רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
- 5 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
תצוגת מכוניות בגראנד קניון , חיפה � הרשמה מועדון הרכב הקלאסי והאספנות בישראל, קיבל הזמנה לתצוגת מכוניות בגראנד קניון בחיפה. סה"כ תשתתפנה כ- 15 מכוניות (דו"ג הפעם לא ישתתפו) ומשך התצוגה יהיה 3ימים,תבחרנה מכוניות אספנות במצב תצוגה מאקסימלי בלבד וזכות הבחירה (ווטו) היא של הנהלת הקניון. האירוע יתקיים בתאריכים 12-14 לנובמבר, כאשר הכנסת המכוניות תתבצע ב-11 בנובמבר (מוצ"ש) בשעה 22:00 והוצאת המכוניות ב- 14 בנובמבר בשעה 22:00.רוחב הכניסה הינו 1.90- נא לקחת בחשבון, בבקשה. המכוניות תבוטחנה ע"י הנהלת הקניון , תחובללנה ותוצב עליהן שמירה במשך כל ימי התצוגה. כל חבר מועדון (בתוקף בלבד) שיציג יקבל תמורה של 1,000 ש"ח בתלושי דלק בגין החזר הוצאו…
הודעה אחרונה מאת מועדון החמש, -
המצאת הדיפרנציאל 1 2
מאת פולו,גולף- 16 תגובות
- 4.5 אלף צפיות
מישהו יודע מי המציא את הדיפרנציאל, ואת ההנעה הקדמית ?
הודעה אחרונה מאת AvigdorAharon, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 24 תגובות
- 3.3 אלף צפיות
האם מישהו מחברי הפורום או מכר שלכם מייבא בזמן הקרוב (טווח של שבועיים) רכב אספנות מנמל ניו ג'רסי ורוצה לחלוק מכולה? תגובות ענייניות בבקשה. אפשר גם בפרטי... תודה ג'ורג'
הודעה אחרונה מאת lioragassy, -
-
- עוקב אחד
- 10 תגובות
- 5.3 אלף צפיות
כל מכונית נהיית מכונית נעימה-קרירה-שקטה יותר! המכונית שלך נראית מצוין. היית רוצה להרגיש שאתה נוהג במכונית איכותית ויוקרתית יותר, להפסיק להילחם ברעשי המנוע, בקרקוש הרמקולים ובזמזום חלקי הרכב? בוודאי שהיית רוצה. חברת Dynamat האמריקאית, הופכת את הנהיגה וההרגשה שלך במכונית- סולידית יותר. מוצרי Dynamat מונעים רעידות ורעשים לא רצויים ברכב, מסייעים להשיג צליל טוב יותר במערכת השמע ומונעים כניסה של חום מהמנוע לתא הנוסעים. חברת Dynamat, מספקת גם מגוון רחב של מוצרים למחשבים, ליצרני המכוניות ולאדריכלים, היא הבחירה של המומחים והופכת את הנהיגה לקרירה, שקטה ומגניבה יותר. דלתות נסגרות בחבטה שקטה, תא המטען ומספר הרכב אינם רועדים, גשם ורוח נעלמים ווירטואלית, פנים תא הנוסעים …
הודעה אחרונה מאת hen23, -
-
- אחראי פורום
- 22 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
בהמשך לשירשורים על ההגה ובעזרתו של קובי מצאתי את המכירה הבאה: http://cgi.ebay.co.uk/Steering-wheel-13-inch-Ford-Cortina-MK-III-Code-030_W0QQitemZ8040656729QQihZ019QQcategoryZ27377QQssPageNameZWDVWQQrdZ1QQcmdZViewItem?hash=item8040656729 שלחתי מייל למוכר בשאלה האם זה יתאים במדוייק לקורטינה שלי. המייל שהוא שלח אליי חזרה זה: Hello This is correct for MKIII Cortina UK spec, It may not be correct for Export. Regards Tony נשאלת השאלה האם באמת יש הבדלים בין הדגמים ? אולי בגלל שההגה באנגליה בצד ימין? בתודה מראש, לירון
