רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 18 תגובות
- 2.4 אלף צפיות
אבל אני מציג את זה כאן כי יש כאילו שלא ממש "יוצאים מהבית" לעיתים קרובות... תודה מראש (ותודה מראש למנהלים, על ההבנה), גילי
הודעה אחרונה מאת redbaron, -
-
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 10.5 אלף צפיות
חברים, לבקשת חבר שצריך עזרה דחופה, נגנבה היום בצהרים משיכון בבלי בתל אביב קאדילק שמספרה 894-120 בצבע אדום גג נפתח לבן...הרכב יקר מאוד לבעליו שרק סיים לשפצו...מי שרואה, ראה, שמע או יודע אנא פיקחו אוזניים עיינים ושאר החושים... לצורך השבת הגניבה לבעלייה החוקיים... הרכב בולט ומושך המון תשומת לב במיוחד ממביני עיניין מי שראה הודעה לי בפרטי, או בטל 0528418246 או ליורם עוזר-תודה-רן
הודעה אחרונה מאת shlomub, -
-
- אחראי פורום
- 32 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
ב-1 באוקטובר 1955, במהלך תערוכת הרכב של פאריס, הוצגה הסיטרואן DS החדשה. לא היתה זו עוד מכונית חדישה או מתקדמת המושקת בקול תרועה רמה, כפי שאנו מכירים מתערוכות בנות ימינו. מחליפת הטראקסיו-אוואנט המצליחה היתה קפיצת מדרגה נחשונית לפנים, לא רק בפרמטרים של סיטרואן, אלא עבור תעשיית הרכב כולה. אלמלא הצליחה והפכה לסמל, ניתן היה להגדירה כמכונית שהקדימה את זמנה. לידתה של הסיטרואן DS היא פרי שיתוף-פעולה נדיר והרמוני בין שני יוצריה: האחד � האומן האחראי על המראה והעיצוב, והשני � איש הטכנולוגיה, האחראי על הפונקציונאליות. סיפורה המופלא של אגדת רכב צרפתית... [למאמר המלא]
הודעה אחרונה מאת kobi-ds, -
-
- 3 תגובות
- 1.9 אלף צפיות
אני צריך להעביר אופנוע מרמת גן לפ"ת במשך הסופ"ש הקרוב, האם מישהו פה מבעלי הוואנים/ טנדרים/ עגלות נגררות שגרים באיזור מוכן לעזור? תודה מראש, דימה.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
- 0 תגובות
- 823 צפיות
כל המעוניין בנסיעה משותפת מאיזור ירושלים למפגש של המועדון ברמת גן, מתבקש להיות בשעה 8:15 ליד תחנת הדלק פז בכניסה לעיר. אנא בטובכם, מי שמעוניין להצטרף, שישאיר כאן הודעה, ע"מ שנדע כמה מכוניות מתכוונות להצטרף (כמובן שאפשר גם הודעה פרטית, אם כי זה פחות מומלץ...).
הודעה אחרונה מאת y9853, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ואני קניתי אותו מהמגרש באופן חוקי והוא גם נמכר באופן חוקי למגרש עו"ד של המגרש טיפל בתיק של הרכב הזה בגלל חובות וכאלה והיה יפוי כח בזמנו מבעל הרכב לבצע כל פעולה במשרד הרישוי לאחר שיחה עם עו"ד נאמר לי שכול הנירת עברה לגניזה הוא זוכר את הרכב אבל עברו 12 שנים ואין מצידו עניין לעזור היום אני יודע את שם על הרכב ואת מספר ת"ז אך בכל כתובת שקיבלתי אין אדם כזה נשאלת השאלה איך אני מאתר את בעל הרכב ? ואם יכול להיות מצב שידרוש את הרכב בחזרה? מה עושים???
הודעה אחרונה מאת bender, -
- 7 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם אני מחפש מוסך או מישהו שמתמחה בלאנצ'יות . דיברתי עם בחור בשם פיני שיש לו לאנצ'יה בטה קופה שהבנתי שהוא מומחה ללאנצ'יה אבל אבד לי המספר שלו , אם למישהו יש אני אשמח לקבל אותו אפשרי גם בה"פ.
