רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- 5 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
לאחר תקופה שאני מחפש את בעל הרכב שקנית מאיזה מגרש הגעתי בשעה טובה לבעל הרכב חיכיתי בסבלנות למוצאי חג כדי לצלצל ולראות מה התגובה לשמחתי בעל הרכב שמח שהרכב עומד על גלגלים וסיפר לי את כל הסיפור של הרכב וכאן השאלה הבעיתית הרכב יובא לארץ ע"י עולה חדש או תושב חוזר ונרשם הגבלת מכס ברשיון פעם היה אפשר לבצע עברת בעלות ע"י איזה דף והצליחו להעביר בעלות למרות הגבלת מכס וכך עבר 2 בעלים היום הרכב אצלי ובעל הרכב מוכן לעזור ואף סיפר לי שלפני איזה 14 שנים המכס רצה ממנו סכום גבוה כדי להסיר את ההגבלה מה יכול להיות אם בכלל החוב של הרכב הזה למכס עם הוא על כבישי הארץ לפחות 25-30 שנה ויש רישוי ישראלי והרכב משנת יצור 70 ומה אני צריך לעשות כדי לעביר בעלות על שמי?
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
- 5 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
ערב טוב, היום, בסביבות השעה 14:00, בעודי מזדחל בפקק-תנועה ברחוב קפלן (ליד הקרייה) בתל-אביב עקב שיפוצים בתשתית הכבישים ברחוב, מתמרן ס"מ קדימה ועוד אחד לצד, הבטתי לשבריר של שנייה בנתיב הנגדי ואז קפאתי (טוב, היה פקק... ). מדוע? עברה ענתיקה קלאסית למהדרין ומשופצת למשעי משנות ה-20 או ה-30 בצבע אדום ייחודי ובוהק. לרכב היה גג נפתח. הוא היה מן Tourer כלשהוא. הרכב דומה ל-Tourer הימני הבא: מאחר וראיתי את אחורי הרכב בלבד לשבריר של שנייה, לא אוכל להשוות את קדמת הרכב הנ"ל לרכב שאני ראיתי. לענתיקה שאני ראיתי אין ספסל אחורי שניתן לשליפה, אך שם הברזנט האחורי הינו בגוון הרכב (בניגוד לזה שבתמונה שהוא שחור). היא גם הייתה פיזית גדולה יותר מאשר זו שבתמונה. האלפא-רומיאו …
הודעה אחרונה מאת dvir_b2006, -
- עוקב אחד
- 3 תגובות
- 2.8 אלף צפיות
הערב מסע עולמי עם איל פלד בשידור חוזר בקובה, גן עדן למכוניות שכל חובב רכב עתיק ואספן, יהנה מחוויה של מכוניות, שכאילו הזמן עמד מלכת בקובה, חוויה לאספנים! חובה לצפות מועדים לשמחה צביקה
-
-
- אחראי פורום
- 50 תגובות
- 6 אלף צפיות
נתחיל מהסוף: כשהבת שלי,נורית, לקחה אותי משדה התעופה לרעננה, ביום שני בבוקר, הכביש היה מלא בענתיקות שנסעו לפרק הלאומי. היה מחזה מרהיב שחיבר אותי לחוויות שעברתי בקרלייל ובהרשי. והיה נהדר. קרלייל והרשי, רק לשם ההתמצאות הן שתי עיירות הנמצאות במזרח ארה"ב באמצע הדרך בין ניו יורק וושינגטון הבירה. הארועים מתרחשים בשני סופי שבוע עוקבים, קודם בקרלייל ואחר כך בהרשי. הארוע בקרלייל קטן יותר בהיקפו ולכן נעים לי אישית יותר ואת רוב רכישות החלפים עשיתי שם וגם בכמה חנויות המתמחות בפלקונים ובמוסטנגים ונמצאות במרחב של וושינגטון הבירה. המחירים של הענתיקות המצויות לא היו גבוהים כל כך וגם שלמה גידרון וגם אני נוכחנו שמה שכתוב על הרכב (או לעניננו, מה מצויין בלוחות כאן...) הוא המלצה…
הודעה אחרונה מאת hellm, -
-
עזרה בחיפוש רכב שהופיע בעבר בפורום
