מראה אחר לגמרי...(בתמונות לפני ואחרי) לינקים לשירשורים קודמים מיפוץ המוסטנג: לינקים לשירשורים קודמים: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=95444 http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=103762 http://www.carsforum.co.…
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
-
אתמול קניתי ווספה עם סירה משנת 77 עם רשיונות אך נחוצה לשיפוץ קוסמטי.. מדובר על דגם PX200 RALLY הכולל סירה האם מישהו יכול להפנות אותי לבעל נסיון עם ווספות שידריך אותי ויעזור בנושא הווספות?יש לי חבר שרכש ווספה 3גלגלים עם הגבינה מקדימה ...האם הם טובים? מומלצים? האם המנוע זה אותו המנוע של הווספה הרגילה? תודה
הודעה אחרונה מאת סייארה, -
- 8 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
הקטנוע מתוצרת ICM מנוע זקס שנת 63 והוא רשום על אבא שלי יד ראשונה הקטנוע במצב מפורק ויש את רוב החלקים ועדין בצבע המקורי כרם וחום שוקולד מה ששמתי לב או יותר נכון שוני מקטנועים כאלה חדשים יותר שאין בולמים במזלג הקידמי רק בחיבור בן המזלג לגלגל איזה משהו גמיש כזה תמונה לא צילמתי אבל יש לי תמונה כשהיה חדש אני יעלה אותה מחר אשמח לדעת מה ההבדלים בן המודלים הישנים לחדשים וקצת מידע טכני איפה אני יכול למצוא בנתיים אבא שלי מצא את הרישיונות והקטנוע הזה היה השימוש מ 63 עד 66 ואז נכנס למחסן ונשאר שם עד היום
הודעה אחרונה מאת ירון פ, -
סובארו שנת 83 1 2
מאת asaf56-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 29 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
יש\יהיה ביקוש לרכב? המנוע הוא 1300 ויש לו טסט לעוד חודש, חוץ מכמה מכות ממש קטנות בפח יכול להיות שהוא במצב נסיעה. הרכב נמצא אצלי בבית ולפי התגובות שלכם אני אדע אם לזרוק אותו או עדיין לא. (אם אתם רוצים אני יכול להעלות תמונה שלו).
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
לרכב מסויים שהתכוונתי לרכוש אין רישיונות כלל. האם ניתן להוציא רישיונות חדשים או שהדבר בלתי אפשרי? ומובן, כמה הוא עולה?
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 0 תגובות
- 916 צפיות
ברגע זה התחילה בערוץ 1 תוכנית של קליפים בשחור לבן, כמובן עם מכוניות משנות 50-60 אבי.
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
- 18 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
אני מחפש פחח שיכול לצבוע טילון ברמה סבירה ולא בהרבה כסף ורצוי שיהיה באיזור המרכז למי שלא יודע מה זה טילון זה טוסטוס יש המלצות לפחחי אופנועים
הודעה אחרונה מאת frik, -
אם הייתי גר בארה"ב, הייתי קונה אותה שם, משפץ אותה קומפלט, מוציא רשיון ומביא אותה לארץ... אבל אני לא http://cgi.ebay.com/ebaymotors/ws/eBayISAPI.dll?ViewItem&item=260018366957&fromMakeTrack=true שחר
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
עזרה בזהוי חלק
מאת Guest shlomimycars- 1 תגובות
- 898 צפיות
עזרה בזהוי חלק של פורד מי יודע של מה זה
הודעה אחרונה מאת hellm, -
- 3 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, אתם מוזמנים לטקס השקת CITROEN TRACTION AVANT, 1955 האירוע יתקיים ביום שישי , 20 באוקטובר , בשעה 16:45 , ב"קופי טו גו " , אוניברסיטת תל אביב, מקום מפגש מרכז ותושק בו מכונית מדגם סיטרואן טרקסיון אוונט, שנת 1955 , ששיפץ חבר מועדון החמש אריה תאומים . נחום קדמיאל, יו"ר המועדון , יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" - עתיקה ע"י הצמדת סמל מועדון החמש למכונית וישא מס' דברים על תהליך השיפוץ . האירוע ילווה במוזיקה צרפתית , כיבוד קל בסגנון צרפתי ועוד...... חברים בעלי דגמים דומים מוזמנים להגיע לאירוע עד השעה 16:00 ! בברכה, סמדר…