הודעה אחרונה מאת carlover, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 6.9 אלף צפיות
אמנם לא אספנות ורק שנת 88 אבל אבקש פרטים על הרכב הנ"ל: טויוטה סיליקה שנת 88 מנוע 2.0 GT-I , הרכב עם גג טארגה וחלק אחורי עם גג נפתח. הרכב מהדגמים הראשונים(מרכב ישר ולא מעוגל). האם הוא הנעה אחורית? מה אפשר לספר על הרכב? מצ"ב תמונה של הדגם (סגור). תודה ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
- 0 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
כבר הרבה זמן אני שם לב שברחוב אלטלנה בראשון לציון (א.ת חדש) עומדת אופל קדאט סטיישן מאמצע שנות ה70. האופל לבנה ובעלת שלוש דלתות, בהתחלה הייתי חושב שהיא שייכת לבעל עסק כלשהו בסביבה, אבל אתמול עברתי משם לאחר שסיימתי את העבודה ב3:00 בלילה והרכב עמד שם באותה תנוחה שהוא עומד בה כבר כמעט קרוב לחודש. לעניות דעתי הרכב פשוט נגנב והושאר בחניית החול ההיא. אתמול שמו על הרכב פתק, זה יותר נראה כמו פתק של "תזיז את הרכב" מאשר פתק של: "מעוניין לקנות". למישהו חסר?
הודעה אחרונה מאת עידן ב.מ, -
- 9 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
שלום חברים אני די חדש בתחום האספנות ורציתי לשאול כמה שאלות אני נורא נדלקתי על מוסטנגים ואבל אלה עד שנת 70 בכל מקרה בררתי בכמה מקומות והמחירים שקבלתי היו די מצחיקים 110 אלף 70 אלף וכו... זה נחשב מחירים סבירים ? ועוד משו אם מישו נתקל במוסטנג למכירה או סתם נטושה או רוצה למכור הוא מוזמן ליצור איתי קשר 0547703098 נתנאל
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
המכס והאינטרנט
מאת אריוס- 0 תגובות
- 720 צפיות
שיחררתי אמש חבילה שהיגיע מחו"ל. הפריטים ניקנו מחברה מסודרת והיגיעו עם קבלה מצורפת לאריזה, שם היה פירוט, מיספר קטלוגי, ומחיר. בבית המכס בתל אביב לא התעצלו, ניכנסו לאינטרנט ובדקו על פי הקטלוג את המחירים. אני מניח שגם פריטים שניקנים באי בי קל לאתר על פי מיספר פריט, ולראות בדיוק בכמה נימכר. כששאלתי את המוכר לפשר הדקדקנות, הוא השיב שיש להם הוראה לעשות כך בחלקי רכב. אריה
הודעה אחרונה מאת אריוס, -
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
אז ככה חשבתי וחשבתי לשפץ קצת את הרכב שברולט דלוקס שנת 1949 ולעביר אותה טסט. היום הנעתי את הרכב. זה משהו חברים, חייב לומר מנוע שקט ועובד כמו שעון. בבקשה כמה תמונות, ואני עלה עוד. איכות תמונה לא משהו, אבל לפחות משהו, ואחרי זה נמכור אותה מסודרת.