מאת Guest noy007- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
שלום לכולם וחג שמח! בעבר משתמש בשם zika פרסם פה 2 תמונות של וליאנט ספייר זרוקה באיזה שטח בהוד השרון וניסיתי לשלוח לו הודעה פרטית והוא לא עונה לי...אולי מישהו יכול לעזור לי למצוא את הרכב\איפה הוא נמצא. אני מצרף 2 תמונות. תודה רבה, נוי
-
- 1 תגובות
- 1 אלף צפיות
http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=132741
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
כיסוי דש בורד
מאת amitexc- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קיימים בארה"ב כיסויים לדש בורד שמולבשים על הדש בורד הישן והבלוי. השאלה עכשיו היא איך זה נראה עם אותם הכיסויים?!ומאיזה חומר הם עשויים? אם מדובר בכיסוי קשיח אז אני יכול להגיע לתוצאה זהה בשיפוץ,בגלל שאני חפץ בדש בורד רך כשהיה כשהרכב הגיע במקור אז אני בודק אלטרנטיבות אחרות... (הדש בורד בוולוואים הוא פלסטיק בעל גמישות מסויימת ולא פלסטיקי מידיי). ועל הדרך, מצאתי משחה לתיקון דש בורד של בונדו,מישהו התנסה עם המשחה הזאת? http://www.bondo-online.com/catalog_item.asp?itemNbr=733 עמית.
הודעה אחרונה מאת ערן.מ, -
- 0 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
קצת מהגיגיי, ואני משוכנעת שתסכימו איתי, "האגו טריפ" הזה עשה משהו לכולנו, בטוחה אני שאתם מרגישים בשינוי וזה עושה טוב, החשיפה התקשורתית שעדיין בעיצומה, כמות האירועים, והנה ממש פה אירוע השקה בשבוע הבא, של חבר יקר אריה תאומים, ומלא אירועים שבקנה, הייתי מבקשת להפנות את תשומת לבכם למישהו מסויים, שבדרכו הצנועה ואני בטוחה שניה אחרי שיראה זאת אקבל טלפון זועם..... הוא שאין לו בעיה בשום שעה של היממה להירתם לאירוע כזה או אחר, אין לו בעיה להעביר את האבטומוביל לעיטופית ומשם לדואר, לחבלל ולקנות כיבוד לאסיפה כזאת או אחרת, נחום קדמיאל יו"ר העמותה. אני מלווה אותו לא מעט שנים, לא תמיד אנחנו מסכימים, אבל מה שבטוח, תמיד המועדון אצלו במקום הראשון, לא קל להיות קברניט כאשר לא מעט מנסים מסיבו…
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 5 תגובות
- 956 צפיות
משום מה אף חובב שבדית לא מגיב לאירוע שאמור להתקיים מחר בהרי ירושליים אם אתם מוכנים להגיב לנושא נוכל לאמוד את כמות המשתתפים ,כי לפי הלך הדברים כל אחד חושב שהשני יגיע וככה זה גם יראה בסופו של דבר. נ.ב :כולל את בעלי הוולוו שלא מיזמן חנכו את המועדון הגאה שלהם. אליהו.
- עוקב אחד
- 0 תגובות
- 971 צפיות
זה לא פורום של ניתוחי לב - שום דבר לא עד-כדי כך דחוף כאן. פונטים גדולים לא עוזרים - באינטרנט הם נחשבים לצעקה, ומעצבנים את כולם. קרא את כללי הפורום הזה - הודעות על חיפוש חלקים מפרסמים רק כאן: http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=98970 ננעל. מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת amos1964, -
- 1 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
הסוף קרוב. בקרוב נראה אם זה בכלל עובד. . .
