רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
החלפת קלאצ פיאט 850 1 2
מאת לירוי1- 20 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
היום פורק המנוע של הפיאט 850 בכדי להחליף את הקלאצ. מה שנתגלה לי שהקלאצ הישן מלא שמן בגלל שהמחזיר שמן היה יבש. באותה הזדמנות פירקתי גם את הרדיאטור ואת האגזוז שלחתי אותם לשיפוץ ולניקוי המלצות מה כדי לי לעשות כל עוד המנוע בחוץ יתקבלו בברכה
הודעה אחרונה מאת amitexc, -
חדש בפורום
מאת נתנאל2- 0 תגובות
- 726 צפיות
שלום חברים אני די חדש בתחום האספנות ורציתי לשאול כמה שאלות אני נורא נדלקתי על מוסטנג ואבל אלה עד שנת 70 בכל מקרה בררתי בכמה מקומות והמחירים שקבלתי היו די מצחיקים 110 אלף 70 אלף וכו... זה נחשב מחירים סבירים ? ועוד משהו אם מישהו נתקל במוסטנג למכירה או סתם נטושה או רוצה למכור הוא מוזמן ליצור איתי קשר 0547703098 נתנאל מצטער הרשמתי תהודעה (=> את ההודעה) פעמיים פשוט לא מצאתי אותה או שהיא לא נקלטה. עריכה - היא דווקא כן נקלטה, אלא שמנהל הפורום שינה לה את הכותרת למשהו עם קצת יותר משמעות. ראה כאן, וקרא את כללי הפורום.
הודעה אחרונה מאת נתנאל2, -
- 7 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
רכב שמעולם לא היה לו רישוי ישראלי, אבל נמצא בארץ כבר כמעט 30 שנה... כשיהיה זמנו ויהיה בן 30, האם אפשר יהיה להוציא אותו למדינה שכנה (ירדן? ) ולייבא אותו שוב עם רישוי? יש דרך אחרת כלשהי להעלות לכביש רכב בגיל אספנות שכבר נמצא בארץ בלי רישוי ? אסף.
הודעה אחרונה מאת שלומי מאריאל, -
-
- אחראי פורום
- 15 תגובות
- 2.2 אלף צפיות
במפגש שישי האחרון העלינו באוב דגם רכב שהיה נפוץ באופן יחסי בארץ, אולם כבר זמן רב לא ראיתי "אחד" נוסע. המדובר בקרייזלר 180 - רכב בעל עיצוב נאה (לטעמי בכל אופן). הייצור היה בשנים 1970-1980 והיה שייך לחטיבת קרייזלר הארופאית. האם קיים אקזמפלר כזה במצב נסיעה בארץ??
הודעה אחרונה מאת edan839, -
-
אופל קדט C
מאת ArikC- 2 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני וחבר מעוניינים לקנות אופל קדט C ולשחזר אותה למצב טוב,לא מצב תצוגה או משהו,שתיסע ותיראה במצב סביר,עד כמה זה קשה למצוא לרכב הזה חלפים?
הודעה אחרונה מאת redroze, -
איזה רכבים אלו? 1 2
מאת renault5-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 25 תגובות
- 4.4 אלף צפיות
נתקלתי בתמונה הזאת באתר תמונות בולגרי איזה רכבים אלו?
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
my porsche 944 1 2
מאת bender-
- אחראי פורום
- 2 עוקבים
- 19 תגובות
- 3.2 אלף צפיות
very nice car. great great fun
הודעה אחרונה מאת דניאל, -
-
האם ניתן לרשום רכב\אספנות על שם קטין מעל גיל 16 שעוד אין לו רישיון? תודה גלעד
הודעה אחרונה מאת giladmir, -
-
- אחראי פורום
- 17 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
ביום שני, לפני הצהרים תמריא טיסת קונטיננטל לניוארק ומשם ברכב לקרלייל ולהרשי... רשימת קניות גדולה, שתי מזוודות ריקות (בהלוך), בגדים שאוכל להשליך אם הספינה חזרה תהיה כבדה מידי בדרך חזרה, והרבה ציפיות שלי, של המוסטנג ובעיקר של הפלקון שזקוקה עוד להמון חלקים ובעיקר, מצלמה... אז שתהיה לכולנו שנה טובה, חתימה טובה ואי"ה אני אחזור בתחילת חוה"מ... בני
-
-
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
איזה אוטו זה ולמה הוא מוגדר באי בי כמיני תודה טל גלאפו
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 5.4 אלף צפיות
שלום. אים מישהו יודע או מכיר פרוקיות, או מיגרשים וחנויות לחלפים למכוניות אספנות או רנו בפריז, אודה מאוד. אם יש טלפונים מצוין. פשוט מנסה לחסוך זמן בחיפושים מיותרים כאשר אהיה שם. אגב אני בונה את הסוכה בשאנז-אליזה. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
