Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ספויילר אחורי לחיפושית

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7139 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני את החיפושית שלי קניתי ב1200 שקל אחריי שעמדה 3 שנים והגעתי איתה ל7000 כדי להחזיר אותה לכביש כולל ביטוח והלכתי למוסכים טובים ככה שאתה רק צריך למצוא את החיפושית הנכונה וזמן

כי עם הכסף שיש לך אתה יכול להגיע למצב נסיעה אבל בקשר לאחזקה אני לא סגור..

אגב, יש כבר רישיון?

וכדאי שתבקר בפורום בתפוז אולי ימצאו לך חיפושית

לירן

http://chevyman.hevre.co.il/

זכרו-בכביש אין מועד ב'

פורסם
חבל שאנשים פה לא יכולים לזהות חיפושית לחיפושית יש אף קצר ולעומת זאת לפיאט יש אף ארוך דבר פשוט ואפשר לזכור.
איזה פיאט איפה ראית פה פיאט?

...Our necessities are few but our wants are endless

פורסם
אתם פשוט מפספסים את הדבר העיקרי, לחיפושית בעיית רטיבות במנוע בעת הגשמים, מבנה הרכב יוצר משפך של מים לתוך רשת איורור המנוע ומשם הדרך לקצר והיתקעות קצרה, המצאו במהלך השנים אין ספור פיתרנות ואילתורים לנושא, חלקם מקוריים ויפים חלקם מכוערים וחלקם...

בהצלחה-רן

קודם כול תודה רבה.

דבר שני הוא שלא הבנתי כול כך מה אתה מנסה לומר לי.. שבעצם לא כדי לשים את הספויילר הזה בגלל שהוא יכול לגרום לנזק למנוע ולהפוך למשפך של מיים למנוע??(סליחה על הבורות אני לא הכי מבין :/)

החלום השתנה ל106 xsi....

פורסם
להיפך רבים האילתורים לווסת את מי הגשמים מהמנוע החוצה!-רן

זאת אומרת שהספויילר בעצם יכול לעזור לפתור בעיה זו??

החלום השתנה ל106 xsi....

• תוכן חדש...