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
-
- 3 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
חשבתי שאולי זה יעניין חלק מכם: בחור בשם מתיאס ווקס מסדנת שיפורים שבדית אחראי ליצירה הזו המכונית התמודדה מול 29 וולוו אחרות וזכתה בתחרות "הוולוו הלוהטת ביותר", מה שזיכה אותה במקום בביתן התצוגה של וולו בתערוכת SEMA הנערכת בימים אלו בלאס ווגאס שישה צילינדרים בטור, 2.8 ליטר, מגדש טורבו וכ-600 כוחות סוס. עוד פרטים ותמונות: http://www.autoblog.com/2006/11/01/sema-v-x-amazon-the-retro-volvo-stunner עידו
הודעה אחרונה מאת SubaMan, -
- 6 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
שלום לכולכם, אחרי העדרות ממושכת מהפורום, אני חוזר והפעם עם מטעמים! אז עכשיו שמכרתי את כל הסחות הדעת שהיו לי, אספתי כלים ושאפתי הרבה רוח לחזה התחלתי יחד עם חבר לשפץ את ה 5 שלי (אה כן וכמובן שאספתי תקציב דל לשם כך) אז שלב ראשון הוא שלב הפירוק.... וכל בורג הוא מלחמה. אני משתדל לתעד את השלבים ובנתיים תהנו מהתמונות של ההתחלה ההתחלה. ומדי פעם אני אעדכן עם תמונות טריות. אז בבקשה:
הודעה אחרונה מאת system_x, -
-
- אחראי פורום
- 8 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
הסיפור מתחיל מחישוב המשכורת שלי, אני הבנתי שואללה יש לי כסף לסיים את המכה המכאנית של הרכב הזה (כמעט), יש לי משאבת קלאץ' על הראש (הלכה המשאבה התחתונה) שזה בגדר החובה להחליף כי הרכב לא נוסע בלעדיה ויש לי את 16 הבוקסות (בושים) על הראש שצריך להחליף כי מה לעשות גומיות משנת 88 לא מחזיקות לנצח. המשכורת שאני מוציא החודש מרשה לי להוציא את שני הדברים הללו, הבעיה מתחילה בכך שיש לרכב טסט ב 25 ל 11 וקרעתי את התחת בשביל שיהיה לי כסף לעשות טסט + סיכמתי עם בחור אחד על המון המון חלקים ''חדשים'' לרכב ובעיקר חלקי פנים מרכב שעבר תאונה ועמד המון שנים ככה שכל הפנים פשוט שמור... מי שיודע להעריך אז יש בה דש בורד ללא סדקים! אז השיקול הוא כזה, להקפיא רשיונות מהתאריך 24\11 ושהרכב יעמוד …
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
הרכב עובר פירוק לקראת צבע ואני צריך סכמה של מערכת החשמל. הבנתי שיש את זה בספר של היינס. מישהו יכול לעזור?
הודעה אחרונה מאת D master, -
- 1 תגובות
- 850 צפיות
מי שמכיר ואולי יכול לעזור כשאני מדליק את הפנסי מצוקה כהשרכב כבוי הם פועלים כמו שצריך ושהרכב מונע רק צד ימין פועל הוינקרים פועלים לפי החשק פעם רק ימין פעם רק שמאל פעם בסדר ופעם בכלל לא. בכל המצבים הנ"ל האוטומט וינקר עושה רעשים מוזרים (תיקתוקים- שזה בסדר, ורעש של זרם חשמלי-שזה לא בסדר) הלכתי לכל חשמלאי הרכב באיזור ולאף אחד לא היה את החלק (בתקווה שזה החלק ולא קצר במערכת חשמל כמובן.)