הודעה אחרונה מאת American-Muscle, -
-
חלק כלשהו לסוסיתא, אבל לא בשירשור נכון
מאת Guest tzvika740- 0 תגובות
- 739 צפיות
נמחק וננעל - כבר ביקשתי ממך כאן לקרוא את כללי הפורום ולרשום הודעות בשירשורים הנכונים. קובי מנהל הפורום
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
מחפש בעל מקצוע לביצוע התאמות של בולמי זעזועים משולבים בקפיץ. נתן 057-7625722
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
אני תלמיד בצלאל ואני מחפש מישהו עם מכונית סוסיתא שאוכל לצלם אותה בכמה צילומי סטילס...משהו קצר לא ארוך אז אם יש לכם מישהו להמליץ עליו או מישהו ממכם שיכול לעזור זה יהיה מאוד נחמד, נ.ב.-הסוסיתא תופיע על עטיפה של דיסק והבעל יקבל קרדיט.... תודה
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 תגובות
- 892 צפיות
שלום לכולם אני מחפש מישהו שמלפף דינמו אם אפשר מקום בצפון (איזור חיפה עפולה העמקים) תודה מראש חיים
הודעה אחרונה מאת ירחמיאל, -
- 2 עוקבים
- 8 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
העלתי את השאלה בפורום הכללי אך אני יודע שיש כאן אנשים שלא נכנסים לשם אז... אם אני קונה רכב בארה"ב ורוצה לנהוג בו בארה"ב מה אני צריך לעשות? מבחינת העברת בעלות (האם חתימת הבעלים הקודם על ה-title מספיקה, או שצריך נוטריון ורישום מחדש בגלל שאני לא תושב המדינה?). מבחינת הלוחית רישוי (איך משיגים, במה משתמשים?). מבחינה ביטוחית? תודה לבעלי הידע והנסיון! ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת ג'ק, -
סוסיתא כרמל דוכס 1971 1 2
מאת Guest tzvika740- 16 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
שלום לכם... יש לי סוסיתא נדירה ביופייה... המנוע שלה עובד טוב אבל ללא ספק עייף ( מנוע מקורי) איך אני משיג מנוע כזה... מנוע 1300 טריומף... כל פרט שתביאו לי יעזור לי בהחלט תודה לכם!!!! הרכב הוא קרוב לליבי מכיוון שסבא שלי הוריש לי אותו!!!
הודעה אחרונה מאת maier, -
- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי - כידוע המרצדס שלי (1956) מסיימת שיפוץ, וחשבתי להחליף גם את הצמיגים. המידה הרשומה ברשיונות היא 550-16 ולמרות נסיוני ברכבים אין לי מושג מה המקבילה המודרנית. תודתי מראש בעבור עזרתכם.
הודעה אחרונה מאת msigal, -
- 2 תגובות
- 775 צפיות
נגיד ומצאתי ענתיקה ושיפצתי אותה ואני רוצה להעביר אותה לרישיון מה החוקים לגבי אוטו אספנות?
הודעה אחרונה מאת nimrodg, -
- 2 תגובות
- 806 צפיות
just that you you should get your prospective right, 2.75 Israeli shekels = 1 New Zealand dollar. how about a CLASSIC SHELBY COBRA REPLICA for 60,000$. a bit to pricey for you? you can look at this 1971 Jaguar Series 1 for just 3250 $ ( 9,000 shekekls!). or maybe you would prefer a 1986 Porsche 944 for 9,000 shekels? my favorite is this 1974 Lotus Seven Mk4 for 24,000$ (66,000 shekels), but it is not within my budget, so....i am looking at an interesting replica: a 1991 Lotus Lotus 7 replica. i am seriously thinking of buying this one(27,500 shekels), i just need to get my wife's consent.
הודעה אחרונה מאת tzahico, -
- 7 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
היי - אני מחפש בחור חיפאי (למעשה - גר בקרית-חיים מערבית) בשם ליאור, בחור גבוה שמתעסק עם אופנועים (בעיקר בי.אס.איי.), נוסע בחיפושית ולפני כחצי שנה קנה קרמן גיאה צהובה בלי מנוע שעמדה בקרית-ים. הבחור קיבל ממני ארגז מלא בחלפים, והתחייב לשלם על מה שירצה לקנות בסוף. מאותו רגע - נעלם... לא הכי נחמד, נכון? חשבתי שלקראת יום כיפור הוא יתקשר ויתנצל. כן, בטח. אבל לפחות - שישלם! גמר חתימה טובה לכולם. מיקי.