הודעה אחרונה מאת אומי5, -
- 1 תגובות
- 861 צפיות
שלום רב לכולם שמי אמיר ואני פונה אליכם בעקבות שאלה שעלתה במסגרת עבודת המוסמך שלי בהיסטוריה. אני מחפש מידע על מכוניות מסוג HORCH האם מישהו יודע מתי החלו ליבא את המכוניות האלה לארץ ועל ידי מי? בשימוש מי הן היו (הצבא הבריטי, המוסדות הציוניים? חברות פרטיות?) אשמח מאד אם למישהו יש תשובה תודה אמיר
הודעה אחרונה מאת kitt, -
שלום לכולם, במסגרת פינתנו (לקחת נשימה עמוקה) "לנצ'יה חוגגת 100 ואיזו מסיבה זו היתה יכולה להיות אם לא היו סוגרים את המפעל מוקדם והולכים הביתה, ואם היה נשאר זכר היום למה שלנצ'יה היתה פעם", אנחנו מכינים כמה כתבות-לנצ'יה לגליון הקרוב. בין היתר אנחנו מנסים לארגן מפגש-לנצ'יות בסיוע המועדון הרלבנטי, אבל העסק קצת צולע וחסרות לנו נציגות של הדור הישן. בקיצור - אם ידוע לכם על לנצ'יה משנות ה-60 ומטה (ואפשר גם משנות ה-70, אבל רק אם זו סטרטוס) יפה ובמצב נסיעה, זה יעזור מאד. קרדיט ינתן, כמובן, למועדון ולפורום. חן חן טל
הודעה אחרונה מאת חן פרחי, -
הצעצוע החדש שלי... 1 2
מאת V8_וחצי-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 17 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
טוב, אז הנה הסיבה לשאלות המוזרות שלי לאחרונה, למי שכבר הספקתי להציק, ולמי שעדיין לא, ולא יודע על מה אני מדבר, אז הנה זה: היפני הראשון שלי, סוזוקי GSX 250 שנת 84, שמור יחסית, לא עבר הרבה ק"מ, ולא עבר הרבה ידיים. בעברו הוא היה שייך לעובד שגרירות בר"ג, שממנו נקנה ע"י בעליו האחרונים לפני 11 שנה, ושימש ככלי תחבורה יומיומי מספר שנים. לאחר מכן הוא הועמד, וכאשר בעליו נתקף חשק להשמישו, הוא עשה לו טסט, ונסע עליו זמן- מה עד שנמאס לו, והוא חזר לעמוד מכוסה ליד החנות שלו. בשנים האחרונות הוא עמד והונע מדי פעם, עד לפני שנתיים. יום לפני שסגרתי עסקה עם הבנאדם, מנוף פינויי ענפים של העירייה (ימח שמו!) פגע עם המנוף במיכל של האופנוע ומעך אותו, אחרי שעמד ללא פגע 11 שנה! אני מ…
הודעה אחרונה מאת pipinoadar, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
ראיון עם חבר המועדון שמעון גן ברוך ומוריס 8 משנת 1935 , היום 11/10 בתכנית "חמש בערב עם רפי רשף" בערוץ 10 בין השעות 16:55-18:00 צפייה נעימה אירית
הודעה אחרונה מאת Benni Haspel, -
-
חלקי חילוף מחו"ל!!!