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 1 תגובות
- 964 צפיות
נחתום לא מעיד על עיסתו וכו', אבל הסיפור הזה היה מרתק ומהנה עבורי במידה שווה בשלב הכתיבה, וגם מצמרר מעט. לא בטוח אם הנושא קרוב ללבכם, אבל... טל (כרגיל - אשמח לתגובות, ביקורת, תיקוני טעויות וכו')
הודעה אחרונה מאת יאשה והפיצפוצים, -
השקת טרקסיון אוואנט 20/10 - מתנדבים 1 2
מאת Guest AKICHU- 20 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
זקוקה למתנדבים בש"ג, אני מזכירה מעכשיו - בנהל הרגיל בה"פ או בנייד, תנאים נדרשים; גבוהים , חסונים, כהים , קשוחים וממושקפים- אני דוגמא מייצגת. ערב נפלא אירית
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
"המופע המוטורי" - שידור ראשון
מאת Guest AKICHU-
- אחראי פורום
- 6 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
התכנית תקרא "המופע המוטורי" והיא תשודר אחת לשבוע בערוץ 5+ (ערוץ בהזמנה גם בכבלים וגם בלויין), כאשר יהיו שידורים חוזרים במשך השבוע בערוץ 5. התכנית הראשונה שתצולם היום ה- 18.10 תשודר ב30 באוקטובר בשעה 21:30 בערוץ 5 + לגבי שעות שידור השידור החוזר ידווח בהמשך בהצלחה ליוצרי התכנית אירית
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 27 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
בסוף 1956 הופעלו מיגבלות על תנועת כלי רכב בגלל חשש ממחסור בדלק. הארץ חולקה לאיזורים והמכוניות הושבתו יום אחד בשבוע והוגבלו לאיזור מסויים. הונפקו מדבקות לשימשת הרכב שבהן צוינו האות של היום בשבוע וצבע המדבקה ציין את האיזור (ד' צהוב הגביל את המכונית להשבתה ביום רביעי ולתנועה באיזור המרכז). לצורך דיון בפורום אחר אני זקוק לצילום של המדבקה הזאת. תודה בני
הודעה אחרונה מאת MOTIOZ, -
-
- 2 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם ! אינני חבר במועדון (עדיין) כך שאולי אין לי זכות להציע רעיונות, אך מרשה אני לעצמי לעשות זאת. לדעתי כדאי לבצע הבחנה ברורה בין מפגשי מועדון, תצוגת "סוף הקיץ" כפי שהיתה בפארק הלאומי לבין תצוגות מצומצמות בהן מוצגים מספר מוגבל של כלי רכב. בתצוגות כאלו כדאי שמועדון החמש יציג רכבים מסקציה מסויימת למשל : "מועדון החמש מציג 15 רודסטרים משנות ה 50-60-70 " או למשל : "מועדון החמש מציג את פאר היצירה האמריקאית משנות ה 60 ו 70 " מאי נפקא-מינה ? במועדון ה 5 מאות רבים, וגם אם לא כולם במצב תצוגה הרי שהם מחולקים או ניתנים לחלוקה לקטגוריות שונות. להלן, לדעתי, מס סיבות לתצוגות ייעודיות : סיבה ראשונה - המשכיות וטעם לעוד : על מנת לא לאבד…
הודעה אחרונה מאת dj_dan, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכל החברים אני מארגנת בימים אלו תערוכת אמנות בנושא גלישת גלים ותרבות גלישת גלים התערוכה היא לשם האמנות ולשם חשיפת האמנים הגולשים ולא לשם קידום כל עסק. בתערוכה מוצגים גלשנים מעוצבים, ציורים, צילומים, עיצובים ופסלים. אחד הסממנים התרבותיים בנושא הוא כלי הרכב, כנזכר למעלה, WOODIES ו- VW BUS ולכן אני פונה אליכם האספנים, אם תרצו להציג את רכביכם המכובדים כחלק מהתערוכה, כיצירה בפני עצמה, כחלק מתרבות הגלישה. אודה לכם מאוד אם תחזרו אליי. נעמה. 0544-590506 [email protected]
הודעה אחרונה מאת מועדון סאאב, -
- 1 תגובות
- 857 צפיות
כן זה הזוי אני יודע אבי .פ.
