רכבי אספנות
הכניסה למכוניות מגיל 30 ומעלה בלבד! פורום אספנות מרכז המלצות לבלי מקצוע, פרסום וסיקור מפגשים, פרוייקטים, ותמונות של מכוניות נדירות כמו ש"כבר לא עושים היום".
27,354 נושאים בפורום הזה
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.5 אלף צפיות
כל מידע על דגם זה. ראליאנט 3 גלגלים. אתרים, חלפים, האם יש בארץ עוד רכבים כאלה, איזה רשיון צריך (רכב או אופנוע) וכל חומר טכני עליו. אבי
הודעה אחרונה מאת ariebz, -
-
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 19 תגובות
- 3.4 אלף צפיות
טוב.. אני מאז ומתמיד הייתי מאוהב בחיפושיות.. וישנן חיפושיות עם מין ספויילר אחורי אני חושב שקוראים לזה לוויתן ראיתי מלא חיפשויות עם כול מיני תוספות בסגנון למינהם.. וזה מה שעושה לי את זה בעצם מה שאני רוצה לשאול.. הוא האם אפשר להרכיב ספויילר כזה על כול חיפושית?.. כול השנים?? ואיזה תוספות יש בסגנון..(אני שואל זאת כי בכוונתי לקנות חיפושית משלי .) הנה ץמונה להמחשה למה שאני מתכוון..
הודעה אחרונה מאת yohayde, -
-
- 12 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
מצאתי מכסה מנוע באייבי איטליה. איך אני מזמין? מי מכיר את השפה? http://cgi.ebay.it/Cofano-Anteriore-Fiat-127-1a-Serie_W0QQitemZ260054420324QQihZ016QQcategoryZ126566QQrdZ1QQcmdZViewItem
הודעה אחרונה מאת Koby Millo, -
- 5 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
היום היתה תאונה שהנהג נפצע קשה מכיר את הנהג? http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=1605
הודעה אחרונה מאת .liron., -
- 2 תגובות
- 1.5 אלף צפיות
מנוע לוריאנט +רנו+אסקורט עקב התקלה נמחק לי הטלפון שלך צור איתי קשר שוב בתודה אריה
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
- 3 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
לטובת כל מי שפספס בפעם הקודמת, או שלא היה או שלא הספיק , מחר האוטוקאר הירוק יגיע למפגש שישי.
הודעה אחרונה מאת gluk, -
פרסומות של סוסיתא
מאת sk- 1 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
הנה כמה פרסומות של סוסיתא באנגלית
הודעה אחרונה מאת sk, -
מנוע לרנו 5
מאת רנו- 1 תגובות
- 741 צפיות
מחפש את הבחור שהציע מנוע של רנו 5 של חמו אבקש ליצור קשר בפרטי הטלפון שלו נמחק כנראה בגלל התקלה
הודעה אחרונה מאת יוני 110, -
- 13 תגובות
- 7.9 אלף צפיות
אז ככה, הקדמה בקצרה. בגלל שהאופנוע שלי היה מוצא עצמו על הצד די הרבה, ומיכל הנוזל בלמים לא היה מלא עד הסוף, חדר אוויר למערכת בלימה של הגלגל הקדמי. המערכת הנ"ל מורכבת משלושה חלקים: מיכל אגירה (המשאבה של הידית שעל הקידון) קליפר ועוד איזה חלק שמחובר עם צינור לקליפר, ויושב לידו על המזלג היגוי. המערכת מחוברת באופן הבא: המיכל אגירה מחובר לקליפר, מהקליפר יוצא צינור ליחידה הנ"ל. עכשיו השאלות: ממה אני מנקז אוויר קודם, מהקליפר או מהיחידה שהוא מחובר עליה? איך זה מתבצע? מה השלבים? מה אמור להיות גובה הנוזל הבלמים במיכל אגירה? מדובר כמובן בסוזוקי GSX 250 שנת 84 שלי... תודה, דימה.
