Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

צרפת איכס

בני ל
dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7185 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 30
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

שלום.

תמונות רבותי תמונות.

תמיד מומלץ לא ליקנות מכוניות חרה לדוגמא רולס-רויס מנוע רותח ונזילות מים ראו דוגמא. :-D

הדור החדש של הרמקולים לרכב [ זה לא סאב זה האבא של הסאב יענה סבבבבב הכול מניוקה]

תיראו את הגודל צריך ניגררת בשבילו והוא אמתי לא מודל פשוט משוגעים.

הטויוטה סתם אותו :shock:

ומי מזהה את הרכב הזה הוא יפה חבל על הזמן.

CIMG1207.JPG

CIMG1245.JPG

CIMG1275.JPG

CIMG1285.JPG

CIMG1287.JPG

CIMG1288.JPG

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

פורסם

בני

שצולמת בתמונה הראשונה ליד הרולס לא היה שום נזק, בתמונה השניה היתה נזילה...מסקנה מתבקשת...

הצלחת להרתיח אותה....איך?-רן

פעם האופנועים היו מברזל והרוכבים מפלדה!

פורסם

חצי בייצית

WOW, הרנו מדהימה, זה מה אני רוצה ליומולדת

עשית לי את הערב

אירית

פורסם
חצי בייצית

WOW, הרנו מדהימה, זה מה אני רוצה ליומולדת

עשית לי את הערב

אירית

קיבלת ומה צריך בשביל הלילה?

00020066.gif

מילים כמו: שטויות, אהבל,טיפש,תלמד, זה לא קללות אז לא להעלב!!!

:multi::onfire:

• שבועיים מאוחר יותר ...
פורסם

תמונות מדהימות גם אני ראיתי אותם באינטרנט בעבר....

אגב ניגמרה לי גבינת הרגליים, וטוב שכך רעיה כמעט זרקה אותי אותך ואת הגבינות המסריחות שלך מהחלון.

מתי אקבל נוספת הגבינה היתה טובה מאוד.

חיים

פורסם

אני ממליץ מאוד על נסיעה לגרמניה למטרות נהיגה ומכוניות בכלל,כבישים מדהימים ואנשים שיודעים לנהוג.

הייתי בטיול כזה לפני חצי שנה עם BMW 320 החדשה שכורה כולל GPS דובר גרמנית ולמרות שאיני דובר

השפה הסתדרתי מצויין.תרבות הנהיגה מדהימה ,בכל מהירות (ולחצתי חופשי...)מפנים את הנתיב השמאלי

ונותנים לאחרים להרביץ עוד יותר...ומכונית קלסיות שם זוכות לכבוד גדול בעיקר ניתן לראות זאת בכפרים ובערים הקטנות.

גדי - אישימוטו

פורסם

גדי,

בגדול אתה צודק, ישנם כמה כבישים בהם אין הגבלת מהירות, אבל לא בכולם, לגבי תרבות הנהיגה , היא מאד השתנתה, במיוחד מאז תהליך ההרמוניזציה האירופאי (EEC).

אירית

פורסם

לנהוג באלפים (רק האיטלקיים ,הצרפתים ובייחוד השויצרים לא סלחנים כמוהם) על 140 הרבה יותר מהנה מלשבת כמו קוף אחרי ההגה ב 240 ויותר באאוטובאהן מינכן-פרנקפורט-קלן-המבורג.

• תוכן חדש...