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 8 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום לכולם, היום ראיתי רכב תוצרת צרפת בצבע בורדו , על מכסה המנוע היה סמל עם אותיות PL , יש למישהו מושג על מה מדובר? ד"א הרכב שתי דלתות, תמונות בקרוב. שחר.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
תצוגת מכוניות אספנות בגראנד קניון בחיפה - הרשמה
מאת Guest AKICHU- 14 תגובות
- 2 אלף צפיות
מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל, קבל הזמנה לתצוגת מכוניות בגראנד קניון בחיפה. ( כאן ) סה"כ תשתתפנה 15 מכוניות (דו"ג הפעם לא ישתתפו) ומשך התצוגה 3 ימים, תבחרנה מכוניות אספנות במצב תצוגה מאקסימלי בלבד וזכות הבחירה (וטו) היא של הנהלת הקניון. האירוע יתקיים בתאריכים 12-14 לנובמבר, כאשר הכנסת המכוניות תתבצע ב11 בנובמבר (מוצ"ש) בשעה 22:00, הוצאת המכוניות ב- 14 בנובמבר בשעה 22:00, (אין הנחות רבותיי). רוחב הכניסה הינו 1.90 נא לקחת בחשבון . המכוניות תבוטחנה ע"י הנהלת הקניון , תחובללנה ותוצב עליהן שמירה במשך כל ימי התצוגה. כל חבר (מועדון בתוקף בלבד) שיציג יקבל תמורה של 1,000 ש"ח בתלושי דלק בגין החזר הוצאות. חובת ההרשמה עד יום ב' ה- 23 באוקטובר (כל הק…
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
צמיגים 235-60R-14 1 2
מאת רפי לין- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 5.6 אלף צפיות
מהיכן ניתן לרכוש צמיגים במידה יוצאת דופן 235-60R-14, צמיג אחד לפחות ורצוי שניים. בברכה - רפי לין
הודעה אחרונה מאת kobyiso, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2 אלף צפיות
רציתי לשתף את החברים בדילמה שיש לי כבר כחודש.... גיסי החמוד הציע לי לקחת ממנו אולדסמוביל קאטלס שנת 84 שסך הכל במצב טוב. ארבע צמיגים קצת דלק בקרבורטור (תזכרו שאמרתי קרבורטור כי זה חשוב להמשך) והיא מניעה ונוסעת. מבחינת עלויות, אצטרך לשלם כ3000 ש"ח על 2 טסטים שלא שולמו ועוד איזה 3000 ש"ח לחבר שהחליף/שיפץ לה גיר לפני כשנה... בדקתי באי ביי ויש שם חלקים זמינים ובשפע (שלא נדע) הרכב מפנק כמו שאמריקאיות של פעם היו מפנקות... אבל: הרכב הזה אוכל מלא דלק, שכיידוע לכם עולה יקר במחוזותיינו. 1:6 יעלה לי בעוד כ- 500 ש"ח דלק רק לנסיעות לעבודה. ניסיתי לבדוק אופצייה של המרה לגאז אבל זוכרים את הקרבורטור? אז מסתבר שהוא מכשול בדרך לנסיעה זולה ובריאה יותר לסביבה. עפ"י …
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
שלום! רציתי לברר לגבי הרכב הנ"ל... יש לי אפשרות לאמץ אחד כזה במצב קשה, האם יש לו פוטנציאל כלשהו? רכב משנת 1973, הבנתי שהוא עם 3 (!) הילוכים, יש דוושת קלאצ'. מנוע 6 טורי, קרבורטור. חלונות בצדדים - נראה שלם. הוא נראה כמו ואנדורה קצרה. מהו האוטו הזה?! למה 3 הילוכים, האם יש בעיית חלקים? פשוט לא מצליח לאתר כלום באינטרנט על החיה הזאת... תודה לעונים!