הודעה אחרונה מאת V8_וחצי, -
רכישה באי ביי
מאת shahar7- עוקב אחד
- 6 תגובות
- 1.7 אלף צפיות
שלום לכולם, הצעתי הצעה לפריט אבל בסופו של דבר לא זכיתי. שמתי לב שנוצרה לי אפשרות לרכוש את המוצר בכל זאת , דרך המושג הבא: Second Chance Offers. מה זה אומר, שהמוכר מעדיף אותי במקום הזוכה? תודה לעונים. שחר.
הודעה אחרונה מאת TheGhost, -
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
אני לא מבין במכוניות. (לא למדתי ולא כלום) אבל יש לי ידיים מצויינות. ואת מה שאני מפרק אני מתקן. אני יודע מכניקה כללי. וחשמל בכללי. ולעבוד עם כלים אני יודע ויכול ורוצה ללמוד. אני מת לקנות רכב מיוחד (בסגנון מיני) ולשפץ. השאלה היא. כמה כסף זה בערך לשפץ רכב. לא להביא למצב מוזאון / תצוגה. אבל למצב יפה שמור. הרכב יהיה שני. ולא לשימוש יום יומי. ואיפה אפשר ללמוד לשפץ? תודה אלי
הודעה אחרונה מאת warjacobs, -
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
אתם מבטחים את המכוניות שלכם כשהן בהקפאה {הפקדת רישיון}? נמרוד...
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
-
- אחראי פורום
- 1 תגובות
- 666 צפיות
סופי קצת מודאגת, כיוון שלא היה לה גיבוי אמיתי לשירשור, אמרתי לה שבטוח ימצא צדיק אחד, אשף המיקלדת, ואומן הביטיים, בעל יכולות אינטרנטיות מעולות, שיצליח להעלות ממחשכי הבור את השירשור שוב, סופי מבטיחה לו סיבור צ'ופר בתמורה-רן
הודעה אחרונה מאת elibaba, -
-
- 3 תגובות
- 1.3 אלף צפיות
לא ממש אספנות, אבל קלאסי ללא ספק, מה קורה כשמשחזרים את ההצלחה, ונותנים במה למוכשרים באמת, הלואי על כולנו-קובי מאחורך...בעצם לפנייך-רן http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3333656,00.html
הודעה אחרונה מאת Soundman, -
מכוניות בפראג
מאת MGA- 9 תגובות
- 2.3 אלף צפיות
כמובן שחלק "קטן" מכל טיול שאנו מבצעים ברחבי העולם כולל בתוכו חיפוש וצילום של רכבים מעניינים, האומנם לא ראיתי רכבים מעניינים בפראג, אך מה שנראה לי קצת שונה ואולי מעניין, צילמתי, ואני חולק אותם איתכם.
הודעה אחרונה מאת yohayde, -
-
- אחראי פורום
- 10 תגובות
- 1.6 אלף צפיות
נראה שהבוקר כולם בהלם מקפיצת הזמן האחורית בפורום, אז הנה חידה חדשה לתירגול הזיכרון - מי מזהה את המכונית החביבה הזו? רמז - מכוניות מתוצרת אותו בית החרושת יובאו לארץ בשנות השישים והשבעים של המאה הקודמת.
הודעה אחרונה מאת avipel, -
-
- 0 תגובות
- 886 צפיות
יש שרשור מיוחד לקניה ומכירה של רכבים בדביק למעלה (שוקעתיק). בני, מנהל הפורום
הודעה אחרונה מאת PATRIK122333, -
החידה היומית 1 2
מאת udical-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 18 תגובות
- 3.7 אלף צפיות
יאללה, מי מזהה? זה לא קשה...