הודעה אחרונה מאת kitt, -
- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
לחברי המועדון, תוכנית הרכב הראשונה שצולמה תעלה לאוויר ביום ב', 30.10.06, בשעה 21:30, בערוץ 5+. שידורים חוזרים יוקרנו בערוץ 5 (אין לי מועדים כרגע). בתוכנית תהיה פינה קבועה לרכבי אספנות. ביום שלישי ה-31.10.06 - צילומי שלוש תוכניות של " המופע המוטורי " בהנחיית אלי אילדיס ודויד קיגלר, ערוץ 5+ : לתוכנית הראשונה יש להגיע עד השעה 15:00 . לתוכנית השנייה עד השעה 17:30 . לתוכנית השלישית עד השעה 20:00 . התוכנית מצטלמת באולפני הרצליה רחוב הקסם 1, הרצליה. רק בתוכנית השלישית מצטלם רכב ממועדון ה-5 (הקדילאק של שמעון) , אבל החברים מוזמנים כמובן לכל התוכניות . לשאלות ולשריון מקומות לתוכנית יש לפנות אל שרית, למייל [email protected]. מספ…
הודעה אחרונה מאת Blue Jay, -
- 13 תגובות
- 7.1 אלף צפיות
לאחר ששמעתי מזלמן, מפורום אלפא רומאו, שמתקיים כנס גדול לרכבי אספנות בפדובה, לא התעצלתי. שכרתי קליאו חדשה ומצוחצחת כדי לעשות את הדרך ממילאנו ויצאנו, אני ואשתי לדרך, מוקדם בבוקר. התערוכה עצמה מתקיימת כבר מ-1983 ונחשבת הגדולה ביותר באיטליה. טוב אז נתחיל בתמונות במקום לקשקש. זהירות, זה הולך להיות ארוך! 2 ביתנים שלמים של שוק חלפים, מלאים בחלקים ואנשים ישנים ויש גם ספרות מיקצועית ועוד קצת חלקים. איזור הרכבים האמריקאים או Pimp my Corvette ועכשיו למנה העיקרית, כמובן המכוניות האיטלקיות. 40 שנה לספיידר, עם היפה מכולן לדעתי, הדואטו. אחוריים נאים. מצא את ההבדלים... (ספידר עדכנית) קצת זגאטו ועוד זגאטו…
הודעה אחרונה מאת השושנים, -
והמשפחה גדלה
מאת כפיר 78- 5 תגובות
- 1.4 אלף צפיות
עוד אחת לאוסף , שתהפוך בקרוב לתורמת איברים ,ותיצטרף לאחותה הלבנה שכבר פורקה. הכוונה לרכב החום.
הודעה אחרונה מאת edan839, -
- 10 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
בחיפושי אחרי חלקים לרנו 4 שלי הרכבים האלה ניצפו על יד משרד הרישוי בחולון
הודעה אחרונה מאת דני יונגר, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
ניצול מעניין של רכב רב תכליתי מכסחת דשא (צולם במגרש גולף בסלובניה...)
הודעה אחרונה מאת ishpuz, -
-
-
- אחראי פורום
- 7 תגובות
- 2.9 אלף צפיות
יש לי חיפושית 1300, 72 ואני רוצה לעשות לה טיפול איזה שמן מנוע מומלץ, כרגע יש שם 15-40 איזה פילטר שמן? (האם מומלץ לעשות פלש???) שמן ברקס DOT 3או4 יש לרכבים האלה פילטר אויר אחר חוץ מהפילטר אויר האובלי הזה שלא מתפרק? מה עוד צריך לעשות בטיפול??
הודעה אחרונה מאת kitt, -
-
- 8 תגובות
- 2.7 אלף צפיות
יש לי גם תמונות של הרכב במציאות אני פשוט לא מצליח להעלות אותם. אולי בהמשך ירון
הודעה אחרונה מאת ירוני, -
קידום מסחרי של דיינר בארה"ב
מאת Guest AKICHU- 2 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
הנהלת ה AACA נתבקשה ע"י דיינר בצ'רלסטון מערב וירג'ינייה להציג רכב אספנות כאקט קידום מסחרי, המועדון פנה לאחד מחברי המועדון הבעלים של Hurst SC/Rambler להציג את רכבו וככה זה נראה, אני שמכורה לדיינרס בארה"ב החלטתי לשתף אתכם בתמונות, הלוואי עלינו, כמובן ביום הראשון, חברי מועדון הAACA וחברי הפורום הציפו את המקום כיאה ל "שרוטים" אירית The Charleston WV. Quaker Steak and Lube at night.