הודעה אחרונה מאת gluk, -
-
סוסיתא...ניקלים?!
מאת Guest tzvika740- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
יש לי סוסיתא כרמל דוכס 71! מישהו יכול לייעץ לי בבקשה איך אני משפץ את כל הניקלים ברכב?יש אולי חומר מסויים? מכיוון שהרכב יותר גדול ממני,ואיני מכיר אותו לפני אז מישהו יכול לייעץ לי היכן אמורים להיות הניקלים ?(פנסים,דלתות,או כל דבר אחר) יש סמלים לרכב אם כן איפה? אני לא מתנגד לקנות את כל הניקלים אם יש לקנות בכלל?.. תודה מראש...
הודעה אחרונה מאת maier, -
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מאז שמכרתי אותה בשנת 1994 אני נזכר בה מדי פעם ומתגעגע.אם מישהו נתקל בה (במידה והיא עדיין בחיים),אשמח לדעת מיקום.מדובר על דגם 2 דלתות,שנת 1979,צבע ירוק בהיר.(לא יודע אם מותר לי לפרסם מס' רישוי). בנוסף,אני מחפש תמונות של 127 משנות ה70 (יש לי רק 3 עד עכשיו).אודה למי שיוכל לעזור לי בנושא.
-
-
מישהו מכם ראה איך בתוכנית פיספוסים ששודרה אתמול מראים בגאווה איך הורסים , שוברים , מנפצים חלונותיה של מיני חמודה שהיתה בשימוש יומיומי של אמא במשפחה. כל זאת היות והמשפחה החליטה לקנות לאמם רכב חדש .... פשוט הישחיטו את הרכב . רכב כל כך קלאסי ויפה . בושה וחרפה !!!!!!!!!!! מיני במצב נסיעה יומיומי .. ועוד משדרים את זה בגאווה בטלויזיה ........... רתחתי מכעס . דרור .
הודעה אחרונה מאת oren1001, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 16 תגובות
- 4.7 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש, להלן הזמנה לכל חברי המועדון ל -2 תוכניות צילומי המופע המוטורי באולפני הרצליה . מס' המקומות מוגבל והשתתפותכם מותנית בתיאום מראש עם שרית מהאולפנים. בברכה, סמדר- משרד המועדון. ערוץ 5 גאה להציג: המופע המוטורי בהנחיית אלי אילדיס ודויד קיגלר. ביום רביעי הקרוב 18.10.06 נצלם את שתי התוכניות הראשונות ואתם הראשונים להיות מוזמנים! הצילומים יערכו באולפני הרצליה (רחוב הקסם 1 הרצליה) . משך הצילומים עד שעתיים לתוכנית. לתוכנית הראשונה יש להגיע עד השעה 15:30 לתוכנית השנייה יש להגיע עד השעה 18:30 ניתן להישאר לשתי התוכניות. מספר המקומות מוגבל ויש לתאם מראש . לשיריון מקומות וברורים נו…
-
-
קלא'ץ BSA M21
מאת haimy12- 1 תגובות
- 834 צפיות
שלום לכולם בעיה קטנה החלפתי רפידות ונתקלתי בבעיה איך אני מצליח לסגור את האום שלוחץ על הקפיץ תודה מראש
הודעה אחרונה מאת amitexc,
-
מי מחובר 41 משתמשים רשומים, 8 אנונימיים, 240 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- שחר 1
- yaniv572
- פאר האורה
- BoazB11
- phpclub
- FROGIE
- ניקו פ.
- lanosforce
- sperial
- דובצע
- לב טוב
- itaimoto