מאת Guest tzvika740- 8 תגובות
- 3.9 אלף צפיות
שלום לכם... יש לי רכב סוסיתא כרמל דוכס 1971 בעיצומו של שיפוץ!!... השאלה שלי איך אני מייבא חלקים מחו"ל?... אני צריך דיסטרבוטור ( מכסה מפלג )! איך אני מזמין? מאיפה? דרך אתר או מוסך? כל עצה תעזור ותתקבל בברכה... צביקה כהן... איי מייל[email protected]
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
- עוקב אחד
- 26 תגובות
- 3.1 אלף צפיות
תאחלו מזל טוב לחברנו עידן - edan839 התחדש ב... אופל אולמפיה רקורד p1 שנת 1959 מדהימה קצת תמונות... תאחלו ותתנו תגובות לאוטו ולחברנו ערן
הודעה אחרונה מאת אבי נוף, -
שלום לכולם! השבוע יצא לי לנהוג ברכב חדיש עם דלקן .(מאזדה 3). תוך כדיי נהיגה שמתי לב שממש היה לי נוח ההגה שלה,קטן ויפה. אבא שלי הציע להחליף את ההגה בקורטינה שלי למשהו טיפה ספורטיבי,קטן ויפה(אפשר להשיג עם לוגו ''פורד'') בכל מקרה,מראש שללתי.מקוריות וזה... אבא שלי,אדם חכם לכל הדעות אמר לי:''שמע,זה אוטו שאתה נוסע איתו יומיום,תעשה הכל על מנת שתהנה כמה שיותר ממנו'' ואז חשבתי,האם באמת נכונה הגישה הנ''ל? שמעו,ברכב שלי התקנתי כבר מערכת סטריאו מודרנית ,מזגן,גיר של סיירה וכו'. כמה פרטים קטנים(גדולים)שיהפכו את השימוש ביפה שלי לטיפה יותר נוח וכיף. אז...מה אתם אומרים? לדעתכם נכונה הבריחה מהמקוריות במקרה הנ''ל? (במקרה של ההגה,זה משנה המון את פנים הרכב,…
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
הפרויקט הבא 1 2
מאת Aron-
- אחראי פורום
- 19 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם אני רוצה להתחיל בשיפוץ הרכב הבא, אבל עדיין אין לי אותו. האם יש למישהו מידע על רכב 2 מקומות גג נפתח במצב נסיעה לשיפוץ. עדיפות לmg, או triumph או אפילו פיאט למכירה. אין לי תקציב מסויים, אבל לדעתי 10,000 יהיה מספיק להתחיל. אני גם מחפש שותף לפרוייקט, מישהו שאוהב את התהליך של השיפוץ. כל תשובות בנושא יתקבלו בברכה.
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
-
-
- אחראי פורום
- 4 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מחפש מידע על MG Magnette mark IV. בעיקר במחירים בעולם, גם בבעיות נפוצות, או בידע אישי. מדובר על שנת 1962. בתודה מראש
הודעה אחרונה מאת Aron, -
-
- 0 תגובות
- 814 צפיות
שאלה ספציפית לגבי הפקדת רשיונות רכב מיושן(לא אספנות): מה קורה כאשר מפקידים רשיונות של רכב מיושן שנותרו לו שלושה חודשים לטסט.ומשחררים את הרשיונות לאחר חודשיים? האם הרכב מחוייב בטסט,למרות שהוא עדיין בתקופת הטסט המקורי?
הודעה אחרונה מאת נתן, -
- 1 תגובות
- 749 צפיות
השמועה אומרת שהפרסומת בין הראשונות ששודרו. אגב פיתרון מקורי לחוסר תקציב. תהנו אבי .פ.