הודעה אחרונה מאת גרשון המשפר, -
- 0 תגובות
- 876 צפיות
נמחק ע"י מנהל הפורום - קרא את הכללים לפני שתנסה שוב.
הודעה אחרונה מאת [email protected], -
- 0 תגובות
- 800 צפיות
נמחק ע"י מנהל הפורום - קרא את הכללים. יש שירשור דביק מיוחד לכל המודעות האלו.
הודעה אחרונה מאת hen23, -
- 10 תגובות
- 2.1 אלף צפיות
צהרי שבת, המשפחה בהרכב מלא עמוסה ברכב ופנינו צפונה לכיוון חיפה על כביש החוף. בישורת שאחרי סיבוב חבצלת ולפני הירידה לבית ינאי התנועה כמעט נעצרת בפתאומיות. לאחר בלימה קצרה אני ממשיך במסלול השמאלי ולהפתעתי אני קולט פיאט 850 קופה לבנה ומצוחצחת נהוגה בידי גברת מבוגרת יורדת לשוליים הימניים באיטיות שאינה מתאימה לכביש "מהיר". עקב העומס שנוצר (והלחץ המשפחתי לצמצם זמנים צפונה) לא היה מצב לעצור ולברר אם נדרש סיוע כלשהו כמו גם פרטים (לא הספקתי אפילו לקלוט אם היה מספר אספנות, אם כי נדמה לי שלא היה כזה), אך המחזה עדיין מציק לי. מישהו כאן מכיר במקרה פרטים על הרכב הספציפי?
הודעה אחרונה מאת אלי כתריאל, -
- 1 תגובות
- 1.1 אלף צפיות
נראית לי כמו טנדר בימבה. צולמה ע"י חבר בתאילנד.
הודעה אחרונה מאת vadim6385, -
-
- אחראי פורום
- 16 תגובות
- 2 אלף צפיות
אני צריך עזרה או סדר עדיפויות נכון על מנת להחזיר רכב מיושן לכביש. שכן שלי נפח את נשמתו ובבעלותו רכב ישן שרשיונו הופקד במשרד הרישוי לפני 10 שנים. בנו היחיד מוכן לתת לי את הרכב מתנה כאות הערכת אביו אלי. השאלה היא כזו: מה עלי לעשות ראשית, ואיך, על מנת להוציא את הרישיון ממשרד הרישוי ולהעביר את הבעלות של הרכב אלי ולהופכו לרכב אספנות. בתודה רבה מוטי 052-3055546
הודעה אחרונה מאת אמיר שליט, -
-
- 10 תגובות
- 2.6 אלף צפיות
שלום לכולם, הבוקר (שבת 28.10.2006) התעוררתי לצלילי פח נמעך. בדיקה מהירה הבהירה שגברת מכובדת איבדה את השליטה על הרכב שלה ונכנסה חזיתית ל 2CV שלי - לנהגת שלום, לרכב לא. האם מי מכם מכיר שמאי או יכול ליעץ בנושא הערכת הנזק, התנהלות מול חברת הביטוח? האם יש לכם מידע על רכב למכירה (אני בתחושה של TOTAL LOSS) אייל 054-7750141
הודעה אחרונה מאת mabootoo, -
מבקש עצה אם למכור את הסוסיתא או לא (והכותרת הסתמית כמובן שנערכה)
מאת Guest tzvika740- 14 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכם..... יש לי סוסיתא כרמל דוכס 1971 ..... הרבה אנשים עוצרים אותי בדרכים ושואלים אותי אם הרכב למכירה,שמים לי פתקים על הרכב,זה לא שהיא מלכת היופי אבל עדיין רכב נוסטלגי שזכור לכולם משנים עברו ( רכב ישראלי )! התשובה הראשונה שלי אל האנשים שפונים אליי זה לא .. החלום שלי כפי שפירסמתי כאן באתר שאני רוצה סברה, או אולי רכב קבריולט אחר... מה ההצעה שלכם? אני יכול לקבל סכום נורמלי על הרכב הזה? ( אנשים מציעים סכומים מגוחכים ) או שלא שווה לי למכור אותו מכיוון שהוא נוסטלגי, חשוב לי לציין גם שאני מאוד אוהב את הסוסיתא שלי , אני מרוצה ממנה מאוד רכב טוב ואמין ( רכב יום יומי שלי) .... אבל כמו לכולם, גם לי יש חלום... ( רכב קבריולט ).... אם מישהו יוכל לייעץ לי מה לה…
-
- 5 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אתמול חזרתי מבילוי בשעת לילה מאוחרת, ובדרך חזרה ראיתי במרכז ראשון-לציון סוסיתא, ככול הנראה רום-כרמל (שייכת לחבר מהפורום?) מה שהפתיע אותי שהיה לה מפשיר אדים אחורי - האם בשנים אלו היה מפשיר אדים או שזו תוספת קאסטום במשך השנים של אחד הבעלים? תודה ושבת שלום, עידן.