יש אנשים מסוימים שמראים ומזכירים לי כל פעם מחדש את תופעת הישראלי המכוער . פירסמתי כמה דברים למכירה כאן ובעוד מקום . לא רק מכוניות. יש אנשים ששולחים בה"פ ניבולי פה שחבל על הזמן .למה לנבל את הפה לא מעונין לקנות או למכור אל תשלח ה"פ מקווה מאוד שזה שכתב לי את ה"פ אתמול יצום היום כי בטוח הוא צריך לכפר על מעשיו, בטוח שהבאנדם הזה פגע בדיבור שלו בעוד אנשים. בכל אופן אני רוצה לבקש סליחה ממי שפגעתי או עשיתי לו עוול . צום קל וגמר חתימה טובה
-
שלום לכולם! מועדון פורד החליט שגם לו מגיע מפגש ראוי באיזור המרכז. כל בעלי פורד למיניהם ,מכל השנים ,מכל הסוגים,מכל הארצות,מוזמנים ומתבקשים להגיע. חברים,להשתדל ולעשות מאמצים להגיע,חשוב שיהיה כמו שיותר כלי רכב. המפגש ייתקיים בסופרלנד בראשל''צ. יום שישי ה29.9.06 החל משעה 16:00 המפגש ייתקיים בחנייה מאחורי הסופרלנד,איפה שהאגם ומגרש הכדורגל. מחכים לראותכם אוהבי פורד מכל הסוגים, לירון יריב.
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
- 14 תגובות
- 5.9 אלף צפיות
אני זקוק למעט ייעוץ בנושא הדבקת שטיחים. לאחר שקניתי שטיח וחתכתי את כל החתיכות בהתאם לרכב (לפי הדוגמא בתמונה המצורפת), השאלה היא מה בדרך הנכונה להדביק את השטיחים? האם יש להשתמש בדבק מגע או שיש דבק מיוחד לכך? תודה מראש לכל בעלי הנסיון חיים
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 17 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
מהו ה-NGK הזהה ל- "Bosch W240-T2 " את דגם הבוש העתקתי כלשונו מספר רכב שנכתב ב-1970. מדובר במנוע איטלקי שתי פעימות 50 סמ"ק (בוכנה אחת). תודה ישי
הודעה אחרונה מאת UFD41, -
ניקוי מזרקים
מאת מצא-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
ברשותי במוו 520 משנת 72 מוזרק עם משאבת הזרקה מכנית. מבקש המלצה לסוגי חומרים, כתוספים לדלק, לניקוי המזרקים. חיוני שמי שנותן המלצה ניסה החומר בעבר, וזאת ע"מ לא לגרום, חס וחלילה, לניקוי כה טוב עד כדי כך שהמזרק יסתם. תודה
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ביום שבת הקרוב אנו חולקים כבוד למטוס הנורד הצרפתי סמוך לצומת נחשון, כל בעלי הסיטרואן מכל הדגמים והשנים מוזמנים, למפגש, לפיקניק וכמובן לתמונה היסטורית(?) משותפת מתחת לכנפיים. להלן פרטי המפגש: כבוד למטוס הצרפתי יום שבת 30.9 פיקניק בטבע באיזור צומת נחשון קצת נטייל ובעיקר נתבטל ונאכל מתחת לכנפי מטוס הנורד הצרפתי הישן (מפגש נינוח, לא טיול שטח) נפגשים ברכבת ארלוזרוב בת"א בשעה 11:00 ומשם יוצאים לדרך מוזמנים כל הסיטרואנים למינהם מכל הדגמים והתקופות או רק החובבים מכל הזמנים והתקופות לכל שאלה [email protected] להלן התיאור מתוך אתר קיבוץ נחשון, אפשר כמובן להגיע ישירות: כמאתיים מטרים לפני צומת נחשון יש פניה ימינה לדרך עפר עבירה לרכב. …
הודעה אחרונה מאת Yishay, -
- 0 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
לפני כחודש אני משער ראיתי מוסטנג מודל 73 בצבע צהוב עם מושבי עור משופצת בטוב טעם! המוסטנג הוצעה למכירה רציתי לדעת אם כבר יש קונה מאושר ואם כן פרטים כמו במה פינקו אותה ובכמה היא נמכרה, תודה רבה!
הודעה אחרונה מאת dov77, -
החלודה המתפשטת
מאת רנו- 1 תגובות
- 876 צפיות
ברנו 4 {פרנסין} שלי יש מספר נקודות חלודה מאחר ואנני מתעתד לעשות פחחות וצבע בשלב זה היתי מעוניין לשפשף את החלודה ולמרוח חומר כדי שהחלודה לא תעמיק אים יש המלצות והצעות היתי מעוניין לשמוע אזה חומר אפשר לשים ואך לעשות
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
אפשר להגיד מברוק על המרצדס החדשה שקניתי, 280SE שנת 73....מדהימה! יש לי שאלה: המספר שלה מתחיל בספרות 333 ותאריך הרישוי שלה הוא בשנת 83 מה אומרים שני הדברים הללו?????