הודעה אחרונה מאת DareDevil, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 11 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
רוב המכוניויות האירופאיות (ולא רק) - קומפקטיות וסופר מיני - בנויות היום באותו מבנה בסיסי - מרכב 2 קופסאות, 3 או 5 דלתות, הנעה קידמית ומנוע רוחבי. מי הייתה המכונית הראשונה, שתוכננה ונבנתה במבנה זה והוותה מעין "נקודת התחלה" לכל המכוניות המודרניות שבאו אחריה ? חלק יגידו שהייתה זו המיני בשנת 1959 - כן , למיני הנעה קידמית ומנוע רוחבי , אבל לא היו לה 3 דלתות ומבנה יחידה ההנעה שלה - גיר מתחת למנוע וקרטר משותף למנוע ולגיר לא מאפשרים לא לקבל את תואר "החלוצה", מאחר ומבנה זה התגלה כלא מוצלח ומסובך יותר וחייב שימוש באותו סוג שמן למטרות שונות לחלוטין . אחרים יגידו שהייתה זו סימקה 1100 בשנת 1967. אבל , ההצ'בק המודרנית הראשונה הוצגה 3 שנים קודם לכן , וזכתה במקום שני בתחרות "מכ…
הודעה אחרונה מאת zvit, -
-
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
היום בדרך למיפגש עצר לידי ברמזור בחור שהיה לו פורד קפרי לפני המון שנים, הוא אמר לי על קפרי לחלקים בגבול ת"א יפו, הוא הסביר לי במהירות את הדרך ושעוברים דרך תחנת דלק מאנה, האם מישהוא מכיר את התחנה הזו ? תודה אופיר
הודעה אחרונה מאת XOFIRX, -
הארוע במוזיאון הלאומי למדע - בחדשות הוט חיפה/נתניה
מאת Guest AKICHU- 0 תגובות
- 865 צפיות
האירוע יסוקר היום בחדשות הוט בכבלים אזור חיפה/נתניה בין השעות 18:15-18:45, בלי נדר צפייה מהנה אירית
-
- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
נשברו לי 3 שיניים בגלגל התנופה, מישהו מכיר מקום שאפשר לסדר את זה?
הודעה אחרונה מאת dudi oknin, -
- 8 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היי, כמובן שהיתי אתמול באירוע והיה ממש מקסים!!! עמד שם רכב שממש אהבתי MGA MK II משנת 61. האם תוכלו לספר קצת עליו - לא על הרכב הזה ספציפית, אלא בכלל על הדגם-כמה הוא נפוץ, האם יש במחוזותינו נוספים (למכירה? שמחכים לשיפוץ? ), או כל דבר אחר... תודה אייל
הודעה אחרונה מאת eyal51, -
- 13 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
תצוגת מכוניות קלאסיות במוזיאון הלאומי למדע בחיפה, בסוכות נושא התערוכה : "הולכים על בטוח" התצוגה של מועדון החמש תתקיים במוזיאון הלאומי למדע , טכנולוגיה וחלל � חיפה, במקום סגור ומאובטח, בתאריך 11.10.06, יום ד', חול המועד סוכות , בין השעות 10:00- 15:00 . התערוכה תתמקד בנושא זהירות בדרכים ותתקיים פעילות בנושא, בשילוב רכבי וחברי המועדון. כמות רכבים הנדרשת : עד 40 רכבים . רישום מוקדם ייערך במשרד המועדון באימייל/ טל' עד יום ה', 05.10.06. יש למסור את שם החבר, סוג הרכב ומס' הרישוי. מוקצה למועדון שטח תצוגה גדול ולכן ההרשמה פתוחה גם למעבר ל- 40 רכבים. חברים שנרשמים לתצוגה מתבקשים להגיע בשעה 09:45 לא…
ניראה לכם הגיוני שאוכל למצוא בארץ קורבט 73 מדגם פנסים אחוריים מלבניים. אמרו לי לשכוח מזה . לא אכפט לי המצב שלה בברכה ניצן ושבוע טוב
פילטר אויר
מאת v121- 1 תגובות
- 855 צפיות
רציתי לדעת איפה אני לקנות פילטר אויר לוולוו 122 (זוג קרבורטורים SU) באיזור המרכז. תודה אליעד
הודעה אחרונה מאת AvigdorAharon,
-
מי מחובר 54 משתמשים רשומים, 4 אנונימיים, 279 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אריה שאג
- BoazB11
- GOLF
- אלפרד חיות
- avargel
- discoTD5
- SurfHigh
- Itzik-b
- קורחל
- RedLabel
- לב טוב
- urich