הודעה אחרונה מאת TShavit, -
-
FIAT MORETTI
מאת shais01-
- אחראי פורום
- 3 תגובות
- 1 אלף צפיות
לחכמי הפורום שלום. מה בפיכם על פיאט מורטי? ממה שגיליתי בעזרת אדון גוגל, מדובר ביצרן איטלקי קטן שיצר רכבים בעלי גוון ספורטיבי על בסיס מכאניקה של פיאט. מכאן אני מניח שההיבט המכאני יהיה פשוט יחסית, וההיבט הקוסמטי קשה מאוד (בשל היקפי היצור הקטנים). המלצות? דעות? מוכרים רכבים כאלו בארץ? תודה. שי
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
שברו לי חלון בקאפרי!!! 1 2
מאת gluk- עוקב אחד
- 23 תגובות
- 3 אלף צפיות
היום בערב, כשחזרתי הביתה- גיליתי חלון שבור בדלת השמאלית! איזה בן ז#$% סתם שבר- לא לקחו כלום, גם לא כ"כ היה מה לקחת... נאלצתי להדביק ניילונים, ולשים כיסוי חדש (שלא כ"כ רציתי לשים עד עכשיו, כי זה מושך מדי את העיניים- כיסוי חדש, כאמור. עכשיו, בנוסף לצרותיי האחרות- אני גם צריך חלון לדלת הנהג של קאפרי! לו רק הייתי יודע, מי הבן .. הזה- טוב, אנחנו נגד אלימות, בעיקרון, אז....
הודעה אחרונה מאת logo1, -
יום חמישי קניתי לי פלימוט וליאנט שנת 64, האוטו יחסית שמור, תמיד יש מה לשפר, יש לאוטו הגה כוח ,חימום באוטו עובד , גיר לחצנים אוטומטי כמה שאלות לי 1) איך בדיוק עובד הגיר לחצנים? 2)ברשיון רשום מידת צמיג 13\175 על 80 אני רוצה לשים צמיגים חדשים אבל אין תמידה הזאת איזה מידה אני יכול לשים כולל אפשרות החלפת גנט ל14, ומה הפרוצדורה במשרד הרישוי 3)אני מחפש מידע על האוטו כ"ס וכל דבר
הודעה אחרונה מאת oldcar, -
- 1 תגובות
- 1.2 אלף צפיות
במשמר האזרחי כוכב יאיר הוכרזה כוננות ניידת עם אור כחול- הוזנקה ל164 אספנות הוולו עם בעיית מפלג הוחנתה ברחוב ראשי שכן שראה דלת פתוחה גילה חוש בלשי... המשמר הוזנק... ועל דלתי דפק אבל חבל פה בפורום ללהג אני עדיין צריך לשפץ מפלג
הודעה אחרונה מאת shalevho, -
קטלוג למספרי צבע?...!!!
מאת Guest tzvika740- עוקב אחד
- 8 תגובות
- 11.9 אלף צפיות
שלום לכולם..... רציתי לדעת איך אני יכול לדעת מספרי צבע....? הרכב שלי במוסך, עובר פחחות וצבע , ושהגעתי היום למוסך לראות מה המצב של הרכב,הוא אומר לי שאני צריך לתת לו את מספר הצבע על מנת שהוא יוכל לצבוע לי את הרכב..... נכון שהחלטתי על צבע, וגם אמרתי לו את זה אבל עדיין זה לא הספיק לו!!! הוא אמר לי להביא לו את מספר הצבע.... ( ע"פ תמונה הוא לא יכול להגיע לצבע שהראיתי לו ) פה אני פונה אליכם אם תוכלו לומר לי איך אני עושה את זה? שאלתי אותו אם יש לו קטלוג,בשביל שאני אראה לו את הצבע, והוא אמר לי שאין לו.... מישהו יכול לומר לי איפה אני יכול להסתכל ,?כדי לומר לו מה המספר של הצבע? יש אתר כזה? יש קטלוג כזה? בברכה
הודעה אחרונה מאת yigaljet, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 5.5 אלף צפיות
דבר ראשון- אני בכוונה לא שואל ב"משאיות"- הנושא כללי מדי... אז ככה: מישהו, שאני מכיר (ולצערי- לא אני ), קיבל במתנה ברוסיה (ליתר דיוק- באוקראינה) משאית קלה- GAZ66, שנת ייצור- 76. משקל הכולל של הדבר הזה אמור להיות משהו כמו 5 טון, אם אינני טועה- זה משהו, בסיגנון הקומנדקר. אז, השאלה: האם זה, שתקן "האספנות" הועלה ל-12 טון, ייתן לו אפשרות לייבא את האוטו הזה לארץ, ומה בדיוק הפרוצדורה כאן? תודה על התשובות! אגב, הנא האוטו, להמחשה- בדיוק כזה:
הודעה אחרונה מאת asafk, -
-
- 0 תגובות
- 901 צפיות
שלום , יש שאלה מה המידות של מחזיר השמן בין הגיר למנוע והיכן ניתן ( אים בכלל)להשיג בארץ? האים זה אותו מחזיר שמן כמו בסיקס? תודה לעונים.