הודעה אחרונה מאת msigal, -
שלום לכולם, הייתי רוצה לגלות מה עלה בגורל "רכב האספנות הראשון שלי". לאבא שלי הייתה פיאט ספיידר 850, כחולה, מספר רישוי 360-804. הוא נקנה כשהייתי בערך בן 13 וביחד בילינו הרבה שעות בתיקון ושיפוץ הרכב. הרכב עבר אצלנו שני סבבים של שיפוץ מנוע ופחחות והיה במצב מצויין. הרכב נמכר לפני יותר מ 12 שנים משום שאבא שלי חלה ויותר לא יכול היה לנהוג ברכב. הרכב מזוהה מבין כל הספיידרים שאני מכיר בכך שהיה לו גג טרגה קשיח. כשקנינו את הרכב רק החלק האחורי של הגג היה קיים ואבא שלי ייצר את החלק הקדמי. עד כמה ששמעתי הרכב התגלגל לאשקלון או אשדוד ואח"כ חזר לירושלים (כך אומרת השמועה). מי שמכיר, יודע או שמע מוזמן לכתוב ה"פ או כאן. יניב
הודעה אחרונה מאת SUPRA, -
- 2 תגובות
- 1 אלף צפיות
לא מזמן נחנך לראשונה מועדון וולוו בארץ בחסות מועדון החמש. קודם כל אני מברך על יוזמה מבורכת זאת,הספקתי להגיע אומנם באיחור מה למיפגש אולם נכחו כמות לא מבוטלת של משתתפים .לפני שהלהבה תידעך אני "מעיר" את בעלי הוולוו למיפגש שאמור להתקיים ב 13 לאוקטובר בהרי ירושליים בשעות הבוקר , (?אני בטוח שמועדון סאאב יפגינו נוכחות מרשימה). אנא אשרו את הישתתפותכם בארוע והימנעו מאפטיות( מה שמיסתמן עד כה )כדי שנוכל לפרוח בתור קבוצה רישמית של אוהבי וולוו. אליהו.
הודעה אחרונה מאת ELI_YAHO, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
האם ניתן יהיה לייבא רכב שייוצר במהלך 1977 ושנת המודל ברשיונות היא 1978 במהלך 2007? אשמח לקבל תשובות ממבינים בלבד ולא תשובות של "נדמה לי". תודה, ראובן
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
בוולוואים הללו הסוויץ מחובר לכוהל ע"י כבל עבה,שגורם להפסקת הניצוץ באופן מכני. עכשיו על מנת להוציא את הדש בורד יש צורך לנתק את הסוויץ מאותו המנגנון המכני. על מנת למנוע גניבות פירוק הסוויץ לא אמור להיות קל, בחלק הפנימי של הסוויץ ישנו מעין פין\בורג בקוטר 4 מ"מ שמונע את פירוק הסוויץ. עכשיו השאלה שלי היא אם זה בורג או פין,כי סובבתי אותו ונראה שהוא לא יוצא, אז איך מוצאים אותו?! בתקווה שמישהו יודע על מה לעזאזל אני מדבר עמית.
הודעה אחרונה מאת volvoforlife, -
-
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מבקש לקבל עזרה לגביי שליחת חלקים מחו"ל שנרכשים ב- ebay איך מתבצע ואיך ניתן להוזיל משלוח
הודעה אחרונה מאת Noble Savage, -
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום ראיתי באתר אי ביי האמר ב- 20,000 $. מה זה אומר לגבי יבוא לארץ? האם אני יכול ליבא האמר? מה אחוז המס? ולכמה יהפכו ה-20000 $ בסוף אם הרכב יגיע אלי ויעבור את כל הבירוקרטיה. האם שווה כלכלית לייבא מכוניות משומשות לארץ? והאם יש חברות שלא ניתן ליבא אותן. אני יודע שלא מדובר באספנות אבל אשמח לקבל תשובה. תודה
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
מחפש חשמלאי רכב
מאת MGA- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אודה על קבלת מידע על חשמלאי רכב טוב. אני רוצה להחליף את מערכת החשמל ברכב (מיני מיינור). את מערכת החשמל רכשתי בשלמות כך שעל החשמלאי לפרק את הקיים ולהרכיב את החדש. האם משהו מכיר אחד כזה שיהיה מוכן לסור אל המוסך ולבצע את העבודה
הודעה אחרונה מאת רפי לין, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
שלום לכולם. שמי אסף דגן ואני מזמין את כולכם למפגש מועדון החיפושיות השנתי ע"ש אבי דגן. בתאריך 13.10.06 בשעה 11:00 ברחבת החנייה של איקאה בנתניה. הכניסה חינם. מצפה לראותכם......ומקווה שתהנו
הודעה אחרונה מאת אבי נוף,