הודעה אחרונה מאת maier, -
ענתיקות בפריז
מאת יניב.ש- 9 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
בביקורי החודש בפריז נתקלתי בשתי תופעות מעניינות א. כמות עצומה של מינימיינורים הישנים ( לא BMW !) - בכל פינת רחוב, בכל מקום -נעות מאות מיני לעומת זאת, בכל השבוע שהסתובבתי בפריז נצפו 3 מכוניות דה שבו בלבד ועוד דיאן אחת !!!! לתומי ציפיתי כי דווקא שם יהיה שפע של מכוניות צרפתיות ישנות . ב. כמות גדולה מאוד של אופנועים ישנים -ווספות , למברטות, יפנים משנות השבעים . הטרנד הבולט הינו כמות גדולה של אופנועי טריומף חדשים בעיצוב רטרו כמעט מושלם. רצ"ב כמה תמונות להנאתכם . שבת שלום יניב .ש
הודעה אחרונה מאת בני ל, -
-
- אחראי פורום
- 13 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
האם לשתי המכוניות האלה יש משהו במשותף ? אני יודע שזה long shot אבל הן מאוד מזכירות אחת את השניה, ולשניהן מנוע מרכזי ושאר מאפיינים דומים.
הודעה אחרונה מאת renault5, -
-
דש? חם מצרפת מדינה מהממת צרפתים מגעילים להתראות ביום שישי בני ל מפרנסה צרפת
הודעה אחרונה מאת יניב.ש, -
- 10 תגובות
- 2.5 אלף צפיות
שלום רב לכולם, לאחר חיפוש רציני בפורום אספנות, לא באמת מצאתי חוות דעת לגבי מוסך מסעוד (אזור חוצות המפרץ). פה ושם מזכירים את שמו, אבל אף אחד לא באמת סיפר על עבודת פחחות שעשו אצלו במוסך הזה. אני החלפתי במוסך הזה גשר מנוע. אבל עכשיו אני רוצה להכניס את הרכב שלי לפחחות כללית, טיפול בכול המכות הקטנות וצביעה כללית, השאלה שלי היא האם מישהו עשה סוג כזה של עבודה במוסך הזה ואם הוא מרוצה מהעבודה? המחיר שבעל המוסך הביא לי בערך 4 אלף. לא באמת דיברנו על זה ברצינות לכן המחיר הוא לא מדויק. אני מעמין שהמחיר יהיה קצת גבוה יותר כי אני ידרוש ממנו טיפול בכול נקודה מיקרוסקופית על הרכב שלי (ככה אני, חייב הכול מושלם). {מהעבודה על הגשר במוסך הזה אני מאוד מרוצה, מחיר טוב ועבודה טובה} ואם…
הודעה אחרונה מאת killer6664,
-
מי מחובר 60 משתמשים רשומים, 6 אנונימיים, 299 אורחים (הצג רשימה מלאה)
- אהרן ג
- Pavlik
- Tal7
- IsraCar
- Shay Shd Dave
- סולל הדרך
- Mr.Hybrid
- אליה
- Camaro 92
- גולדן191
- Erel
- לירון .ה.