הודעה אחרונה מאת shahar7, -
- עוקב אחד
- 9 תגובות
- 1.8 אלף צפיות
ערב טוב. האם יש חנות בה ניתן לרכוש מגבים מצופים/ניקל/כסופים העיקר לא רגילים מודרנים שחורים ?
הודעה אחרונה מאת רנו, -
- 1 תגובות
- 3.6 אלף צפיות
קפה ומצב רוח לשבת בבוקר בנתניה בשבת, 11 בנובמבר , בין השעות 10:30- 12:30, ניפגש בבית קפה מסעדה- "מצוקי- ים" הנמצא בחוף נעורים, החוף הצפוני של נתניה, ליד מושב חבצלת השרון ומושב נעורים, (וליד בית הבראה לשוטרים). בקפה מקום ישיבה מרווח בפנים ובחוץ! לחברי המועדון תינתן הנחה של 10% עם הצגת כרטיס חבר. טל' לבירורים-אצל בעל המקום משה- 0523300948. שמעון רגוטקוביץ'- חבר המועדון- 0543977380. אופן ההגעה: מכביש החוף יש להיכנס למחלף חבצלת, לפנות לכיוון מערב ולהיכנס למושב עד הים. בצומת T לפנות ימינה לחוף נעורים , לנסוע 300 מ' עד לכניסה לביה"ס נעורים ולרדת עם הרכב למטה, לחוף. מפה באתר הבא: http://map.walla.co…
הודעה אחרונה מאת אלעד, -
-
- אחראי פורום
- 14 תגובות
- 10 אלף צפיות
שלום. אני בשלב של חיפוש והתעניניות בנושא בדים וריפודים לרכב. איך אני כותב באנגלית א] בד לריפוד גג ב] סקאי לריפוד גג ג ] בד לרריפוד מושבים ד] סקאי לריפוד מושבים. ברור שהכוונה לרכב. כמו כן אם מישהוא מכיר אתרים או כתובות בארץ או בחו"ל יבורך. בברכה בני ל.
הודעה אחרונה מאת bagira, -
-
השקת רכב של אורי גל ושותפתו לתהליך השיפוץ, סבין מיונסטר ב-'קופי טו גו', 03.11.06 1 2
מאת מועדון החמש- 16 תגובות
- 4.3 אלף צפיות
לחברי מועדון החמש,, אתם מוזמנים לטקס השקת volswagen beetle , 1964 האירוע יתקיים ביום שישי , 3 בנובמבר,בשעה 16:45 , ב"קופי טו גו " , אוניברסיטת תל אביב, מקום מפגש מרכז , ותושק בו מכונית מדגם פולקסוואגן חיפושית , שנת 1964 , ששיפצו חבר מועדון החמש אורי גל ושותפתו לתהליך השיפוץ- סבין מיונסטר . נחום קדמיאל, יו"ר המועדון , יקבל את מכונית האספנות ה"חדשה" - עתיקה ע"י הצמדת סמל מועדון החמש למכונית וישא מס' דברים על תהליך השיפוץ . להשקה יובא כיבוד קל חברים בעלי חיפושיות מוזמנים להגיע לאירוע עד השעה 16:00 ! בברכה, סמדר - משרד המועדון.
הודעה אחרונה מאת vwmaster, -
-
- אחראי פורום
- עוקב אחד
- 20 תגובות
- 4.6 אלף צפיות
תמונות של ליפני ואחרי
הודעה אחרונה מאת כפיר 78, -
-
מי מחובר 34 משתמשים רשומים, 2 אנונימיים, 268 אורחים (הצג רשימה מלאה)