הודעה אחרונה מאת נמרוד רחמימוב, -
- עוקב אחד
- 1 תגובות
- 974 צפיות
מישהו מזהה את המכונית ויכול לתת לי פרטים עליה? (מוצגת בתערוכה של סטף בתפן) http://travel.webshots.com/photo/1344358531038283624zjWYga http://img62.imageshack.us/img62/4641/whatzd4.jpg אני יודע שזאת לא אקסקליבר למרות שהסמל דומה (אך זהו סמל של אדם ולא של חרב). תודה מראש
הודעה אחרונה מאת itzm, -
- 0 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
השקת מכונית ה"סימקה ארונד" שתוכננה להתקיים במפגש שיש היום אחה"צ נידחית. על המועד החדש תבוא הודעה. עימכם הסליחה על ההודעה המאוחרת. בברכת גמר חתימה טובה, קובי דובר מועדון החמש
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 2 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
למכירה פורד אנגליה שנת 66 מנוע 997 cc כמו של סוסויתה קוביה לאחר אוברול רכב מניע דרוש רק פחחות וצבע ב2000 שח צרו קשר ירין 055831358
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- 2 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
עקב קשיים כלכליים אני מוכר בזאת את הרכבים הבאים AS IS . פורד אנגליה - מודל 64 , מנוע חדש מצב תיקני ומכני מצויין , השאר נתון שיפוץ רציני . מחיר סופי לרציניים - 1200 ש"ח , מחיר בהחלט אחרון לא נתון לשינוי . אולדסמוביל אומגה - מודל 82 מצב גיר ומנוע מצויין , מנוע 2400 6 צילנדר , 4 דלתות , מצב חיצוני ופנימי מושלם במצב נהדר כולל תוספות : 4 ח"ח , ה"כ , נ"מ , אזעקה מזגן ועוד'. מחיר גמיש - 5000 ש"ח . את הרכבים ניתן לראות בראשל"צ , לכל הסקרנים אני לא סוחר אני חובב מכוניות שנקלע לקשיים כספיים , ניתן ליצור קשר בטלפון 067-208134 תודה.
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
- עוקב אחד
- 4 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום , היכן ניתן לרכוש אותיות מניקל ?
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
- 10 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
בעקבות צריכת דלק שערוריתית משהו, שלא היתה מביישת רכב אמרקאי משופר.... ניבדקה הדיזה המרכזית של הדלק, בקרבורטור של הנסיכה, ונימצאה גדולה מאוד...מה שמסביר השתנקות בפול גז....(מסרבת לשתות מה שמוגש לה) מי יודע מה מידת הדיזה הנכונה?-תודה-רן
הודעה אחרונה מאת kd2, -
עזרה בנוגע לפליימוט וליאנט ספאר 60-61
מאת Guest noy007- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
שלום מישהו מכיר אולי אתרים חוץ מאי ביי שמוכרים חלקים לוליאנט ספאר שנת 60-61? זה דיי דחוף! היום אני ואבא שלי הלכנו לראות אוטו כזה שאנחנו רוצים לקנות ועכשיו אבא שלי מברר לגביי הרישוי שלו שנמצא במשרד הרישוי בהקפאה כנראה! בכל מקרה צריך למצוא דיי הרבה חלקי פנים לאוטו הזה ואני לא מוצא כמעט חוץ מבאי ביי... אני מעלה תמונה להמחשה באיזה אוטו מדובר תודה רבה לעוזרים! נוי
-
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ממש חבל
הודעה אחרונה מאת כושי, -
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
יש לי רכב שהורדתי מהכביש לפני כשש שנים, ואני לא סגור במאה אחוז אם ביטלתי או הקפאתי את הרשיון שלו. טלפון לרישויפון לא עזר כי הפקידה אמרה שאין לה גישה למידע הזה, ואני חייב לגשת פיזית למשרד רישוי לבדוק את זה. מישהו יודע איך אני יכול לחסוך לי את הטירחה הזו?
הודעה אחרונה מאת חנן-ג'יפולוג, -
- 0 תגובות
- 663 צפיות
שלום לכולם, אולי מישהו כאן יודע היכן ניתן להשיג גומיות לחלונות קדמיים לוולבו 145? בתודה שרון אפשר להתחיל בשירשור הנכון - כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98970 וגם חיפוש לא מזיק: http://www.carsforum.co.il/vb/search.php?searchid=180792
הודעה אחרונה מאת ciconia,
-
מי מחובר 9 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 481 אורחים (הצג רשימה מלאה)